Skype üzerinden görüşme ve özel tavsiye

Not : 18:00 sonrası görüşme için müsait değilim.

Uzun süredir kişisel istek üzerine yaptığım bu koçluk servisini standart hale getirdim. Bu görüşmelerin çok faydalı olduğuna sıklıkla şahit olduğum için hizmet olarak sunmaya karar verdim. İlişkiler, disiplin, maskülenite konusundaki bilgi ve tercihler doğru değilse bir erkeğin hayatındaki en acı ve pahalı hatalar yapılabiliyor. Bu görüşmelerde, somut sorunlarınızı konuşuyoruz ve çözüm için bir yol planı çiziyoruz. Ama sadece ilişki koçluğu yapmıyorum. Disiplin, aile, evlilik, çalışma hayatı, kariyer seçimi gibi konularda da konuşuyoruz.

Eski kız arkadaş, kadınlarla tanışma, uzun süreli ilişkiler ve toksik ilişkiler ile ilgili kitaplarımız konuşma yerine geçebilirler. Konuşmadan önce onlara bakarsanız aramanıza gerek bile kalmayabilir.

Görüşme siz alım yaptıktan sonra genellikle aynı güne ya da ertesi güne ayarlanıyor. Saat 1800’e kadar görüşme yapabiliyorum sonrasında uygun değilim.

Not: Eğer Türkiye dışındansanız, Türkiye dışı görüşme linki biraz daha uygun fiyatlı.

Türkiye’den Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Türkiye dışından: Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Payhip ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Mahmut Abi

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3178
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
1006 Comment threads
2172 Thread replies
164 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
967 Comment authors
Muhendis177Mahmut AbimustafaVatandaşın biriSorucu Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
De niro
Guest
De niro

Mahmut abi selamlar 17 yaşındayım bundan 6 ay önce mecburi açık liseye geçtim (geçen sene büyük bir hata yaptım ve sınıfda kaldım açıkta düzeltebiliyordum) ve arkadaşlarım okulda kaldı şuan hiç arkadaşım yok ve yalnızlık ruhsal olarak dahi beni etkilemeye başladı nasıl yeni ve güvenebileceğim,kafa dengi arkadaşlar edinebilirim öneriler verirmisin

melih22
Guest
melih22

Mahmut abi selamlar. Erkekler İçin İlişkiler Kitap Seti’ni almayı planlıyorum. Ayrıca Oyun – İlişkiler diye de bir kitabınız var. Bu kitap sete dahil mi yoksa ayrı mı ona göre bunu da alırım.

Mehmet
Guest
Mehmet

Merhaba abı kocluk ıstıyorum

Mehmet
Guest
Mehmet

Abi askerliğe kısa bir süre kalmışken (5-6 ay) ilişki yapmamak doğru bir hareket midir?

tylerrr
Guest
tylerrr

Mahmut Abi,tinder vb tanışma uygulamaları kullandığımızı görüştüğümüz(resmi olmayan) kadınlardan gizlemeli miyiz?Birtanesi gelen bildirimi gördü ve bu durumdan pek hoşlanmadı ondan sonra da buluşmaya gelmedi zaten.Genel olarak bu tarz uygulamaların türk halkinda kötü bir ünü var bence.Sen ne düşünüyorsun?

Honeybadger
Guest
Honeybadger

Merhaba, Kartimin internet alisverisi icin izinleri acik ama odeme yaparken hata aliyorum. Yer : Amerika. Yardimci olabilir misin abi?

namS
Guest
namS

Mahmut abi valla rüyamda seni gördüm. Fotoğraf çekilmek istedim merak edenlere göstermek için ama kabul etmedin. Sonra yenge geldi ona böyle işlerle uğraştığını söyledim bize çok yardımcı oluyor dedim o da biliyorum vs dedi. Komik ama valla böyle gerçekleşti 😄😄.

cihan
Guest
cihan

Sevgilim sürekli içini döküyor.

Sosyal medyadan konuşuyoruz ve daima dertlerini problemlerini ailevi ve okulla ilgili ilişkilerinde olan problemleri bana anlatıyor.

Olması gereken de bu fakat zaten işimiz gereği fazla konuşamıyoruz ve son 1 aydır istisnasız HER konuşmamız onun dertleri ve sıkıntıları üzerine kurulu.

Bıktım artık benim de içimi karartıyor ne yapmalıyım?

Aktif sex hayatımız var ve bırakmak istemiyorum.

Elimden bir şey gelse yardımcı olacağım zaten ama kimsenin yardım edemeyeceği konulardan bahsediyor.

Ne yapmalıyım?

saygılar.

mustafa
Guest
mustafa

Abi sorum şu beni ilişkiye çekmeye çalışan flörtümle iletişimimi aynı zamanda hem güvenilir hemde heyecan verici nasıl tutacağım? bana güvenmediğini sürekli söylüyor ve bu konudan shit testler atıyor lakin piçliği fazla kaçırdığımı düşünmüyorum çevremde arzulanan bir erkek olduğumu ve kızın önyargısından kaynaklı oldugunu düşünüyorum seni fikrin nedir?

Neo
Guest
Neo

Merhaba herkese, Mahmut Abi ile özel görüşme alıp sorunlarımı konuştuk. Öncelikle sorunlarımı konuşabileceğim, sorunlarımı anlayabilecek biriyle konuşmak beni rahatlattı. Verdiği tavsiyeleri uygulamak beni daha da iyiye götürdü. Şahsi fikrim eğer bi erkekseniz yardım alabileceğiniz en iyi kaynaklardan biri de bu uygulama olabilir.

Ahmet 37
Guest
Ahmet 37

Abi yaklaşık 1 ay önce bir kız metro da Instagramımı aldı sonra 2 kez buluştuk ikisinde de buluşmaya geç geldi ve kahve ısmarladı buluşmaya geldiği zaman elini uzatarak benle selamlaştı buluşmada konuşan taraf o oldu ben dinledim birşey öğretir gibi bazen cevap verdim ve ara sıra ciddi ara sıra da dalga geçen cevaplar verdim sonra yürüyüşe çıktık bu ikinci buluşma da olan elimi beline attım bir süre yürüdük sonra daha yakınlaşmak için omzuna koydum ve elimi çekti ikinci kez denedim yine çekti bu sefer ellerimi cebime koydum o koluma girdi vs biraz vakit geçirip onu gönderdim ve eve gittim sonra… Read more »

Mrzbb
Guest
Mrzbb

Merhaba Mahmut abi, iş yerinde bi kızdan hoşlanıyorum. Aramız çok iyi, İnstagram hesabını bulup takip attım + benden bi konum istemişdi onunla ilgili direct atmışdım. Ama 4 gün sonra beni engelledi ve gün sonu engelden çıkartdı. Sebebini ben de anlayamadım. Dediğim gibi aramız normal. Bu durumda ne yapa bilirim?

Arman
Guest
Arman

Hocam “sevgilisinin giyimine karışan erkek” adlı yazınızda Uygunluk Sinyali diye bir şey söylüyorsunuz. Bu ne demek?

Kıvanç
Guest
Kıvanç

Selam. 5 ay önce bir kızla tanıştım flört etmeye başladım ancak bana yaptığı saygısızlık yüzünden iletişimimi kestim ilk başlarda kızın umru değildi ama son zamanlarda Dmden arada bir bana yazıyor ben ise soğuk davranıyorum okulda da sürekli göz göze geliyoruz
Adım atmalı mıyım ?

Ahmet
Guest
Ahmet

Mahmut abi uygun bir başlık bulamadım o yüzden buraya yazmak istedim. 1 aydır bi kızla takılıyorum geçen eve götürdüm öpüştük takıldık biraz fakat ataklarıma direnç gösterdi direnci aşamadım seks olmadı evlenmeden olmaza getirdi sadece kocasıyla olmasını istiyormuş 🙂 ayrıca bakire olduğunda ısrarcı. Yani bana sınırlar koydu aklımda da redpillin kadınlar betalara sınırlar koyar kaidesi de bi kenarda duruyor:) Fakat kız aynı zamanda ilişki de istiyor ama cinsellik olmadan. Ben ilklerde ilişkiye daha var vs diyip geçiştiriyodum en son da cinsellik olmadan bi ilişkiyi ciddiye alamam dedim saçma geliyor dedim. O da bitirelim o zaman dedim bende peki dedim. Fakat bitiremedi… Read more »

1 62 63 64 65 66 68