Saha Raporu- Türk İnfield (Kızlarla Tanışma Videosu)

Merhaba millet ben Mr. Deer, daha önceki yazılarımdan veya videolarım dan beni fazlası ile tanıyorsunuz veya tanımaya başlayacaksınız. İnfield videosu, sahada PUA veya Daygame oyuncularının kızlarla tanışma ve baştan çıkarmalarını gözler önüne seren videolardır. Bir çok dostumun bildiği üzere ben uzun süredir bu konularla ilgileniyorum, online içerik üretiyorum ve eğitimler veriyorum.

Bu video da sokakta kızları durduruyorum (diğer İnfield videom)  ve eğlenceli bir iletişim başlatıp daha sonra buluşmak için numaralarını alıyorum. Kızlarla konuşurken kullandığım tekniklere oyun (game), durdurup numaralarını almama Daygame (gündüz oyunu) deniyor. Genelde YouTube da ”kız tavlama” diye aratırsanız bir dünya video gelir önünüze, infield videoları ile bunları birbirinden ayıran şey ise; genelde insanlar içerik çıksın diye ya kurgu bir tiyatro sergiliyorlar yada sosyal deney adı altında çekiyorlar ama infield videoları; PUA veya Daygame konusunda bilgi sahibi yada benim gibi hatırı sayılır tecrübeye sahip insanlar tarafından çekiliyor. Aslında tam olarak farklarını anlamak isterseniz daha önce yayımladığım Çekici Erkeğin Sırları Serisi adlı yazıma bakabilirsiniz, orada özellikle beden dili ile alakalı olan video da karşı tarafa muhtaç bir görüntü verebilecek hareketlerden  bahsediyorum ve dikkatli bakarsanız kurgu olan videolarda bu muhtaçlık harekelerini sergilerler çünkü gerçekten bir kızla nasıl konuşmaları gerektiğini bilmezler onlar sadece -miş gibi yaparlar. Ne demek istediğimi birazdan anlayacaksınız, iyi seyirler.

 

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

22
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
11 Comment threads
11 Thread replies
4 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
15 Comment authors
Honey BadgerSeroryuBak bu iyi14.Luis Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
hmm
Guest
hmm

hiçbir zaman yapmayacağım bi şey şu tak diye pick up olayı. ha nasıl olur ortak yaptığımız bi şey vardır, aynı sırada bekliyoruzdur aynı otobüsteyizdir aynı okuldayızdır vs. bi şekilde kızın da iletişim kurmamda yadırgamayacağı bi şeklide anca yaparım. hiç tanımadğım bi kızı yolundan durdurup da tavlamaya çalışmak aklıma yatmıyor. renkli bi kıza benziyosun vs. daha tanımadığım kızın yüzünden mi anlıyoruz bunu, anlıyorum bu bi bahane kız da biliyor ama yine de aklıma yatmıyor. bahane de akıl kokmalı biraz. karşısına dikilip merhaba ben yeni insanlarla tanışmaya calısıyorum demek veya peçete istemek vs bile daha akla yatkın benim için. ayrıca erkeğin hiç… Read more »

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Söylediğin şey soğuk yaklaşmaya örnek zaten. burada adamın yaptığı şey doğrudan yaklaşma.

Schneider
Guest
Schneider

Ben daha çok olayı akışına bırakıyorum mesela dışarı çıktım kitapçıya giderken yolda hoşuma giden ve ya yd aldığım kızlara yürürüm dışarı çıkıp onlarca kıza set açmak benim tarzım değil ki zaten başarı oranı çok düşük bunun temel sebebi karşınızda ki kıza değerli bir erkek olduğunuzu kanıtlamak zor bu şekilde yaklaştığım ama bana soğuk davranan ancak Instagram hesabını aldığım kız hayatımdan birşeyler görünce yelkenleri suya indirdi, ama yurtdışına çıktıysanız yardırın amk teen milf farketmez

Honey Badger
Guest
Honey Badger

Bunu soyledigim kacinci insansin bilmiyorum fakat, yurtdisi ile Turkiye’de set acmanin pekte bir farki yok. Ayriyeten setlerde Amerikali veya Suriyeli olmanin da pek bir farki yok.

Alfa kumaşı olan değişecek beta
Guest
Alfa kumaşı olan değişecek beta

Mahmut abi bu işlere yeni girdim.Bana bir yol gösterir misin? Neleri okumalıyım?Teoriyle birlikte pratiği ne sıklıkla yapmalıyım?Instadan dmden yazmadım burdan yardımcı oluyorsun diye.Lütfen yardım eder misin izleyeceğim yol hakkında?

Mahmut Abi
Admin

Siteyi aşağıdan yukarı yorumları ile oku bunlara cevap bulursun.

Serefless
Guest
Serefless

Muhtaç davranışları dediği an o tarz videoları izleyeyim dedim. Eskiden de söverek izlerdim 3 sene önce, şimdi de bir açayım dedim 2dk dayanamadım.
Ve itiraf edeyim ki en kıskandığım şey o adamlarda, bu kadar salak insanda ona view verip salak salak para kazanmaları. Bu gerçek anlamda beni çok üzüyor. Sanırsam yeteneklerimi Mr.Deer gibi sunacağım ben de.

Serefless
Guest
Serefless

Madem konu pick-up’a geldi bende dün yaşamış olduğum anımdan bahsedeyim; Bazı pürüzlerden dolayı 2 yıllık kız arkadaşımdan ayrıldım, ama feminen enerjiyi de çok seviyorum kızlara yakın olmayı, sohbet etmeyi, flörtleşmeyi vs. ( Bu konuda da bir şey yapmam lazım bağımlılık çünkü bu). Sonra bi geçmişime döndüm baktım kimlere yürüyüp bir şeyler yaşamışım, ki çoğuyla da night-life, day-game vs. aracılığıyla tanışmıştım sosyal çevremde yavşadığım kız sayısı çok azdır. ( şaka hepsine yazılırım xd )…. Parka yürüyüşe çıktım tek başıma 2-3 saatlik vaktim vardı, sonra ailemi alıp eve geri götürcem, dedim bi soda alayım sigara alayım otururum bir yerde, sonra 2-3 kişiyle… Read more »

bunela
Guest
bunela

Başkan aslında olmadığın biri gibi davranıyorsun ve bu o kadar açıkça belli oluyor ki videoyu infield kısmını 10 saniye izleyebildim. Daha önce de bir videona denk geldim hep aynı şablonu kullanarak devam ediyorsun ki kullandığın şablon çok yapay. Bence sen artık skor kasıyorsun amacın skor kasmaya dönmüş ve kasıntı, aslında olmadığın biri gibi davranmayı hayatının ideali haline getirmişsin. Öğreti kendinin en iyi versiyonu olmayı öğütlüyor kimliğini dondurucuya atıp yeni yapmacık bir kimliği oyna demiyor.

Newuser
Guest
Newuser

Abi biraz hızlı konuşmuyor musun, bu kızda özgüvensiz izlenimi yaratmaz mı?

14.Luis
Guest
14.Luis

MrDeer in sisman oldugu donemlerden kalma ozguvensizlik davranisi olarak.kalmis bu ozellik….daygame vs fark etmez sakin ve cool.olman lazim…

yoksa ciddiye alinmazsin

Bak bu iyi
Guest
Bak bu iyi

Merhabalar 2 sorum olucak.Özet geçmek isteyenler direk alta baksın. Yeni bir kızla tanıştım(HB6).Aynı sinifta oldugumuzdan dolayı numarası vardı.Bir gün ödev bahanesiyle bana eğlenmek isteyen tonla bir mesaj atınca kacırmadim.Mesaj oyunu mükemmel bir şekilde gitti [Toplamda 2 saat sürmedi 4 gün mesajlaştık.Eğlendi,eğlendim(Eğlenen ustalık).Kısacası her şey raconuna uygun]buluşma ayarlamaya çalıştım ancak ilkinde bahane öne sürerek reddetti. İkinci şansıda tepince biraktim.Ertesi gün gerçekten taş gibi hatunla gülüşerek sohbet ederken beni gördü ve akşamına “Ben mavi boncuk dağıtanları istemem” diye bir mesaj attı. Karşılık olarak “Doğamda yok kızım bir parsı avlandığı için sorgulayamassın” gibi dobra bir mesaj attım.Hata yapıp yapmadığım umrumda değildi.” Sana iyi… Read more »

ryu
Guest
ryu

[SAHA RAPORU] Yakın zamanda gerçekleşen buluşmadan bahsetmeden önce aynı kızla TRP ile tanışmadan önceki buluşmayı anlatacam ve TRP sonrası buluşmayı anlatacam aradaki fark devasa.. 2 yıl önce şehir dışında instagramdan düşürdüğüm hatunu öğleden sonra buluşmaya çağırdım. Tabi o zamanlar tam bir AFC olduğumdan buluşma yerine 2 saat önceden gelip güneşin altında sabırla ve heyecanla bekledim, uzun bir bekleyiş sonrası iyice terledim ve üst üste sigara içtiğim için leş gibi kokuyordum bu durumu farketiğimden deli gibi strese girdim ya benden soğursa ya iğrenirse diye endişelere boğulurken uzaklardan sülüeti gözüktü koşarak gelip sarıldı. İçimden beni daha fazla koklamadan sarılmayı hemen kesmeliyim diyip… Read more »

Sero
Guest

Abi o kadar milleti gaza getiriyorsunuz çıkın daygame yapın numara isteyin diye. Fakat burası türkiye, bunu unutuyorsunuz. Bakın daha bugün bir tantunici çocuk 2 kız kardeşten numara istedi diye kızlardan dayak yedi. Evire çevire hemde. Bağırıyorlar sapık diye. Düşün yani numara istedin diye sapık oluyorsun. Bence bu ülkede böyle şeyler çok riskli.

Mahmut Abi
Admin

Hayatta her şeyin riski var. Özellikle de tespih testi yapmayıp bu riski arttırıyorsan her şey olabilir. Çok riskli değil ama risk var tabii. Risksiz ne var ki? Cinsellik her zaman risklidir.

Sero
Guest

Abi merak ettiğim neden bu kızlar sırf numara istendi diye bu kadar celallendi? Ne bu erkeğe karşı olan öfke? Bir de senden daha tatmin edici bir cevap bekliyordum. Şimdi ben bunu görüpte nasıl kızlardan numara isteyecem.

Mahmut Abi
Admin

Uçak kazası görüp de uçağa binmekten korkuyorsan yapacak bir şey yok. Herkes numara isteyebilecek cesarete sahip olmayabiliyor.

Honey Badger
Guest
Honey Badger

1-Calistiginiz yerde ya da bolgede musteriniz birakin musteri olarak kalsin. O bolgede set acilmaz. Ayni durum is yeri arkadasi ve cevre esnaf icin gecerlidir. Calisan insanlara da set acilmamali. Ne geregi var? Kendini guvende hissetme duygulari bunlar.

2-) Bence o tantunici ilk firsatta kafasini musluga vurmali. Askere alinsa arada kaynayacak kizlara set acmak ayri ama apayri bir denyoluk. Esnaf adamin gozu keskin olur derler bir de puh.

3-) Bunu soyledigim kacinci insansin bilmiyorum fakat, yurtdisi ile Turkiye’de set acmanin pekte bir farki yok. Ayriyeten setlerde Amerikali veya Suriyeli olmanin da pek bir farki yok.