Skype üzerinden görüşme ve özel tavsiye

Not : 22 Nisan Pazartesi’ye kadar yeni görüşme için müsait değilim.

Uzun süredir kişisel istek üzerine yaptığım bu koçluk servisini standart hale getirdim. Bu görüşmelerin çok faydalı olduğuna sıklıkla şahit olduğum için hizmet olarak sunmaya karar verdim. İlişkiler, disiplin, maskülenite konusundaki bilgi ve tercihler doğru değilse bir erkeğin hayatındaki en acı ve pahalı hatalar yapılabiliyor. Bu görüşmelerde, somut sorunlarınızı konuşuyoruz ve çözüm için bir yol planı çiziyoruz. Ama sadece ilişki koçluğu yapmıyorum. Disiplin, aile, evlilik, çalışma hayatı, kariyer seçimi gibi konularda da konuşuyoruz.

Eski kız arkadaş, kadınlarla tanışma, uzun süreli ilişkiler ve toksik ilişkiler ile ilgili kitaplarımız konuşma yerine geçebilirler. Konuşmadan önce onlara bakarsanız aramanıza gerek bile kalmayabilir.

Görüşme siz alım yaptıktan sonra genellikle aynı güne ya da ertesi güne ayarlanıyor. Saat 1800’e kadar görüşme yapabiliyorum sonrasında uygun değilim.

Not: Eğer Türkiye dışındansanız, Türkiye dışı görüşme linki biraz daha uygun fiyatlı.

Türkiye’den Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Türkiye dışından: Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Payhip ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Mahmut Abi

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3164
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
1001 Comment threads
2163 Thread replies
163 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
964 Comment authors
Mahmut AbiDenikienKuzeyBerkoworst person Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
berat
Guest
berat

abi kizla bulustuk kafamiz guxeldi eglendik kizla opustuk vs dagildik numarasini vermedi instadan yaz dedi neyse iki kere bulusmaya cagirdim ilkinde 4 lu oldun dedi kiz arkadasini getircekmis ben de yok dedim ikincisinde de gelmedi ama pek sayilcak tipten bi bulusma davrti degil bi arkadasi varmis onla buluscakti bende misilleme bulusma attim neyse abim kizin kafasi gece guzelmis bana yazdi biseyler bende kisa kestim yanlis anlayip yanlis cevaplar verdi bende cok komiksin yazip yattim uyudum sabahina aynen knk tarzi mesaj atmis ne yazcam abi ben bu kiza normalde cok takmazdim abi ki takmadim pek ama ilk basta bi kendimi kaybettim… Read more »

anonim
Guest
anonim

Mahmut abi selam yks hazırlanıyorum ama bu sene hedefim boğaziçi endüstri tutmayacak gibi.Yine de sıkı çalışıyorum fakat başaramazsam,seneye sırf sosyalleşmek için dershaneye yazılmalı mıyım.Bu sene ilk defa mezuna kaldım 2. si olucak kazanamazsam.2005liyim.Evde dershanesiz çok iyi çalışıp öğrenebiliyorum ve iyi bir fen liesi çıkışlıyım 490 puanla geldim buraya ve her sene ortalama çalıştım yani sallapati yapmadım ama 11 de çok boşlayınca durum bu halde.Şimdi sorumu toparlarsam bütün arkadaşlarım şehir dışında ve sosyalleşicek kimsem yok onun yerine duygu işleme için günlük tutuyorum ama kafayı sıyırmamı önler mi ?

Brosinhood
Guest
Brosinhood

Yakın zamanda görüşme almak istiyorum, ortak uygun bir saat belirlemek için nasıl iletişimde olacağız bunu merak ettim

Sedat
Guest
Sedat

Mahmut abi selamlar 4. buluşmamızdı kız eve geldi biraz oturduktan sonra lavobaya gitti gömleğinin düğmesini açtı geldi biraz oturduktan sonra gitti nasıl davransaydım cinselliğe ikna ederdim? O gün korkak davrandım.

lier
Guest

Kendimi bildim bileli her konuda yalan söylüyorum Hayatım boyunca tüm sınavları kopya çekerek geçip okul birincisi oldum Yetmedi, dershanede müdürün hesabını hackleyip soruları çalıp dershanede birinci oldum Asla ders çalışmadım ve kolaya kaçtım Instagramıma baksan, dışarıdan saygın bir iş adamı olarak gözükür Parası olan, eli kolu uzun bir adam olarak gözükür Halbuki durum böyle değil Aileme, arkadaşlarıma her konuda yalan söylüyorum ve artık o kadar profesyonelleştim ki yalanlarıma kendim bile inanıyorum Sitede bu konu hakkında araştırma yapsam da sonuç alamadım Tüm kızlara yalan söyleyerek kendimi olmadığım biri gibi gösterip elde ettikten sonra hepsini s… bıraktım Artık kızların bile bu kadar… Read more »

Nebukanadzer
Guest
Nebukanadzer

Hocam merhaba, 22’sine kadar müsait olmadığınızı söylemişsiniz, şimdiden alıp randevu oluşturabilir miyiz?

Berk06
Guest
Berk06

Kendisine daha önce zarar vermiş bir kadın romantik ilişki açısından “redflag” olarak nitelendirilir mi? Beraber olduğum kadın ki kendisiyle 3 aydır beraberiz ve güzel giden bir ilişkimiz var. Kollarındaki kesi izlerinin (tanıştığımız dönem saçma sapan bahaneler söylemişti) kendisi tarafından yapıldığını itiraf etti. Bu kesiler arasında 4 aylık olanda var 1 senelikte. Daha önceki sevgilisiyle beraberken kötü hissettiği için kendisini kestiğini söyledi. Böyle bir insanla devam edilir mi? Ayrılmak için nasıl bir yol izlenmeli zira şu an ayrılırsam kendisine zarar verir mi düşüncesi mevcut. Düşüncelerinizi söylerseniz sevinirim. Sitede bu konuda bir yazı var mı ayrıca aradım ama bulamadım.

Emir
Guest
Emir

Mahmut abi öncelikle selamlar, bundan bir hafta önce annemin arkadaşı bir kadın ve kadının kızı bize misafirliğe geldi. Misafirleri karşıladım ve odama geçtim, ben kendi odamda gitar çalarken kız kapıyı çaldı ve dinleyebilir miyim dedi; bende tabii dedim. Odamda karşılıklı oturduk ve ben gitar çalıp şarkı söyledim; kız büyülenmiş gibi dinleyip gözlerimin içine bakıyordu ve çok beğendiğini söylüyordu sürekli. Devamında kızla 3-4 saat muhabbet ettik, eski ilişkilerimizden falan da bahsettik. Kız beni instagramdan takip etmek istedi ve bende onu ettim. Devamında bir kaç gün konuştuk ve kız tekrar buluşmak istediğini söylüyordu bende vizelerim olduğunu sonrasında haber vereceğimi söyledim. Vizelerim bitmeden… Read more »

Anonim
Guest
Anonim

hocam, merhaba bundan yaklaşık 2 yıl önce üniden tanıdığım bir kızla sosyal medya üzerinden konuşmaya başladım, herşey çok iyi giderken kızın eski sevgilisi uzaktan arkadaşımdı ve onunla dostluğum pekişti. Bir gün adamla durakta karşılaştığımda laf lafı açtı ve benimle kız hakkında dertleşti. Bende gurur yapmış olacağım ki 2 gün sonra kızla bir anda sohbeti hiçbir açıklama yapmadan kestim. Aradan geçen 2 yıl içerisinde kıza karşı soğurulmanın aksine daha da çok bağlandım ve takıntı haline getirdim, kendimi her ne kadar tutmaya çalışsam da yeniden – prensiplerime ve kırmızı hap öğretisine ters de olsa- kıza tekrardan hamle yapmayı düşünüyorum. Kafam çok karışık.… Read more »

Vio
Guest
Vio

Abi selam. Yaşım 30. Yaklaşık 5-6 ay önce son 1 yılı sürüncemede olan ilişkim bitti. 8 yıllık bir ilişkiydi ve 8 yıl boyunca uzak ilişki olarak devam etti. Başta ayda 2 defa git gel yaparak görüşüyorduk sonrasında okullar bitti o atandı bende bir işe girdi. O doğuda bense batıda. Bu sebeple görüşmeler de 3 ay, 6 ay gibi sürelere çıktı. Uzakta olduğumuz için zaman zaman hatalarım oldu gönlüm başkasına kaymadı hiç ama zaman zaman bana yaklaşanlara da set çekip uzaklaşmasını sağlayamadım. Küçük flörtöz konuşmaların üzerine çıkmasına izin vermedim fakat bir ilişkideysen bu da bir hatadır bunun farkındayım. Velhasıl kelam ben… Read more »

Sefa
Guest
Sefa

Hocam 2 senelik ilişkim var son zamanlarda (dar) kıyafet sorununda rahatsız olduğumu dile getirdim fakat abartıyorsun dedi. Sonrasında özür diledi kapattım konuyu tekrar yaptığında ise mesafe koydum fakat trip atıyorsun dedi ben ise trip değil mesafe koydugumu soyledim. Sormak istediğim bi konu daha var, rütbe düşürürmek nasıl oluyor ?

Noname
Guest
Noname

Merhaba, 23 nisanda görüşme için müsaitliğiniz var mı?

unknown
Guest

abi Türk banka kartıyla görüşme satın alabiliyor muyuz yurtdışından alımlarda, diğer ve Türk banka kartı hariç tek seçenek malezya para birimi olan ringit ile alım, bu siteden Malay kartıyla çekici erkek setini aldığımda bayağı extra fazladan para çekti hem yurtdışından aldığım için ve para birimi yabancı olduğu için, bunu tekrar yaşamak istemiyorum, nasıl alım yapayım

en*yi
Guest
en*yi

Mahmut abi selamlar, eski sevgilisini unutamayan bir kızla yaklasık 6 ay beraberdim ama unutamadığını bilmiyodum sadece bi ara şüphe etmiştim bi olaydan. neyse kızın her sorunuyla çok ilgilenmiştim berbareken. hayatında onunla konuşan bi ben vardım. kızla 3-4 ay sürekli ayrılıp barışıyoduk ayyrılmak istediğinde keyfin bilir diyip umursamıyodum veya ben ayrılıyodum. sonrasında çoğunda o mesaj atıyordu barışmak için bi şekilde barışıyoduk çünk genelde ortada bi sebep olmuyodu olursa da küçük nedenlerdi. bu arada 2-3 aydan sonra çok görüşemiyoduk uzak mesafe gibi ilerliyodu. ikimiz okul için farklı şehirlere gittik, bi olay sonrası ayrıldık normalde her ihtimalde mesaj atan kız bu sefer direkt… Read more »

Herhangibiri
Guest
Herhangibiri

Selam Mahmut abi, kadının 5 yaş büyük olması sorun olur mu?

Biraz detaysız bir soru oldu ama görüşünü merak ediyorum.