Vaka çalışması – Kırmızı alarmlarla dolu bir evlilik macerası

servisci_16 rumuzlu takipçimiz Instagram’da mesajlarda şu hikayesini paylaştı. Kendisinden izin alarak buraya aktardım

30 yaşındayım. Siteye denk gelene kadar mavi hap – kırmızı hap bilmezdim. Ancak babadan görme bi erkekliğimiz vardı. Kıza oyuncak olmayacak şaklaban olmayacak kadar. Ama bizim de güzel bir kızın peşinde koşmuşluğumuz bitmemesi için çabamız oldu. Evlenene kadar görüştüğüm çok kız oldu. Bir o kadar da red edilmişliğimde oldu ama hayatım beni tatmin ediyordu. İyi bi Alman markası fabrikadasında işçiyim. Altımda 70 milyarlık arabam vardı. Birgün doğru kızın çıkacağını, diğerlerinden farklı olacağını bu hayatıma son vereceğimi düşünürdüm. Askerden sonra sanki dünyada başka iş kalmamış gibi ummalı bir kız bulma çabası başlattı ailem. Bir an panikledim.

Takıldığım orospulara güvenemem hiç tanımadığım sevmediğim kızla evlenemem. Çevreme artık ciddi kız arama gözüyle bakmaya başladım. Kilo almıştım bi spor salonunda üye kaydı yapan bir kızı gördüm. Her yerden ekledim ama kabul etmedi. Ben üyelik işini düşüneyim dedikten sonra numaramı almıştı. Artık ümidimi kestiğim bi anda kız aradı. Üyelik hakkında ne düşünüyorsunuz dedi, dedim siktir et üyeliği. Bak dedim ben senden çok hoşlandım, araştırdım.  Annen baban ayrıymış, baban cezaevindeymiş. Ben dedim senle ciddi düşünüyorum sen dedim güzel bir yuvanın kıymetini bilirsin. Etkilendi, anlattıklarımdan bir saat dinledi. Velhasıl oldu.

Evlenicez arabamı sattım. Ev yaptırdım, onun üstüne gitmedim. Çeyizi yoktu. Taksitle aldıklarını bana ödettirdi. Zaten hamile kaldı. Dedim yatırım olsun güzel bi araba alalım. Sen de ben de çalışır öderiz. Tamam dedi ama ben biraz evliliğin tadını çıkarayım. İşsizlik maaşı alıyorum 6 ay yatayım dedi. Tamam dedim. 600 TL para alıyor. Neyse gittim 120 milyarlık araba aldım. Onun aldığı parayla krediyi öderiz. Benim maaşımla da evi geçindiriz diye ama kızı tanıyamamaya başladım. Hatta ciddileştikten sonra değişti. Birçok kez bitirmek istedim annem burdan dönülmez babam para harcadık nişan yaptık o sebepten bitmez bu sebepten bitmez diye ısrar etti. Kaderime yürüdüm. Resmen bu evlilikte de sürdü. Birgün 2018 yılbaşı gecesi arkadaşlarına gittiğimizde konu çalışmaya geldi. Önümüzdeki ay da işsizlik maaşı bitecekti. İş bakması gerekti. Arkadaşlarının yanında “ben çalışmıycam” dedi. “Adamsan ben çalışmasamda bana bakarsın” dedi.

Dedim ki “haklısın sen çalışmasanda sana bakmak zorundayım ama lüks yaşatmak zorunda değilim”. Bir tartışma eve geldik ve  bana dedi “ne olurdu arkadaşlarımın yanında tamam desen” dedi. Şimdi salonda yat gelme yatağa dedi. Biz de erkeğiz ya gururluyuz geçtim salona. Hamile normalde onu gönderirdim de karnındakine dua etsin. Ulan aradan bir hafta 1 ay yok tükürdüğünü yalamıyor bende erkekliğe bok sürdürmüyorum. Bir gece dedim ki yeter sen istedin artık dışarı çıkmaya başladım. Hazırlanmamdan giyimime saçıma dikkat etmemden anladı. Birşeylerin bende değiştiğini bi gece kapıyı çaldı. Yanıma geldi dedi ki “belli ki sen beni aldatıyorsun bana para ver ayrılalım” dedi. Şok oldum. Ben ondan çeyiz istemedim taksitlerini ben ödedim. Bir anda herşey maddiyat oldu.

Neyse ben kızdım bağırdım ama umrunda değil. Sesimize annemler geldi. Dedim yarın bu evden git. Ertesi gün telefonuma mesaj geldi. Karakoldan hakkımda şikayet olduğuna dair. Karımı darp etmişim yapmadım dedim. Kimse sallamadı eve geldim hala evde yatıyor. Pişkinliğin bu kadarı tehdit etmeler. Meğer anası “elini kolunu öyle sallayarak gelme, delil bul delil yarat gel” demiş.

Düğün usb leri fotoğrafları darp raporu, kuzeninden bana attığı 19 yaşındaki kızın çıplak fotoğrafı. Bir yorum yapsam götün memelerin güzel diye onu da mahkemeye sunacak. 300 milyara yakın boşanma davası açtı evime hiç gelmeyen arkadaşları şahitlik yaptı.

Allah acıdı halime. T.C. kimlik nosu şifresinden hamileliğinden itibaren 17 tane erkekle yazışmasını yakaladım, sundum. Fotoğraf ses kaydı mahkeme siklemedi bile. 850 TL nafaka bağladı hala davam sürüyor.

EVLENMEYİN AQ AŞK YOK BU SİTEDE NE YAZIYORSA HEPSİ GERÇEK CANLI ÖRNEĞİM….

Burada evlenmeyin diye kestirip atmak kolay ama asıl meseleleri de kaçırmamak lazım.

Askerden sonra sanki dünyada başka iş kalmamış gibi ummalı bir kız bulma çabası başlattı ailem.

Türkiye’de birçok erkeğin başına gelen ve çoğu erkeğin başını yakan bir durumdur bu. Askerliği bitiren ve işe başlayan erkeklerin aileleri bir evlilik kuduzuna yakalanıyorlar. Herşeyi o kadar aceleye getirip olaya o kadar körlemesine dalıyorlar. Size tavsiyem ailenize karşı direnin. İlla evlenmeye direnin demiyorum ama acele etmeye direnin. Hem kızı bulmada hem de kız ile evlenmede aceleye getirmeyin.

Annen baban ayrıymış, baban cezaevindeymiş. Ben dedim senle ciddi düşünüyorum sen dedim güzel bir yuvanın kıymetini bilirsin.

Bu da servisci_16’nın en büyük hatası. Ailesi dağılmış, babası cezaevinde ve muhtemelen baba etkisinden uzakta, erkeklere düşman bir annenin elinde yetişmiş kız, güzel bir yuvanın ne olduğunu bilmeyebilir ve onu kuracak donanımı da olmayabilir. Bu bir problem. Aynı durumdaki her kız psikolojik hasarlıdır diye bir durum yok ama böyle bir aile ortamından gelen kızın güzel bir yuvanın kıymetini bilebileceğini düşünmek büyük saflık.

Maalesef evet erkeğin ailesi de kızın ailesine bakarak karşı çıkması beklenirken resmen seni kıza itmişler. Bakın her anası babası ayrı ya da babası cezaevinde olan kız sorunlu değil ama bu nüfusta sorunlu kız oranı fazla olacaktır. O nedenle ya bulaşmayacaksınız ya da kız acaba sorunlu mu diye en az 8 ay test edeceksiniz. Tam tersi kız yuva görmemiş kıymetini bilir demeyeceksiniz. Kız babasına öfkeli ise ve sen hayatına ailesel erkek figürü olarak girdiğinde o öfkeyi senden çıkaracaktır.

Burada erkek resmen gözlerini bantlayıp ters yönden trafiğe dalmış sonra bir kamyonla kafa kafaya girmiş. Şimdi insanlara trafiğe çıkmayın diyor. Ama öz eleştiri yapması gerekiyor. Diğer erkeklerin de bu hatalardan ders alması lazım.

Evlenicez arabamı sattım. Ev yaptırdım, onun üstüne gitmedim. Çeyizi yoktu. Taksitle aldıklarını bana ödettirdi …  Tamam dedim. 600 TL para alıyor. Neyse gittim 120 milyarlık araba aldım. Onun aldığı parayla krediyi öderiz.

Bu aşamadan sonra maalesef yine klasik : bu aşamada erkek ve ailesi, dünyanın en düşük rütbeli beta öderi benim diye göstermeye kasıp büyük paralar harcamaya başlıyor. Bu aşamada ise en sorunsuz kızı bile adamdan erkek olarak tiksindirecek bir ödeme furyasına giriliyor. Gerçi sorunlu hatun bu aşamada hemen her zaman kendisini belli eder. Bu da etmiş.

Benim maaşımla da evi geçindiriz diye ama kızı tanıyamamaya başladım. Hatta ciddileştikten sonra değişti.

Burada erkek maalesef kendi hayatının iplerini eline alamamış. Olayı görmüş ama gerekli donanımı (kırmızı hap gibi) olmadığı için bariz ortada olan kırmızı alarmları değerlendirememiş. Yine klasik şekilde aile baskısı devreye girmiş.

Birçok kez bitirmek istedim annem burdan dönülmez babam para harcadık nişan yaptık o sebepten bitmez bu sebepten bitmez diye ısrar etti. Kaderime yürüdüm.

Ama servisci_16 başka bir hata daha yapmış.

Zaten hamile kaldı.

Çok erken ve bu kadar kırmızı alarm varken büyük hata. Birçok erkek maalesef doğum kontrolünü kadına bırakıyor. Böyle ödeyen bir erkeği ve aileyi bulan kadın da kontrolü güce çeviriyor. Ya da yine birçok erkek kötü giden evliliği çocuk kurtaracak sanıp çocuk yapıyor. Yok böyle bir şey. Asla böyle bir hata yapmayın.

Bundan sonrası ise tamamen yokuş aşağı felaket.

Meğer anası “elini kolunu öyle sallayarak gelme, delil bul delil yarat gel” demiş.

Bizim memleketteki anasına bak kızını al lafını güzellik ile ilgili falan sanıyorlar. Bir kızı tanımak için anasına bakacaksınız. Burada ise annenin ne olduğu belli. Kızın babası boktan biri ya da değil. Ama kızın anası kızı erkek olana düşman olarak yetiştirmiş.

Kıssadan hisse

Evlilik, erkeklerin ciddiye alması gereken büyük riskler içeren bir kurum. Ama bir rus ruleti değil.

Risk karşısında iki seçeneğiniz var : riskten tamamen uzak durursunuz ya da riski elinizden gelen en iyi şekilde yönetirsiniz. Hangisini seçeceğiniz sizin tercihiniz, benim için hava hoş. Ama neyi tercih ederseniz edin, avcı donanımı ile yaratılmış iken kurban / mağdur gibi davranmayın.

Dr. Shawn Smith

1 – Aile gazı ile evlenmeyin.

2 – Eğer evlenecekseniz, ideal evlilik yaşınıza kadar evlenmeyin. Bugün 30 yaş altında olup da evlenme donanımı olan erkek yok. 50 sene önce bir erkek 25 yaşında olgunlaşıyordu belki ama şimdi bu yaş 35.

3 – Bilinmeyen ile evlenmeyin.

4 – Evlilik konusunda kadını kırmızı alarmlarına dikkat edin. Kadını gözlemleyin ve eğer kırmızı alarmları varsa yol yakınken (imzadan önce bitirin).

5 – Bir tanecik oğlumuz evleniyor, hayatta bir kere evleniyorum bahanesi ile musluğu açıp en beta öder erkek benim yarışına girmeyin. Kız ne yaparsa yapsın bunu fazla ödeyerek ödüllendirmeyin. Böyle yaparak sadece şu planı yeşertiyorsunuz : bunlar ben ne yaparsam yapayım ödüyorlar. O zaman imzayı atarım, bebeyi koyarım ve hayat boyu ödetirim. Şimdi kızabilirsiniz ama kadına verilen mesaj bu maalesef. Kötü davranışları sürekli ödüllendirirseniz, kötü davranışları beslersiniz.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

70
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
26 Comment threads
44 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
34 Comment authors
yazılımcıMiami ViceDavesKenzoumovemove Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
GoReadSidebarFaggot
Guest
GoReadSidebarFaggot

24 yaşındayım ve evliyim , mutluyum. Burada bazı arkadaşlara tavsiye vermek amacıyla yazıyorum. LÜTFEN OKUYUN 🙂 Evlenmeden önce de kırmızı hapın farkındaydım, evlendim hala daha farkındayım ve okumaya, uygulamaya devam ediyorum. Bu tarz örnekler yüzünden erkekler evlenmek istemiyor ama her evlilik aynı olacak diye bir şey yok. Ben yıllardır tanıdığım bir kızla evlendim. Emin olun harika bir kadın kendisi. Ben sporumu yaparım, paramı kazanırım, kendimi geliştiririm, yeni insanlarla tanışırım. O kezban gibi kıskanıp da dır dır yapmaz. Aksine hoşuna gidiyor. Her zaman benim kendimi geliştirme tutkumu çekici bulduğunu söyler. Para konusunda ise asla bana yüklenmedi. Askine destek oluyor. Lükse kaçmak… Read more »

Kenzou
Guest
Kenzou

Şahsi şartlarım biraz ağır olabilir ama evlilik ile ilgili en doğru tavsiye bence en az 3 yılı devirip, çocuğu da yapıp üstünden 2 sene geçirip hala bir arada kalabilenlerden alınmalı.

Mesela ben kendi kafa yapımdan mı bilmiyorum, benden çok memnun olan hiç problem çıkarmayan bir eşi istemezdim. Düşünemiyorum eşimin hiç trip atmadığını. Evli de olsan illa ki arada bir shit test atar yani hiç birimiz lich king değiliz 🙂 Atmıyorsa da attırırım kavga yoksa sorun vardır bence. Günlük gülistanlık gitmesi sıkıcı.

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

DOğrudur Mahmut bey, inansız kız bulmak-bulamamaktan ziyade ben muhafazakar kızların ilgisini çektiğimi söylemiştim. Sİz de benim daha çok o kızların yanında rahat olduğumu, dolayısıyıla böyle düşündüğümü ya da ona benzer birşey söylemiştiniz.

Ancak benim demek istediğim diğer inançlar ülkemizde son yıllarda özellikle arttı ve inançsız diyebileceğimiz kızlar genellikle hipi mentalitesine sahip, aile yönelimli diyebileceğimiz türden değil. Tabii ileri de bu çeşitlilik artabilir. Ama dediğim gibi bunlar benim gözlemlerim, aksi deneyimler yaşamış arkadaşlar varsa onlara birşey diyemem.

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Mahmut bey. İLk defa bir yorumunuza bu kadar şaşırıyorum. Bok atmak nereden çıktı? Beni tercih etseler ne olacak, etmeseler ne olacak? Neyin arşivi, yanlış hatırladığım birşey varsa, çok çok ben konuşmayı böyle hatırlıyorum kusura bakma derim. ŞU site de siz dahil reddedilmeyen kimse yoktur, ben de yeri geldi red edildim, yeri geldi ilişki yaşadım, kızın dünya görüşünden bağımsız olarak. din dışı felsefeler toplumumuzda görece yeni, çeşitlilik oluşmadı diyorum. Bunun neresi bok atmak, hele de kendim seküler değerlere sahip bir insanken… Ayrıca aile yönelimli (family-oriented benim uydurduğum bir kavram değil. Hippi sözcüğüne takılmış olabilirsiniz ki, ne var bunda? “Evlilik materyali”, “kız… Read more »

ilteriş
Guest
ilteriş

evlenmeden önce denk gelseymiş buralara keşke. 11 yıllık ilişkide aldatıldım. 2 yıl salya sümük gezdim. 1 yıl erkekadam.com da takıldım. ” kiminle, nasıl bir evlilik yapmalıyım”, ” ne için evlenmeliyim” , “evlilikten beklentilerim neler” bu soruların cevabını aldım. şuan 1 yılı aşkın süredir evliyim çok mutlu ve huzurluyum şükür Allaha.
yukarıda sıraladığım sorulara cevap verebiliyorsanız evliliği kesinlikle düşünün

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Mahmut bey, bir konuda bana yardımcı olabilirseniz çok memnun olurum. Hatunu (Yurtdışı) tatile ikna edemiyorum, işin doğrusu ülke değiştirme konusunu şifaen konuştuğumuzda da buna olumsuz farkediyorum. Yurtdışı kısmını özellikle paranteze aldım, ülke içinde sorun yok. Böyle bir değişimi istemiyor, açık söyleyeyim belki de mavi yanım kaynaklı tepemin atmasına engel olamıyorum kendi kendime düşündüğüm zaman. ne yapmak icab eder, nasıl yaklaşmam lazım?

Yani tabii kendim tatile gidebilirim, kafa dengi bir arkadaş alır giderim o da olur. Ama, bu konuda doğru ytaklaşım nedir? Yani herkes ister herhalde, eşiyle bir yerlere gitmek.
NE yapmam lazım? Bana fikir verebilirmisiniz?

TheWalkng
Guest
TheWalkng

Tatile gitmeme nedenini yazmamışsın

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Nedensiz yere ülke dışına çıkmak istemiyor. Nedenini sorduğumda ülke dışına çıkmak istemiyorum dedi sadece…

TheWalkng
Guest
TheWalkng

Dostum seni gazlamak istemem ama iş sıkıntı.Ben olsam arkadaşlarımla da olsa giderdim. Kendisini bırakırdım.Hem korku oyunu başlatmış olursun ,güzel olur.

Ama alarm çalıyor dikkat etmeni tavsiye ederim.

Sevdiğin biriyle,arzuladığın biriyle tatile çıkmak kadar güzel bişey yoktur. Bunu reddetmesi sıkıntı.

TheWalkng
Guest
TheWalkng

Bide öyle bir söylemişsin ki yorum yapmak sıkıntı. Sana arsuzun da bir sıkıntı varmı,cinsellik ne alemde,davranışları nasıl,ev işleri,dırdır,bakışları,gülüşleri her hareketi 7/24 mesaj verir sana. Tabii görmek istersen. Eğer bunlarda sıkıntı yoksa,dert etme ama gerçekten istiyorsan,o tatile git.

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Ev işleri vs konularda hakkını yiyemem, sıkıntı yok aga da, ben kendim gideceğim zaten gerekirse de, yine de dediğin gibi insan karısıyla bir yerlere gitmek ister.

Betadan_Alfaliga
Guest
Betadan_Alfaliga

Mahmut Abi yeni ayrıldığım kadında aşağıdaki özellikler vardı; – Eski eşiyle evliyken onun en yakın arkadaşı ve yine onun eşiyle sık sık ailecek görüştükleri bir hayatları varmış. Eski eşiyle boşandıktan sonra eski eşinin kankası bu kıza sürekli ilgi gösterip bir gün elinde şarapla kızın evine kendini davet ettirip birlikte olmuşlar. Kız sonra çok ağladım pişman oldum diyor. Fakat kız, o çocuğa her ne kadar daha sonra mesafeli davransa da durduk yere çocuğun doğum gününü kutladığı mesajlar gördüm. – Eski iş yerinden sık görüştüğü bir arkadaşı ile boşandıktan sonra tek gecelik ilişiki yaşamış. Sonra normal görüşmeye devam etmişler. Benimle sevgiliyken çocuğun… Read more »

Relaxed
Guest
Relaxed

Hatunun ilk buluşmada “ben sinirlenince tüm kontrolümü kaybediyorum, ne yaptığımın farkında olmuyorum” demesini alarm olarak kabul etmeli miyiz?

oyldbiri
Guest
oyldbiri

Mahmut abi bir kizin geçmişte fuckbuddysi olmasi kırmızı alarm midir?

movemove
Guest
movemove

Mahmut abi bir ilişkim var yaklaşık 1 yıllık. İlişkinin geleceğini henüz ben kafamda belirlemedim çünkü daha aşmam gereken çok yol var ve aynı zamanda ömür boyu anlaşabileceğimden bazı çekincelerim var(bazı karakter özellikleri uyuşmuyor). İlişkiyi karşı tarafın bana düşkünlüğü ayakta tuttu diyebilirim. Ama ben 20 ‘leri bitirmeden bir evlilik düşünmüyorum karşı taraf ise tam tersi . Bir kadının otuzlu yaşlara gelmeden evlenmek istemesini anlayabiliyorum zaten. Kız bu konuda çok istekli ve umutlu ama yarın öbür gün kesin bir kararla evlilik yolundan vazgeçersem şimdiden kimseyi umutlandırmamak için ben böyle hayaller kurup kurmadığım hakkında konuşmuyorum karşı taraf konuşuyor tabii. Hala ilişkinin nabzını ölçüyorum.… Read more »

Miami Vice
Guest
Miami Vice

Evleneceğim zaman, klasik ve büyük bir düğün yerine daha küçük çaplı ama az ve öz insanin katılacağı ufak bir kutlamanın ardından balayına çıkmak istiyorum. Mahmut Abi sorum su: hatunun illa ki benim istedigim düğün olacak diye direnmesi bir kırmızı alarm mıdır? Bu isteğinden vazgeçmeyen hatunu bırakmak doğru olur mu ?