Erkek adam zihniyeti nasıl içselleştirilir?

Geçtiğimiz 8 – 10 gün içinde yaklaşık 20 saat kadar Skype görüşmesi yaptım.  Aylık bir 30 saat daha kapasitem var sanırım, gerisi beni aşar.

Bu konuşmalar karşı taraf için yararlı oldu diye umuyorum ama benim için de ufuk açıcı oldu. Biriyle özel durumu hakkında konuşurken sorular sorarak daha derine inebiliyorum.

Önümüzdeki günlerde, bu görüşmelerde öne çıkan bazı konular hakkında yazacağım. Bugün ele alacağım konu ise, maskülen ve bolluk içinde (en azından bolluk zihniyeti içinde) bir erkek gibi davranmayı nasıl öğrenirim konusu.

Erkeklerin bir kıza yürürken ya da ilişki içindeyken en çok yaptıkları hata kızın çok fazla peşinden koşmak. Bunun birkaç nedeni var. Birincisi, tabii ki kendini yeterli görmeme (ben ödül mödül değilim kafası) ve muhtaçlık. Diğeri ise beyin yıkama. Hayatımız boyunca maruz kaldığımız o aptal beyin yıkama.

İzlediğiniz filmleri ve dizileri düşünün. Ya da anlatılan aşk hikayelerini.  Kendisine başlangıçta hayır diyen, sürekli kötü davranan kızın peşinde ısrarla koşan kızı neredeyse yılışık tacizci olacak şekilde takip eden çocuğun sonunda kızı kapması temasından bahsediyorum. Bu temanın önemli bir öğesi, erkeğin kızı sürekli araması veya kapısında bitmesidir. Bunu yapan kazanır, yapmayan kaybeder.

Gerçek hayatta büyük oranda karşılığı olmayan bu senaryonun bize öğrettiği, eğer kızdan adım gelmiyorsa ve sen onun yerine adım atmıyorsan K.A.Y.B.E.D.E.R.S.İ.N!

Konuşmalar esnasında en çok gördüğüm hata, kızın sahasına atılan top (arama, mesaj) geri gelmeyince, o sahaya geçip topa kız yerine vurulması ki daha önce bunun zayıflık olduğundan bahsetmiştim.

maskülen ve bolluk içinde (en azından bolluk zihniyeti içinde) bir erkek gibi davranmayı nasıl öğrenirim sorusuna genelde benim bunu nasıl öğrendiğimi anlatarak ve bundan çıkardığım sonucu paylaşarak cevap verdim.

Yıllar önce bu işleri öğrenmeye başladığımda, filmlerden dizilerden öğrendiğim “oyun” ve kendimi yetersiz görmem ayağıma yeterince dolanmıştı. Nerede okuduğumu bile hatırlamıyorum ama bu top kızın sahasında iken kendi işine bakma olayına bir şans vermeye karar verdim.

İlk denemem de bir kız arkadaşıma kısmet oldu. Anlamsız bir şeyden dolayı tartıştık ve ayrıldık. Daha doğrusu o ayrıldı, ben şahsen seks nereye kadar giderse oraya kadar gitme modunda olduğumdan, ayrılık benden gelecek bir şey değildi o zamanlar.

Neyse her zamanki gibi benim ona ulaşıp başlattığım mesajlaşma kavgasının bir yerinde kafamda şu belirdi : “Oğlum Mahmut, kız seni terk etmiş, hala arayıp kavga olayına giriyorsun. Siktir et, eğer bu kızla kavga etmene değecek pozisyona, yani kız arkadaş pozisyonuna, gelecekse o gelip geri çabalayacak”. Ve mesajlaşmayı kestim.

Sonrasında da top kızın sahasında diye düşünüp, o topu bana atana kadar kendi işime bakma kuralını uygulamaya başladım. Ama ne uygulama 🙂

Şimdi aramıyorum ama tabii ki kendimi yetersiz hissetmem ile beyin yıkamam birleşince bu büyük bir kaygı olarak açığa çıkıyor. Kortizol salgılıyorum. Bu vücudun “bir şeyler yolunda değil ve sen bunu değiştirmek için hemen harekete geçmelisin” mesajı. Ama hormonal seviyede ve çok güçlü.

İkinci gün, kızdan ses yok, ben işime bakmaya çalışıyorum. Sigara günde bir pakette. Kaygım bağırıyor : “Mahmut oğlum, bir ara lan, sen erkeksin araman lazım. Bak aramazsan senden soğur, başkasına kaçar.”

Dördüncü gün, kızdan ses yok, ben işime bakmaya çalışıyorum. Sigara günde bir pakette. Kaygım daha beter bağırıyor : “MAHMUTTTT, kız gidiyor oğlum bak yapma ara lan! Özür falan dile (özür dileyecek ne yaptıysam artık bir de onu söylesen)”

Yedinci gün, kızdan ses yok, ben işime bakmaya çalışıyorum. Sigara hala günde bir pakette. Kaygım beterin beteri bağırıyor : “LAAA MEHMUTTTT, bak aramadı lan kız gitti oğlum kaybettin!”

Yapana kadar yapıyormuş gibi yapmaya and içmişim ama kendimi yiyip bitiriyorum. Ama o zaman aklımda Marshmallow deneyi var. Orada çocukların kendilerini tutmak için ezilip büzüldüklerini, öyle cool cool marshmallowu yemeden duranların nadir olduğunu ama sonuçta yemeyenin başarılı olduğunu hatırlatıyorum kendime.

Sonra, sanırım 2 hafta sonra, hatun arıyor. Mahçup özür diliyor ve buluşmak istiyor. Benim tabii mutluluk hormonları ve testosteron şelale. Kız aradı diye mutlu değilim, başardım ve aramadım diye mutluyum.

Bu süreçte maskülen ve kendini yeterli hisseden biri miydim? Tam olarak değil. Kendi işime tam bakabildim mi? Yarım yamalak. Yapana kadar yapıyor gibi yaptım ve başardım.

Bu başarı ile içimde bir şey değişti ama. Benim ödül olabileceğim, filmlerde bize öğretilen fazlaca peşinden koşmanın bir yalan olabileceği aklıma girdi.

Sonrasında bu kızla ve ardından başka kızlarla bunu pratik etmeye devam ediyorum. Kızı takmamaktan bahsetmiyorum ama top kızdayken kız topa vurmuyorsa, kaygıma orta parmağımı gösterip “bir şey yapacak kişi ben değilim, top karşıda beni rahat bırak” demeye başlıyorum.

Sonra yine buna benzer bir olay oluyor. Kız arkadaşım değil ama yürüdüğüm bir kız. Mesajlarıma önce soğuk ve aralıklı cevap veriyor, 2 buluşma teklifimi reddediyor. Ben de NEXTliyorum. Yine kaygımla boğuşuyorum ama işime bakıyorum. Başka kızlara yöneliyorum. Zamanla, 2 – 3 hafta içinde kaygım pes ediyor, hormonal dengem yerine geliyor. Kız bir daha hiç aramıyor. Ben ise başka bir kıza yürüyorum ve onunla oluyor. Yine bir testosteron ve mutluluk hormonu şelalesi.

İçimde yine bir şeyler değişiyor. Diyorum ki : “Ben kendi topuma vurduktan sonra kız topa vurmadan oyuna devam etmiyorum. Onun sahasına girip topa vurmuyorum. O topa vuracak diye telefon başında tırnaklarımı yemiyorum. Ne oluyor? Ya kız topa vuruyor ve yürüme devam ediyor ya da ben başka ve daha iyi bir kız buluyorum. Yani 100% kazanıyorum. Eski oneitis mantıklı bu kızı tavlarsam kazanırım yoksa kaybederim saçmalığını siktir et, kazanmayı sana ilgisi yeterli bir kız bulmak olarak düşün ve 100% kazan.”

Yukarıdaki sürecin davranışlardan başladığına ve daha sonra zihin yapımı değiştirdiğine dikkat edin. Bu siteyi okuyan çoğu erkeğin kafasında şu var : Kırmızı hapı defalarca okuyarak içselleştiririm sonra bu davranışlarımı değiştirir. Evet, bu davranışlarınızı bir miktar değiştirebilir ama asıl yapmanız gereken önce davranışlarınızı değiştirmek. Bu sizin zihin yapınızı hızlıca değiştirecektir.

Bu sitede size erkek adam nasıl davranır anlatılıyor. İçiniz Betacan Betaoğlu bile olsa öyle davranmaya, yapana kadar yapıyormuş gibi yapmaya odaklanın. Bu numara yapmak demek değil, doğanıza ters bir oyun oynamak demek hiç değil. Size bu sitede daha önce yüz kere söylediğimiz gibi, içinizdeki Betacan Betaoğlu doğal haliniz değil.  Toplum ve kültür tarafından içinize yerleştirilmiş bir program. Kitlesel ve kültüre paralel olduğundan size doğal haliniz gibi geliyor. Ama inanın bana, onu içselleştirmek için çok çok büyük bir emek harcadınız. Sürekli tekrarlaya tekrarlaya doğal haliniz gibi oynamaya başladınız.

Erkek adam olmanın mekanizması da aynı. Sürekli öyleymiş gibi davranacaksınız ama erkek adam imajı çizmekten değil yapana kadar yapıyormuş gibi davranacaksınız. Kendisine saygısı olan, kendisini yeterli gören bir adamın davranışlarını öğrenip onları yapacaksınız. Henüz kendinize saygınız olmasa ve kendinizi yeterli görmeseniz bile.

Karşılarındaki kızdan 3 – 4 seviye yukarıda olup kendilerini yeterli görmeyen adamlarla konuştum. Onlara şunu söyledim ki dediğim doğru : “İnsan bir şeye inandı mı, o yalan bile olsa, ona göre hareket eder. Senin kendini yeterli görmemen gerçek dışı. Madem kendini yeterli görmek sana yalanmış gibi geliyor ve inan bana kendine zaten yalan söylüyorsun, o zaman kendine ben yeterliyim “yalanını” söyle.”  Ve kendini yeterli gören, ödül gören adam nasıl davranır öğren ve öyle davran. İçinde kaygı sana işkence etse bile. Bir süre sonra, o kaygının bir yalan üzerine kurulu olduğunu görünce, zihin yapın da değişecek.

Peki abi böyle zorlama ile nasıl olacak, çok yormaz mı? Hayat boyu böyle mi yaşayacağız?

HAYIR! Önce zorlama olacak evet. Uzun süre azalarak da olsa zorlama olarak kalacak. Ama bir süre sonra içselleştireceksiniz. Doğal haliniz bu olacak. İsteseniz de mavi haplı davranamayacaksınız. Mavi haplı davranmak için kendinizi zorlamanız gerekecek.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

115
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
33 Comment threads
82 Thread replies
9 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
56 Comment authors
AqoAq0oliveroliveryucewalden Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Varol
Guest
Varol

Mahmut abi twitter da attığın o 3-4 gönderi,efsane yorumlar. Not defterime kaydettim.

Kurşun Vızıltısı Danny
Guest
Kurşun Vızıltısı Danny

Mahmut abi bildiğin üzere Türkiye’de spor salonları kapatıldı eğer kabul edersen buradaki arkadaşlar için evde yapılabilecek spor programları paylaşabilirim

kanadskie
Guest

Playstore ve Applestore diye bir yer var ordan indirebiliyorlar tavsiyeye ne gerek var . Ayrica o programlar sahte asil testosteron spor salonunda agirlik kaldirarak kaslari acitarak güçlenerek saglanir . Evde 3-5 egzersiz yaparak testosteron saglayamazsin ve güçlenemezsin . Zaten kaslar içinde işe yaramiyor . Dumbell ile belki ama tek başina oluncada spor yapasin gelmiyor .

Şeftalici
Guest
Şeftalici

Mahmut Abi sesim gayet güzel ve şarkı söylüyorum, bunun da beni farklı kıldığına inanıyorum. Aynı zamanda kızlar da dahil olmak üzere çevremden takdir topluyorum. Gel gelelim şarkılar kadınlara ibadet, tapınma niteliğinde. Erkek zihniyetini içselleştirmeye çalışan adamken, onların şeftali yemesi ve benim şarkı söylemem…🤣 Bana tavsiyen ne olur?

kanadskie
Guest

Aşk acisindan geberen erkek şarkilari degilde bir kadinlari terk eden erkek şeysinde şarki söyle 🙂 . Sen beni birakip gitdin yerine , ben seni biraktiktan sonra falan vb😀

LaPeleaConElDiablo
Guest
LaPeleaConElDiablo

Mahmut abi, kız arkadaşım son 3 gündür saçma sapan konuşuyordu,pek iplemedim. Ayrılma şakası vs yaptı onu da çok siklemedim. En son sen beni kullanmak için çıkıyorsun vs yaptı, “böyle düşüneceksen kendi içinde düşün, bu konuyu konuşmuştuk, vakit kaybetmeyeceğim sonra görüşürüz” dedim ve hiçbir şey yazmadım. Kendince benden buraya kadar, seni ne kadar sevsem de gitmiyor şeklinde yazıp ayrıldı. Topun kimin sahasında olduğunu pek çözemedim. Yardımcı olabilir misin?

Benyıkığımbıktım
Guest
Benyıkığımbıktım

Abi sanaldan mükemmel seviyesinde shit test savuşturma+dengeli neg kullanımı+red pillin doğru uygulanması her şeyi yapıyorum. Karşı taraf bana öyle aşık oluyor, yüz veriyor.ki anlatamam. Ama zurnanın zırt dediği yere geliyoruz. Ben bu kişilere ortalama 100-150 kişiden bahsediyorum fotoğrafımı attığımda ÇOĞU BENİ ENGELLEDİ VE SİLDİ, GERİ KALANLARI ŞAKA MI BU DEDİ RANDOM ATTI. ABİ ÖZGÜVENİM SIFIRLANDI. TİPİM BELKİ İNANMIYCAKSIN NASI İKNA EDİCEM SENİ ONU DA BİLMİYORUM AMA 1-10. Bir başka arkadaşım blue pil zihniyetiyle karışık oyunu uyguluyor kızlar nude atıyor, buluşma teklif ediyor..ÇÜNKÜ ÇOCUĞUN YÜZÜ MASKÜLEN ve yakışıklı… Kızlar sırf onun yüzü için HERŞEYE SİNİRLENMESİNE GÖZ YUMUYOR, KIZLAR SHİT TEST ATIYOR… Read more »

EWO1
Guest
EWO1

1 senedir burdayım tavsiye vermek bana düşmez ama bence sanaldan çık giyinis spor iyi fizik le her erkek hb6 ya cikabilir

Twisted
Guest
Twisted

Dış görünüş sosyal medya/mesaj oyununda çok önemli ama day gamede statü özgüven kılık kıyafet bakımlı olmak biraz da para senin dış görünüşünün kötü olması açığını mutlaka kapatacaktır. Day game’e yönel. Ayrıca tipin kötü diye alfa olamam arzulanmam gibisinden şeyler düşünmen kırmızı hapı tam anlamıyla sindiremediğini gösteriyor bence.

Selam
Guest
Selam

Çok çekingen birisiyim ve bu yönümden kurtulmak için bu yöntemi denesemde eninde sonunda başarısız oluyorum. Çünkü bir süre aklıma çok absürt bir örnek geliyor (Geçen okulların açıldığı ilk gün koridorda koşarak bağırmayı düşünmüştüm.) Ve içimden bir ses “Bunuda mı yapıcan yani bu kadar sakat birisi olma” diyor banada mantıklı geliyor çünkü koşarak bağıran salağın teki olmak istemiyorum. Ama sorun tam da burada başlıyor çünkü bir kez sesi dinledimmi devamı geliyor ve utangaç pısırığın teki olmaya devam ediyorum. Bu konuda size danışmak ve tavsiye almak istiyorum. Bu pısırıklığı yenmenin yolu bunu yapan birisi olmak istemesemde yapmak mı yoksa başka bir yolu… Read more »

Bir Gecekondu Sakini
Guest
Bir Gecekondu Sakini

Biliyorum ki her erkek alfa bir kişiliğin ne olduğunu bilmese de bu özellikleri taşıyan bir kimse olmak ister ve olması gereken bir durumdur bu. Doğal bir şeydir yani. Nasıl sadece “Ben alfayım. Herkesi giberim.” diyince işler direk öyle olmuyorsa. “Has*ktir oradan ben alfa biri olmak istemiyorum.” diyince de kendini kandırmaktan ileri gidemiyorsun genelde. Her neyse şimdi kendime geleyim. Alfa, beta, cart curt kavramlarını uzun zamandır biliyorum fakat aslında yaşamın her alanında bu kadar etkin kavramlar olduklarından ya da insan hayatını şekillendiren birer unsur olma durumlarından haberim yoktu. Biliyorsunuz ki toplumumuzun yüksek bir kesmi de bu olayı bilmiyor. Alfa, beta gibi… Read more »

Kenzou
Guest
Kenzou

HB7-8 kızlarla 4-5 seviyede bir ilişki başlatan ve sonradan kızla birlikteyken kendini geliştiren adamların yaşadığı ilişkiler de disney masalına giriyor mu? Yani “seninleyken kendimi geliştirmek istiyorum, beni bekler misin?” denmesini hak eden bir kız yok mu veya bekleyebilenler? Sanırım hala her kadının içinde bir fahişe yatar tezini %100’e ulaştıramadım. Beni biraz azarlayıp hırpalasanız da kendime gelsem çünkü şuan tam olarak bir kıza bunu demek üzereyim 🙂

Black
Guest
Black

Kırmızı hap: “Çirkin erkek yoktur, özgüvensiz erkek vardır” der. Dimi? ve ben çirkin olmama rağmen, kırmızı hapçılar tarafından özgüvensizlikle suçlanan birisiyim. Hee şu soru, “Çirkin olduğunu nereden biliyorsun, buna kim karar veriyor, yoksa yüzlerce kızdan sürekli red yedin diye mi kendini çirkin buluyorsun?” Sorularınız yok mu bir de! Kardeşim, eğer sen karşı cinsin seni tip olarak nasıl gördüğünü önemsemiyorsan, bir zahmet, karşı cinse hiç yürüme, kimseye de bunu tavsiye etme, sen de kurtul, biz inseller de kurtulalım. Ayrıca, zaten kızlar seni önemsiyorsa, sana kur yapacaklardır. Ama eğer, hiçbiri yapmıyorsa (mesela bana hiçbir kız bu yaşıma kadar (36) kur yapmadı) Bu… Read more »

Darkwolf
Guest
Darkwolf

Madem olay sadece tiple alakalı o zaman çirkin erkeklerin yanındaki bebek gibi kızlara ne diyeceğiz? O adamlar da çorap değiştirir gibi kız değiştiriyor. Ha bu arada ben de kendimi yakışıklı bulmam ortalama hatta çirkin bile sayılırım. Anlayamadığınız şu: bu alanda başarılı olmak istiyorsan üç ana faktör var. Tip,para,oyun. Makalede de yazdığı üzere bunlardan 2 tanesi olacak. Mahmut abi kendisi yazmış adam çenem iş yapıyor diyor. Tip olarak ortalamayım diyor. Diyelim ki tipin kurtarmıyor. Diğer özelliklerini geliştir sen de. Adam da onlardan biriyle yani oyunuyla iş yaptığını söylüyor. Tamam tip ilk görüş vs olarak çok önemli ama sadece tiple olsaydı çirkin… Read more »

Tan
Guest
Tan

Abi biraz değişik bir soru olacak sanırım ama nasıl senin gibi bir adam olabilirim.Konuşmana hareketlerine zoruluk veya eleştiri karşısında duruşuna duygusal gücüne,nede espri yapıp nerde ciddi olacağını bilmene,kibarlığına yeri geldiğinde ufaktan sövmene,disiplinine vs. baktığımda imreniyorum senin gibi olmak istiyorum.Öyle bir anlattım ki sana talip oluyor gibi ama rol model olarak seni görüyorum nasıl senin gibi olurum

Ced
Guest
Ced

Dostum öyle bir anlatmışsınki finalde öp alnımdan helalimsin de diyeceksin sandım 😀 şaka bir yana disiplinli bir adam

Tan
Guest
Tan

Hahahah 😀 iyi güldüm Ced harbiden öyle girmişim muhabbete

Batu
Guest
Batu

Bilmiyorum açıkcası abi 24 yaşındayım üniversitenin bitmesine 1 sene kaldı. 1 kızla seks yaptım şuana kadar o da paralı seks zaten.Yaşıtlarıma bakıyorum benden daha fazla şey yaşamışlar geç kaldığımı düşünüyorum.Adamların üniversitede sevgilileri oluyor takılıyor yaz gelince gidip güneye takılıyor kız götürüyorlar yaşayıp geliyorlar.Bana baktığında okul ev yazın evde pinekleme çok zoruma gidiyor hem kendime kızıyorum hem doğduğum şehre,aklım yeni başıma geldi. Geç kaldığımı düşünüyorum okulumun bitmesine 1 sene kaldı öyle güzel ilişkiler yaşayamayacağım yaz tatilinde gidip ruslarla oynaşamayacağım okul bittiken sonra askere ordan kim bilir nasıl bir serüven olur.Gençliğimin heba olduğu düşüncesi aklımdan çıkmıyor ve sinirden gözlerim doluyor bazen bana… Read more »

trx
Guest
trx

Siteyi 1 yıl önce terk edildikten sonra öğrendim.Icsellestirdigimi düşünüyordum.Ocak ayına kadar hep tabak çevirdim vs. 1 ay önce yine 4 aylık ilişkim bitti.Iliski sırasında çok fazla betalik yaptim. Shit testlerde suratımin düşmesi,sinirle karşılık vermek,ültimatom,çok fazla duygusal yatırım,kıskançlık vs. Artik önüme bakiyorum ama kendime kızıyorum sürekli saatlerce siteyi okumama rağmen hale icsellestiremem beni kızdırıyor.Yorumlarda hapi aldıktan sonra ilk 2-3 ilişkinizde sağlam tokat yiyeceksiniz yorumun aklıma geliyor.Bu beni biraz rahatlatıyor.Eger yaşınız 25 altindaysa da hapı sindirmeniz 3-4 sene sürer yorumun vardı.Yasim 22.Benim sana sorum hapı daha kolay sindirmek için ne yapmalıyız?Siteyi okuyup hala mavi hapı kalmaktan korkuyorum.Onerilerin benim için çok önemli.Tesekkurler

Wolwerine
Guest
Wolwerine

Mahmut abi merhaba kızlar konusunda başarıya ulaşmak için birçok manipülasyon tekniği duydum arkadaş çevremden fakat beynim allak bullak oldu hangi taktiğin doğru olduğuna hangisinin yanlış olduğuna karar veremiyorum çok karıştı kafam neyin doğru olup neyin yanlış olduğunu nasıl anlayabilirim ?

Papi
Guest
Papi

Abi Selam. Bu aralar cok kovaliyorum 🙂 aksam insta-tinder Sabah da sahilde approach yapiyorum. Tinder ve insta da basari cok az. Bu da beni yipratiyor. Canli da reddedilsem bile yine de bir sevinc var. Ama yine de fazla oynuyor Gibi hissediyorum telefonla. Sporumu yapip , kitabimi okuyorum. Beslenmem de Iyi . Ama 2 saate yakin insta da zaman geciriyorum. Sence instada bosa mi vakit harciyorum. Her gun 1-2 kiza yurumeye calisiyorum. Demek istedigim insta-tinder Gibi seylerde zaman harcamak mantikli mi ? Acikcasi biraz bunaltiyor. Sen ne dusunuyorsun? Basari yuzdesi ve yaklasim olarak Nasil olmali sosyal medyada…

Fahrenayt
Guest
Fahrenayt

Kızlarla hiçbir cinsel olay yaşamamış biri olarak numarasını aldığım kızlarla olay ilermeye başlayınca “sonunda oluyor” kafa yapısına giriyorum. Bu durum olayı gözümde çok büyütmemin sonucu sanırım. Zihin yapısı olarak, hiç yapmamış birisine ne önerirsiniz?