Erkek Adam Podcast – Secret ile kadınlarla nasıl tanışılır söyleşisi. Gündüz Oyunu (Daygame)

Erkekadam sitesine de katkıda bulunan Secret ile (Centilmen Kulübü), kadınlarla nasıl tanışılır ve daygame üzerine konuştuk.  Secret sitede bu konularda yazıyor ve bu konuda oldukça kapsamlı Centilmen Kulübü Çekici Erkek Eğitim Setini yazdı.

Yayınları sitemizin Odysee kanalından ya da  spotify kanalından da izleyebilirsiniz.

Youtube yayını aşağıda. Bu yayını beğenerek ve youtube kanalına üye olarak yayınların daha fazla kişiye ulaşmasını sağlayabilirsiniz. İyi izlemeler.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

14
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
7 Comment threads
7 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
11 Comment authors
ŞimşekJouqpKazanovaCentilmen KulübüMahmut Abi Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Essa
Guest
Essa

Secret’in daygame için söyledikleri gerçekten duvara asılması gereken türden. Daygame yaptığımda garip hissediyorum , sanki böyle kapı kapı dolaşan dilenci gibi derler ya harbiden öyle. Daygame yapın ama dışarı onu yapmak için çıkmayın ve işiniz haline getirmeyin. Yavaş yavaş kafa yapınız buna dönüyor ve başarısızlık arttıkça iyice mental olarak böyle düşünmeye başlarsınız. Ha çok büyütülecek bir düşünce yapısı değil ama zaman kaybı olarak döner size. Kızların daygame yapan erkeklere karşı düşüncesini de muhteşem bir makyavel bakış açısıyla anlatmış. Hipergamiyi bilen bir KH yazarı zaten bunu rahatlıkla tahmin eder diye düşünüyordum ki öyle oldu. Daygame yaptığınızda kız, bu adamın sosyal çevresi… Read more »

Atkovboyu
Guest
Atkovboyu

daygame i kapalı ortam olarak sayarsak ama tanımadığımız yeni bi hatunla tanışıyoruz diyelim. Ki bu okul. Okul kıyafeti ve maskeyle ne kadar fark yaratabiliriz ki?

AranızdanBirDost
Guest
AranızdanBirDost

Maskeyi inik şekilde veya çıkarıp yanına gidebilirsin. Kız virüsten oldukça korkan çekinen biri değilse maskeni tak falan demez. Sen çekiniyorsan şunu söyleyeyim önceden ben de çekiniyordum virüse yakalanmaktan ama zamanla araştırdıkça bu virüsün çok ölümcül olmadığını yakalanan çoğu kişinin iyileştiğini fark ettim. Özellikle genç ve sağlıklı birine virüs bulaşsa bile pek sıkıntı olmaz. Ki maskenin koruyuculuğu da tartışmalı. Tvde neredeyse hiç göstermezler ama maske karşıtı olan doktorlar var. Okul kıyafeti sende varsa okulda herkeste var. Eğer okul bu konuda çok sıkı değilse okul forması giymeden de gidebilirsin.

Sherlock
Guest

Duruş, ses tonu ve pozitif enerji.

AranızdanBirDost
Guest
AranızdanBirDost

2 ay olmuş yorumu atalı ve -2 yemiş. Neden eksilediniz merak ediyorum. Maskeyle fark yaratmak sorunsa (ki yüzünün yarısının kapalı olması bence de sorun) maskeyi çıkaracaksın dedim ki maskenin virüslerden koruduğuna dair bilimsel çalışma yok. Ve okul kıyafeti sorunsa okulda herkeste var okul çok sıkı değilse giyme dedim. Ek olarak beden dili ses tonu, göz teması, ne konuştuğun nasıl konuştuğun da önemli tabi. Salgından korkuyorsan şunu söyleyeyim 5 aydır neredeyse hiç maske takmadım, covid-19 aşısı olmadım. O kadar kalabalığa girdim dışarı çıktım okula gittim insanlarla temas halinde oldum ama corona da olmadım.

Hkn
Guest
Hkn

Daygamenin en kötü yanı kadının bunun Zaten bir daygame olduğunu bilinç altından anlamasıdır.Ham evrimsel eşleşme anahtar kilit modelidir.Daygame bir çeşit çilingir gibi zorlama ile kapı açmaya benziyor bana göre.

Practitioner
Guest
Practitioner

Arkadaşlar ben yaklaşık 5 aydır sahada düzenli açılış yapıyorum ve size çok rahat söyleyebilirim ki nerdeyse konuştuğunuz BÜTÜN kızlar sizi reddedecek.Kızlarla başarılı olmanın sırrı Doğaçlama ve Yüksek volümlü açılış(günde 20-50 kız,haftada en az 4 Gün MİNİMUM).Açılış yapmak isteyen fakat birtürlü başlayamayan arkadaşlar Mike Mehlman kanalina göz atsinlar youtubedan,yazdığım her şeyi detaylı olarak anlatıyor(İngilizce)

Centilmen Kulübü
Guest
Centilmen Kulübü

Günde 20 açılış yapan birisi olmayın. Bunu yaparsanız yaptığı yaklaşımdan ders çıkartma fırsatını kendini tanımayan, sürekli aynı hatalı yaklaşımda ısrar eden bir reddedilme makinesine dönüşürsünüz. Konuştuğunuz 3-5 tane kadın size pozitif tepki vermiyorsa 2 durum söz konusu: “oyunu bildiğin halde o gün enerjin iyi değildir (bu durumda başka bir gün tekrar denersin)” ya da “hatalı bir yaklaşımın vardır (50 tane açılış yapsan da bir şey olmaz ya da 1000’de 1 şansın” olur”. Kendi oranınızı 1000’de 1′ e mahkum etmeyin. 1000’de 1 başarı için uğraşacak kadar boş beleş biri olmamalısınız. Dediğin gibi tüm kızlar seni reddedecekse ayda yılda 1 tane denk… Read more »

Kazanova
Guest
Kazanova

Mahmut abi sorum şu kickboxta tanıştığım hoş Bi kız var ama yürüme konusunda haftada 3 akşam aynı salondayız diye tereddüte kaldım sence düzenli olarak aynı ortamlarda (örnek haftada 1-2 gün) bulunulan kızlara yürünmeli mi?

Jouqp
Guest
Jouqp

İzmir içi birlikte daygame yapabileceğim tecrübeli/tecrübesiz wingman arıyorum. Birlikte hem eğleneceğimize hem de daygame zanaatında gitgide ilerleyeceğimize inanıyorum. İletişim: izmirwingmanjouqp@gmail.com

Şimşek
Guest
Şimşek

Notlar çıkardığın bir podcast oldu, Secret’a ve Freddy’ye çok teşekkürler.