Bakire Kız Arayışı ve Evlilik | Bakire Kız Miti

Selamlar Dostlarım ben, Mr. Deer. Bu sefer konumuz Bakire kız miti. Konuyu Kırmızı Hap yazarı Karanlık Ruya ile birlikte ela alıyoruz. Erkeklerin neden evlilik için ilk kriteri bakireliktir? Bu strateji doğru mudur? Bir kadının geçmişi uzun dönemli ilişkide ne kadar önemdir? Geçmişini nasıl öğrenebiliriz, evelenmeyi düşündüğümüz bir kadında nelere dikkat etmeliyiz; Sorularını ve daha fazlasını aşağıdaki podcast de inceliyoruz.  İyi Seyirler!

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

44
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
7 Comment threads
37 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
16 Comment authors
canCanCanThe SilverOkaner Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Ak şovalye
Guest
Ak şovalye

Aha tam aradığım konu ve ilk yorum Mahmut abi saygılar 🙂

Yusuf naim
Guest
Yusuf naim

Kırmızı hapı 17 yaşımdan bu yana bilir ve hayatıma entegre etmeye çalışırım şu an 22 yaşında üniversite öğrencisiyim. Bugüne kadar 15-20 arası kadınla cinsel olarak birlikte oldum. 2 kadınla falan sevgili oldum. Bekaretin önemli bir kriter olmaması gerektiğini kırmızı hap dünyasında belki 30~40 kez duydum ama aşamıyorum hâlâ benim için önemli bir kriter olarak beliriyor bunu aşmak istiyorum ama yapamıyorum . Örnek veriyorum gayet feminen sadık bir nevi kalite kızla birlikte olsam bile ama bakire değildi diyerek ayrılmayı planlıyorum. Yorum, düşünce veya önerilerinizi merak ediyorum

Mahmut Abi
Admin

Bekaretin önemli bir kriter olmasında sorun yok ama bu kriter konusunda bir bilginizin olması imkansız, o devir geçti artık. Senin en bakire diye üstüne titrediğin kadın sadece anal seks yapmış olabiliyor (ki erkek arkadaşı ile vajina seks yapsa daha iyi), anal ya da vajinal hariç her şeyi yapmış oluyor, vs. Yani bakirem diye bulduğun kadının gerçek anlamda bakire olma ihtimali sıfıra yakın.

Fisherman
Guest
Fisherman

Mahmut Abi merhaba, Türkiye’de belli yaşı üzerinde bakire kız sıfıra yakın demişsin, bar, konser vb. yerlerde bulunmayan muhafazakâr kızlar da göz önüne alınınca oran yine sıfır mıdır? Bunu sormamın nedeni bakire kız mevzusunu herkes içinde bulunduğu sosyal ortama göre değerlendirdiğini düşünüyorum. Derdim Türkiye’de iyice kutuplaşmış gruplardan hangisinin daha ahlaklı olduğunu yarıştırmak değil. Sürekli bardan kız kaldıran adam bakire kız yok diyor yada barda bakire ama diğer işleri yapan kıza denk gelince bakire ama her haltı yiyor diyor. Dindar adam, cemat ve tarikat vb. yerlerde takılan adam da kızların büyük çoğunluğu bakire diyor ( en azından kendi bulunduğu sosyal ortamı için)… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Mahmut Abi merhaba, Türkiye’de belli yaşı üzerinde bakire kız sıfıra yakın demişsin Ben mi demişim, Mr. Deer mı? Ben dediysem nerede dedim?

Fisherman
Guest
Fisherman

Abi yukarıda ki yorumda sen “Yani bakirem diye bulduğun kadının gerçek anlamda bakire olma ihtimali sıfıra yakın.”demişsin bunun dışında podcastlerin birinde sesini diğer bir konuşan ile karıştırmışsam kusura bakma. Yinede yukarıda bahsettim gibi Tr redpill de en azından admin düzeyinde böyle bir düşünce hakim. Ben sıfıra yakın yada 0 fikrinin çok fazla genelleme içerdiğini ve yeniden ele alınması gerektiğini düşünüyorum. Bunun üzerine daha kapsamlı argümanlarla yazı da yazabilirim.

Yusuf naim
Guest
Yusuf naim

Aynı zamanda kadın ilk seksini yaptığı erkekten iyi seks alıyorsa ona bağlanmak kadınsı duygularını göstermek için kendini tutmuyor. Daha kolay ve daha çok yatırım yapıyor bağlılık geliştirirken erkeği daha değerli görmeye eğilimli oluyor gözünde kutsallaştırıyor. O benim ilk aşkım her şeyin ilkini onunla yaşadım vesaire gibi yaklaşımı olabiliyor. Ama daha sonraki ilişkilerinde bu etkiye sahip değil bu açıdan hiç değerlendirilmemiş videoda

Mahmut Abi
Admin

Kadınlarda bu ilk aşkım, ilk erkeğim şeysi doğal olarak yok, bunlar erkek fantezisi. Erkeğin çocuğunun kendinden olduğunu bilme sorunu ve bu konuda gelişmiş mekanizmaları var. Kadının böyle bir sorunu yok.

Bir kadın bir erkekle ilişkisi bitti mi, onu unutuyorsa unutur.

– “Ab ilk aşkıydım, ilk seks yaptığıydım bunun önemi yok mu?”
– Yok.

Yusuf naim
Guest
Yusuf naim

Daha önce bir kızla beraberdim sevgili değildik ama aramızda bir şeyler gelişiyordu. Bir gün kendini bilmezin biri arkadaşımın arkadaşı “o kızla mı takılıyorsun o fenadır sakso çekmeyi bana çekerken öğrendi” gibisinden konuştu. Bense orda öfkeme hakim olamadım çocuğun bayılmasıyla ve arkadaşların zorla beni tutmasıyla kendime geldim fakat bunu hazmetmem 2 hafta sürdü 2 hafta boyunca sinirli gezdim. Ki barzo her boka sinirlenen bi adam değilimdir. Ama aşamıyorum bu konuyu

Mahmut Abi
Admin

Ciğeri beş para etmez bir pisliğe haddini bildirmişsin neyi aşamıyorsun?

Yusuf naim
Guest
Yusuf naim

Abi ne yaparsam yapayım gerçeği değiştiremiyorum. Evet o çocuk her ne kadar oç da olsa o kızla arasında bir şeyler oldu o saatten sonra o kızla devam edemezdim ve bunu tekrar yaşamak istemediğim aşamadığım için de bir kız her ne kadar iyi olursa olsun bana karşı ne kadar feminen ve sadık olursa olsun kısa süreli ilişki parametresinde değerlendirmek zorunda hissediyorum

Mahmut Abi
Admin

Sana devam et diyen yok, kendini yemen anlamsız ve zaten kızla aranızda hiçbir şey yokmuş.

Last Cowboy
Guest
Last Cowboy

Mahmut abi kadının cinsel partner sayısının artışına göre ilişkiye göstereceği bağlılık ve saygının azaldığıyla alakalı bir çok bilimsel bir makale okumuştum. Yanlış hatırlamıyorsam bu sitemizde de yazıyordu. Söylediğin şey bu olayı etkiliyor mu yoksa bağımsız bir durum mu ? Saygılar .

Mahmut Abi
Admin

Onunla alakası yok bunun. Hayatında sizden önce kimse olmasa bile size karşı hisleri bitti mi sizin bir öneminiz kalmaz. Kadınların çocuğun kendisinden olmasını garantileme kaynaklı bir bekaret, el değmemişlik, ilki olma güdüsü yok ki.

The Silver
Guest
The Silver

Mahmut abi merhaba, aklıma takılan bir konu var ve bu konu hakkında Karanlık Rüya da birkaç yorum yapmıştı. Kadının geçmişteki ilişkisi veya ilişkileri ile oksitosin hormonunun düşüp yeni ilişkisinde arzuyu ve bağlılığı tam yaşayamaması durumu mümkün mü ? Örneğin bir kız uzun süreli ilişki için uygundur ve 1-2 ilişkisi olmuştur fakat bir öncesi ilişkisinde yoğun tutkular ve cinsellik yaşamış, yeni şeyleri onunla deneyimlemiştir. Bu durumda da kız ‘ilklerimi x kişisi ile yaşadım’ diye düşünmese bile yeni ilişkisindeki erkeğin (kırmızı hapı almış bir alfa olsa bile) onun için yetersiz ve heyecansız olduğunu hissedebilir mi, kıyas yapabilir mi ?

Mahmut Abi
Admin

Kadının geçmişteki ilişkisi veya ilişkileri ile oksitosin hormonunun düşüp yeni ilişkisinde arzuyu ve bağlılığı tam yaşayamaması durumu mümkün mü ? Mümkün ama düşük ihtimal. Partner sayısı arttıkça daha yüksek ihtimal olabilir. Bu durumda da kız ‘ilklerimi x kişisi ile yaşadım’ diye düşünmese bile yeni ilişkisindeki erkeğin (kırmızı hapı almış bir alfa olsa bile) onun için yetersiz ve heyecansız olduğunu hissedebilir mi, kıyas yapabilir mi? Kırmızı hapta birbirine tutmayan en önemli söylemlerden biri de bu. Bir solipsizm diyorlar, kadın hemen unutur diyorlar bir de kadın tutkulu aşkını, ilkini unutmaz diyorlar. Herkes herkesi unutur arkadaşlar, ilişki bittikten belli bir süre sonra kadınların… Read more »

yunus emre
Guest
yunus emre

Mahmut abi bi kızla yaklaşık 2 buçuk aydır beraberim ,baya da öpüşmemiz beraberliğimiz sarıo o da zevk alıo bende , şu zamanda kendisi söledi bundan önceki ilişkisinde bi çocukla cinsel beraberlik yaşamış ilk defa , ben bu zaman kdar yaşamadım istemedimden değil ama ayağıma fırsatta gelse tepiyorum mesela bu kızla da arkadaşında evinde olsak yine yaparız gibi ama nedense çekiniyorum ,erteliyorum .O çocuğun bu kızla cinsel beraber oldunu hayal edinde elim ayağım titriyo gereskiz bi şey hissetiriyo, bide sanırım ben yapmayıp kıyamayıp onun böle bişi yapması aşırı sinirimi bozuo , şuanda kızla yatmak da istiyorum nasıl bi şekilde sölemeliyim yada… Read more »

Mahmut Abi
Admin

bide sanırım ben yapmayıp kıyamayıp onun böle bişi yapması aşırı sinirimi bozuo Senin kıyamayıp yapamaman sinirini bozsun, kıyamam ne demek?

şuanda kızla yatmak da istiyorum nasıl bi şekilde sölemeliyim yada planlamalıyım Başbaşa kalabileceğin bir yere götür, ev mesela.

bu konuda bir türlü olamıyorum , çekiniyorum ilk cinsel birlikteliğim olcağı için napcam konusunda kararsızım Korkunun ecele faydası yok, girişeceksin bu işe, en fazla ne olacak? Yapamayacaksın ama 10 sene ertelesen daha iyi mi olacak sanki?

bekleyip öle bir adım mı atmalıyım.Böle vücudumda iyi Umarım konuşma konusunda da yazma konusundaki gibi özürlü değilsindir.

Jdn
Guest
Jdn

Mahmut Abi, uzun süredir bir ilişkim var ve kız arkadaşımın söyleyemediği bir travması oldugunu biliyordum. Artık ne yapıp edip bunu anlatmasını sağladım ne kadar zorlansada anlattı ve küçük yaşta malum ulkede bitmek tükenmek bilmeyen o olayı yaşadığını söyledi. Zaten davranışlarından çevresinde erkek birilerinin olmamasından en ufak bi temasta kendini geri çekmesinden tahmin etmiştim Ama ben icimdeki bu kuşkuyu susturamıyorum. Bir süredir içim içimi yiyor ve bu konuda senin görüşünü istiyorum. Daha öncede bir kız arkadaşıyla bu konuyu bana anlattığı şekilde anlatırken şahit olmuşluğum olmuştu.

Mahmut Abi
Admin

Olay ne anlamadım.

Jdn
Guest
Jdn

Tecavüz

Mahmut Abi
Admin

Hayır içindeki kuşkuyu anlamadım. Bir kadın geçmişte tecavüze uğramış olabilir ama sorun bunun en ufak bi temasta kendini geri çekmesi şeklinde hala sürüyor olması. Sen kızın suçu günahı olmasa bile dıkunmadan kaçan kızla neden berabersin, nasıl berabersin?

Jdn
Guest
Jdn

Ne kadar kendini çekse ve huylansada benden kaçmıyor onu alıştırmamı istiyor bunu yenmeye çalışıyor ama içimdeki kuşkuyu bilmiyorum Mahmut Abi Her ne kadar doğruluğunu kanıtlamış olsada acaba bana doğru mu söylüyor diyorum ve düşündükçe bu beni mahvediyor. Hani yaşadığım yer gereği belki biraz daha olgun ve modern düşünmüyor olabilirim bu normal bir şey mi sence bunu atlatmak için ne yapabilirim?

Mahmut Abi
Admin

kıza dokunamıyorsun bile neyden bahsediyorsun? Senin kalibrende biri bu durumu aşamaz, kendine sorunsuz bir kız bulman lazım.

Jdn
Guest
Jdn

Bunu öğrenmek beni çok sarstı diyebilirim

Mahmut Abi
Admin

Sarsar da kıza dokunamıyorsun bile asıl problemin o.

Anonim
Guest
Anonim

Abi kıza bakire olup olmadığını sormakta sakınca var mı ? “daha önce cinsellik yaşadın mı?” gibisinden. Eğer sorabiliyorsak nasıl sormalıyız ?

Mahmut Abi
Admin

Kız neyin oluyor?

Anonim
Guest
Anonim

Biz neyiz sorusu geldi. Olumlu cevap verdim. Sevgili diyebiliriz.

okaner
Guest
okaner

Mahmut abi selamlar,

1 yıllık bir ilişkim var. Çoğunlukla yeşil bayraklı, arada tartışmalar vs oluyor fakat genel olarak iyi gidiyor. Benden önceki ilişkisinde bakireliğini vermiş fakat ilk ve son cinselliği olmuş (kastettiğim sadece 1 gece) sonrasında ayrılmışlar. Bizim ilişki başlayana kadar da sosyal medyadan takipleşiyorlardı. Geçmişi umursadığını, unutamadığını düşünmüyorum fakat bakirelik konusu kafama takılıyor, bazen retroaktif kıskançlık yaşıyorum. Bu kızla ilerisini düşünüyorum, ama sadece bir gece için gitmiş bir bekaret bana çok ucuz, pisi pisine geliyor ve canımı sıkıyor. Bu konuda neler söyleyebilirsin Mahmut abi. Teşekkür ederim şimdiden.

Mahmut Abi
Admin

Tek gecelik ilişki yaşaması rahatsız edici, çoğu erkek kaldıramaz.

Gücük
Guest

Sürekli yapmadığı sürece tek gecelik ilişki neden o kadar rahatsız edici oluyor? Sadece bir ya da iki defa yapmışsa çok da etkilenmemiştir bence. Sen de eskiden grup seks falan yapmışsın Mahmut abi, ya da eskiden seks yapamayan gençlere eskorta gidin diye bile tavsiye veriyordun. Bunlar ilişkini etkilemiyor heralde? Bence tek gecelik birbirlerini arzulayan iki insanın seksi eskorttan falan kat kat iyi bir şey. Kadınlarla erkekler farklı ama ne yapabiliriz ki kızlar da gitgide bu hale geldiler.

Mahmut Abi
Admin

Şimdi bana vurkaç ile bekaret kaybetmek kötü, neden uzun süreli ilişkide kaybetmekte sorun yok diye anlattıracaksan neden soru soruyorsun ki? Sorun ne?

Okaner
Guest
Okaner

Mahmut abi yetersiz anlatmış olabilirim kusura bakma, tek gecelik dediğim 9-10 aylık ilişkisinde tek sefer birlikte olması. Sevgilisiyle yani. 9-10 aylık ilişkisinde sevgilisiyle birlikte olup bekaretini kaybediyor, bir daha beraber olmuyorlar ve birkaç ay sonra da ilişki bitiyor zaten.

Mahmut Abi
Admin

O sorun değil.

Okaner
Guest
Okaner

Teşekkür ederim abi. Yaşım 25, açıkçası ilişkim öncesi sürekli farklı kızlarla takılırdım. Tinder gibi uygulamalardan değil de instagramdan ya da sosyal ortamdan düşürürdüm. ‘İyi kız’ olarak nitelendirebileceğimiz aynı zamanda bakire olan birçok kızla takıldım. Bekaret gitmesi dışında cinsellik olarak çoğu şeyi yaşadım. Düşününce onlar bakire fakat bana göre çok daha fazla red flag taşıyorlardı. Kimisi narsistti kimisi ilgi bağımlısıydı kimisinin yakın erkek kankaları vardı. Bu parametleri düşündüğümde bekaretin önemi gözümde düşüyor. Fakat iş evliliğe ve kendi ilişkime evrildiğinde tek sefer de yaşanmış olsa retroaktif kıskançlığı arada yaşıyorum. İleride problem olmasından ve evliliğe giden yolda daha büyük sorunlar çıkarmasından korkuyorum. Sitedeki… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Bu parametleri düşündüğümde bekaretin önemi gözümde düşüyor. Günümüzde bekaretin bir anlamı kalmadı. Penis vajinaya girmedi hariç her şey de bekaret oluyor. Ben mesela “abi kız arkadaşım bakire olduğu, evlenmeden olmaz dediği için anal seks yapıyorduk” diyeni de çok duydum. Yani düşünsene bu kızla evlenen adam da kızın bakire olduğunu düşünüyor ama kız kaç kere anal seks yapmış.

Can
Guest

Yine de anal seks vajinal seksten daha iyi değil mi? Çünkü bir kadın arkadaşın yazdığı bekaret yorumuna erkeklerin bekarete önem vermesi normal demişsiniz kadının hamile kalma ihtimalini gerekçe göstererek. Ama anal seksle sevişen bir kadın bu mantığa göre yine de bekaretini korumuş oluyor aslında. Bence kadınlar bu mantıkla anal seks yapıyorlar ve bakire olduklarına kendileri de inanıyorlar.

Mahmut Abi
Admin

Yine de anal seks vajinal seksten daha iyi değil mi? Değil. Tam sahtekarlık.

Can
Guest

Ya evet ama anal seks yapan kadın sonuç olarak bakire. Erkeklerin güdülerini tehlikeye atacak bir şey yapmıyorlar. Neden sahtekarlık olsun ki. Erkekler bekarete önem verdikçe anal seks yapan kadınlar hep olacak. Çok eskiden beri var ki böyle şeyler. Keşke olmasa ama… Mesela pornhub istatistiklerine göre anal seks izleme oranı diğer ülkelere göre daha fazla. Ben bir tane üroloji uzmanını dinliyordum o da istatistiki veri vererek anlatıyor: türkiyede anal seksle ilgili çok soru geliyormuş. Ama kadın sağlığı için zararlı aslında. Keşke yapmasalar…

Mahmut Abi
Admin

Olacak ama onlar bakire değiller.

can
Guest

Bence de bakire değiller ama bekarete önem veren bir adamla bakireyim diye rahatça evlenebilirler ve bu kadınlar kendileri de bakire olduklarına inanıyorlar. Kendileri de buna inandıkları için yalan söyleme yetenekleri artıyor. Erkekler de buna inanıyor. Bir de erkeklerin içgüdüsel olarak eşlerinin bakire olmasını istemesi kadının hamile kalması ile alakalı ise bir kadının anal seks yapmasının vajinal sekse göre erkeği daha az rahatsız etmesi gerekiyor aslında. Ama anal sekse çok tepkili insanlar. Ben bu işin biyolojik mekanizmasını çözmeye çalışıyorum. Bekaret biyolojik bir tabu mu yoksa sosyolojik mi diye… Ama bir erkeğin bakire olmayan kadına aşık olduğu da çok oluyor.

Mahmut Abi
Admin

Ama bir erkeğin bakire olmayan kadına aşık olduğu da çok oluyor. Evet oluyor ve bence bu da normal. Bekaret isteği biyolojik mi sosyolojik mi diye düşünmeye gerek yok. İkisi birden.