Saha Raporu – Defalarca set açılmış kızı etkileyerek numara alma

Sporumu yapmış eve doğru yollanıyordum. Saat 10’a geliyorken  bulunduğum avm kapanmak üzereydi. Derken o an arayıp da bulamadığım fırsat ayağıma geldi ve “sonunda güzel bir kız görebildim” diye düşündüm. Metallica tişörtünün üzerine şık bir deri ceket giymişti. Grimsi ve vücudunu saran kotu güzel vücut hatlarını ortaya çıkarıyordu.

Not: Konuşmaları hatırladığım kadarıyla yazıyorum, ufak değişiklikler ve nüans kaymalarının olması kuvvetle muhtemeldir.

Ben: “Merhaba” 🙂
Kız: “Merhaba”
Ben: “Nasılsın ?”
Kız: (Kafasında bir çok soru işareti olduğunu belli eden bir “iyiyim” çıktı ağzından)
Ben: “Genelde erkekler yolda yürürken gelip selam verirler mi sana ?” deyip sırıttım.
Kız: “Hayır.. ama evet burada çok oluyor, buraya özel bir şey mi var bilmiyorum.”
Ben: “Aynen buraya özel bir şey var. Hayır ya, tam da kimmiş o beni taklit edenler diyecektim 🙂 Senle neden konuşuyorlar bilmiyorum ama belki para filan istiyorlardır senden :)”
Kız: !!
Ben: “Üzerindeki Metallica tişörtünü görünce konuşayım dedim. Ali Sami Yen yıkılmadan önce konserlerine gitmiştim, ondan sonra da gelmediler zaten. Sen gider misin konserlere ?”
Kız: “Evet, böyle röportaj gibi oluyor, çok ilginç ya :)”
Ben: “Evet ne yaparsın işte :)”

(Bir süre konuşuruz)

Kız: “Bir dakika .. ne kadar özgüvenlisin !” (gözlerimden başlayarak aşağı doğru hızlı ve ufak bir süzüş atar)
Ben: “Teşekkür ederim. Bazı erkekleri daha böyle ilk dakikadan iltifata boğar mısın ?”
Kız: 🙂 🙂 “Sen beni nerede gördün ? Xx mağazasının içinde mi ? ”
Ben: “Yok hayır, hemen şurada. Bu arada ne işe yapıyorsun sen bakayım ?”
Kız: (Anadolu ajansında muhabirmiş)
Ben: “Yandaş medya sizi. Daha bugün Ekrem İmamoğlu size kızıyordu Tv’de :)”
Kız: “Hahah, evet ben daha çok sağlık bölümündeyim ama siyasetle pek ilgilenmiyorum.”
Ben: “Diyetisyenlerden görüş almak, Canan Karatay falan :)”
Kız: “Evet 🙂 Sene ne yapıyorsun ?”

(Bir süre bunun gibi muhabbetler yaptık)

Kız: (Yürüyen merdiveni gösterir) “Yukarı çıkacaktım ama.”
Ben: “Tamam beraber çıkalım.”
Kız: “Böyle durumlar başıma geliyor ve direk cevap vermeden geçiyorum. Ama bu sefer farklı oldu. Çok özgüvenlisin gerçekten. Nerelisin sen ya ?”
Ben: “Erkek olsan yanmıştın sen. Özgüvenli olacaksın, sonra kızı bulup tanışacaksın falan hep zor şeyler bunlar, uzun iş 🙂 Belki de diğer erkekler seninle konuşmak istediklerinde ikibüklüm oluyorlardır karşında ondan olabilir. XXX liyim. Sen ?
Kız: “Zonguldak”
Ben: (Daha önce motosiklet sürdüğümü söylemiştim ve kızlar arkama binince korkuyorlar vs. demiştim) “İş yerimde çok sevdiğim bir arkadaşım Zonguldaklı, hatta bu yaz motosiklet turu yapıcam, belki Zonguldağa da uğrayabilirim.”

(5 dakika kadar konuştuktan sonra artık arkadaşlarının yanına gitmesi gerektiğini söyler)

Ben: “Olur, gelelim sebebi ziyaretime. İkimizin de müsait olduğu bir zaman kahve içelim.”
Kız: “Ben bu aralar hiç müsait değilim ya.”
Ben: “Tamam seneye kadar bir kahve içeriz o zaman. Tabi o zamana kadar evlenmezsem sana bir kahve sözüm olsun 🙂
Kız: “Teveccüh ettin ya teşekkür ederim 🙂
Ben: (Tamam al yaz numaranı diye telefonumu uzatırım)

Kız çok güzel ve tarz bir kızdı. Onunla konuşurken adeta bir oyunun sonundaki bölüm sonu canavarıyla cebelleşiyor gibi hissetmiştim. Tavırlarımdaki ufak bir muhtaçlık göstergesinde ya da muhabbetin sıktığı bir noktada yanımdan kolayca ayrılabileceğini biliyordum. Özgüven, kararlılık göstererek ve cevaplarda birazcık sıradanın dışına çıkıp basit esprilerle ilgiyi tuttum. Böylece erkeklerin benzer şekillerde defalarca yaklaşarak kendilerini dinletemedikleri kızla keyifli bir sohbet yaparak numarasını alabilmiştim.

Genel hatırlatma: Daygame’de önemli olanın bir şeyi nasıl söylediğiniz olduğunu tekrardan hatırlatmak isterim.  Yani cümleler pek az anlama geliyor. Eğer doğru enerji ve zihinsel durumdaysanız en alakasız şeyi  söyleyebilir ve gene de ne kadar işe yaradığını şaşırarak izleyebilirsiniz. Kendinizi kırılgan bir özgüvene sahip hissediyorken söylediğiniz en iyi pua materyallerinin ise ne kadar da karşılık bulmadığı sayısız kere tecrübe edilmiştir. Sözüm o ki, önemli olan birilerinin size “doğru” diyerek dayattığı oyun tarzı değil, sizin kendi içinize sinen ve ağzınızdan çıkan cümlelerin emanet gibi durmadan uygulayabildiğiniz oyun tarzıdır.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Author: Centilmen Kulübü

Secret kendini daygame ve kadınlarla ilişkiler konusunda kişisel gelişime adamış bir kişidir. www.centilmenkulubu.com sitesinin sahibi ve kendine bu konuda bir misyon edinerek tüm tecrübeleri ışığında yazdığı iki kitabını da bu site üzerinden okuyuculara sunmaktadır.

45
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
21 Comment threads
24 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
28 Comment authors
YuanGörkemSölsHalilNofapçı Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Koz
Guest
Koz

Bu adam daha öncesinde de saha raporları paylaşmıştı, ve bir çok eleştiri almıştı diye hatırlıyorum.
Yine de bu adamın saha raporlarını seviyorum. İçerisinden yorumlayarak bir şeyler çıkartabiliyorum, teşekkür ederim 😉

Muzahfer
Guest
Muzahfer

Eline sağlık secret güzel rapor.

Çevirmen Hoca
Member

Güzel bir rapor, tebrikler. Yalnız ilk açılmada süreyi kısa tutmak (5-10 dk idealdir) her zaman sizin işinize yarar. Bana baya konuşmuşsunuz gibi geldi, kızlarda ilk izlenim önemli olduğu için hata riskini artırıyor.

Amerikan dizi sektörünün güzel bir lafı vardır: “Always leave them wanting more.” yani dizinin bir dahaki bölümünü heyecanla beklemelerini sağlamak için en önemli anda bölümü bitirirler. Erkeğin de özellikle ilk tanışmada kızın ilgisini çekmeyi başardığı anda numarayı alıp işim var diyerek uzaklaşması kızın bir sonraki buluşmaya kadar o anı hatırlayıp ilgisinin artmasına neden olur.

Casanova
Guest

Hocam, güzel örnek ama bu yöntem pek işe yaramıyor, yani enerjiyi tepeye çektiğin bir an “benim simdi gitmem gerek, ama seninle sohbet etmek güzeldi buna devam etmeliyiz” diyip direk numara alınca, hedefin kafasında su soru oluşuyor “ya noldu? numara mı aldı ama acaba amacı sadece numaramı almakmiydi” gibi bir düşünceye sevk edebiliyor.
Gerek yok böyle şeylere.

Çevirmen Hoca
Member

Hocam herkesin çalışan yöntemi elbette vardır ama kızın düşüncesinden size ne? Hala kadın bakış açısıyla düşünüyorsunuz. Sanıyor musunuz ki sadece numara için konuştuğunuzu düşünse bile bitecek kızın ilgisi? Ne düşünürse düşünsün bana ne ki ben bir sonraki görüşmede konuşmada vereceği tepkiye göre devam edeceğim zaten. Kız o an “numara almak için gelmiş” dese bile tekrar görüşene kadar ruh hali 10 kere değişir. Kadınlar o kadar bağlantılı düşünüp mantıksal çıkarım yapan varlıklar olsaydı zaten kırmızı hapa ihtiyaç duymazdık.

Casanova
Guest

Şimdi bu raporada bok atanlar, mavi hapli diyenler olacak hahaha.
Anlayanlar bu kısa, sade, başarılı rapordan eminim birşeyler çıkaracaklar.

sukablyat
Guest
sukablyat

Kız zonguldaklıymış vay be. Bizde (zonguldakta) daygame yapan neredeyse kimse yok. Özellikle Ereğli ilçesinde. Değişik bir kız denk gelmiş.

Oxampyl
Guest

Zonguldak’ın kızlarının ayrı bir enerjisi var gözümde. Zonguldak’ta geçen sene maça geldiğimde (karate bölgeler vardı) orada Betül diye bir kızla tanışmıştım halen sohbetimiz devam ediyor şuan kendisi üniversite okuduğu için yazı bekliyor İstanbul’a yanıma gelicek. Velhasıl kelam Zonguldak kızları biraz kolay kızlar oluyor tahmini 7 sene önce gene Zonguldak’tan bir kız ile tanışmıştım o zamanlar sexting felan kimse doğru dürüst bilmiyordu neler yapıyorduk o kızla hahahah. Onun adi da betüldü. Bu Betüllerde bir tuhaflık var 🙂

Çevirmen Hoca
Member

Ben de aynısını samsun kızlarında gördüm, hatta hayatımda gördüğüm en rahat ve atak kızlar buradan çıkıyor diyebilirim.

Vivaldi
Guest
Vivaldi

Mevzu Zonguldak’lı olmasında değil. Mevzu lokasyon değiştirmesi. Yeni gen opsiyonları canlıları daha dışa açık hale getiriyor.

insan
Guest
insan

Güzel bir saha raporu daha. tabi bir close beklerdik ama cesaret önemli birşey.

Arkantos
Guest
Arkantos

Selam abi nacizane bir sey danışmak istiyorum. Kampüste ara ara gördüğüm bir kız vardı sima olarak birbirimizi biliyoruz ama pek muhabbetimiz yoktu. Bugün bir derse girecegim zaman bu hatunu gordum muhabbet olsun diye dersin hangi amfide oldugunu falan sordum söyledi, çok az muhabbet ettik. Ben sınıfa bakmaya gittim, hatun tek başına oturuyordu biraz yakınına oturdum fakat muhabbet baslatmadim. Sonra kızın kendisi sigara içelim mi diyerek dışarı davet etti beni. Orada biraz daha muhabbet edip tanıştık. Fakat hem muhabbetin gidişatından hemde derse yetişmemiz gerektiğinden telefon veya instagram istemem dogru olmayacakti aceleyle kızın telefonunu istemiş gibi olurdum. Neyse kızla ortak arkadaşlarımiz var… Read more »

Muzahfer
Guest
Muzahfer

Git yüzyüze konuş numarasını al en iyisi.İnstadan falan yazma korkak durumuna düşüyorsun. Zaten kızında sana merakı var terslemez. Eğer bir daha göremeyebilirsen bir daha görebileceğin fırsatlar yaratmaya çalış.

Jimothy
Guest
Jimothy

Kardeşim sen balık tutmayı öğrenmek istemiyorsun bana balık verin diyorsun. Kızın çerçevesinden düşünmeyin, kızın çerçevesine girmeyin diye kaç kere tekrar edildi burada, hala yok kız böyle düşünürdü yok öyleydi yok şöyleydi.

Yüz yüze yürüyebileceksen instagramdan yürüme evet, kendi cevabını vermişsin zaten. Bir daha göremem diyorsan kendi bileceğin iş. Sen hangisinde kendini daha iyi hissedeceksen o yolu tercih et, sana ne kızın ne düşündüğünden?

Muzahfer
Guest
Muzahfer

Yada olmadı next yaparsın

Oxampyl
Guest

Hocam da’yı ayrı yazar mısın. Elim ayağım titredi görünce hahahaba

Dm3o
Guest
Dm3o

Bir diyalog başlatmanın ya da güzel bir set açmanın bir yolu da laf atmak olabilir mi? Kıza laf atıp üstüne alınınca oyuna cekmek? Hem kız oyuna dahil olursa otomatik olarak çerçevemizin içine girmiş olmuyor mu

Mahmut Abi
Admin

Olamaz.

Blacklabeled
Guest
Blacklabeled

Sevgili Mahmut Abi ve bu oluşumun diğer değerli bireyleri. Yerimi bilmiyorum ama dün kırmızı hapla tanıştıktan sonra açtığım ilk seti ve sonrasında olanları anlatmak ve yorumlarınızı almak isterim. Biraz uzun olabilir lütfen kusuruma bakmayın. Dün gece büyük bir şehrin bilindik bir gece kulubune bir kız arkadaşımla beraber gitmeye karar verdik (malum dam mevzuları) lakin oraya girdiğimizde herkes kendi yoluna bakacaktı. Kulube girip dağıldığımız anda ben dans etmeden bir kenara geçip toplumu izlemeye ve her ne kadar kırmızı haplansam da bir türlü yenemediğim çekingenliğimi yenmeye çalışmaya başladım. (Amcığın 16 buyruğunu tekrar tekrar okudum, Savaş lordu gibi kadın kaldırma konularını teker teker… Read more »

Finaly
Guest
Finaly

Geçen sene hocam vardı ben özel okulda okudum tipim iyidir yani okulun en güzelleriyle takılıyordum sevgili oluyordum vs…

Bir tane hoca vardı kadın 25 yaşında yeni atanmış stajyer gibi bişey etüt derslerine giriyor du felan bana hep ilgi gösteriyordu okula gelmediğimde beni soruyordu felan hatta numarasını verip yapamadığın soru olursa bana yaz diyordu ve ben yanlış anlıyordum sanki beni arzuluyordu. Neyse ben mezun oldum daha sonra beni tanıyan bir arkadaşa sormuş o napıyor diye numaramı istemiş arkadaşımdan? Yani hocam olabilir mi böyle bişey?

Mahmut Abi
Admin

Olabilir böyle bir şey.

Hazretleri
Guest
Hazretleri

Oo khardesim kaçırma :p

FabrikaAyarıErkek
Guest
FabrikaAyarıErkek

Yazinin sonunda tesbitin içinden geçmissin tebrikler

Oktsy
Guest
Oktsy

Şuraya başarılı saha raporu yazabilecek miyiz birgün acaba 🤔 gerçekten gurur meselesi yaptım şu işi

Jack the Lad
Guest
Jack the Lad

abi neg ve elimine ederken iki seferdir kizlari uzuyorum cidden birini uzmek bana gore degil sonra frame meselesi aklima gelince ozur dilemeden hayatima devam ediyorum ama biraz huzursuzum alinan kizlara neg veya elimine edilmemeli mi

Mahmut Abi
Admin

Neg, aşağılama değildir. Neg, ilgisizliği gösteren, çoğu zaman şaka yollu yorumdur. Tecrübesiz erkekler ve çaylak PUAlar negi anlamadıklarından, negleyim derken kıza hakaret ederler ya da kaba davranırlar. Negin amacı bu değildir.

Negin sonucunda kadın genellikle güler. Bu gülüş sinirli de olabilir. Ama bozulmazlar. Neg mi yaptınız kaş – göz mü yardınız bu kritere göre anlayabilirsiniz. Derler ki bir kıza hakaret ederseniz size saldırır, eğer neglerseniz kendinden şüpheye düşer.
Neg nedir?

Sen negi beceremeyip kızı aşağılıyorsundur.

Kral
Guest
Kral

Göz altı torbası olan bir kıza
“Göz altı torbalarına bayıldımmm”
demek
Sizce neg midir yoksa hakaret mi?

Mahmut Abi
Admin

Bağlama göre büyük ihtimalle hakaret. Hiçbir dating değeri de yok. Kadının fiziksel özellikleri ile neg yapmayın, beceremezsiniz ve genellikle hakaret edersiniz.

Halil
Guest
Halil

Abi hatunun teki vardı story atmış baya da zayıflamış 10 kg vermiş desem yeridir. Bende şöyle bi giriş yaptım Merhaba fatma sen kilo mu verdin yoksa bilgisyarla aran mı düzeldi . Neg mi hakaret mi ? bu arada kız senin gözlerin bozulmuştur yazdı 🙂

Mahmut Abi
Admin

Hakaret.

romayıbıtırenadam
Guest
romayıbıtırenadam

Okulda daygame yapmamayı onermıstın tinder kullanınca sürekli okuldan ınsanlar karsımıza cıkıyor aynı kapıya cıkmaz mı tınder da mı kullanmamalıyız?

Mahmut Abi
Admin

Kullanabilirsin.

romayıbıtırenadam
Guest
romayıbıtırenadam

Bi haftada eşleşip konustugumuz 2 kız okuldan olsa ayda 8 kız yapar. Bu da cok cabuk ismimizin yayılmasına neden olmaz mı hele bide ret sayısı yuksekse?