Erkek Adam Ağustos 2022 Podcastleri – Youtube ve Spotify

Bu ay Youtube, Spotify ve Odysee kanallarına 4 yeni podcast koyduk. Kanallarımıza üye olarak, videoları beğenerek ve Youtube’da çan işaretini açarak yeni podcastlerden haberdar olabilirsiniz ve bu podcastlerin daha fazla insana ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

13
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
5 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
hakan35Hasanhoşgeldin faizli ihtiyaç kredisiMahmut AbiAnonim Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
esat
Guest
esat

mahmut abi buluşmada fiziksel temas nasıl sağlayabiliriz? Sitede şöyle bir baktım, el falı gördüm bir tek. Saçma geldi, mantığını da anlamadım zaten. Ojene bakayım, el falına bakayım vs vs ile mi dokunacağım kıza? Bir de cinsel gerilimin ne demek olduğunu tam çözemedim. Özgüveni yüksek şaka mı demek(yani kız ya da kendim üzerinden şaka yapmak) yoksa cinselliğe yakın şaka mı? Cinselliğe yakın şaka nasıl yapılabilir onu da bilmiyorum.

Anonim
Guest
Anonim

Siteye verdiğiniz değer için çok teşekkür ediyoruz.

Siteyi baştan aşağı defalarca okudum ancak bazı şeyleri pratiğe dökmek zaman alabiliyor. Bir hafta önce konuştuğum kız “ilişkiye hazır değilim diyince” mesela nextlemeyi yeni öğrendim. Sizin ona değil de, onun size muhtaç olması daha önemli. Her zaman önemli olan, erkeğin kendi hayatı ve idealleri.

Eskiden sahip olduğum beta kişiliğimi yavaş yavaş yok etmeye çalışıyorum.

Ne kadar teşekkür etsem azdır.

hoşgeldin faizli ihtiyaç kredisi
Guest
hoşgeldin faizli ihtiyaç kredisi
Hasan
Guest
Hasan

Mahmut abi ben 4 ay önce bir kızla tanıştım uzun zamandır sevgili falan yapmıyordum kendimi geliştirmeye odaklanmıştım bu kızla 2 ay zaman geçirip yakınlaştıktan sonra sevgili olmamızı istedi biz neyiz fln gibi şey ler söyledi ben de çok düşünmeden sevgili oldum.Kızın ailesi baskıcı ve dışarı çıkmasına falan fazla izin vermiyor belirli saatlerde evde olması gerekiyor ondan dolayı genelde vakit geçirirken bunları düşünmemiz gerekiyor ilişkinin başından beri bir şey ler yapmamız için uğraşıyorum ama dışarı çıkıp oturmak dışında pek bir şey yaşamadık bazen parkta falan otururken yakinlasiyoruz kızla El ele tutuşma öpüşme gibi mevzuları yaşıyoruz ben biraz ileri gitmeye çalıştım bir… Read more »

hakan35
Guest
hakan35

Abi merhaba biraz farklı bi konuda görüşünü rica edicem. Havacılık Yönetimi mezunuyum aynı zamanda çift anadal yaptım Gastronomi 4. sınıf öğrencisiyim bir süredir mutfakta çalışıyorum ve gayet başarılıyım bu yaşımda şeflik aldım ama çalışma saatleri, 6 gün çalışma, düşük maaşlar vb. etkenler beni işten soğuttu sosyal hayatım yok,2 de gidip gece 11 de çıkıyorum. bir şirketin havakargosuna girip cumartesi pazar tatil yapan masa basında göt büyüten bir beyaz yakalı olmalı mıyım diye düşünmüyor değilim.. Fikrini rica edebilir miyim?