Kırmızı hap sohbetleri – Kırmızılı ve taş kalpli

Öğrenen Adam : Nasıl gidiyor abi?

Mahmut Abi : Selam. Eh iste. Felek beni nazli yardan ayırdı. Onun harici iyi.

Öğrenen Adam : 🙂 vay kahpe felek vaay. Niye ki?

Mahmut Abi : Evlenmek ve cocuk yapmak istiyordu … ben ise en azından şu ara hic istemiyorum. Sonunda kendisi icin iyi olani yapti ama koydu tabii. 3 – 4 hafta sürer benim kendime gelmem. Sen ne yapıyorsun?

Öğrenen Adam : Ya ben seni taş kalpli biri sanıyorum hep. Sanki ayrılık sana hiç koymuyor. Yani kafamda böyle bir şablon oluşmuş.

Mahmut Abi : Duygusal olarak güçlü olmayı taş kalpli sanman ilginç. 2 yıldan fazladır beraber olduğum ve sevdiğim kızla ilişki bitiyor, tabii ki üzüleceğim. Koyacak tabii de ben 3 – 4 haftada kendime gelirim bu arada da salya sümük olmam. Fark bu.

Hiç duygu hissetmemen için psikopat olman lazım ki o iyi bir şey değil. Aslonan duygu hissetmen ama onlara göre davranmaman. Psikopat değilim ben. Makina mühendisiyim.

Öğrenen Adam : Hayır, benim kastettigim şey tam tersi. Benim kafamda canlandirdigim sen, sifir duyguyla hareket eden biri.

Mahmut Abi : Duygulara göre hareket etmiyorum ama onları hissetmiyor değilim. Örneğin duygularıma göre hareket etsem “tamam evleniriz / bakarız” ya da “aşk için doğru olan bu – aşk kazanacak” derdim ve şu an devam ediyor olurduk. Ama evlenmek radarımda yok, bu konuda yalan söylememe de gerek yok.

Aslolan korkmamak veya sevmemek degil öğrenen adam. Bu duyguların elinde kukla olmamak.

Öğrenen Adam : 1 aydir birlikte oldugun bir hatun olsaydi 2 hafta surmesi anormal olurdu, dogru. 2 sene cok uzun süre be abi.

Zayıflığı kendi benliğinden silmek lazım. En azından mümkün mertebe azaltmak gerek.

Mahmut Abi : Evet ama duruma göre korkmak ya da sevmek zayıflık değil. Muhtaç sevmek (aşk) ve korkudan hareket edememek zayıflık. Yetişkin bir erkek gibi gerekirse sevse de ayrılan adam onsuz yaşayamam diye salya sümük ağlayandan daha az seviyor değil. Bir tehlikeyi göze alıp harekete geçen adam, köşeye pısıp kilitlenen adamdan daha az korkuyor değil. O adam korkusundan / ızdırabından / öfkesinden daha güçlü. Hepsi bu.

Mavi haplıların veya kırmızı hapa yeni geçenlerin komik bir ön yargısı var: Kırmızı haplı olmak = duygusuz olmak. Bu durumda da kırmızı haplı olunca hayattan zevk almayacaklarını sanıyorlar. Oysa ben az çok kırmızı haplı bir erkek olarak şu 2 yılda onların hayat boyu yaşabileceklerinden fazla zevk yaşadım ve mutlu oldum.

İnsan kendi muhtaç, vıcık vıcık sevgisini ulvi sanınca muhtaç olmadan sevmeyi kötülük ya da duygusuzluk sanıyor.

Öğrenen Adam : Tabi abi ya. Adamlar aşk= ızdırap kafasıyla yaşıyorlar. Yani 1 sene 2 sene tavlamaya calisma, ayrilik, aldatma vs adamlara normal geliyor.

Ben bazen 1 sene 2 sene o mavi haplilarla cikan hatunlar goruyorum bazen ve anlam veremedigim oluyor.

Mahmut Abi : Neden anlam veremiyorsun? Eldeki yığın mavi haplı. Michael W. kitabında 2003 yılında yazmıştı. Kadınlar genellikle doğal arzu uyandıran adam yoksa kendilerini ikna edip eldekiyle birlikte olurlar. Zira alternatifi yalnız kalmak. Yalnız kalmaktansa arzu uyandırmayan ama farkı ödeyen adamlarla çıkarlar.

Çoğu erkek maalesef bu ödetme kısmını hatunların bilinçli ve hain bir şekilde “erkek adam değilse aradaki farkı ödeyecek nihohoha” diye hain gülüşlerle planladıklarını sanıyorlar. Oysa bunlar bilinç altında, sözel olmayan ve duygu şeklinde hissedilen mekanizmalar.

Mavi haplı adam kız bulur ve elde de tutabilir. Ama bulması ve elde tutması pahalıdır. Daha da kötüsü bir çoğu evlilikte falan fena yolunuyorlar.

Öğrenen Adam : Mavi haplılar böyleyken bizim onlara gore sansimizin daha yuksek oldugunu soylemek sacma mi olur?

Mahmut Abi : Kirmizi hapla ofkeye ve düşük rütbeli mgtowa yonelenlerin sansi mavililerden beter. Evet odemiyorlar ama meme de yok.

Öğrenen Adam : Onlardan zaten ben bile tiksiniyorum artık 🙂 Kadın ne yapsin :p

Mahmut Abi : Kırmızı Hapın çok basit bir mesajı var: İlişkilerinde yanlış şeyler oluyor ve bu nedenle burdasın. Ilişkilerindeki yanlışları düzeltmek istiyorsan asıl yanlış olan şeyi yani KENDINI düzeltmen lazım. Ama bu insel / düşük rütbeli mgtow grubu ben yanlış değilim dünya düzelsin moduna giriyorlar.

Doğal olarak erkek değilsen (yanlışsan) ve kendini de düzeltmeye niyetin yoksa, farkı sürekli ödeyip kapatacaksın. Onu da yapmıyorlar. öyle sik gibi kalakalıyorlar.

Benim gördüğüm kh dediğin yetişkin erkek olma durumu … Ek isim koymaya bile gerek yok. Birçok üni arkadaşım 40ina geldi artık ve tek kelime kırmızı hap bilmezler. Ama davranış ve düşünce kırmızı hap ile aynı zira eninde sonunda büyüdüler. Gerçi o bizim nesil sizinkilerin çoğu yaşla da büyüyecek gibi değil 🙂

Öğrenen Adam : 80 sonrası nesil desek daha doğru olur çünkü olgunlaşmamış olmak bir meziyet olarak sunuluyor. Sürekli ” içinizdeki çocuğu öldürmeyin” falan deniyor ya. Gerçekten de olgunlaşıp hiç kh ile tanışmadığı halde shit testleri geçen bir sürü erkek gördüm.

Mahmut Abi : Bir şekilde yetişkin bir erkek olabilmişsen, kırmızı hapa gerek bile yok ki.

Öğrenen Adam : Ama şu da var: erkek ne kadar beta özellikleri gösterirse göstersin, kadın çoğu zaman sonuna kadar dayanıyor. Hemen önüne gelenle aldatmıyor ya da adamı terk etmiyor. Sanırım bu da yeniden test etmenin daha zor oluşundan.

Mahmut Abi : Kadının betalıktan midesi kalkmasına rağmen kendisi ile savaşıp ilişkide kalmasına bağlı olmak, hiç de iyi bir ilişki stratejisi değil ve ayrıca çok zahmetli. Ama evet, bu insellerin (hiç ilişki yaşamadıklarından) ilk betalıkta kadın alfanın kucağına atlar olayı komedi.

Karın zamanla 100 kilo olsa onu hemen terk edip aldatmaya bilirsin ama ikiniz de acı çekersiniz. Bir kadının 100 kiloya çıkması iyi bir şey değil. Bir erkeğin de 100 kiloya çıkması iyi bir şey değil ama ben “aşırı betalık” kadına nasıl görünüyor kafanda canlanması açısından kiloyu örnek verdim.

Öğrenen Adam : Onun 90 kilo ve bıyıklı olması= benim ona annem gibi davranmam, kucağına falan yatmam?

Mahmut Abi :Evet kadın ve erkek için karşı cinse cinsel çekicilik özellikleri farklı. Yani kesişen özellikler de var mesela tip gibi. Ama aşırı beta hareketler kadınlara çok itici gelir. Çoğu erkek bunu algılayamaz. Aynaya bakar görece yakışıklı bir adam görür ama o davranışların kendisini paçavralar içinde ve şişman bir erkek ile aynı kategoriye indirdiğini anlamaz.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

162
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
56 Comment threads
106 Thread replies
10 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
69 Comment authors
Redpill adamÜzgün bir adam[dı] :))BladeHakanHacı tyler Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Öğrenci35
Guest
Öğrenci35

kh öğretisini sindirmek için belirli bir zaman gerekiyor. ya hep ya hiç şeklinde düşünme tarzını terk edebilmek bile kişi için bir devrimdir.

İsimsiz
Guest
İsimsiz

Öncelikle geçmiş olsun umarım bir şeyler yoluna girmiştir ve duygular stabil hale gelmiştir diye umuyorum.Son ilişkilerimde yoğun bir şekilde yaşadığım ve fikrinizi almak istediğim bir durum var max 3 ayda karşımda ki insandan soğuyorum ve kanserli hücre gibi kestirip atıyorum etik olmadığını bildiğim halde.

Blacklabeled
Guest
Blacklabeled

Merhaba Mahmut Abi, biten ilişkinin ardından salya sümük olmadan hissettiğimiz bu duyguyu daha sağlıklı bir biçimde nasıl kullanabiliriz? Sen ne yapıyorsun? Salya sümük olmayayım derken öfke hissediyorum içimde ayrılık ardına ve bu beni geri çekiyor. Ne tavsiye edersin?

Employee
Guest
Employee

Kırmızı hap öğretisi okuyup eğer gerçekten anlaşıldıysa bundan sonraki süreçte karşımıza çıkan örneklerde daha detaylı analiz yapabiliyor ve değişmeyen dinamikleri gözlemleme şansı buluyoruz, bana göre en fazla gelişim de bu dönemde yaşanıyor.

Sadece kendi ilişkinizde değil çevrenizde olup bitenleri de kırmızı hap gözü ile gözlemleyin ve hangi davranışın her zaman kazanıp hangi davranışın her seferinde işleri batırdığını görün.

hateful
Guest
hateful

mahmut abi bir yazida kirmizi hapin mankafalığı ve kirmizi hapa yeni baslayanlarin sarkaç gibi olduğunu tam tersi yöne gittiğinden bahsetmiştin, bende son zamanlarda böyle olduğumu hissediyorum… daha çok pratik ile aşabilir miyim?

sama
Guest
sama

ilişkide aradaki farkı ödemekten bahsetmişsiniz yazı da, kız arkadaşımın maddi durumu fazla iyi değil ve maddi açıdan bana biraz daha yük biniyor bu bahsettiğiniz olaya girer mi?

Yusufcuk
Guest
Yusufcuk

Abi ben siteyi neredeyse 1 senedir takip ediyorum. Daygame lerim oldu ve pek birşey yapamadım. Biliyorum bu kas gibi düzenli çalıştıkça güçlenir ara verirsem geri gider. Ama ben ne çevremde ne de dışarıda pek öyle yürüyecek birilerini bulamıyorum. Evet hoşuma giden beğendiğim tipler oluyor. Ama diyorum ki “abi bu kızın ekonomik durum benden çok daha iyi, bir yerde patlicam.” Ki şunu da fark ettim, ekonomik açıdan rahat ve ailesi tarafından şiddete ve hakarete, yargılamalara maruz kalmamış erkekler, kadın-erkek ilişkileri dinamiğinde çok daha rahatlar. Ben de bu olay tam tersi ve ailesi ile aynı evde yaşayan son sınıf diş hekimliği öğrencisi… Read more »

Arda
Guest
Arda

Acaba nereden soru sorabilirim size ?

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Mahmut bey veya bilen arkadaşlar.
Schateau heartiste ve roosh’a göre sayılan Alfa özellikler arasında agresiflik de var.

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Şayet varsa, sizce bu nasıl olmalı?

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Eyv aga sağolasın

BenLark
Guest
BenLark

https://eksisozluk.com/entry/101765207

mahmut abi merhaba tristan tahmin ediyorum ucu buraya dokunan bir şeyler yazmış.
bu konuda fikrin nedir ? yıllardır aynı serzeniş yemin ederim 😀

No9
Guest
No9

Ben sana söyleyeyim nolduğunu.Trpnin öncüleri yada trpyi sürekli okuyup bişey yapamayanların tezgahı bunlar.Yemeyin beyler. Kendisi gelir okur, özellikle bunların hepsi. Süper bilgiler diyip insanın doğasında olan nankörlüğü yaparlar. Çünkü bunları kullanamazlar ve bu ezikliktir. Bu aşağılık kompleksini herzaman ki gibi insanoğlu kılıflara sığdırıp saldıracaktır. Örnek mi? Sosyal medyada ki trp sayfalarına yada öncü(!)lere bakabilirsin. ” Alfayım len mq” rtleri yapıyorlar,saldırıyorlar. Feminaziler yetmedi,trpyi yeni yutmaya çalışan ergenlerin yaptığı atarları dikkate alıp bundan ego tatmin ediyorlar. Geçen lavuğun biri 3-4 senedir rpliymiş. Skor yapmak isteyen,sürekli kızları kafaya takanlar bir bok yapamayacaksınız,diyor. Bu puşt kendini akıllı zanneden manipülatör ipneler,kendileri yapamadığı için böyle bok… Read more »

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Yazısında benim için dikkat çeken kısım Kh’İn 3 büyük şehir dışında uygulanamayacağını söylemesi, diğer kısımlar kendi fikridir birşey diyemem.

Bunca zamandır yazan-çizen biri olmasına rağmen bu konuya fazla yüzeysel yaklaşmış.

Örneğin; Trp statü der, muhafazakar şehirlerde statü sizi bir adım öne geçirir. oyun, küçük yerlerde bile işe yarar, sosyal ilişkileriniz iyiyse her işiniz görülür. Görünüş kısmına birşey dememe gerek yok sanırım.

Ha bir de Maskülenite ile ilgili kısım sanırım oldukça tartışmaya açık.

Erkek
Guest
Erkek

“bence asıl problem, yarından yana herhangi bir çekincesi olmayan, orta üst sınıf adamların, ay sonuna kadar götünü sıkıp, asgari ücretle zor şartlarda çalışan adamlara, “erkeklik” gibi ciddi önem arz eden bir kavramı, belirli kalıplara sokarak anlatmasıdır. herkesin maskülenlik anlayışı farklı olabileceği gibi, kişilerin ne durumda veya hangi şartlarda olduklarını da bilmek mümkün değildir. hatta, hayatı yolunda gitmeyen ya da sosyal ve beşeri ilişkilerinde bir şekilde başarısızlık yaşayan bu kişilerin geçmişi bile önem arz etmektedir. yirmilerinin ortasında bu işi yapay da olsa öğrenmek isteyen adamların bir ayda kazandığını, trp guruları, sadece eğlenmeye harcıyor. trp’ye başlayacaklar ya da öğrenmek isteyenler, hepsinden önce… Read more »

BenLark
Guest
BenLark

Yabancı pualar sırf daha iyi game yapmak için ülke değiştiriyor bizimkiler kendi sıkışmış hayatlarına durmadan çare arıyorlar bence bunların sıkıntıları trpyi süper mucizevi bir şey gibi görmeleri.Hayatları hakkında kendi çerçevelerinden başarılı bir çözüm sunamamaları. Düşünsene kendi özel hayatındaki çaresizliklerine buradan etkili yardım çıkaramadıklarında sitem ediyorlar sanki bunları düzeltmek bizim görevimizmiş gibi Eğer süper çok zengin,nobel almış hayatı çözmüş biri olsaydık “ok kesintisiz yardım ederiz ” derdim.Millet kendi hayatını kurtarmakla meşgul.Mesela mahmut abi başta olmak üzere diğer anlatıcılar daha ne yapsın anlamadım. “Ona gücüm yetmiyor ,bunu değiştiremiyorum kısıtlı çevredeyim game yapamıyorum” demek aşırı komik .Hayır ne yapmak lazım anlamıyorum ki kendi… Read more »

No9
Guest
No9

Mucize dedin ya birde o husus var. Rpde ki bilgiler mucizevi değerinde,buraya gelen omega erkekleri dışında herkes diğer rakiplerinin 1-0 önüne geçti. Sen rpyi şuan aldığın ve daha etkilerini tam hissetmediğin için daha doğrusu genelde hapı daha hissetmeyenler rpnin mucizevi bilgilere sahip olmadığını söyler. Hayatta en önemli olan şey tecrübedir ve en satın alınamayacak şeylerden biridir. Senin 40 yaşında öğreneceğin şeyleri 25 yaşında öğrenme fırsatı sunuyor,bu olağanüstü bişey.Buraya en demir alfayı getir,okuduktan sonra hayatında radikal kararlar verir. İnsanoğlu manipüleye açık,kodlanmaya müsait bi varlık. Eminim hayat hepimizde ama hepimizde rpyi okumadan önce/sonra diye bölümlere ayrıldı. Belki de başhekim olup evlenecektin,beta öder… Read more »

No9
Guest
No9

Bir erkeğin en mutlu olduğu anlardan birtanesi daha doğrusu hayatında başarı yada başarılar beklemesi gereken yaş, kendi parasını kazanmaya başladığı yaştır. “Erkek” doğru söylemiş. Bugün maddi durumu iyi bir rpci rahatlıkla günde 300 lira sadece kıza gömebiliyor.(Bu beta öder olmak değil,öyle anlayanlar siteyi baştan okumalı) 22 yaşında ki üniversiteli bunu yapamaz. Maddiyat önemli ama sadece kendine ve hayatına yetecek kadar. Bugün hepimiz mutlu olmanın yollarını para da güçte hatta bir kadın da olduğuna inandırıldık.Ama gördük ki asıl mevzu karakterde. Bunu görünce bir yandan rahatladık, bir yandan performans yükünden dolayı gerildik.Aslında bu iyi bişey.Gerilmekte iyi bişey. Götünü kaldırmadığın anda balyoz gibi… Read more »

Erkek
Guest
Erkek

“Bugün maddi durumu iyi bir rpci rahatlıkla günde 300 lira sadece kıza gömebiliyor.”

Bir daha şaka yapmıcam. 10 bin tl kazanmayan gelmesin tamamen komedik amaçla söylenmiş birşey idi.

Alphasin
Guest
Alphasin

Mahmut abi kadınları “tavlamaya çalışmak ” erkeğin çaba göstermesi ,zaman harcaması gereken şeyler. Bu durumlarda biz talep eden taraf olduğumuz için çaba göstermeliymişiz gibi bir durum söz konusu. Bu bizi zayıf yapmaz mi çünkü harcama yapıyoruz ve bu en önemli şey olan zamanımızdan harcıyoruz. Bunun yerine kızların kendisinin gelmesi beklemek hata mı yoksa bu düzen böyledir ne kadar iyi baksan da kendine sen gidip tanışacaksın espri yapacaksın vs olmak zorunda mı ?

Vulgar
Guest
Vulgar

Onu ben de cok dusundum 31 cekmeyip gacılara sulandikca daha guzel oluyor.

Bana yazan olunca hic hevesim olmuyor o da yanlis ama benim bulup bana naz yapip kovaladigim hatunlar daha ilgi cekici oluyor bu da belki bana yazan hatunlarin is bilmemezligidir(ya da benim bilmiyorum)

Yine de sen o fikri aklindan cikar erkek adamiz biz tutup cekecegiz

Özgür
Guest
Özgür

Gacı

Zelda
Guest
Zelda

Merhaba,

Sitenin bir gun kapanma ihtimaline karşı, bütün siteyi download edebileceğimiz bir yöntem bilen var mı? Yani tabi ki güncel olmayacak ama mesela sitenin 12.02.2020 tarihindeki halini linklere tiklayinca açılacak şekilde vb?

Ali
Guest
Ali

https://web.archive.org/web/2019*/erkekadam.org kapanmis herhangi bir sitenin gecmisine bu sekilde gidebilirsin.

Vulgar
Guest
Vulgar

Peki benim bi iliskim oldu cok sevdim asik oldum 7 ay ciktik agustosta ayrildi benden. ilk aylar iyiydi iyi lan cabuk atlattim derken 6 ay gecti her gun gozyasi dokuyorum gotum yirtila yirtila agladim yine de gecmedi biraz hissizlik oldu ama hâlâ gacılarla konusurken anlık duygusallığa girebiliyorum o an bisey yazmiyorum ama kizin bir kelimesi beni eskiye goturuyor 50 tane kizla konustum hicbirini sikemedim hâlâ duygusal stabillik testesteronda denge yok gun gectikce iyi olurum dedim ama en son bugun otobuste gözlerim doldu dayanamadım.bunları da buraya yazmaktan hep cekindim ne bicim adamsin sen derler diye ama olmuyor.bu durum gecmeyecek mi abi… Read more »