Bir daygame (gündüz oyunu) raporu

Avm’de Starbuck’tan kahvemi almış, spora doğru geçiyordum ki konuşmak için ideal bir kız gördüm. Şöyle ki bu kızın bir acelesi yoktu, çevreye bakınarak yavaş adımlarla yürüyordu. Üstelik güzeldi. Direksiyonu önüne kırıp bir selam verdim. “Selam” deyip gözlerime baktı. Şurada görüp selam vermek istediğim tarzında bir şey söyledim. Sonra “sana baktığımda şunu görüyorum, şöyle bir havan var” diyerek kızı analiz ettim. Kızı kıza anlatmam 40 saniye kadar sürmüştü ki. Kız lafımı bölüp, “sen bunu sürekli yapıyor musun?” dedi. Bu soruyu kızlardan çok duydum. Kız daha sonra beraber kahve içmeye giderken bu sorduğu soruya dürüst cevap vermeyip, ilk defa yaptığımı söyleseydim benimle konuşmayı devam ettirmeyeceğini söyleyecekti.

Tabi ki “tabi ya sen benim hayatımda konuştuğum ilk kızsın!” ya da “aynen bugün konuştuğum 100.kız sensin!” gibi cevaplar verilebilir. Ancak zamanla en etkili olarak bu soruya daha dengeli bir cevap vermenin daha iyi sonuçlar doğurduğunu anlamıştım. Şöyle söyledim: “Bak, ben sosyal medyadan kızlarla tanışmıyorum, birkaç kez tanıştım ama hoşuma gitmedi. Kafelerde, şurada burada hoşuma giden bir kız görürsem selam verdiğim olur”. Tabi konuştuğum 10.000’inci kız olduğunu da ona söylemek olmazdı. Yani dengeli bir cevap verdim… Dürüstlüğüm için bana teşekkür etti.

Neyse biraz lafladık. Benim elimde az önce aldığım kahve vardı, kızla ayaküstü konuşurken arada kahvemi yudumluyordum. Baktım ki muhabbet uzayacak, “gel sana da bir kahve alalım, hem otururuz” dedim. “Tamam” dedi. Eskiden kızlarla oyunda yol kat ettiğim bu aşamalarda heyecanlanırdım ama artık doğal habitatıma epeyce uyum sağlamıştım ki ortalıkta sessiz rüzgarlar estirmemek adına aklıma gelen makul şeylerden bahsedip duruyordum, arada da kızı gülümseten espriler yapıyordum. Mantıksal sıkıcı konulardan kurtulup kızı gülümsetmek önemlidir. Geçen gün yaptığım bu podcastte “bu yaptığımız bir şovdur ve kız gülüyorsa şov devam ediyordur” demiştim. Hayat zaten sıkıcı ve insanlar onları bir şekilde güldüren kişilerle zaman geçirmeyi daha çok seviyorlar, mantıksal bilgi yüklemelerini sevmiyorlar.

Starbucks’a girdiğimizde “buraya 5 dakika içinde 2.kez geliyorum, çok sadık bir müşteriyim” dedim. Sıra beklerken haliyle kıza ne sipariş ettiğini sordum, seçmiş olduğu kahve üzerine biraz konuştuk. Podcasti dinlediysen “sıradan şeyler hakkında güzel bir enerjiyle konuşmanın yeterli olduğunu” söylediğimi hatırladığını düşünüyorum. Neyse sonunda bir masa bulup oturduk. Kendimden bahsederken kıza dijital pazarlamayla ilgilendiğimi ve kendi yazdığım kitapları sattığımı söyledim. Tabi disiplin kitabım hariç diğerlerinin içeriklerinden ona bahsedemezdim 🙂 Kızlarla tam da bu şekilde güzel bir şekilde tanışmayı anlattığım bu kitaplarımdan…

Kitap yazmış olduğumu öğrenmek kızın epey hoşuna gitmişti ve ilgisini çekmişti. “Yaaa” dedi etkilenmiş bir şekilde. İş dışında neler yaptığımı sordu. Kızın bizim hakkımızda sorular sorması hayra alamettir. Ona boş zamanlarımda yaptığım istemediği kadar şey anlattım. Motosikletle Türkiye turu yaptığımdan ve spor yaptığımdan bahsettim. “Mecburen Rusca öğrenmeyi ve youtube’a İngilizce öğretme içeriği üretmeyi bırakmak zorunda kaldım çünkü gün 24 saat ve zaman yetmiyordu” diye bitirdim kendimi anlatmamı.

Bu kız instagram kullanmıyordu, fitness sporu yapıyordu, yazılı olan her şeyi okuduğunu söylüyordu (duvardaki yazıları bile) ve sosyal medya konusunda benimle benzer fikirleri vardı. Motorla gezeriz o zaman dediğimde kabul etti. Hangi günler boş olduğumu söyledim ama programına bakıp beraber zaman geçireceğimiz bir boşluk bulamıyordu. Telefonuma numarasını yazdı, onu geri çaldırdım. “Bak uyanıksın, ya yanlış numara verseydim, çaldırıp garantiye alıyorsun” dedi. “Yoo nezaketen çaldırdım. Yanlış numara vermek için ne sebep var ki?” dedim.

Muhabbetin sonrası mesajlarda devam etti… Aşağıdaki yazışmaları eleştirenler olacaktır. Ama unutmamak lazım ki ben kızla çekimi zaten yüz yüze sağladım, yani onlinedan yeni tanıştığım bir kızla olduğu gibi çekicilik yaratmam gerekmiyor. Bu mesajlar sadece kalan muhabbetin devamı.

Oyun adına bildiğim tüm doğruları yapmıştım, muhtemelen tekrar buluşacağım güzel bir kızla kahve içip muhabbet etmek oyunun doğrularını sergileyince bu kadar kolaydı.

 

Oynayan ve yazan 🙂 ->> Secret

Sen de bu şekilde kızlarla tanışmayı öğrenmek ister misin ? O zaman senin için hazırladığım “kızlarla etkili tanışma” kitap setimi okumalısın. Link burada

Centilmen Kulübü Çekici Erkek Eğitim Seti

Raporun devamı: https://erkekadam.org/2022/06/04/bir-daygame-gunduz-oyunu-raporunun-devami/

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Author: Centilmen Kulübü

Secret kendini daygame ve kadınlarla ilişkiler konusunda kişisel gelişime adamış bir kişidir. www.centilmenkulubu.com sitesinin sahibi ve kendine bu konuda bir misyon edinerek tüm tecrübeleri ışığında yazdığı iki kitabını da bu site üzerinden okuyuculara sunmaktadır.

99
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
37 Comment threads
62 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
48 Comment authors
YuanUmut HüseyinMamiUnBrokenUnBroken Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Kendine has
Guest
Kendine has

Mahmut abi ve Secret üstad, kadınların oyun oynayarak yürüyen bir erkeğin yürüdüğünü anlamama ihtimali var mı ? Soru saçma gelebilir ama geçenlerde bir kızla buluşmada yaşadığım geri dönüşten bu yönde bir olay ortaya çıktı(kadın da biraz çatlak bence) şimdi ben bu kızla ortak arkadaşım aracılığı ile canlı tanıştım ve beraber bir sosyal aktivite yapmaya başladık ve bir hafta içinde bu kıza yürümeye başladım, öncelikle kıza sataşmalar ile girdim zaten sonra o beni instagramda dahi kendi takip etmeye başladı sonrasında onu kahve içmeye çağırdım o dönem bunu kabul etmedi sonrasında fiziksel temaslar kinolara kadar her gün doz arttırdım ancak kız bana… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Mahmut abi ve Secret üstad, kadınların oyun oynayarak yürüyen bir erkeğin yürüdüğünü anlamama ihtimali var mı? Yok ama (1) kadın erkeği istemiyorsa anlamamış, arkadaş sanmış ayağına yatabilir ve (2) haftalarca oyun oynuyorsan ve bir şey olmamasına rağmen orada kalıyorsan, “ben arkadaşım merak etme” diyorsun zaten. Gerçek oyuncu erkek o kadar uğraşmaz çünkü.

Yürüdüğünün anlaşılmasında bir problem yok, kızın kendisinin pek bir şey yapmadan yürüdüğün tek kız ya da kızların en önemlisi olduğunu hissetmesi problem ki eğer kafandaki yeri buysa, onu hissettirecek şekilde davranırsın merak etme.

Öğrenci
Guest
Öğrenci

Secret şu dikkatimi çekti mesela kıza kitap yazdığından bahsetmişsin yani aslında şuan ben bile ince ruhlu bir erkek izlenimi aldım hani adamın ruhu derin ki kitap falan yazıyor dersin bir erkek olarak dahi, bu özelliği görünce zaten pratikte mesela bazı pualar şunu diyor sanatçı erkeklerin kadını daha çok çektiği durumu, ben mesela ters tarafta bir hayat tarzına sahibim bu tip yönler yok bende ancak insan yönetme ve insan toplama huyum var benim için en büyük zevk ve tutku bu(sosyal medyada içerik üreticiyim baya kitlemde var ancak kadınlara bunu söylediğimde yada gördüklerinde ne kadar havalı olursa olsun misal senin bahsettiğin şu… Read more »

Kenan
Guest
Kenan

mahmut abi ve diğer üyelere bir sorum olacak eskiden efendi erkek tarzında takılan biriydim bunu fark ettikten sonra kendimi değiştirmeye, geliştirmeye çalıştım ve bu değişimi eski sevgilim de fark etti. araması üzerine tekrar konuşmaya başladığımız bir dönem oldu. ilk buluşma gerçekleşti buluşma sonrası evlere dağıldıktan sonra ilk mesaj karşıdan geldi vs sohbet keyifliydi her şey gayet ılımlı gidiyordu zira ben de bu ilişkiyi tekrar istiyordum. kripto piyasasında anlık işlemler açıyorum yüklü miktarda para kaybettiğim anlar oldu bu tarz anlarda öfke kontrolüm oldukça güç oluyordu maalesef ve bu durum düşünmeden duygusal tepkiler vermeme sebebiyet oluyordu. bu tarz anlarda geçmişe yönelik duygusal… Read more »

ali
Guest
ali

kanka son durum ne oldu birde kaç yasındasın, benzer olay yaşıyorum bende

Emin
Guest
Emin

Yorumlarda herkes pick up artist olmuş,yazıyı eleştiriyor.Madem işi bu kadar iyi biliyorsunuz bunca soru soran ve tavsiye isteyen kim 🙂

misafir28
Guest

Analiz felci. Yazılanlarla sosyal dinamikler çok farklı ve değişken. Mahmut abi bunun bir kaç yazıda yazmıştı. İşte kız bana 45 derece baktı, 3 5 kez bakıştık filan yd attı gibisinden analiz felci olacak işi de baltalıyor.

misafir28
Guest

İnsanın kendine güveni , kafa rahatlığı , enerjisi ve sosyalliği varsa bir kadınla tanışmak hiç te o kadar zor değil.

kinyas
Guest
kinyas

Kaptan 5 ay sonra 18’imi dolduracağım. Benden bir yaş küçük arkadaşlar bile vızır vızır araba kullanıyor ben hâlâ kullanmayı bilmiyorum. Hem serserilikten hem de o adrenalini hissetmek adına motor sürmeyi ben de isterim. Sence şimdiden başlamalı mıyım araba sürmeye çalışmaya yoksa ehliyet alamayacağım için gerek yok vakti gelince mi başlamalıyım?

Görkem
Guest
Görkem

Abi turistlere karşı oyunumu geliştirmek istiyorum turizmim içindeyim beach clubtayım çoğu ailesiyle gelsede ailesinin yanında da konusulabiliyor çizgiyi aşmadan instagram almaya bulusmaya nasıl giderim

Taylancı
Guest
Taylancı

extra utanan gülen surat ne abi kullanmayın şunu.

demir
Guest
demir

abi merhaba bugün güzel bir oyun oynayıp daygame ile bir kızla tanıştım.10 dkdan fazla muhabbet etmişizdir sona doğru instagramını alıp (telefonu alıp kendi yazdı hatta) şimdi gitmem gerek dedim ayrıldım 2-3 saat geçmiş üstünden hala isteğe dönmedi biliyorum beklemek yanlış ama bunu başka ilgili kızlar da yapmıştı önceden sebebi nedir sence shit test mi?

Mahmut Abi
Admin

Kızlar genellikle yüzüne karşı reddetmek yerine insta veya tel verip cevap vermeyerek reddetmeyi tercih ediyorlar.

Fakat senin bu kafan da yanlış. 2-3 saat dönmedi ne demek? Bunu dert ediyorsan senin işin zor zira bu kızlar seni 2-3 shit testte yere sererler.

demir
Guest
demir

haklısın abi takmamak lazım ve sanırım reddetti dediğin gibi çünkü hala istek gelmemiş

kkkkk
Guest
kkkkk

Mahmut Abi merhaba, Benim çevrem olmadığından kız arkadaşlarımı hep sağdan soldan bulmak zorunda kalıyorum, yani avlanıyorum ancak şöyle bir sorun var. Sevgili bulunca avı bıraktığımdan biraz köreliyorun ve sevgilimden ayrılınca sıfırdan başlamış gibi oluyor. Bunun için ne yapmalı? Bir diğer olay, ben düz giderken benim yanımdan geçip giden kızla muazzam şekilde bakışıyoruz; şimdi bu durumda ben bu kıza ne diyeyim, nasıl durdurayım? Hadi otobüs falan bekliyor olsa her türlü yürünür de… Yine aynı şekilde ikili kız grupları ve bir yerde sabit duran tek kızlar(erkek arkadaşı gelebilir) beni korkutuyor ve gidemiyorum. Muhtemelen ilginç bir tarzım olduğundandır ama çok kişiyle bakışıyoruz. Ben… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Sevgili bulunca avı bıraktığımdan biraz köreliyorun ve sevgilimden ayrılınca sıfırdan başlamış gibi oluyor. Bunun için ne yapmalı? Bir şey yapamazsın. Körelirsin, biraz sıçarsın sonra toparlarsın. İşin doğası bu. Ben düz giderken benim yanımdan geçip giden kızla muazzam şekilde bakışıyoruz; şimdi bu durumda ben bu kıza ne diyeyim, nasıl durdurayım? Her bakıştığın kıza yürüyemezsin. Ben bir koltukta, karşımdaki kız ilerideki koltukta beni kesiyor falan ama ben gidip nasıl konuşma başlatacağım bu durumda Toplu taşımada kızlara yürümenizi tavsiye etmem. Ben yürümezdim. Dar alanda bir yanlış anlamada başın belada. Bir de abi ben maskülen görünen birisi değilim. Saç modelim alışılmışın dışında, piercinglerim var,… Read more »

kkkkk
Guest
kkkkk

Anlaşılan her seferinde körelip sıfırdan başlamış gibi başlamak durumundayız. Can sıkıcı bir durum ama yapacak bir şey yok. Evet, her bakıştığıma yürüyemem ancak kız yanımdan geçip giderken ful bana bakıyor. Normalde çok sık yapmasam da arkamı dönüyorum, kız hala bana bakıyor; bazen de arkadaşına bir şey söylüyor oluyor. Bu durumda yanına gitmek onu yolundan alıkoymak gibi oluyor sanırsam ve gitsem bile konuşacak bir konu yok gibi. Çıkmaz sokağa çıkıyor. Toplu taşımada bir kere kıza yürüdüm onda da başarılı oldum ve kızın benimle aynı durakta inmesini sağlayıp numarasını aldım, sevgili olduk… Bir keresinde de 5 saniyede bir benimle göz teması kurup… Read more »

Koche
Guest
Koche

Fuck close oldu mu Secret?

Söls
Guest
Söls

Sokakta bankta otururken önümden ya da arkamdan geçen kızları yerimden kalkıp durdurup tanışmak çok mu atak bir hareket olur? Bunun uygun hali nasıl olur?

Mahmut Abi
Admin

Evet oldukça korkutucu olur. Yakınında duran olursa bakarsın.

Sabriabiniz
Guest
Sabriabiniz

Abi selamlar dün dr’ye gidip tamamen life GAME yaptım. Çalışan bir kadına birkaç soru ardından 2. Kitapta yüzde 60 indirim varmış çok kararsız kaldım 4. Kitabı sen söyler misin diyerek sohbeti kurdum. Kiz gayet kaçmayan olumlu gülüşler verdi ne okuduğunu sordum genetik dedi bende oradan yürüdüm felan genetik yerine kitapçı vs felan dedim. Sonra bi tane ilaç firması örneği verdim oda bana dedi ki ben ilaç yapmayı seviyorum zaten dedi. Vayy merdivenaltı yani dedim oda yok öyle şeylerle işimiz olmaz diyip güldü bende peki o daha kısık söyliyim ve dibine yanaştım tekrar sordum baya baya kahkaha attık. Sonra muhabbet bitince… Read more »

Mahmut Abi
Admin

dün dr’ye gidip tamamen life GAME yaptım. Çalışan bir kadına birkaç soru ardından 2. Kitapta yüzde 60 indirim varmış çok kararsız kaldım 4. Kitabı sen söyler misin diyerek sohbeti kurdum. Bir dükkanda çalışan kadına yürümenizi tavsiye etmem. Eninde sonunda başınız belaya girer. Ayrıca işi gereği mi samimi davranıyor yoksa sizi beğendi mi bilmeniz çok zor.

Şimdi kıza makaracı olmadığımı göstermem gerek Kıza bir şey göstermen gerekmiyor. Fazla sulu olma yeter. %30 oyun, %30 yarı ciddi – ciddi muhabbet.

DirtyBulk
Guest
DirtyBulk

Secret ve Mahmut Abi selamlar
Orta büyüklükte bir ilçede yaşamam gerekecek bir süre. Kurs vb. aktivite yok gibi. Kızları hep kafelerde görüyorum, 2-3 kişilik gruplar halinde oturuyorlar genelde. Tek başıma akşamları çıktığımda, bu kızlara nasıl yürüyebilirim?
Özellikle Secret’in bu konuda tecrübeli olduğunu düşünüyorum, yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum