Aldatan eski sevgilinin geri dönmesi

3 yıllık kız arkadaşımla son zamanlarda çok sık kavga etmeye başlamıştık. Yaptığım en ufak şeylere bile sinirlenip kavga çıkarıyordu.

Kadınlar bunu yapabiliyorlar. Muhtemelen senden ayrılmak istiyor ama seni terk etmeye zorlamak için kavga çıkarıp duruyor. Bu şekilde seni terk ederek vicdan azabı hissetmeyecek. Birçok arkadaş burada maalesef blöf ayrılığı yapıyor yani kadın peşinden koşar diye terk ediyor ve kadın tabii büyük bir şevkle ayrılığı kapıp gidince de kadının peşine düşüyorlar. Burada yapılacak en iyi şey gerçekten terk etmek ya da kendini tamamen geri çekmektir.

Ben de dayanamayıp ayrıldım. Fakat bir hafta sonra terk eden ben olduğum için aramamda problem yok diyerek aradım. Fakat ayrılmamızın en doğru şey olduğunu, son dönemlerde artık anlaşamadığımızı söyleyerek barışma isteğimi reddetti.

Küsmüyorsunuz ki barışasınız. Seninki blöf ayrılığının geri tepmesi oluyor. Kız ayrılığı senden alıp cebine koymuş.

Açıkçası, daha önce sizin videolarda gördüğüm no contact kuralını uygulamaya başlasam da muhtemelen bu kuralı bozacaktım zira dayanılmaz bir arama ve yeniden denemeyi isteme arzusu beni sürekli ele geçiriyordu.

O arzu özellikle  böyle uzun ilişkiden sonra ilk 2-3 ay şiddetli olur. Ama ilk başlarda çok değişmese de, bir iki hafta içinde bu arzuya her karşı koyduğunda bir sonraki dalganın şiddeti azalır. Her yenildiğinde ise bir sonraki dalganın şiddeti artar.

Fakat kızın tanıdığım bir sınıf arkadaşı (aynı şehirde farklı üniversitelerdeyiz) bana eski kız arkadaşımın beni 5 aydır aldattığını söyledi.

Bak işte bu ekstra can yakar. Ama bu bilgi aslında düşünürsen onu çok daha kolay silmeni sağlar.

İlk duyduğumda beynimden vurulmuşa dönsem de aldatan kadını silme yoluna gittim ve arayıp hesap bile sormadım.

Doğrusunu yapmışsın. Hesap sorsan zaten umrunda olmayacak. Ama daha da iyisi ileride sana geri dönerse kıçına tekmeyi koyarken daha fazla zevk alacaksın. Ve evet, bu kızların önemli bir kısmı, özellikle peşlerinden koşmadığında, utanmadan sana geri dönmeye çalışıyorlar.

Bir iki hafta içinde bu bilginin onu kafamdan atmama yardımcı olduğunu fark ettim.

Olması gereken de bu.

Bu arada aldatma konusuna eminim, iftira değil. Başka birini de konuşturdum. O da biliyormuş ama bana söylememiş.

Bak işte terk edildiğinde bir kızın peşinden koşmamanın bir yararı da, böyle bir durum varsa ya da kız aldatmasa da sonra başkasını bulup gizli gizli onunla görüşüyorsa, kendini küçük düşürmekten kurtuluyorsun.

Neyse kolay bir süreç geçirdiğimi söyleyemem ama no contact kuralını uyguladım. Aramadım, bir kere bile takip etmedim ve kendi hayatıma odaklandım. Aslına bakarsan bu olay okul açılırken olmuştu ve bu sayede okulda ders açısından en iyi dönemimi geçirdim diyebilirim. Bir de bir miktar kilo almıştım onu verip vücudu şekle soktum.

Bravo. Zor olsa da yapman gerekeni yapmışsın.

Ve kız kafamdan tamamen çıkmıştı ama bir ay önce birden beni aramaya başladı.

Evrenin gizemli bir fenomeni de bu. No contact uygulanan eski sevgilinin genelde tam kafandan ciddi oranda çıktığı zaman geri dönmesi. Ne kadar erken çıkarsa da o kadar erken oluyor bu. İlginç bir olay.  Mistik bir şey gibi görünüyor ama bence sebebi terk edilenin eski gücüne ulaşma hızının, terk edenin terk  ederek kazandığı ekstra sanal gücü kaybetme hızını belirlemesi.

Hem de öyle havadan sudan konuşmak için falan değil. Direkt konuya girdi. Beni kaybettikten sonra hayatındaki boşluğu dolduramadığını fark ettiğini …

Boşluklarını dolduran abiden ayrılmış demek ki.

beni kaybetmek istemediğini, yeniden denemek istediğini söyledi. Çok pişmanmış.

Tabii eminiz ki çok pişman 🙂

Açıkçası henüz ona aldatma olayını bildiğimi söylemedim.

Bu, olayı daha da zevkli hale getirecek dedim değil mi?

Benim artık o ilişkiyi geride bıraktığımı ve yeniden başlamayı düşünmediğimi söyledim. Fakat peşimi bırakmıyor. Sürekli buluşmak istiyor. Henüz bunu kabul etmedim.

Buluşma zaten.

Aslında bir yanım acaba bir şans daha versem mi diye düşünüyor. Çünkü gerçekten çok acı çekiyorsa benziyor.

Hayır aman ha! Bu kızdan bir daha sevgili olmaz. Ayrıca bırak acı çekerse de çeksin. Acısını hafifletme konusunda senin en ufak bir sorumluluğun olmadığı gibi, bu konuda yardım edecek en son kişi de sen olmalısın. Bu kadın yetişkin bir kadın ve bunu sonuna kadar kendisi yapıp hak etti.

 Ne yapayım? Ona aldatma olayını bildiğimi söyleyeyim mi?

Şimdi bu kızla en fazla takılabilirsin ama ben şahsen bu kadar uzun süreli ilişkiden sonra bu kızı pas geçmeni tavsiye edeceğim. Tek gecelik bile muhatap olma. Ona aldatma olayını bildiğini şimdi söyleyebilirsin.

“Beni şu şu adamla aldattığını biliyorum, hiç inkar etmeye kalkma bu konuda eminim ve senin açıklamanı dinlemeye niyetim yok. Sana karşı herhangi bir öfkem yok ama bir daha görüşmeyi düşünmüyorum ve beni bir daha aramazsan sevinirim.”

Çok kötüsün 🙂 Özellikle o “sana karşı öfkem yok” kısmı çok can acıtıcı zira direkt ve en acımasız şekilde “hiç şansın yok zira seni tamamen geçmişte bıraktım” diyorsun. Öfke bile hissedecek önemin kalmadı diyorsun. Dedim ya çok kötüsün 😀

Evet aynen böyle de. Bir daha aramaya kalkarsa da kibarca başından sav. Kibarlıktan anlamıyorsa o zaman engelleyebilirsin.

“Cevaplar için şimdiden teşekkürler.”

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

66
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
22 Comment threads
44 Thread replies
6 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
29 Comment authors
conteAykaGIFPcmmentİsimisimisim Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Dambılpres
Guest
Dambılpres

Mahmut abinin dediği kesinlikle doğru”No contact uygulanan eski sevgilinin genelde tam kafandan ciddi oranda çıktığı zaman geri dönmesi. Ne kadar erken çıkarsa da o kadar erken oluyor bu. İlginç bir olay. ”
Benim olayda buna benzer aldatma olayı oldu bu kızdan sonra başka biriyle oldum aklımdan tamamen çıktı sıra gecen hafta bana yazdı. Açıkcası biraz onunla uğrasmak istedim ama sadece çocukluğuna verdim diyip bıraktım 🙂

personaxx
Guest
personaxx

Merhabalar Mahmut abi. Aldatıldığımı düşündüğüm bir ilişkide sürekli kontrol manyağı gibi davranıp instagramını kontrol ettiğim bir kız tarafından tekmeyi yedim. Daha önce hiç sevgilisi olmadığını söyleyen flört döneminde sürekli buluşmak isteyen ve ilgisini, dikkatini benden alamayan bir kızdı(ailevi problemleri de çok fazlaydı özellikle baba sorunları). Kısa bir süre içerisinde bu kızla her gün yiyişmek için buluşuyorduk ve bana arada da olsa övgü cümleleri kuruyordu, bir süre sonra ilgisini tam çekmese de artık sadece yiyişmeye geliyor gibi iş bitince konuşmuyor, başka yerlere dalıp gidiyor ya da dikkatini başka şeylere verip onlar hakkında konuşuyordu. Ben de aptallık yapıp ilgi ve sevgi dileniyordum.… Read more »

Seize
Guest
Seize

Gerçekten de karşı tarafa verebileceğiniz en büyük acı ayrılık sonrası yaptığınız konuşmanın frontal lobdan geliyor olması oluyor. Tam tersi ise, ona öfkelenmeniz vs. karşı tarafa ayrılığın en doğru seçenek olduğunu gösteriyor, bu yaklaşımınız karşı tarafın egosunu okşuyor ve öz değeri zedelenmiyor, bu sayede çabuk unutuluyorsunuz.

Öyle hissetmeseniz de, amigdalanız bas bas bağırıyor olsa bile ayrılık sırasında/konuşmasında frontal lobunuzu aktifleştirebilirseniz hem siz onu daha çabuk unutabilme ihtimalinizi artırırsınız hem de onun sizi kolay unutma ihtimali azalır.

Celaleddin Harezmşah
Guest
Celaleddin Harezmşah

Felsefi, psikolojik içeriklerinizi daha çok sevsem de hype yapan ve çoğu erkeği kırmızı hapa çeken tarzda içerikler bunlar. Çok güzel yazmışsınız elinize sağlık…

Yusufque
Guest
Yusufque

Kesinlikle. Bu tarz içerikler erkeği incellikten koruyor. Pürüzsüz bir vaka örneği. 10 sayfalık ‘duygusal güç’ yazısı değerinde.

Alp Elkoyun
Guest
Alp Elkoyun

Bu gibi durumlar ” bir kere yapan bir daha yapar” ve ” başkasına yapan Sana da yapar” sözünü hatırlatıyor.
Sadece Partner anlamında değil genel anlamda o çizgi bir kere geçildi mi tekrar tekrar geçilebilir.o nedenle “Olmamışı oldurmaktansa olmuşunu bulmak” daha iyidir

flyer
Guest
flyer

Benzer bir olayı farklı şekilde yaşamıştım. Kız ‘senden soğudum’ diyerek benden ayrılmıştı. 3-4 Hafta nocontact’den sonra kız bana geri dönmüştü. Tabi lovebombing,kendini daha fazla açma(cinsel olarak) vs. oluyordu. Bir bokluk olduğunu anlamıştım ve araştırınca senden soğudum diyip başka bir çocukla konuşmuş. Bunu bildiğimi söyleyince, ‘Senin değerini daha iyi anladım bak daha iyi oldu bu olay ilişkimiz için’ , ‘Arkamdan iş mi çeviriyorsun sen benim,üstelik ayrıydık seni ilgilendirmez’ gibi manipülasyonlar ile beni suçlamaya başladı(toxic biri olduğunu daha yeni anlıyorum). Kız o derece üste çıktı,ben o derece zayıfladım ki ayrılmaması için yalvardım. Neyse kız beni terk etti. Aradan zaman geçti ve şuan… Read more »

Lacrymosa
Guest
Lacrymosa

Bende aynı durumu yaşadım bende konuştuğum için başka kızlarla hatta yattım bile ama devam ediyoruz benimde içimde kaldı bu olay ne zaman açsam gene mi açıyorsun konuyu diyor 2 ay kafasını ütüledim bir daha yapmam diyor ama

Casper
Guest
Casper

Farklı kişiler benzer hikayeler. 1.5 yıldır sevgili olduğum kişiyi son zamanlarda tanıyamıyordum. Başlarda ki kız ile son zamanlarda ki kız arasında dağlar vardı. İkimiz de mavi yakalı bir işte çalışıyorduk. İşimiz zordu baya. İş çıkışında enerjimiz bile kalmıyordu. Buna rağmen 5 dakika da olsa seni göreyim diyordu. Birçok şeyi böylesine güzel düşünüp yansıtıyordu. 1 yılın ardından ikimizde iş değiştirdik. Bir inşaat firmasında İnsan Kaynakları olarak işe başladı. Bende bilişim sektöründe ofiste çalıştığım bir işe girdim. Asıl problem bu iş değişikliğinden sonra çıktı. Davranışlarında değişmeler, eskisi gibi görüşememe, telefon konuşmalarında azalma, kız bakire olduğu için zaten seks yaşanmıyordu fakat yiyişme tarzı… Read more »

Mehmet
Guest
Mehmet

5 yıllık ilişkimde benden ayrıldıktan 3 gün sonra başka bir erkekle gördüğüm kız benimle barışmak istiyor ben onu unutmak için o kadar çabalamışken ben ona kızsam da bağırsam da hiçbir şey diyemiyor sadece ağlıyor pişmanım kendimi affetiricem falan diyor. Daha da ilerisi olarak benimle yatmak istiyor hep ve kocam ol kocam ol diye tutturuyor. İçimde oluşan öfke bi anda söndü geri gelince aslında olmasa da olurmuş diyorum kendi kendime. Şimdi mahmut abi ben bu kızdan ayrılmam gerek biliyorum ben sadece şunu soracağım ben şimdiye kadar her yıl 2-3 kızla çıkmışımdır nedense anlayamıyorum yanımda hep biri olmalı konuşmalıyım gibi hissediyorum bu… Read more »

kinyas
Guest
kinyas

Mahmut Abi’nin ”Çok kötüsün” derken ironi yaptığını düşünüyorum. Bu durumda en iyisi direkt ilgilenmiyorum diyip gerekirse engellemek değil mi? Neden umursamadığını kızın bilip bilmesini umursayasın ki?

Highwayman
Guest
Highwayman

Askerdeyken 5 senelik ilişkimde aldatıldığımı trajik bir şekilde öğrendim. “Öyle mi tatlım? Eşyalarımı kargola, sana aldıklarımı çöpe at, hoşçakal.” Dedim kapattım. Bu süreçte ulaştı bana, başka kadınla (ondan daha güzel ve genç) konuştuğumu öğrenince arayıp “o kızı öldürücem”, “seni tekrar kazanmak istiyorum” vs demeye, beni aldattığı herifle kıyaslayarak onu aşağılamaya başladı. Her aradığında “seninle ilişkimiz bitti, bir daha olmayacak” desemde bir şey değişmedi. 19 gün sonra çıkıyorum, değerli eşyalarım onda. Yaşadığım yerde ev tutmuş. Evine davet ediyor. Kargoyla kesinlikle yollamıyor, bir yere bırak alayım diyorum yapmıyor. İşin trajikomik kısmı beni aldattığı evi tutmuş. Çocuk evi devretmiş, bu da yerleşmiş. Bu… Read more »

faladomi
Guest
faladomi

Ne şansli adamsın la köftehor 🙂 Bu sitede Mahmut abi’den “çok kötüsün” iltifatı almış, tokat manyağı olmamış tek kişisin bildiğim kadarıyla. Tadını çıkar, hatta bu mesajı yazıcıdan çıkarıp duvarına bile asabilirsin. Geçmiş olsun. *** “No contact uygulanan eski sevgilinin genelde tam kafandan ciddi oranda çıktığı zaman geri dönmesi.” Bu durumu ben de insan aurasiyla ilgili henüz çözülememiş bir mesele olarak görüyorum. Bazı örnekler algıda seçicilikle açıklanabiliyorken bazıları tamamen flu alanda. Adamın biri bir videoda bu olay için “hayatın sen bakarken soyunamiyorum deme şekli” demişti. Ama nasıl çalıştığı çok ta önemli değil, bu mekanizma -kişiyi avantajlı durumda tutacak şekilde- no contact… Read more »

Biktim
Guest
Biktim

Mahmut abi çoğu zaman insanlara kızarak bir şey öğretmenin bokunu çıkartıyor. Birçok yorumda doğru davranmış kişilere bile atar yapiyor. Birinin onu uyarması gerek. Ben bu yorumla onu uyarıyorum.

faladomi
Guest
faladomi

Hiçbir iyilik cezasız kalmaz derler. Adam, siteyi kurduğundan bu zamana belki 100 kişiyi dolaylı olarak intiharın eşiğinden kurtardı. Yıllardır da hergün antin kuntin sorulara maruz kalıyor. Biraz tepkisellik normal.

hume
Guest
hume

Mahmut abi selamlar. 6 aydır bir kız ile birlikteydim. İlişkimiz harika ilerlerken 4. ayımızda aniden ayrılmak istediğini belirtti ve anlayışla karşıladım. Daha önceden söz verdiği için ertesi gün beni arabası ile bir yere bıraktı ve sonrasında eve geçeceğini söyledi. Bende haber vermesini söyledim. Yol maksimum 15 dk iken bu 1 saatliğine ortadan kayboldu. 1 saat sonra eve vardığını haber verdi. Yalan söylediğini düşünüp kızın evinin önüne gittim ve arabasını göremedim. Kızı aradım neden yalan söylediğini sordum, biraz sıkıştırınca eski sevgilisi ile görüştüğünü ve onu unutamadığını belirtti.(kız ile 2.5 yıllık ilişkisi bittikten tam 3 ay sonra tanıştık) Tamam deyip defteri kapattım.… Read more »

Manolete
Guest
Manolete

Mahmut abi zaman zaman senin “İlişki Sohbetleri” kanalından yayınlar açıp öyle uykuya dalıyorum. Dün gece de onlardan biriydi ve gece seni rüyamda gördüm. Fiziksel olarak nasıl biri olduğunu hep merak ettiğimden, öyle bir rüyaydı. Yani tipini falan görüyordum, bir aksiyon yoktu. Bunun şerefine sana burada ilk kez soru soracağım, beni itin götüne sokma riskini göze alarak. Abi bundan tam 1 yıl önce 13 ay süren ilişkim bitti ve ben derin bir oneitis’in pençesine düştüm. Tekrar birleşme çabaları, sonra no contact, sonra onun beni araması, üç aya yayılan birtakım sohbet içerikli görüşmeler derken en son Haziran ayında görüştük, sonra sen sağ… Read more »

Lyku
Guest
Lyku

En güzeli, seninle görüşmeme kız arkadaşım izin vermez üzgünüm falan desin daha güzel olur 🙂

Furkan
Guest
Furkan

Merhaba abi. 22 yaşındayım. 1 yıldır süren bir ilişkim var. Kız da 21 yaşında. Son 1-2 ayında kızın bana saygısı azalmaya başladı. Önceden sorun olmayan şeyler sorun olmaya başladı. Tartışmaları fazla alevlendiriyordu. Benim de kadın gibi tartıştığım, kavgayla fazlaca ilgi verdiğim zamanlar oldu. Bu hatalarımın farkına vardım ve çok ilerlemeden önüne geçtim. 2 kere ayrıldım ve ikisinde de özürlerle geri döndü. Ben de affettim. Geçen hafta yine terkettim, tekrarlayan durumlardan dolayı. Tartışsak da, kim haklı, kim haksızdan bağımsız sağlıklı bir iletişim kuramıyordum kızla. Son ayrılığımda sinirden gözü döndü. Bundan sonra benim hakkımda duyacaklarına şaşırma tarzında beni ilişkiye ve kavganın içine… Read more »