Aldatan eski sevgilinin geri dönmesi

3 yıllık kız arkadaşımla son zamanlarda çok sık kavga etmeye başlamıştık. Yaptığım en ufak şeylere bile sinirlenip kavga çıkarıyordu.

Kadınlar bunu yapabiliyorlar. Muhtemelen senden ayrılmak istiyor ama seni terk etmeye zorlamak için kavga çıkarıp duruyor. Bu şekilde seni terk ederek vicdan azabı hissetmeyecek. Birçok arkadaş burada maalesef blöf ayrılığı yapıyor yani kadın peşinden koşar diye terk ediyor ve kadın tabii büyük bir şevkle ayrılığı kapıp gidince de kadının peşine düşüyorlar. Burada yapılacak en iyi şey gerçekten terk etmek ya da kendini tamamen geri çekmektir.

Ben de dayanamayıp ayrıldım. Fakat bir hafta sonra terk eden ben olduğum için aramamda problem yok diyerek aradım. Fakat ayrılmamızın en doğru şey olduğunu, son dönemlerde artık anlaşamadığımızı söyleyerek barışma isteğimi reddetti.

Küsmüyorsunuz ki barışasınız. Seninki blöf ayrılığının geri tepmesi oluyor. Kız ayrılığı senden alıp cebine koymuş.

Açıkçası, daha önce sizin videolarda gördüğüm no contact kuralını uygulamaya başlasam da muhtemelen bu kuralı bozacaktım zira dayanılmaz bir arama ve yeniden denemeyi isteme arzusu beni sürekli ele geçiriyordu.

O arzu özellikle  böyle uzun ilişkiden sonra ilk 2-3 ay şiddetli olur. Ama ilk başlarda çok değişmese de, bir iki hafta içinde bu arzuya her karşı koyduğunda bir sonraki dalganın şiddeti azalır. Her yenildiğinde ise bir sonraki dalganın şiddeti artar.

Fakat kızın tanıdığım bir sınıf arkadaşı (aynı şehirde farklı üniversitelerdeyiz) bana eski kız arkadaşımın beni 5 aydır aldattığını söyledi.

Bak işte bu ekstra can yakar. Ama bu bilgi aslında düşünürsen onu çok daha kolay silmeni sağlar.

İlk duyduğumda beynimden vurulmuşa dönsem de aldatan kadını silme yoluna gittim ve arayıp hesap bile sormadım.

Doğrusunu yapmışsın. Hesap sorsan zaten umrunda olmayacak. Ama daha da iyisi ileride sana geri dönerse kıçına tekmeyi koyarken daha fazla zevk alacaksın. Ve evet, bu kızların önemli bir kısmı, özellikle peşlerinden koşmadığında, utanmadan sana geri dönmeye çalışıyorlar.

Bir iki hafta içinde bu bilginin onu kafamdan atmama yardımcı olduğunu fark ettim.

Olması gereken de bu.

Bu arada aldatma konusuna eminim, iftira değil. Başka birini de konuşturdum. O da biliyormuş ama bana söylememiş.

Bak işte terk edildiğinde bir kızın peşinden koşmamanın bir yararı da, böyle bir durum varsa ya da kız aldatmasa da sonra başkasını bulup gizli gizli onunla görüşüyorsa, kendini küçük düşürmekten kurtuluyorsun.

Neyse kolay bir süreç geçirdiğimi söyleyemem ama no contact kuralını uyguladım. Aramadım, bir kere bile takip etmedim ve kendi hayatıma odaklandım. Aslına bakarsan bu olay okul açılırken olmuştu ve bu sayede okulda ders açısından en iyi dönemimi geçirdim diyebilirim. Bir de bir miktar kilo almıştım onu verip vücudu şekle soktum.

Bravo. Zor olsa da yapman gerekeni yapmışsın.

Ve kız kafamdan tamamen çıkmıştı ama bir ay önce birden beni aramaya başladı.

Evrenin gizemli bir fenomeni de bu. No contact uygulanan eski sevgilinin genelde tam kafandan ciddi oranda çıktığı zaman geri dönmesi. Ne kadar erken çıkarsa da o kadar erken oluyor bu. İlginç bir olay.  Mistik bir şey gibi görünüyor ama bence sebebi terk edilenin eski gücüne ulaşma hızının, terk edenin terk  ederek kazandığı ekstra sanal gücü kaybetme hızını belirlemesi.

Hem de öyle havadan sudan konuşmak için falan değil. Direkt konuya girdi. Beni kaybettikten sonra hayatındaki boşluğu dolduramadığını fark ettiğini …

Boşluklarını dolduran abiden ayrılmış demek ki.

beni kaybetmek istemediğini, yeniden denemek istediğini söyledi. Çok pişmanmış.

Tabii eminiz ki çok pişman 🙂

Açıkçası henüz ona aldatma olayını bildiğimi söylemedim.

Bu, olayı daha da zevkli hale getirecek dedim değil mi?

Benim artık o ilişkiyi geride bıraktığımı ve yeniden başlamayı düşünmediğimi söyledim. Fakat peşimi bırakmıyor. Sürekli buluşmak istiyor. Henüz bunu kabul etmedim.

Buluşma zaten.

Aslında bir yanım acaba bir şans daha versem mi diye düşünüyor. Çünkü gerçekten çok acı çekiyorsa benziyor.

Hayır aman ha! Bu kızdan bir daha sevgili olmaz. Ayrıca bırak acı çekerse de çeksin. Acısını hafifletme konusunda senin en ufak bir sorumluluğun olmadığı gibi, bu konuda yardım edecek en son kişi de sen olmalısın. Bu kadın yetişkin bir kadın ve bunu sonuna kadar kendisi yapıp hak etti.

 Ne yapayım? Ona aldatma olayını bildiğimi söyleyeyim mi?

Şimdi bu kızla en fazla takılabilirsin ama ben şahsen bu kadar uzun süreli ilişkiden sonra bu kızı pas geçmeni tavsiye edeceğim. Tek gecelik bile muhatap olma. Ona aldatma olayını bildiğini şimdi söyleyebilirsin.

“Beni şu şu adamla aldattığını biliyorum, hiç inkar etmeye kalkma bu konuda eminim ve senin açıklamanı dinlemeye niyetim yok. Sana karşı herhangi bir öfkem yok ama bir daha görüşmeyi düşünmüyorum ve beni bir daha aramazsan sevinirim.”

Çok kötüsün 🙂 Özellikle o “sana karşı öfkem yok” kısmı çok can acıtıcı zira direkt ve en acımasız şekilde “hiç şansın yok zira seni tamamen geçmişte bıraktım” diyorsun. Öfke bile hissedecek önemin kalmadı diyorsun. Dedim ya çok kötüsün 😀

Evet aynen böyle de. Bir daha aramaya kalkarsa da kibarca başından sav. Kibarlıktan anlamıyorsa o zaman engelleyebilirsin.

“Cevaplar için şimdiden teşekkürler.”

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

66
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
22 Comment threads
44 Thread replies
6 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
29 Comment authors
conteAykaGIFPcmmentİsimisimisim Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Nave
Guest
Nave

Abi selamlar öncelikle, benim 2 yıl önce bi sevgilim vardı. Beni aldatmıştı. Dün instagramdan takip edip yazdı. Ben kahramanmaraşlı olduğum için depremden dolayı merak ettim dedi. Depremin üzerinden 3 ay geçmesi dışında bi problem yok. Niye takip ettiği ile ilgilenmiyorum. Takibi kabul ederek hata ettim sanırım. Şimdi takipten çıksam başka bir şey düşündüğümü zannedecek. Takipten çıkayım mı yoksa yokmuş gibi mi devam edeyim?

Bulut
Guest
Bulut

Mahmut abi merhaba. Bir kız arkadaşım vardı ama hiç sevgili olmadık bir sevgilinin yapacağı herşeyi yapıyorduk bunun yanı sıra kızın zaten sevgiliside varmış sonradan öğrenmiştim. Gel zaman git zaman aradan epey bir zaman geçti artık tam sevgili olma yoluna girecektikki beni bir başkasına tercih etti bir ay süreden sonra bana geri dönmek istedi ama ben eskisi gibi hiç ilgi göstermez umursamaz biri oldum buna rağmen her gün her gece pompaya devam ettik bana aşık olduğunu hiç bırakmak istemediğini söylüyor bunun bir manipüle aracı olduğunun farkındayım doğrusunu bildiğim yalanlarını dinliyorum ara sıra elimde tutup takılmaya devammi etsem yoksa son bir gece… Read more »

Lacrymosa
Guest
Lacrymosa

Merhaba Mahmut abi bey benim 6 aydır beraber olduğum bir sevgilim var kendisiyle 5.ayında şiddetli tartışmalarımız oldu annem kızı etkiledi falan kötü anlamda hakkımda çünkü bir kere boşandığım için tekrar şeyleri yaşamak istemedi annem erken tanıştırdım biliyorum ama beni her yerden engelledi ilgisini çekti azalttı baya hafta içinde işyerinden çalışan biriyle arkadaş olarak görüşmeye başladı adam açıldı sevgilime ama kız arkadaşım kafasının karışık olduğunu söylemiş adam kız arkadaşımın beni sevdiğini biliyordu kız arkadaşım adamla canlı müziğe türkü bara yemeğe gitti onla bir kere kendisini geç olduğu için otele bıraktırdı cinsel ilişkiye girmediklerini söylüyorlar whatsapppını patlattığımda bu olaydan haberim oldu iş… Read more »

Pcmment
Guest
Pcmment

Ayrıldık. Kalçasını ve göğsünün fotoğraflarını paylaşmak için alakasız şeyler yazıp atıyor, bugün hava çok sıcak deyip atıyor mesela bu paylaşımlarını ve gelen abaza yorumlarını görmemek için takipten çıktım. Neden bu yolu seçtiğini anlamıyorum sürekli neden diye düşünüyorum. Düşünmek istemiyorum.

GIF
Guest
GIF

Konuşmayalım dedi yazın neden dedim çok uğraştım bitmemesi için, bitti. Ama ben bitirdim çünkü ayrılıktan son 2-3 hafta önce benimle ben üzülmeyeyim diye konuşmuş. Ne kadar doğru bilemem. Neyse kız ortak arkadaşlar aracaligiyla bana kendinden bilgi gönderdi. (2 ay konuşmadık) 2 ayı zehir olmuş her gece rüyasında beni görmüş arkadaşıda çok kötü halde barışın falan dedi. Düşünmüyorum böyle böyle dedim anlattım, sen bilmiyor musun o öyle biri değil falan dedi. Neyse beni yumuşattı kıza karşı biz konuşmaya başladık ama öyle samimi değil. Hesaplarından engeli açtım biraz baktım 🙂. Bu beni seviyor diye anlattığı çocukla denize gitmişler. Benim bildiğim bu daha… Read more »

Ayka
Guest

Erkek sevgilimin annesi beni istemedi başka bir kızı istedi. Benim 3 yıllik sevgilimde annesinin dedigi kızla ilişkiye başladı . Beni terk etdi. Şimdi onlar nişan planliyorlar. Janımin nasil yandıgıni size anlatamam yaşamak çok zor benim için

conte
Guest
conte

Mahmut Abi merhaba, Çok samimi olmadığım bir arkadaş grubumda, bir arkadaşım sürekli bir kızla yazışıyordu. Yanımda olduğundan ismini ve soy ismini gördüm. Standart bir ad olmadığından dolayı da kadını şak diye buldum. Kadın evli ve çocuklu. İnsta ve face hesabında iki soy ad vardı. Arkadaşım da evli ve çocuklu. Diyeceksin ki 2 kişi mesajlaşabilir ama adam sürekli yemek boyunca alttan gece 12’ye kadar mesajlaşıyordu. Canımlı manımlı. Ve kadın adamın altında çalışıyor. Sonra da görüntülü arama ile metroya varana kadar konuştu ki o sırada beni fark etmemişti. Azıcık panik oldu, tekrar vedalaştık devam ettik. Demek istediğim evli ve çocuklu iki rezilin… Read more »