Saha Raporu – Defalarca set açılmış kızı etkileyerek numara alma

Sporumu yapmış eve doğru yollanıyordum. Saat 10’a geliyorken  bulunduğum avm kapanmak üzereydi. Derken o an arayıp da bulamadığım fırsat ayağıma geldi ve “sonunda güzel bir kız görebildim” diye düşündüm. Metallica tişörtünün üzerine şık bir deri ceket giymişti. Grimsi ve vücudunu saran kotu güzel vücut hatlarını ortaya çıkarıyordu.

Not: Konuşmaları hatırladığım kadarıyla yazıyorum, ufak değişiklikler ve nüans kaymalarının olması kuvvetle muhtemeldir.

Ben: “Merhaba” 🙂
Kız: “Merhaba”
Ben: “Nasılsın ?”
Kız: (Kafasında bir çok soru işareti olduğunu belli eden bir “iyiyim” çıktı ağzından)
Ben: “Genelde erkekler yolda yürürken gelip selam verirler mi sana ?” deyip sırıttım.
Kız: “Hayır.. ama evet burada çok oluyor, buraya özel bir şey mi var bilmiyorum.”
Ben: “Aynen buraya özel bir şey var. Hayır ya, tam da kimmiş o beni taklit edenler diyecektim 🙂 Senle neden konuşuyorlar bilmiyorum ama belki para filan istiyorlardır senden :)”
Kız: !!
Ben: “Üzerindeki Metallica tişörtünü görünce konuşayım dedim. Ali Sami Yen yıkılmadan önce konserlerine gitmiştim, ondan sonra da gelmediler zaten. Sen gider misin konserlere ?”
Kız: “Evet, böyle röportaj gibi oluyor, çok ilginç ya :)”
Ben: “Evet ne yaparsın işte :)”

(Bir süre konuşuruz)

Kız: “Bir dakika .. ne kadar özgüvenlisin !” (gözlerimden başlayarak aşağı doğru hızlı ve ufak bir süzüş atar)
Ben: “Teşekkür ederim. Bazı erkekleri daha böyle ilk dakikadan iltifata boğar mısın ?”
Kız: 🙂 🙂 “Sen beni nerede gördün ? Xx mağazasının içinde mi ? ”
Ben: “Yok hayır, hemen şurada. Bu arada ne işe yapıyorsun sen bakayım ?”
Kız: (Anadolu ajansında muhabirmiş)
Ben: “Yandaş medya sizi. Daha bugün Ekrem İmamoğlu size kızıyordu Tv’de :)”
Kız: “Hahah, evet ben daha çok sağlık bölümündeyim ama siyasetle pek ilgilenmiyorum.”
Ben: “Diyetisyenlerden görüş almak, Canan Karatay falan :)”
Kız: “Evet 🙂 Sene ne yapıyorsun ?”

(Bir süre bunun gibi muhabbetler yaptık)

Kız: (Yürüyen merdiveni gösterir) “Yukarı çıkacaktım ama.”
Ben: “Tamam beraber çıkalım.”
Kız: “Böyle durumlar başıma geliyor ve direk cevap vermeden geçiyorum. Ama bu sefer farklı oldu. Çok özgüvenlisin gerçekten. Nerelisin sen ya ?”
Ben: “Erkek olsan yanmıştın sen. Özgüvenli olacaksın, sonra kızı bulup tanışacaksın falan hep zor şeyler bunlar, uzun iş 🙂 Belki de diğer erkekler seninle konuşmak istediklerinde ikibüklüm oluyorlardır karşında ondan olabilir. XXX liyim. Sen ?
Kız: “Zonguldak”
Ben: (Daha önce motosiklet sürdüğümü söylemiştim ve kızlar arkama binince korkuyorlar vs. demiştim) “İş yerimde çok sevdiğim bir arkadaşım Zonguldaklı, hatta bu yaz motosiklet turu yapıcam, belki Zonguldağa da uğrayabilirim.”

(5 dakika kadar konuştuktan sonra artık arkadaşlarının yanına gitmesi gerektiğini söyler)

Ben: “Olur, gelelim sebebi ziyaretime. İkimizin de müsait olduğu bir zaman kahve içelim.”
Kız: “Ben bu aralar hiç müsait değilim ya.”
Ben: “Tamam seneye kadar bir kahve içeriz o zaman. Tabi o zamana kadar evlenmezsem sana bir kahve sözüm olsun 🙂
Kız: “Teveccüh ettin ya teşekkür ederim 🙂
Ben: (Tamam al yaz numaranı diye telefonumu uzatırım)

Kız çok güzel ve tarz bir kızdı. Onunla konuşurken adeta bir oyunun sonundaki bölüm sonu canavarıyla cebelleşiyor gibi hissetmiştim. Tavırlarımdaki ufak bir muhtaçlık göstergesinde ya da muhabbetin sıktığı bir noktada yanımdan kolayca ayrılabileceğini biliyordum. Özgüven, kararlılık göstererek ve cevaplarda birazcık sıradanın dışına çıkıp basit esprilerle ilgiyi tuttum. Böylece erkeklerin benzer şekillerde defalarca yaklaşarak kendilerini dinletemedikleri kızla keyifli bir sohbet yaparak numarasını alabilmiştim.

Genel hatırlatma: Daygame’de önemli olanın bir şeyi nasıl söylediğiniz olduğunu tekrardan hatırlatmak isterim.  Yani cümleler pek az anlama geliyor. Eğer doğru enerji ve zihinsel durumdaysanız en alakasız şeyi  söyleyebilir ve gene de ne kadar işe yaradığını şaşırarak izleyebilirsiniz. Kendinizi kırılgan bir özgüvene sahip hissediyorken söylediğiniz en iyi pua materyallerinin ise ne kadar da karşılık bulmadığı sayısız kere tecrübe edilmiştir. Sözüm o ki, önemli olan birilerinin size “doğru” diyerek dayattığı oyun tarzı değil, sizin kendi içinize sinen ve ağzınızdan çıkan cümlelerin emanet gibi durmadan uygulayabildiğiniz oyun tarzıdır.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Author: Centilmen Kulübü

Secret kendini daygame ve kadınlarla ilişkiler konusunda kişisel gelişime adamış bir kişidir. www.centilmenkulubu.com sitesinin sahibi ve kendine bu konuda bir misyon edinerek tüm tecrübeleri ışığında yazdığı iki kitabını da bu site üzerinden okuyuculara sunmaktadır.

45
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
21 Comment threads
24 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
28 Comment authors
YuanGörkemSölsHalilNofapçı Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Tommmy
Guest
Tommmy

Mahmut abi selamlar, iki kıza set acarken dogabılecek olumsuz sonuclar hakkında yanlıs hatırlamıyosam konusulmustu fakat buna dair çözüm yolu tavsiyesi hatırlamıyorum kızı uzaklaştırma dısında. Herhangı bı masaya oturdugumuz zaman veya yol ustunde kızları durdurdugumuz zaman kızlardan tekini ayırmak çok zor alternatıf olarak daha yapılabılecek neler vardır numara almak için? Benım aklıma gelen kızın adını ogenıp konusma bittikten sonra hedefteki kız ilgiliyse instagramdan yazmak ama bu da biraz muhtaçlık ve numaramı istemeye korktuya kaçabilir. Tavsıyelerin var mı bu konu hakkında?

Storm
Guest
Storm

Bazı kızlar beni şaşırtıyor cidden. Birkaç haftadır defalarca buluşup defalarca öptüğüm hatunun instagramından sevgilisi olduğunu öğreniyorum. Kızın instasında elemanla resmi olmadığından anlamam biraz zaman aldı, engel attım hatuna. Biz tabak çeviriyoruz ama kimseyle ilişki içinde değiliz sonuçta. Kendimi kullanılmış gibi hissediyorum, Allah her erkeğe böyle kullanılmak nasip etsin. 😀

Mahmut Abi
Admin

Defalarca öpmek ne demek? Koklaşmaktan başka bir haltın olmadı mı?

Storm
Guest
Storm

Yok abi, çok önceden de yazmıştım. Ben 20 yaşındayım ve doğuda yaşıyorum. Mekan bile ayarlayamam. Koklaşmanın ötesi beni aşar gibi.

Nofapçı
Guest
Nofapçı

Secret daygame konusunda bana eğitim vermişti. Kendisi binlerce seti olan birisi. Ben kadınlar konusunda az çok tecrübesi olan biriyim. Benim bakış açımı çok değiştirdi. Öğrettiği teknikler ülkemize birebir uyumlu faydalı. Eğitim almak isteyenlere tavsiye ederim.

Söls
Guest
Söls

Kızla tanışıyorum numarasını istiyorum yok instagram vereyim diyor, kızın telefonu da elinde. Aç instagramı diyip kullanıcı adımı söylüyorum “yok ben kızım sen bana istek at” diyor. Gülüp tamam peki diyip cebimden telefonumu çıkartıp instagramını alıyorum istek atıyorum. Kız orada da kabul etmiyor isteğimi 1-2 saat sonra kabul ediyor.Aklınca taktik yapıyor. İçten içe bu kadar küçük bir şeyde bile ben daha üstünüm hareketlerine gitmesi itici geliyor. Egolarının şişirilmiş olduğunu düşünüyorum. Böyle bir durumda ne yapardınız?

Mahmut Abi
Admin

Kız orada da kabul etmiyor isteğimi 1-2 saat sonra kabul ediyor.Aklınca taktik yapıyor. Sen aşırı acelecisin, tanımadığı adamı hemen orada neden eklesin? İçten içe bu kadar küçük bir şeyde bile ben daha üstünüm hareketlerine gitmesi itici geliyor. Bu alınganlıkla kızlara yürüyemezsiniz. Kaldı ki alt tarafı bir saat iki saat sonra istek kabul etti diye kıza üstünlük düşüncesi yapıştıran sensin, senin kendi yansıtman. Egolarının şişirilmiş olduğunu düşünüyorum. Kızın egosunu fazla peşinde koşan adam şişirir. Sen fazla adım atmazsan anca egosunu okşarsın. Bu da sizin aşağılık kompleksinizden kaynaklanıyor. Normalde yürüyen ve kendine güveni olan adam, kızı azıcık da olsa sevindirdim (kendi büyüklüğünü… Read more »

Görkem
Guest
Görkem

Turizmdeyim yürüyorum bi süre sonra numara instagram, ama buluşma evresine geçemiyorum çoğuyla oyunumda mı bir sorun aramalıyım

Yuan
Guest
Yuan

Sürekli kız arkadaş grubuyla takılan kızın numarasını nasıl alıcam? Hiç tek göremiyorum.

Mahmut Abi
Admin

Muhtemelen alamayacaksın.

Yuan
Guest
Yuan

Bildiğiniz bir yöntem var mı?

Mahmut Abi
Admin

Yok.