Kırmızı hap sohbetleri – Kırmızılı ve taş kalpli

Öğrenen Adam : Nasıl gidiyor abi?

Mahmut Abi : Selam. Eh iste. Felek beni nazli yardan ayırdı. Onun harici iyi.

Öğrenen Adam : 🙂 vay kahpe felek vaay. Niye ki?

Mahmut Abi : Evlenmek ve cocuk yapmak istiyordu … ben ise en azından şu ara hic istemiyorum. Sonunda kendisi icin iyi olani yapti ama koydu tabii. 3 – 4 hafta sürer benim kendime gelmem. Sen ne yapıyorsun?

Öğrenen Adam : Ya ben seni taş kalpli biri sanıyorum hep. Sanki ayrılık sana hiç koymuyor. Yani kafamda böyle bir şablon oluşmuş.

Mahmut Abi : Duygusal olarak güçlü olmayı taş kalpli sanman ilginç. 2 yıldan fazladır beraber olduğum ve sevdiğim kızla ilişki bitiyor, tabii ki üzüleceğim. Koyacak tabii de ben 3 – 4 haftada kendime gelirim bu arada da salya sümük olmam. Fark bu.

Hiç duygu hissetmemen için psikopat olman lazım ki o iyi bir şey değil. Aslonan duygu hissetmen ama onlara göre davranmaman. Psikopat değilim ben. Makina mühendisiyim.

Öğrenen Adam : Hayır, benim kastettigim şey tam tersi. Benim kafamda canlandirdigim sen, sifir duyguyla hareket eden biri.

Mahmut Abi : Duygulara göre hareket etmiyorum ama onları hissetmiyor değilim. Örneğin duygularıma göre hareket etsem “tamam evleniriz / bakarız” ya da “aşk için doğru olan bu – aşk kazanacak” derdim ve şu an devam ediyor olurduk. Ama evlenmek radarımda yok, bu konuda yalan söylememe de gerek yok.

Aslolan korkmamak veya sevmemek degil öğrenen adam. Bu duyguların elinde kukla olmamak.

Öğrenen Adam : 1 aydir birlikte oldugun bir hatun olsaydi 2 hafta surmesi anormal olurdu, dogru. 2 sene cok uzun süre be abi.

Zayıflığı kendi benliğinden silmek lazım. En azından mümkün mertebe azaltmak gerek.

Mahmut Abi : Evet ama duruma göre korkmak ya da sevmek zayıflık değil. Muhtaç sevmek (aşk) ve korkudan hareket edememek zayıflık. Yetişkin bir erkek gibi gerekirse sevse de ayrılan adam onsuz yaşayamam diye salya sümük ağlayandan daha az seviyor değil. Bir tehlikeyi göze alıp harekete geçen adam, köşeye pısıp kilitlenen adamdan daha az korkuyor değil. O adam korkusundan / ızdırabından / öfkesinden daha güçlü. Hepsi bu.

Mavi haplıların veya kırmızı hapa yeni geçenlerin komik bir ön yargısı var: Kırmızı haplı olmak = duygusuz olmak. Bu durumda da kırmızı haplı olunca hayattan zevk almayacaklarını sanıyorlar. Oysa ben az çok kırmızı haplı bir erkek olarak şu 2 yılda onların hayat boyu yaşabileceklerinden fazla zevk yaşadım ve mutlu oldum.

İnsan kendi muhtaç, vıcık vıcık sevgisini ulvi sanınca muhtaç olmadan sevmeyi kötülük ya da duygusuzluk sanıyor.

Öğrenen Adam : Tabi abi ya. Adamlar aşk= ızdırap kafasıyla yaşıyorlar. Yani 1 sene 2 sene tavlamaya calisma, ayrilik, aldatma vs adamlara normal geliyor.

Ben bazen 1 sene 2 sene o mavi haplilarla cikan hatunlar goruyorum bazen ve anlam veremedigim oluyor.

Mahmut Abi : Neden anlam veremiyorsun? Eldeki yığın mavi haplı. Michael W. kitabında 2003 yılında yazmıştı. Kadınlar genellikle doğal arzu uyandıran adam yoksa kendilerini ikna edip eldekiyle birlikte olurlar. Zira alternatifi yalnız kalmak. Yalnız kalmaktansa arzu uyandırmayan ama farkı ödeyen adamlarla çıkarlar.

Çoğu erkek maalesef bu ödetme kısmını hatunların bilinçli ve hain bir şekilde “erkek adam değilse aradaki farkı ödeyecek nihohoha” diye hain gülüşlerle planladıklarını sanıyorlar. Oysa bunlar bilinç altında, sözel olmayan ve duygu şeklinde hissedilen mekanizmalar.

Mavi haplı adam kız bulur ve elde de tutabilir. Ama bulması ve elde tutması pahalıdır. Daha da kötüsü bir çoğu evlilikte falan fena yolunuyorlar.

Öğrenen Adam : Mavi haplılar böyleyken bizim onlara gore sansimizin daha yuksek oldugunu soylemek sacma mi olur?

Mahmut Abi : Kirmizi hapla ofkeye ve düşük rütbeli mgtowa yonelenlerin sansi mavililerden beter. Evet odemiyorlar ama meme de yok.

Öğrenen Adam : Onlardan zaten ben bile tiksiniyorum artık 🙂 Kadın ne yapsin :p

Mahmut Abi : Kırmızı Hapın çok basit bir mesajı var: İlişkilerinde yanlış şeyler oluyor ve bu nedenle burdasın. Ilişkilerindeki yanlışları düzeltmek istiyorsan asıl yanlış olan şeyi yani KENDINI düzeltmen lazım. Ama bu insel / düşük rütbeli mgtow grubu ben yanlış değilim dünya düzelsin moduna giriyorlar.

Doğal olarak erkek değilsen (yanlışsan) ve kendini de düzeltmeye niyetin yoksa, farkı sürekli ödeyip kapatacaksın. Onu da yapmıyorlar. öyle sik gibi kalakalıyorlar.

Benim gördüğüm kh dediğin yetişkin erkek olma durumu … Ek isim koymaya bile gerek yok. Birçok üni arkadaşım 40ina geldi artık ve tek kelime kırmızı hap bilmezler. Ama davranış ve düşünce kırmızı hap ile aynı zira eninde sonunda büyüdüler. Gerçi o bizim nesil sizinkilerin çoğu yaşla da büyüyecek gibi değil 🙂

Öğrenen Adam : 80 sonrası nesil desek daha doğru olur çünkü olgunlaşmamış olmak bir meziyet olarak sunuluyor. Sürekli ” içinizdeki çocuğu öldürmeyin” falan deniyor ya. Gerçekten de olgunlaşıp hiç kh ile tanışmadığı halde shit testleri geçen bir sürü erkek gördüm.

Mahmut Abi : Bir şekilde yetişkin bir erkek olabilmişsen, kırmızı hapa gerek bile yok ki.

Öğrenen Adam : Ama şu da var: erkek ne kadar beta özellikleri gösterirse göstersin, kadın çoğu zaman sonuna kadar dayanıyor. Hemen önüne gelenle aldatmıyor ya da adamı terk etmiyor. Sanırım bu da yeniden test etmenin daha zor oluşundan.

Mahmut Abi : Kadının betalıktan midesi kalkmasına rağmen kendisi ile savaşıp ilişkide kalmasına bağlı olmak, hiç de iyi bir ilişki stratejisi değil ve ayrıca çok zahmetli. Ama evet, bu insellerin (hiç ilişki yaşamadıklarından) ilk betalıkta kadın alfanın kucağına atlar olayı komedi.

Karın zamanla 100 kilo olsa onu hemen terk edip aldatmaya bilirsin ama ikiniz de acı çekersiniz. Bir kadının 100 kiloya çıkması iyi bir şey değil. Bir erkeğin de 100 kiloya çıkması iyi bir şey değil ama ben “aşırı betalık” kadına nasıl görünüyor kafanda canlanması açısından kiloyu örnek verdim.

Öğrenen Adam : Onun 90 kilo ve bıyıklı olması= benim ona annem gibi davranmam, kucağına falan yatmam?

Mahmut Abi :Evet kadın ve erkek için karşı cinse cinsel çekicilik özellikleri farklı. Yani kesişen özellikler de var mesela tip gibi. Ama aşırı beta hareketler kadınlara çok itici gelir. Çoğu erkek bunu algılayamaz. Aynaya bakar görece yakışıklı bir adam görür ama o davranışların kendisini paçavralar içinde ve şişman bir erkek ile aynı kategoriye indirdiğini anlamaz.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

162
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
56 Comment threads
106 Thread replies
10 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
69 Comment authors
Redpill adamÜzgün bir adam[dı] :))BladeHakanHacı tyler Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Özgür
Guest
Özgür

Arada acunun survivor programini izlerim. (Hemen eziklemeyin. Bi durun) çünku güzel bir insan manzarasi ve karakterleri analiz etmek hoșuma gidiyor. Geçen sene Atakan diye bir çocuk vardı. 1:90 boyunda, yakıșıklı, kaslı genç. Bu gitti oraya herkesin favorisi oldu. Yarişlarda fena değildi v.s Birde bunlarin karsisinda Yunan takimi vardi. Orada da Dalaka diye bir kiz. Kadın yunan tanrıçasi gibi bișeydi. Olimpik atlet, güzel, seksi saglam bi hatun iște. Bu hatun gidip bizim Atakana aşik oldu. Atakan da hemen karsi ilgi gösterdi tabii. Ama gunler gectikce Bizim kaslı, hașim Atakanin oğlan cocugu oldugu ortaya cikti. Açlik ve kötü șartlara dayanamiyordu. Rakipleri ona… Read more »

karanlikruya
Guest

Güzel bir örnek. Aslında şöyle fiziki özellikleri iyi olmasına rağmen bir halt beceremeyen betalarla ilgili istatistiksel bir çalışma yapmak lazım. Benim de gördüğüm bir çok örnek var.

TheWalkng
Guest
TheWalkng

Çok doğru bende izliyorum. Hikmet alfaların alfasıydı. Survivor programından alınacak çok ders var. Olaya hemen at gözlüğüyle bakmayın.Aşk dizileri izleyeceğinize o programları izlemenizi tavsiye ederim. Tam bir çerçeve savaşları, makyavelizm,narsisizm çok önemli. Atakan dediğin herif tam bir oğlan çocuğu.Çok doğru. Atakan denilen çocukta o damlacan denilen kıza aşıktı ve damlacan adlı kız ona pas vermemiş. Ertem şener ona program da sorduğunda ben güçlü bir erkek istiyorum dedi kız. Ertem Şener de;” Atakan zaten güçlü,boylu,yakışıklı,zengin?” dedi. Ne anlasın gariban(Ertem şenerin duygusal gücü yüksek) lafın gelişi, damla can da güç derken öyle değil ya dedi. Kızların güçlünün yanında yer alması felan acayip… Read more »

Özgür
Guest
Özgür

Aynen öyle. Mesela Turabi denen barzo 2 kez sampiyon oldugunda hic anlamiyordum. İnsanlar neden bu sığıra oy verir diyordum. Sonradan anladim Alfa barzo> beta centilmenden. Her türlü serefsizligi yapar, masum insanlara bulașir, güçsüzü ezer acımazdı. Ama alfaydi. Yarislarda herkesi yenerdi. Hilmicem vardi mesela. O da yarislarda cok iyiydi ayrica turabi barzosunun aksine eglenceli, sevimli bi cocuktu. Ama gidip turabinin sag kolu olmustu. Çünkü karsisinda olacak götü yoktu. Sonra 2018 de Ademle karsilastilar Ademe dișini geçiremedi elendi gitti. İnsanlar bu tarz programlarda, filmlerde, dizilerde hep güce saygı duyuyor. Filmlerdeki villain karakterler çogu zaman ana karakterden daha havali oluyor. Güç harbiden her… Read more »

Vergilius
Guest
Vergilius

Yahu birader ne anlatıyorsun? Yarışmayı kazananı bizim millet belirliyor kırmızı hap camiası değil. Atarlı giderli karakterler bizde iş yapar ki öyle olmak aslında son derece feminen bir şeydir. Ota boka sinirlenirler çerçeve falan yoktur bu adamlarda. Reyting meyting mevzusu da var. Yav siz bu işleri çok yanlış anlamışsınız.

Özgür
Guest
Özgür

Turabinin yaristigi senelerde ondan daha dominant 1 kisi ismi söyle hakkini verelim 🙂 Yazdigim yaziyi tam olarak okuyup anlamamissin. Turabi erdemli biri değildi. Dominanttı. Ben turabi red pilli falan mi yazmisim oglum 🙂 🙂
Halk Turabiyi Atarli giderli oldugu icin tutmadi bence. Atarli giderli cok yarismaci vardi. Ama Turabi gücü elinde tutuyodu. Oyunlarda en iyiydi, herkes ondan nefret etmesine ragmen, adam bilerek üstlerine gelip köpek cekmesine ragmen cevap veremezlerdi. Güçlü șerefsiz > güçsüz erdemli, merhametli, anlayıșlı. Malesef ya da iyi ki böyle. Bilemiyorum Altan.

Vergilius
Guest
Vergilius

Dizilerinde hep ağlak oğlan çocuklarının olduğu memlekette her yıl rating’lerde 1. olan programın ağlak şampiyonu dominant ve barzo alfa öyle mi? Adam 2 bölümde bir annem diye ağlıyor, garibanlık hikayesi anlatıyor, diğer erkeklerle yarış dışı dahi sürekli rekabet halinde (aslında grubun eziği), en ufak sataşmaya abartılı karşılıklar veriyor, ota boka sinirleniyor ve bu onu erdemsiz ve barzo alfa mı yapıyor? Oyunun kurallarına göre kaç kere diskalifiye olması gereken adamı rating’ler yüzünden tuttu Acun. Kurgu sebebiyle öne çıkarılmasa 3 gün barınamayacağı ortamda şampiyon oldu. Sen böyle konuşmadan önce neyin ne olduğunu öğren , az kafanı çalıştır, çalışana kadar biraz sus, çalışmıyorsa… Read more »

BenLark
Guest
BenLark

Kardeşim gerçekten doğru dedin özgür denen eleman muhtemelen liseli ve saçma sapan hayranlıkları var.Nokta atışı yapmışsın

Özgür
Guest
Özgür

Baya turabi hayraniyim ben ya Hahagahzdheh.

BenLark
Guest
BenLark

@vergilius

dediklerine katılmakla birlikte

“Adam 2 bölümde bir annem diye ağlıyor, garibanlık hikayesi anlatıyor, diğer erkeklerle yarış dışı dahi sürekli rekabet halinde (aslında grubun eziği), en ufak sataşmaya abartılı karşılıklar veriyor, ota boka sinirleniyor”

Kardeşim bizde garibanı, ezilmişi yüceltme kültürü vardır maalesef .Aslında bu övgünün temelinde daha iyi konumunu kabullenememe ve geçmişe özlem var gibi düşünüyorum.Sürekli bir ezilmişlik aşağılık kompleksi taşıyanlar genelde özgüvenli mantıklı insanları tercih etmezler genelde bahsettiğin tipteki insanları severler.
Özellikle kişiliği tam gelişmemiş hatunların hayatının tamamında barzo peşinde koşup normal erkeklere(nice guy değil ) bıyık altından gülmesi gibi

Tss
Guest
Tss

Adam mersinin mahallesinden çıkıp önce survivoru 2 kez daha sonra amerika da the challange( gelmis gecmis en zor yarisma) 20 yildir yapilan yarismada rekor kirip tek kazanan yabanci yarismaci yani Turk olmayi basardi. Suan da 10 kusur milyon dolar aldi. Bu adam alfa oglu alfadir.Yanlış yapıyor olsa kaybederdi.Adam isteyerek öyle davrandigini heryerde acikladi.48 saat boyunca fiziksel ve psikolojik olarak 1.bitirdi amerikada.Böyle bir Adamın duygusal gucunun yuksek oldugunu tahmin etmek için Iq nun 90 olmasi yeterli.

Özgür
Guest
Özgür

90 iq herkeste var zannediyorsun iște 🙂 Sevmiyorlar = bașarisiz ezik arkadașlar için. Annesi icin agladi, millete sataști v.s. fark etmez. Bu adam sizin hayatiniz boyunca yapamayacaginiz parayi birkac senede yapti mi? Yapti. Trafikte karsiniza ciksa sesinizi cikarip adama tek kelime edebilir misiniz? Sanmiyorum. Milli seviyede dövüsen biri degilsiniz muhtemelen. Döver yani. Olaylara fazla duygusal bakiyorsunuz. “Güç” kavramini anladiginizi sanmiyorum. Sizi bilmiyorum benden cok daha alfa orasi kesin. Atletik olarak yarişamam. El becerisinde falan yok eder. Deli gibi yapboz bulmaca çözebiliyordu yani kafasi da calisiyor. (Calişmasa kazanamaz zaten) Dogru dürüst dilini bile konusamadigi ülkenin (Amerika) hayvan gibi zorlu yarismasina katilip… Read more »

Erkek
Guest
Erkek

Trafikte karsiniza ciksa sesinizi cikarip adama tek kelime edebilir misiniz? Sanmiyorum. Milli seviyede dövüsen biri degilsiniz muhtemelen. Döver yani.

Üsttekini yazdıktan sonra, “Olaylara fazla duygusal bakiyorsunuz. “Güç” kavramini anladiginizi sanmiyorum.” bunu yazman çok absürt olmuş.

“Blogda gücun dogasi yazisi var gidin bi bakin arkadaslar.”

Doğru söylüyorsun onu tekrar okumalısın. Çünkü İlk cümlesinden itaberen şunu yazıyor.

“Gerçek güç, insanların kendi koşulları üzerinde kontrol sahibi olmalarıdır. Gerçek güç, hayatımızın yönü ile ilgili kontrole sahip olabilmemizdir.”

Bunu okuyup halen fiziksel güçten bahsettiğini zannetmen ben şok!

Özgür
Guest
Özgür

Abi bu sitedeki bazı herifler harbiden aptal. Hayatında 2 satir kitap okumadin mi be adam. Oraya kisa roman uzunlugunda yazi yazmisim, gidip fiziksel gücünü anlattigim 1 cümleyi yapistirip “güç fiziksel olmaz yaa duygusal güç onemli sen bida oku” falan yaziyosun. Ulan yazinin devamini okusana. Niye bazi șeylerde bu kadar israrcisiniz anlamak zor. Neyse birkac yilda milyon dolar para yapan, instagram takipcisi sizinkinin 1000 kati olan herif “Gücsüz bir omega” siz alfasiniz. O kadar alfasiniz ki omega bir herife alfa dedim diye benimle tartisacak kadar vaktiniz bile var 🙂 🙂

Kriz
Guest
Kriz

Mersin bize yakın turabiyi de tanir burada ki herkes. Adam ailesinin yanindan 13-14 yasinda ayrilmis.Fukaranin önde gideni biriydi.Adam 2-3 senede para diye bisey birakmadi. Amerika da film teklifi geldi . Amerika da bi bara giriyor zaten fotografi var 5 kızla beraber.2-3 Sene de sizde okadar ünlenin para kazanın ondan sonra konusursunuz.10 bin lira verecem deseler birak anne diye ağlamayi mehdiyim dersiniz

Özgür
Guest
Özgür

Hahahah yok be erdemli alfalardan bunlar.

Villarino
Guest
Villarino

Erkek adam duygusuz, kadınlara acımayan, sadece kendini düşünen, çıkarı için her yolu mübah gören bir şeymiş gibi görülmesi beni de rahatsız ediyor. Herkesin ahlakı kendine göredir ama en basitinden yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum. Bundan yıllar önce bir arkadaşımla caddede yürürken bir kıza denk geldik. Kız ağlayarak arkadaşına sarılmıştı ikisi de ağlıyordu ben de o anki ruh halimle gülerek “ulan bir insan arkadaşıyla kavuştuğu için niye ağlar ki çok samimiyetsizce” tarzı bir cümle kurmuştum. Aradan 10 dakika geçti (yıllar önce vefat eden ablamı arkadaşıma anlatmaya başladım) bir cümleyi kurdum ve ikinci cümleyi kuramadan nutkum tutuldu, ağlama noktasına geldim ve tek… Read more »

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Çok uç örnekler veriyorsun. Kadınları düşünmek senin işin değil, sen kendini düşüneceksin, kadın kendini düşünecek. bir yakınının vefat etmesine verdiğin tepki değil sorun zaten, araba gıcırtısına salya-sümük olmamak.

Undead
Guest
Undead

Ücretsiz çeviri yapabilirim. Daha fazla makale demek olacaksa bu gönder bana çevireyim Mahmut Abi

Kerem
Guest
Kerem

İlişkiler ve diğer şeyler konusunda maskülen olan alfa kafa yapısında karakterlere sahip kitap dizi film önerisi arıyorum. Bilen bulan varsa tavsiyede bulunabilir.[Sitedeki içerikleri tükettim sitedekiler dışındakileri kastediyorum.]

Özgür
Guest
Özgür

Locke

Don
Guest
Don

Abi sevgi nasıl birşey? Muhtaç olarak hiç sevmedim salya sümük olmadım ama bahsettiğin gibi de sevdiğimi düşünmüyorum nasıl bir histir bu sevgi gerçekten somutlaştırabilir misin acep merak ediyorum.Duygusuz(!) erkek adam falan olduğumdan değil gerçekten bilmediğimden soruyorum

Javert
Guest
Javert

Bu da inselce mi bilmiyorum ama bende, onca zamana rağmen hala betalık yaptığımda, beta hareketler yaptıracak kadar kötü hissettiğim günlerde veya zamanlarda aldatmasa bile büyük oranda soğudunu hissediyorum. Mesela şey nasıl bir durum, yani aynı mı…mesela senin yanında ama ortamda bir tanede senden görece -en azından o anlık- daha baskın veya daha alfa bir adam var. Ve sevgilinin bu erkekle, senin yanında olmasına rağmen baya baya kestiğini ama sen ona bakınca gözlerini kaçırdığını görüyorsun. Bu durum nedir şimdi? Evet aldatmayacak belki ama insanın içinde bir kıskançlık oluyor, nedir bu, kaybetme korkusu mu, yazıda bahsedilen korkuyla aynı mı? Önemli olan bu… Read more »

Sensei
Guest
Sensei

Sevgilinle bir mekandayken yan masanda bir afet-ü devran otursa hafif bir süzersin ama fazlası yanlışa girer. Bu durum hatun tarafı için de aynı, sen yanındayken en fazla ufak bir süzer sonra tüm odağı sende olur.

Fakat sen karşısında otururken o hala ortamda başka bir erkeği anlattığın gibi baya bir kesiyorsa, bana kalırsa sağlam bir kırmızı alarm. Zaten her şeyden önce sana yapılmış çok büyük bir saygısızlık. Ben kendim böyle bir şey yakalasam o ilişkiyi bitirirdim.

Javert
Guest
Javert

Yaşamasam niye yazayım, yaşadım.

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Mahmut bey geçmiş olsun öncelikle.

Dün gece yazdım geri sildim, şahsınıza alırmısınız diye de. Yazınız üzerinden yeri olduğu için sormak istedim.

Yine de duygusuz olamasak da, duygusal dünyamızın bize olumsuz hissettiren yanlarını törpülemeye yönelik çalışmak hem bizim, hem de kırmızı hap gelişimimiz açısından iyi olmazmı?

YORGUN
Guest
YORGUN

Selam Mahmut Bey;
20 li yaşlarda pek bir şey yaşayamadım..
30 lu yaşlarla beraber ilişkilerim olmaya başladı. Bu yüzden hiç evlilik fln düşünmüyorum hayatımı yaşamak istiyorum.
Yaşım 32…
Sorum şu:
Benimle takılacak yaştaki kızlar hep evlilik düşünüyor haliyle…
Ben :
1. Oyalarsam vicdan azabı çekiyorum
2.Direkt dürüst konuşursam kaçabiliyorlar.

Cidden yaş itibariyle “evlilik ihtimali” olmadan ilişki yaşama “ihtimalim” olamaz mı?

Kafam çok karışık nasıl bir duruşum olmalı bu konuda?
Tşkrler

iamsadd
Guest
iamsadd

27 yaşındayım ve kırmızı yap muhabbetlerini öğreneli çok olmadı.Hala daha olayı kavrayabilmiş değilim.Bu yaşıma kadar flörtten öteye gitmiş ilişkim olmadı.(O da ilişkiden sayılırsa tabi…)

Duygusal olarak fazla kırılgan birisiyim.Bir söz,bir davranış direkt olarak modumu ve gardımı bir anda düşürüyor.
İkinci olarakta yaşım itibariyle kadın-erkek ilişkilerinde geç kalmışlık hissi yaşıyorum fazlasıyla.Harekete geçmek istediğimde dank ediyor bir anda.

Bu işi aşmış kişiler olaraktan benim durumum komik ve saçma gelebilir ama bir çoğunuzun geçtiği bir süreç olduğunu düşünüyorum.Bu iki durumdan kurtulmanın yollarını arıyorum.Yardımcı olabilecek her bilgi kırıntısına ihtiyacım var.Teşekkürler…

Rabbit Hole
Guest
Rabbit Hole

iamsadd Ben seni çok iyi anladım. Sende kendi genç halimi gördüm. (Yaşım 40+) Kırmızı hap tavsiyesi verebilecek konumda değilim. Verilebilecek tüm makul tavsiyeler bu sitede mevcut. Ama eminim ki sen bunların hepsini zaten okudun. Sana üç tavsiyem var. Tavsiyelerimi ciddiye alırsan ileride bana duacı olacaksın, bak bunu bir kenara yaz. 1)Kendine derhal (hemen bugün) deneyimli, mümkünse 45-50 yaşından daha yaşlı bir erkek psikolog/psikoterapist bul. (dikkat et, psikiyatrist ya da kişisel gelişim vs. demiyorum) Pahalıya gelebilir, uzun sürebilir (6 ay-1 sene) ancak bu nedenle sakın ha yarıda kesme. 2)Bu kafayla sakın ha evleneyim falan deme, aman diyeyim! Özellikle işler senin açından… Read more »

Rabbit Hole
Guest
Rabbit Hole

Üçüncü tavsiyeyi iyi ifade edememişim, düzeltiyorum: Kırmızı hapı pratiğe dökmeye hazır hissedinceye kadar, imkanın ölçüsünde (ayda bir mi olur yoksa daha sık mı bilemem) ve düzenli olarak eskortlara git. Yani çok bunalınca falan değil; basbayağı doktora gider gibi düzenli git. (Seni gitmekten alıkoyacak o iç ses de sözümona yüksek ahlakının, vicdanının sesi falan da değil) Yağmurluğunu giymeyi de unutma!

iamsadd
Guest
iamsadd

Evlenmeyi düşünmüyorum ama problemlerimide aşamıyorum.Psikolog ekonomik olarak altından kalkabileceğim bir şey değil maalesef.Baska yöntemler arıyorum kendime bu yüzden.

WrongSide
Guest
WrongSide

Başaramıyorum.

Doruklardayım
Guest
Doruklardayım

Kırmızı hap felsefesine yeni başlamış ve merak sarmış arkadaşlara bir tavsiyem olacak eğer mental açıdan problemleriniz varsa lütfen okumayın başlamayın yoksa ağır derecede boşluğa düşer ve depresyon problemleri yaşarsınız ben kendim asperger sendromlu bir bireyim okuduktan sonra buradaki makaleler aklıma yattı. Fakat uygulama olayına gelince malasef tam bir hayal kırıklığıyım bir süre kendimi mgtow cuyum ben moruq diye avuttum sonra zaman geçtikçe olayın farkına vardım ve kendimi kandırdığımı anladım işte tam o zaman duvara çok sert bir şekilde tosladım ve nihilist duygulara kapıldım benim daha normal erkek arkadaşım olmamış her ortamın taşşak oğlanı olmuşum kız benim neyime eğer toplumda bir… Read more »

Erkek
Guest
Erkek

Buraya gelenlerin büyük çoğunluğu 0 olarak geliyorlar ve hemen öğrendiklerini taktik uygulayarak kızlarda başarılı olabilmek istiyorlar. İlk önce 0 olduğunuzun farkına varın. Kendinize en azından 1 sene yatırım yapın(Masküen benliğini geliştirmek, rahip modu). Sonra bu 1 sene sonra sizde olan değişimden zaten siz birşeyler yapmasanız dahi kadınlarla yolunuz kesişmeye başlayacaktır. Eğer kesişmiyorsa bile bu 1 senede siz de çok şey değişti, özgüven kazandınız, oyunu öğrendiniz, kadın doğasını öğrendiniz. Artık kadınlara yürümeye başlayabilirsiniz. Ama 1 sene kendinize yatırım yapmadan kadınlara yönelmeyin, burayı bulduğunuz gibi kadınlara yönelmeniz yanlıştır. Sonra “Doruklardayım” gibi küçük emrah edebiyatı yaparsınız. Doruklardayım bu içinde bulunduğun kötü durumu hiç… Read more »

BenLark
Guest
BenLark

Buna benzer bir şekilde gelmiştim ben de ama benim problemim nice guy olmaktı. Puaların dediği sosyal kalibrasyon bende kötüydü ,özgüven / cesaret rezaletti.Kendimi ifade etmem çok kötüydü.Hem asosyal hem de yüksek uzlaşmacıydım.Çalışma etiğim,disiplinim berbattı. İttire ittire başarılı oluyordum bazı şeylerde ama yetmiyordu. Bazı şeyleri algılayamıyordum.Çerçeve farkındalığım vardı ama ne yapmam gerektiğini bilmiyordum sanki zihnimde emniyet çipi varmış gibi ilerleyemiyordum.Sürekli tıkanıyordum. Robert Greene kitapları başta olmak üzere bazı kitaplar beni baştan aşağa adam etmişti.Yaşanmışlıkların bir boka yaramayıp kitapların büyük etkisine tutunmak ve bazı şeyleri değiştirmek için the red pill i beklemek kendi adıma utanç vericiydi.Zekamdan bile şüphe etmiştim aq.Neden bunca zaman… Read more »

Prestijli
Guest
Prestijli

Son cümlelerin aptalca, sosyal sorunlar eninde sonunda aşılır, emin ol aşılır ama fizikselleri aşamayabilirsin ve cidden hayatının amına koyar, yaşamadan bilemezsin, tabi herşeye rağmen savaşmak gerek o ayrı mesele ancak bu tarz cümleler çok fazla savrulma sonucu, sosyal problemlerin ana kaynağı zihnin dışındaki dünyanın/bireylerin sizin hakkınızda ne düşündüğünü çok fazla önemsemeniz, burası kilit nokta, tam bir gamsız olmanız gerek, bu süreçte arsız olmayı bile bir süreliğine (sorunu aşana kadar) mubah göreceksin, çünkü kimse senin nasıl acı çektiğini bilmiyor, insanlara “nedenlerini bilmediğin şeylerin sonuçlarını yargılama” demek yerine, insanların nedenlerini bilmedikleri şeyleri yargılamalarını sikine takmadan yoluna devam et, burada haklı olan sensin… Read more »

Murtaza
Guest
Murtaza

Vay be Mahmut abi. Senin hatun daha önce aynı sebepten gidip iki hafta sonra dönüp ben böyle mutluydum demişti diye hatırlıyorum. Öyle yazmıştın galiba.
Aşk böcüğü olanlar seni sert ve duygusuz, diğer tarafa savrulanlar ise -kadinin kafasına vurup sikecen, kötü olacan olarak anladı belki. Bence bütün tavsiyelerin dengeyi gösteriyor. Bu yüzden takip ediyorum seni. Şu ‘3-4 haftaya geçer’ demen bile nasıl dengede olduğunu gösteriyor.
Ben de iki yıllık sevgilimle aynı sebepten ayrılmıştım. Çocukları çok seviyordu. Deli gibi çocuk istiyordu. Baktım o gitmiyor ben terk etmiştim. Benim yüzümden çocuksuz kalmasını istemedim.

Sağlık sıhhat afiyet diliyorum sana.

ryu
Guest
ryu

Erkeklerde uzun saç dıştan bakılınca daha tanışılmamış kadınlarda feminen bir görüntü önyargısı oluşturur mu? bir de sakalı sinek kaydı yapıp baby face takılınca sanki maskülitem azalmış gibi hissediyorum ve yakışıyorda ama kadınlarda görünüşün fazla önem arz etmediği gerekçesiyle kararsız kaldım senin bu konu hakkında görüşlerin neler Mahmut Abi ?

Nomadic
Guest
Nomadic

Merhaba;
sürekli dert anlatan kız modeli hakkında ne düşünüyorsunuz ? Yakın zamanda böyle bir kızla görüştüm adam aklıllı muhabbet etmek çok zordu.
İlk adımı kız atmasına rağmen işi ileriye götüremedim. Acemiliğime denk geldi. Kızla aramızda kızın sürekli dert anlattığı benimse bunları hiç umursamadan sürekli şaka ile geçiştirmeye çalıştığım bir duruma gelmiştik. Ömrü çok uzun olmadı. Kıza ciddiyetsiz imajı verdiğimi düşünüyorum.

arple
Guest
arple

Bu kırmızı hap sohbetleri serini seviyorum Mahmut abi. Kendine iyi bak, yazıların devamı gelsin diye bi uğrayayım dedim.