Skype üzerinden görüşme ve özel tavsiye

Not : 22 Nisan Pazartesi’ye kadar yeni görüşme için müsait değilim.

Uzun süredir kişisel istek üzerine yaptığım bu koçluk servisini standart hale getirdim. Bu görüşmelerin çok faydalı olduğuna sıklıkla şahit olduğum için hizmet olarak sunmaya karar verdim. İlişkiler, disiplin, maskülenite konusundaki bilgi ve tercihler doğru değilse bir erkeğin hayatındaki en acı ve pahalı hatalar yapılabiliyor. Bu görüşmelerde, somut sorunlarınızı konuşuyoruz ve çözüm için bir yol planı çiziyoruz. Ama sadece ilişki koçluğu yapmıyorum. Disiplin, aile, evlilik, çalışma hayatı, kariyer seçimi gibi konularda da konuşuyoruz.

Eski kız arkadaş, kadınlarla tanışma, uzun süreli ilişkiler ve toksik ilişkiler ile ilgili kitaplarımız konuşma yerine geçebilirler. Konuşmadan önce onlara bakarsanız aramanıza gerek bile kalmayabilir.

Görüşme siz alım yaptıktan sonra genellikle aynı güne ya da ertesi güne ayarlanıyor. Saat 1800’e kadar görüşme yapabiliyorum sonrasında uygun değilim.

Not: Eğer Türkiye dışındansanız, Türkiye dışı görüşme linki biraz daha uygun fiyatlı.

Türkiye’den Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Türkiye dışından: Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Payhip ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Mahmut Abi

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3164
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
1001 Comment threads
2163 Thread replies
163 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
964 Comment authors
Mahmut AbiDenikienKuzeyBerkoworst person Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Turgay
Guest
Turgay

Benim karışım bir kafası olan eski kız arkadaşım var biz aynı yerde çalışıyoruz bu kızla 9 ay çok güzel bir birlikdelimiz oldu sonra eski sevgilisi ortaya çıktı emes hastasiymis aramaya başladı dedi mesaj atıyor dedi tedavi surencinde bende ara ara cevap veriyorum dedi bitirdik ama şimdi eski sevgilisine dönmüş ara isde birlikde çalışıyoruz sevgiliyken buladar samimi deyildik geçen dudakdan öptü el kol şakası falan anlamadım

Musti
Guest
Musti

Merhaba Mahmut abi, bugün life game yaparak guzek bir kızla tanıştım. Kız gayet ilgili birbirimize sosyal medyalarımızı verdik falan. Ona ne zaman ulaşmalıyım ve buluşmayı nasıl ayarlamalıyım tavsiyene ihtiyacım var teşekkürler.

Sasua
Guest
Sasua

Merhaba abi. Biraz düşünmem lazım kafamda bir şeyler oturmadan adım atmak istemiyorum diyen bir kız vardı. Konuşmayı kestikten 1 hafta sonra bir mekanda onu başka bir erkekle gördüm o da beni tabak çevirdiğim başka bir kızla gördü. Yanımdaki b kişisi kıza 10 dakika kilitlenmiş bakmış. Akşamına kız benim numaramı silmiş. Ben kıza noldu ya iki çay içtik foton gitti yazdım gülerek 2 gün sonra o da çayla alakası yok konuşmak istemiyorum seninle yazdı. Bende 6 gün sonra doğum gününde Evet, bu fikrini kabul ediyorum aksi durumda bana ulaş doğum günün kutlu olsun yazdım teşekkür etti ve no contact başladım. Kız… Read more »

mahmut
Guest
mahmut

Merhaba 1.5 yıllık çok yoğun bir ilişkim bitti bi süre aynı evde de yaşadık artık ona kötü davranmama dayanamadığını öne sürerek ki haklı benden ayrıldı ağlayarak seni seviyorum diyerek ayrılmıştı sarılarak. 2 gün peşinden koştum 1 haftadır hiç iletişime girmiyorum ne yapmamı önerirsiniz kızdan faydalanmak istiyorum

Alkım
Guest
Alkım

Abi okulda bir kız sürekli beni kesiyordu yanına gittim ve tanıştım biraz sohbet ettik sonra instagramını aldım orda da mesajlaştık ben bu kızı buluşmaya davet etmek istiyorum sence yüzyüzeyken mi söylemeliyim mesajla mi?

Borq
Guest
Borq

Merhaba Mahmut abi 4 aydır beraber olduğum kız arkadaşım 4 senelik eski sevgilisyle en az ayda 1-2 kez telefonda konuşuyor ve bu konuşmalar ilişkileri hakkında oluyor. Biliyorum benim de hatalarım oldu gibi cümleler kuruyor. Daha önce bunun tekrarlamaması için uyardım yine de aynı şeyi yapmaya devam etti. Ben de bunu çekmeyeceğimi söyleyerek ayrıldım. Bana anlayışsız olduğumu, ilişkinin bittiğini anlaması için konuştuğunu söyledi. Yine de ayrıldım. Ama kızı gerçekten seviyordum, aşırı tepki mi verdim?

Safa
Guest
Safa

Umarım görürsün de bana da bir tavsiyede bulunursun, hic tanımadığım birinden tavsiye duymayalı uzun zaman oldu. 21 yaşına girmek üzere olan genç bir erkeğim. Yaşıma nazaran geleceğim mesleki açıdan var. Şu an bir üniversite de 2 yıllık bir bölüm okuyorum. Böyle kötü bir başarı bende depremi görmemden kaynaklı, pek çalışamadım. Oysa hedefim yüksekti kendimce. Her neyse konuya gireyim. Ben uzun bir zamandır yazı yazan biriyim. Bir zamanlar doğru kişi filan uyutmalarına inanıyordum. Şimdi kavak yellerine dönmüş bu çağda öyle biri imkansızdan daha fazlası . Gerçek biri istiyorum çünkü yoruldum. Kendimi birilerine tanıtmaktan,kızın veya benim lafa girip ben şuyum diye kıvırarak… Read more »

Yaman
Guest
Yaman

Mahmut abi selamlar.Sevgilimizin bizi gerçekten sevdiğini ve değer verdiğini gösteren hareketler nelerdir? Uzun zamandır birlikte olunmasına rağmen sürekli buluşma fikrini erkeğin ortaya atması normal midir yoksa kızında bahaneler bulup görüşmek istemesi gerekir mi? Sürekli erkek görüşme fikrini ortaya atıyorsa kızın sevgisi %100 değilmidir? Ve ne gibi davranışlardan kızın ilgisinin yüksek olduğunu anlayabiliriz sence?

Oguz
Guest
Oguz

Merhaba Mahmut abi başımdan geçen olayı anlatacağım ve yorumunu merak ediyorum. Ben duygularımı kendi içimde yoğun yaşıyorum ve bazen sinirlendiğimde oraya buraya yumruk atıyorum kız arkadaşım bana bunu yapmamamı söyledi ve aksi taktirde buna devam edersem kendine zarar vereceğini söyledi çünkü sadece öyle durabiliyordum. 3 kere yapmayacağıma dair söz verdim fakat tutamadım kendimi. En son olan olayda beni gerçekten çok sinirlendirdi ve sinirimden kendi suratımı yumrukladım ve olaydan sonra bana “Sana olan saygımı bir tık yitirdim” dedi ve bu olay özelinde biraz zamana bırakalım dedi. Daha sonrasında ben bunun yaşanmayacağını söyledim ve bana güvendiğini söyledi. Ama hala saygısını yitirdiğini söylüyor.… Read more »

Sedat
Guest
Sedat

Mahmut abi selamlar
Maskülinite
Duygusal güç
Dominatlık
Fiziksel güç
Disiplin
Eğlenceli erkek olmak
Statü
Bjnların hiçbiri bende yok nereden başlamalıyım 24 yaşında asgari maaşlı bir işde çalışıyorum vardiyalı bir iş piç değilim ama efendide değilim iyi değilim kötüde insanlar bana saf diyor kendimi girdiğim her ortamda ez diri yorum haliyle hiç sevgilim olmadı fiziksel birşeyde yaşamadım nereden başlamalıyım?

Alp
Guest
Alp

Abi selam, sınav için çalışıyorum. Bir iki hafta ölüm kampına girmem gerekiyor. Her gün 3-4 saat uyku 2 hafta için sorun çıkarır mı, süreç için bir zararı olur mu? Önerilerin nedir?

Davy Jones
Guest
Davy Jones

Random sesli tanışma uygulaması üzerinden birkaç kızla tanıştım. Her ne kadar tanışma odaklı normal bir şekilde de konuşsam karşımdakiler 3-4 saat normal sohbetten sonra çoğunlukla işi cinselliğe çekiyor. Aramızda bir şeyler yaşanıyor sonra biraz daha normal sohbet ettikten sonra iyi geceler dileyip kapatıyoruz. Yaklaşık 5-6 saat konuşmuş oluyoruz, sabah bir bakıyorum engellenmişim. 2 kere yaşadım bu durumu, bunun sebebi ne olabilir sence abi?
Sanalda bu şekilde kızlarla sesli sohbet edersem gerçek hayatta gündüz oyunu veya hayat oyunu oynarken işime yarayabilir diye düşünüyorum. Bu düşüncemde haksız mıyım?

Başaracağız
Guest
Başaracağız

Mahmut abi, 3 yıllık kız arkadaşımın tavırları ciddi oranda değişti daha önceleri evlenmek vs. isterken bana şakayla karışık ‘İnan senle evlenmiycem’ gibi cümleler kuruyordu. Bugünde (Ramazan bayramının ilk günü) buluşmadığımız için millet özel günlerini beraber geçiriyor, sen her özel günü mahvettiğin gibi bunuda mahvettin, ilişkimizi mahvediyorsun gibi cümlelerin ardından artık yanında kendimi kadın gibi hissedemiyorum cümleside geldi. Bende artık konuşmaya gerek olmadığını söyleyip telefonu kapattım, daha önce 3 kez ayrılık oldu. Beni bir sonraki aramasında sizce nasıl davranmalıyım?

Kkaskere
Guest
Kkaskere

Abi selam. 21 yaşındayım. 1 yıl önce bir tane kız arkadaşım olmuştu (9 ay sürdü). Aynı sınıftaydım ve kız beni sosyal medyadan takip ediyordu. Hikayelerimi falan beğeniyordu. Şiir yazdığım bir sayfa vardı onun takip edip sonraki gün çıkartıyordu. Ne yaptığını tam anlamıyordum. Sonra doğum günümde doğum günümü kutladı ve devamında ben de onunla sosyal medyadan iletişime geçtim. Beni okulda kahve içmeye ve tanışmaya davet etti. O sıralar yoğundum ben de olur bir gün dedim. Sonra 2 ay sonra ben buluşmaya davet ettim ve buluştuk. Bana götürdüğü yerin ex’iyle ilki olduğundan falan bahsetti. Knka ayağı falan çekmişti.Ben konuşmaya devam ettim. Ettikçe… Read more »

Deniz
Guest
Deniz

Mahmut abi, shopier den görüşme aldım. Ben şimdi sana nasıl ulaşacağım. Acil olarak seninle görüşmem lazım.