Anti Dump’ın Makinesi – Son Bölüm: Pook’un Son Sözü

Başlangıç : Anti Dump’ın Makinesi – Giriş

Önceki Bölüm: Anti Dump’ın Makinesi – Onuncu Bölüm: Buluşma Sonrası

Bu son Anti-Dump yazısını da tuttum çünkü test edip bazı gözlemler yapmak istedim.

Makine’nin en zor kısmı sizinle cinsel manada bir şeyler yaşamak isteyen birçok kadını kaybedeceksiniz. Fakat işin olayı zaten bu kadınların sizi tek isteme sebebinin bu olması. Bir (kadın) arkadaşımın dediği gibi, “Eğer bir kız ilk buluşmada öpüşme olmadı diye ikinci buluşmayı reddediyorsa, buluşulmaya değer biri değildir.” Makine şehveti değil, sevgiyi beslemeye tasarlanmış.

Dikkat ettiyseniz, Anti-Dump seks yapmayı filtreleme işleminde çok ileriye ötelemiş. Kendi tecrübelerime göre bunun mantıklı bir gerekçesi var. Makinenin temel amacı sizi siz olduğunuz için seven birini bulmak. Seks ile ilgili temel sorun ise, kadınların kafasını karıştırması, seks sonrası ortada bir “bağ” yokken bile olduğunu düşünmesi. Erotizmin üzerine yoğunlaşarak bir kadınla ilişki başlatmanız gayet kolay, ama o zaman sizi gerçekten sevip sevmediğini nerden bileceksiniz?

Makine genç kızlarda çok da iyi çalışmıyor, özellikle 23 ve aşağısında. Bunun da sebebi size olan ilgisinin tamamen erotik bir temele sahip olması ve sizi diğer kız arkadaşlarına gösterip övünülecek bir nesneye çevirme merakları (“Bizim kızlarla kesinlikle tanışman lazım!”)

Anti-Dump’a katılmayabileceğim bir konu, ilk buluşma için akşam yemeğini tavsiye etmemesi. Anti Dump’ın dediğine göre: “Akşam yemeğine davet etmeyin. Hem sıkıcı, hem de kendiniz hakkında fazla şey anlatıp bütün gizemi öldürürsünüz.”. Bu dediği doğru, fakat Pook ile akşam yemeğine çıkmak kız için ilginç bir deneyim, çünkü bütün konuşma onun üzerinden dönüyor. Bana bir şey sorarsa, konuyu tekrar ona bağlıyorum. Böylelikle onun ilgi alanlarını, hayata bakış açısını, kısacası bilmem gereken her şeyi öğrenebiliyorum. Anti-Dump bu dediğime: “Hal ve hareketlerinden hoşnut değilsem niye hayatı hakkındaki her şeyi öğreneyim ki?” diye cevap verirdi herhalde. Ama çoğu kadın olayları akışına bırakır, hayatının nereye gittiği hakkında pek düşünmez. Üstelik Sosuave’nin anasayfasına bir bakarsanız, kadınların ideal ilk buluşma şeklinin, akşam yemeğinde bir adama kendisini anlattığı bir buluşma olduğunu göreceksiniz.

Makine’nin bana kalırsa başarılı olunması için uygulanması gereken iki işlemi var. İlki basit: Kadınları bir elekten geçir, sana ilgisi olanları bul.  “Onun” sevdiği biri olmaya çalışmak yerine kendi sevdiklerini sevecek bir kız bul. Bu konudan zaten daha önce de defalarca bahsedildi.

İkinci ve daha fazla önem arz eden konu ise; Makine’nin sapla samanı ayırmaya yaradığı, kaliteli kızları karşınıza çıkardığı gerçeği. Fakat, kaliteli kızları elde etmek için, makinenin işleyeceği malzeme de yeterli olmalı. Doğru kişiyi bulana kadar çok kurbağa öpeceksiniz yani. Kaç tane? Çok fazla. Araba almaya karar verdiğinizde, gidip ilk bulduğunuzu alıyor musunuz? Hayır, olabildiğince çok piyasa incelemesi yapıyorsunuz. Aynı şekilde, eş veya kız arkadaş bakarken niye tembellik yapıp ilk karşınıza çıkanı kabul edesiniz ki?

100:10:3:1 kabaca güzel bir oran. 100 yaklaşıp konuşma başlattığınız kız sayısı. Hepsi bekar (en azından bildiğiniz kadarıyla) olmalı, fiziksel manada çekici bulmalısınız. Evet, 100 tanesine yaklaşacaksınız. Ufak bir sohbet olabilir veya numarasını aldığınız kızlar da olabilir. Unutmayın, Makine yüksek sayılarda daha iyi çalışır. 10 ise sizinle buluşacak kız sayısı. 3, sizi “satın alacak” kız sayısı. 1 ise sizin karar verdiğiniz kız olacak. (Kast edileni anlamaya çalışın. ÇOK SAYIDA kıza yaklaşacaksınız. Bazı kişiler iki veya üçü bile fazla görüyor, o yüzden rakam verme ihtiyacı hissettim.)

Burada anlamanız gereken şey kız bulmanın bir üründe karar kılmaya benzemesi. Anti-Dump: “İlişki HAZIR alınır, YARATILMAZ.” demişti hatırlayın. Bu dediğim bir sürü erkeğin “aşk” kavramını da darmaduman edecektir fakat unutmayın, kadınlar da böyle düşünüyor. Her zaman erkekler arasında kıyas yapıp, bir tanesinde karar kılıyorlar. Siz niye aynısını yapmayasınız ki?

Kurbağanın teki ile evlenmek istemezsiniz, o yüzden rüyalarınızdaki kızı bulmak için biri dönüşene kadar bir sürü kurbağa öpeceksiniz. Merak etmeyin, bulduğunuz kız rüyalarınızdaki kız olacak çünkü size göre biri olacak. İhtimalleri, eğer aradığınız özelliklerden kesin bir şekilde bilirseniz lehinize arttırmanız mümkün. Belli bir dinin mensubu olmasını isteyip, ona göre av sahanızı belirlemek gibi örneğin.

Sürekli karşılaştığım bir eğilim de birçok insanın aynı sınıftan veya işyerinden biriyle bir ilişkiye başlaması, bu çok üzücü bir şey. İki taraf da kendi iç dünyalarına ve isteklerine göre biri bulmak yerine yakın çevreden olmasına öncelik vermiş çünkü. Genelde Kadınlar bu davranışa eğilimli oluyor, erkekler de buna uyuyor.

Artık kendi dünyanın kontrolündesin, bundan sonrası kızda. Eğer seni krallar gibi ağırlamazsa, ona prenses muamelesi yapmayın. Kızlar hep ilerdeki kocalarının nasıl biri olacağını, kimle evleneceğini düşünür. Dışarısı, senin gelip onu kurtarmanı bekleyen hanımlarla dolu.

Git onları kurtar Don Juan.

– BİTTİ –

Çeviren: Seljuk

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

32
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
12 Comment threads
20 Thread replies
4 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
18 Comment authors
kanadskieAlfredCeksınAlphasonAlphaGun Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Analist
Guest
Analist

Birilerinin hücreleri ölmeye başlamış.

Alfayımlenben
Guest
Alfayımlenben

Salak saçma içerikler paylaşan sunedio tarzı siteler yerine keşke bu tarz gerçeklerin verildiği siteler revaçta olsa. Mahmut Abi’ye ve bu sitenin islemesinde ve kurulmasında emeği olan diğer arkadaşlarıma teşekkür borç bilirim. Tanri’ya emanet olun.

L1n
Guest
L1n

Babaların babası mahmut abi,babalar günün kutlu olsun…

Storm
Guest
Storm

Çok güzel seriydi, emeği geçen herkesin ellerine sağlık. Benim gibi 20lerindeki arkadaşların kesinlikle uygulamayacağı bariz ama içinden alınacak bir sürü şey var. Gizem, yüz yüze buluşma ayarlamama gibi güzel noktalar vardı. Oyun konusunda da kıymetli püf noktalara değinmiş AD. Ayrıca erkeğin kendi zevkleriyle uyumlu, istediği gibi bir kız bulması için 3 tane kıza yürümesinin hiçte yeterli olmadığını yazması da iyi olmuş.

Yinede benim favorim MahmutAbiMachine. Benimle seks için birlikte olan kızlara da kapım açık. Aradan sıyrılan olursa sevgilim de olabilir. Sonuçta çok sağlam bi hatun bulmak için acelem yok.

césar
Guest
césar

“Eğer seni krallar gibi ağırlamazsa, ona prenses muamelesi yapmayın”

Oldboy
Guest
Oldboy

Merhaba. Kardeşimle ilgili bir sey soracağım. Arada sırada telefonuna bakıyorum haberi olmadan, Instagram WhatsApp derken bakıyorum biraz. Arkadaşlarıyla kızlarla daha doğrusu bir kızla ilgili konuşuyor. Mesajlar tam anlamıyla mavili dünya. Bu mavi hap koşullanmalarını erkenden bıraksın istiyorum (15 yaşında) onun için ne yapabilirim? Açık açık bu konuları konuşmak mi gerek yoksa üstü kapalı mı mesaj vermek gerek. Ergenlik hâli çok anormal bulmuyorum ama yine de rahatsız oluyorum.

ucla
Guest
ucla

bahsettiğin yas , the red pill için fazla erken ve o yaşta muhtemeken ters tepecektir
kardeşine çok iyi ingilizce öğrenmesi yardımcı ol
veya herhangi bir hobi veya başarısı için destek ol
zaten bunları yaparsan artan bollukla maviliği düzelir

benim o yaşta kardeşim olsaydı

spora yollardım
ing veya herhangi dil öğrenmesi için destek olurdum
hobi veya farklı alanlarda ilgileneceği alanları anlatırdım
yurtdışına gezmeye yollardım

tabi kendin istediğin için baskı kurmak değil onun gelecekte faydası olacağını bildiğin için hafiften de olsa destek olmak

yoksa oturup ona red pill küliiyatını anlatsan bile frontal lob tam gelişmediği için -21 yaşına kadar oturur bu gelişim- hiçbir şeyi anlamaz üstüne serseri olur

Sir Tristan
Guest
Sir Tristan

Tüm seriyi okudum. Bahsedilen, “makine” bizim için doğru olanı ayıklayacağını iddia ediyor ama bunun “aynı şeyleri defalarca deneyip, farklı sonuç beklemek” klişesinden farkı ne?

Baciziplatan
Guest
Baciziplatan

Aynı şeyi yapıp durmak değil, ona bakarsan tüm fizik formüllerini de çöpe atmak lazim?? Bunlar aslinda metot, değişken ise hayatına girip çıkanlar kadınlar. Ayni formülle birden fazla soru çözdüğün olmadi mi hiç bro?? Onun gibi düşün

UzaktanAlfa
Guest
UzaktanAlfa

Abi bu konuyu konusmustuk seninle : normalde basta ilgili olan kizi sonra ben ilgiyi abartarak genelde kacirirdim. Bu seferde surekli konusmayi baslatan ilgili kiza karsi ben fazla soguk davrandim ve senin ‘tamam simdi olayi bulusmaya getir trip atma, isi bulusmada sexe gotur’ demistin.
Simdide kiz surekli arabada takildigimiz ve ilgilenmedigim icin sıkıldığını soyluyor. (Son bulusma yine arabada bitti malesef sartlar izin vermedi.)
Ben de “mizmizlanma bak yoksa birdaha opmem seni dedim ve dudagindan optum yanindan ayrildim.
Son bulusmanin ardindan 2 gun gecti fakat kiz hala soguk.
Ilgisizlik yuzunden soguyan kiza nasil davranmak lazim ?

dribblingmaster
Guest
dribblingmaster

Mahmut hocam seri boyunca özellikle düzenli ilişki konusunda fazlaca aydınlandım fakat bu mevzubahis ilgisi yüksek kızın bir alfa dul olma(30undan sonra aydınlanan kız) olasılığı hiç yok mu? Bu yaş grubundaki kızlarda ilgi çoğunlukla yüksek sanki. Bu duruma nasıl uyanıp nasıl bi pozisyon almamız gerekir?

AlphaGun
Guest

Pook’un Kitabı’nda olduğu gibi Anti Dump’ın Makinesi’ni de toplu olarak pdf biçiminde yayınlayabilir misiniz?

kanadskie
Guest

Bence gereksiz

Alphason
Guest
Alphason

Mahmut abi 3 aylik iliski 3 defa yuzyuze gorusme korona dolayisiyla ve farkli şehirler okullar kapali diye. Kimseye bisey hissetmeyen tabaklarla dolu 6 aydan sonra gelen bir surec bu. Kiza biseyler hissetmeye basladim ama kiz benim uzun sureli ilismi materyalime uymuyor. Okul acilinca belki iliski guzel olacak ama suan fiziki bir sey yok (bulustugumuzdaki opusmeler haric) ve kiskanclik vs hissetmeye basladim resmen duygusal güc kaybı yasiyorum bu benim oyunumu da bozuyor. Tabak da ceviremiyorum şartlardan dolayi bu donem. 2 3 ay sonra güzel olabilecek(seks,eglence) bir iliski icin 1 2 ay kendi degerlerimi frenleyip kafamda duygual gücü geri kazanmaya çalışmak ve… Read more »

Ceksın
Guest
Ceksın

3 ay önce bir kızla tanıştım. Bana en azından şu anlık çok iyi davranıyor. Her anlamda samimiyiz ancak bir sorunum var. Kız güzellikten ziyade davranışlarıyla hoşuma gidiyor.Fiziksel olarak da hoşuma gitmesini isterdim. İlişki istemediğimi söyledikçe uzaklaştığını hissediyorum onu kaybetmek de istemiyorum sebebi de şu her şey iyi giderken gözüme hoş gelmiyor diye mi uzaklaşacağım. Şu an 21 yaşındayım daha önce bir ilişki geçmedi başımdan. Kendimi belli bir yaşa kadar ilişkiye kapalı hissediyorum ilişki istemiyorum ya da 1 ilişki yapıp onunla uzun yıllarımı heba etmek istemiyorum. Tanışmam gereken başka kızların da olması gerektiğini olduğunu düşünüyorum. Yanlışım var mı acaba ? Ya… Read more »

Alfred
Guest
Alfred

Go next