Anti Dump’ın Makinesi – Onuncu Bölüm: Buluşma Sonrası

Başlangıç : Anti Dump’ın Makinesi – Giriş

Önceki Bölüm: Anti Dump’ın Makinesi – Dokuzuncu Bölüm: Her zaman hazırlıklı ol

İlk Buluşmadan Sonrası

Peki Anti-Dump, Makine’nin ilk buluşma sonrası işleme şekli nasıl?

Alıntı:


Merhaba Pook,

İlk buluşma sonrası yapılması gerekenleri sormuştun.

Sadece ilk buluşma değil, ilk 2 aydaki bütün buluşmaları aynı şekilde bitirmen gerekiyor.

Bir sonraki buluşmanın bahsini açmayacaksın. Telefonla haber edeceksin. Tıpkı numarasını ilk aldığın zamanki gibi, buluşmadan hiç bahsetmeyeceksin.

Bir sonraki buluşmanın konusunu açmamanın sebebi buna İHTİYAÇ DUYMAMANIZ. Ona Muhtaç değilsin. Kadınlar sekse ihtiyaç duymadan yaşayan erkeklerden gerçekten hoşlanır. Böyle bir erkek gerçek hayatta yoktur fakat kadınların gözünde vardır.

Deli gibi ihtiyaç duyabilirsin, fakat yine de bir sonraki buluşmayı ayarlamadan yanından ayrılırsan ETKİLEYİCİ biri olduğunu düşünecektir.

 “Beraber paten kaymak gerçekten eğlenceliydi. Sonra tekrar görüşürüz.” Gibi bir şey diyebilirsin.

Asla “Seni ararım.” deme, aramama ihtimalini her zaman düşünmeliler. Tahmin edilebilir erkekler oyundan düşer. Aramama ihtimalinden endişe duymazlarsa pek ilgi uyandırmazsın, Bu asla değişmez.

Bir sonraki buluşma için aramadan önce her zaman 2-3 gün bekle. Asla ertesi güne arama, kendini kontrol edemeyen erkek hareketidir. Erkek adam dediğinin işi gücü vardır, meşguldür, böyle saçma sapan “aşk oyunlarına” ayıracak zamanı yoktur. Şahsen ben romantizmi ÇOK SEVERİM, fakat kadının basıp gitmeyeceğine emin olana kadar o yönümü saklarım. 

Sadece sana ilgisi olan kadınlar romantik yönünü görsün. Ne zaman mı? 2 ay sonra, çoğu ilişki 8 haftayı göremez zaten.

2 ay geçtikten sonra hala seninleyse kuralları biraz esnetebilirsin, onu arayacağını söyleyebilirsin mesela.

1 ay geçtikten sonra bir kızla haftada birden fazla kez buluşabilirsin fakat sana ilgisinin olduğundan, buluşma tekliflerini sadece seni kullanmak için kabul etmediğinden emin ol.

İlk 3 hafta boyunca kızla sadece haftada bir kez görüşmeye çalış.

Peki, kız seni 3. haftada arayıp buluşmak istediğini söylerse? Bu iyi bir şey, senden uzak kalamadığını gösterir, seni istediğini belli eder.

Sadece ilk 1 ay boyunca fazla müsait olmayın yeterli.

Bunların hepsi ilgi seviyesini ölçmeye yönelik.

Kast etmek istediğimi anladın mı Pook? Bu işi yürütmesi gereken kişi sen değilsin, Buluşmalara EVET diyerek süreci devam ettirecek kişi O.

Bütün çabayı KIZ gösterecek.

İşler şimdi tersine döndü,  Bir şeyler yapması gereken kişi KADIN tarafı, yoksa ortada bir ilişki olmaz. Kendi hayatını artık kendin kontrol ediyorsun, kadınların insafına kalmış değilsin.

Çoğu kadın bu sınavdan kalacak. Asla unutma Pook, bu sınavdan kalanlar seni hak etmediği için kaldı.

Kalbini ancak böyle korursun.


[Pook’un Notu: Hayır, yukarıdaki yazıya kendi ismimi ben eklemedim, Anti-Dump benim soruma cevap veriyordu.]

İyi de Anti-Dump, ya kız çıkıp o malum cümleyi söylerse?

“SENİ SEVİYORUM!”

Alıntı:


 “Öyle mi?” diye cevap verip onu öperdim.

Eğer bana hislerimi sorarsa, “Benimle birlikte devam et, anlarsın.” cevabını verirdim. Muhtemelen onu delirtir ama MERAKTAN da öldürürdü.

Asla 2 ayı doldurmadığınız bir kadına hissettiklerinizden bahsetmeyin, o kendi hislerinden bahsetmiş olsa bile.

Çoğu yeni ilişki 8 haftaya varmadan biter. 2 ay sonra yanınızda olacak mı ilk önce onu görmeniz lazım.

Unutmayın, belki de 8 haftayı doldurmadan ondan hoşlanmayıp siz de bitirebilirsiniz. Kıza “Seni seviyorum.” cümlesini kurup, sonra da hoşunuza gitmeyen bir yönünü keşfettiğinizde bırakıp gitmek de doğru değil.

Acele etmeyin, emin olun.


İlk İki Aydan Sonra

İlk birkaç ay kız sizin buluşma fikirlerinize uyum sağlamalı. Ondan sonra Anti-Dump’ın Makinesine göre işler biraz değişiyor. Beni şaşırtan şeylerden biri mesela:

Alıntı:


Bir sonraki buluşmada ONUN ne yapmak istediğini sorun.

Artık sana uyum sağlayıp sağlamayacağını öğrenme aşamasını çoktan geçtiniz.

O sınavdan başarıyla geçti, UYUMLU biri olduğunu öğrendiniz, artık ortak kararlar verebilirsiniz. Merak etmeyin, değişmeyecektir.

Ayda bir kez yapmak istediği bir şey olup olmadığını sorun.

Bir tüyo vereyim: Yapmak istediği şey ne olursa olsun, ne kadar nefret ederseniz edin cevabınız EVET olsun.

Eğer seçici olursanız size fikir sunmayacaktır. Buna içerlenecek ve içinde tutacaktır, iyi bir şey değil. Kadınlar erkekler gibi değildir, eğer teklifi yaptıysanız sonucuna katlanacaksınız. Ama merak etmeyin, bu çok hoşuna gidecektir! Kendinizi hoşlanmaya zorlayın ve gülümseyin. İlişki dediğiniz şey böyledir, sadece tek taraflı olmaz.

İlk ay katı olmanız lazım, doğru kızı bulmak istiyorsunuz. 2 ay geçtikten sonra kuralları biraz daha esnetebilirsiniz.


Asla “Biz Neyiz?” Sorusunu Sormayın

Niye böyle bir şey yapasınız ki? Sizi kazanmaya çalışan taraf KARŞISI değil mi?

Alıntı:


Bir kadınla “sevgili” olmak, iki tarafın da başka biriyle buluşmaması, görüşmemesi anlamına gelir. Başkalarıyla buluşma ayarlamanın sonuna gelinmiştir.

Bir kadından asla “sevgili olmayı” talep etmeyin. “Biz neyiz?” sorusunu KARŞI TARAF sormalı. Bu konuyu İLK o açmalı.

Neden mi? Eğer bir kadın bu soruyu henüz size sormadıysa başkalarıyla görüşme ihtimali her zaman vardır. Sizden henüz EMİN DEĞİLDİR. İlgisi yüksek kadınlar sizin başkalarıyla görüşmenizi istemez.

Kadınların “Biz neyiz?” sorusunu sorması evlilik teklifine benzer. Gerçek bir ilişki ve samimiyetin temellerini atar.

Kalıcı bir şey istediğini gösterir. Beyler, En NİHAİ ilgi testi budur. Size bir ilişki “teklif” eder.

Eğer bu soruyu ilk siz sorarsanız, size karşı olan gerçek ilgi seviyesini asla bilemezsiniz. Neden bu konuyu kendisi açmadı? Nasıl oluyor da başkalarıyla görüşmeniz ihtimalinden rahatsız olmuyorlar? Neden açık kapı bırakıyor, yoksa başka biriyle de mi paslaşıyor?

Bunlar hep sormanız gereken sorular.


Fakat Anti-Dump, ya erkek bu soruyu çoktan sorduysa?

Alıntı:


Cevabı: “Ben de kendime aynı soruyordum.” şeklinde mi oldu, yoksa: “İyi ki bu konuyu açtın.” şeklinde mi?

Eskiden hep bunun konusunu ben açardım. Bir kere kızın birisi “Ben de bunun cevabını merak ediyorum.” demişti.

OMZUNDAN AĞIR BİR YÜK KALKMIŞ gibi miydi? Patlamaya hazır bir bombayı imha etmişin gibi mi davrandı?

Bir kadın bir erkeği “az biraz” sevip de kabul edebilir. İlişkiler sözler üzerine değil, davranışlar üzerine inşa edilir.

Bu soruyu ONUN SORMASI GEREKİYOR kardeşim. Ancak o zaman emin olabilirsin. Bir dahaki sefere iyi şanslar, bunu aklının bir köşesinde tut mutlaka.


DON JUAN YEMİNİ

Anti-Dump’ın seks veya rastgele bir hatun bulmaya DEĞİL, ilgi seviyesi yüksek bir hatun bulmaya odaklandığını fark ettiniz mi?

Alıntı:


Don Juan Yemini


Beyler, hep birlikte tekrarlıyoruz:

Pook elini kaldırır.

Alıntı:


Bir Don Juan olarak artık bir kızı üzerinden 4 gün geçmeden aramayacağıma namusum ve şerefim üzerine ant içerim.

Kızdan numarasını her zaman muhakkak isteyeceğimi, numara almadan sohbeti bitirmeyeceğimi diğer Don Juan kardeşlerime temin ederim.

İlgili şahsa karşı her zaman sadık olacağıma, ilgisinden emin olacağıma, buluşma davetime kesin bir evet cevabı alacağıma, kızdan gelen başka bir cevabı kabullenmeyeceğime ve eski sevgiliye ne kadar yalvarırsa yalvarsın asla dönmeyeceğime, inandığım bütün değerler üzerine yemin ederim.

Friendzone’a düşmem halinde, telefonda fazla konuştuğum ve buluşmaya davet etmeden önce 7 ay beklediğim için, bütün sorumluluğun kendimde olduğumu peşinen kabul ederim.

Gizem kanununda belirtildiği üzere; ilk iki ay boyunca iç dünyamı asla karşı tarafa belli etmeyeceğime, kendim hakkında sadece ufak tefek bilgiler vereceğime yemin ederim.

Bir Don Juan olarak, kötü giden bir ilişkiye devam etmeyeceğim. Başıma iş çıkartan kadınlarla buluşmayacağım.

Ben bir Don Juan’ım. Bu yüzden de berhudarım, berhudar kalacağım.


Beyler, bu yeminle birlikte Anti-Dump’ın Makinesi bitmiştir. Unutmayın: buradaki çoğu yazı liseli veya üniversiteli gençlerin kaleminden çıkmayken, Anti-Dump boşanmayla biten bir evlilikten çıkmadır.

Anti-Dump’ın Makinesi sizi sekse ulaştırmaz, eşi dostu kıskandırmak için yanınızda dolaştıracak hatun bulmak için işe yaramaz. Bu forumlarda YILLARDIR bulunuyorum ve Anti-Dump’ın Makinesi karşılaştığım, sizi gerçek sevgiye ulaştıracak TEK yöntem.

Fakat asla unutmayın, Anti-Dump’ın Makinesi SAPLA SAMANI AYIRMA işlemidir. Makineye ne kadar fazla malzeme verirseniz, hâsılatınız o kadar fazla olur. NE KADAR FAZLA KADINA YAKLAŞIP BULUŞMA AYARLARSANIZ, O KADAR FAZLA ADAY BULURSUNUZ.

Kadınlardan kendinizi esirgemeyin, Don Juan’ı onlara bahşedin. Eğer kendisinden başka bir kadını denemediğinizi öğrenirse sinirleneceklerdir. Özel hissetmek isterler, başkaları arasından kendilerinin seçilmesini isterler. Kısacası, “Nasıl bir hatun bulurum?” veya “Bu hatunu nasıl tavlarım?” diye düşünmek yerine “Bir dünya hatun arasından birini seçmek için hayatımda eksik olan neyi tamamlamalıyım?” düşünmelisiniz. Bir sürü adayla görüşmeden size kız arkadaş yasak. Birkaç tane adayı deneyip elemedikten sonra ne tarz bir kız arkadaş istediğinizi nereden bileceksiniz ki?

Anti-Dump’ın Makinesi kesinlikle çalışıyor. Şimdi dışarı çıkın ve HATUNLARA HÜKMEDİN!

Sonraki Bölüm: Pook’un Son Sözü

Çeviren: Seljuk

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

87
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
27 Comment threads
60 Thread replies
8 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
31 Comment authors
MahmoufaNailyılmazYsrSabriabin Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Hg dba
Guest
Hg dba

Kızla buluştuk (buluşma baya iyiydi ) numarasini aldım sonra mesajlastik en son mesajıma 3 gündür görüldü bile atmadı ne yapmalıyım next mi ?

Sets
Guest
Sets

Abi kızla ilk buluşma pek de iyi geçmemişti. Buluşmadan 24 saat sonra 2.buluşmayı teklif ettim. Bu hafta pek müsait değilim, haftaya da finallerim başlıyor dedi. Abi şimdi napiyim?

Temür
Guest
Temür

Mahmut Abi iyi günler, kızla hafta bir olmak üzere 4 buluşma yaptım, 5. buluşmayı işim çıktı diyerek ertesi güne ya da sonraki yapalım dedim tamam dedi ancak o zaman ben ertesi gün yapalım deyince o gün kursa gideceğim dedi ve alternatif gün sunmadı. Şimdi birkaç gün sonra yine buluşma teklif edeyim mi yoksa o yazana kadar bekleyip öyle mi edeyim? Ayrıca bütün buluşmaların benden gelmesi ve kızın görüşmek için çabalamaması beni muhtaç mı göstermekte? Teşekkürler.

Temür
Guest
Temür

(Yazan Temür, 20 yaş) Mahmut Abi iyi günler, kızla 6. buluşmayı yaptım. Dün 7.yi ayarlayacaktım ancak teklif ettiğimde önce sınavlar falan var diyerek onamadı (sınavlara 2 hafta var bunu kendi söyledi, ayrıca haftada bir buluşma yapıyorum) nazlanma diye düşünerek biraz direttim sonra olurundan ama tam olmayan bi kabul aldım. Ben neyse sonra yaparız dedim, ancak böyle deyince kötüsün falan dedi. Ben de bugün yeniden buluşmayı beraber sınav çalışırız diyerek teklif ettim. Burada çerçeve zarar vermiş miyim? Hem de muhtaç durumunda mıyım? Teşekkürler.

oyunmoyun
Guest
oyunmoyun

Selam Mahmut Abi. Bu yazıda buluşmadan 4 gün sonra mesaj atmayı öneriyor fakat senin yazılarında sonraki günün akşamı olarak öneriliyor. Bunların farkı nedir ve ne gibi sonuçlar doğurur. İkinci olarak buluşmadan 1 gün sonra kızla aramızda şöyle bir muhabbet geçti ve mesajıma bakmadı

+Dün baya eğlendim seninleyken seni daha fazla tanımak isterim
-Teşekkür ederim
+Çarşamba perşembe boşum müsaitsen buluşalım mı ?

Emirr
Guest
Emirr

Kızla buluştuk her şey çok güzel geçti, buluşma bitiminde ona YAZACAĞIMI söylemedim. Sonrasında ona “eve geçtin mi?” diye mesaj attım ve buluşmanın çok güzel geçtiğinden bahsettim. O da aynı şeyleri söyledi. 3 saat sonra kız tekrardan yazdı ve yine konuştuk. Bu ilk buluşma için iyi bir şey gibi değil mi? İlişkinin geleceği var gibi bir durum bence. Bir de ben ona kendi çapımda ufak bir test yapmıştım. Otobüste giderken uykumun geldiğini söyledim, o da omzuna yatabileceğini söyledi. Bende yattım.

Emirr
Guest
Emirr

İlk buluşma iyi geçti, kız 3 gün sonra tekrardan ikinci buluşmayı teklif etti. İkinci buluşmada ne yapmamı önerirsiniz? Biraz yakınlaşıp temasta bulunsam nasıl olur?

emo
Guest
emo

kızla ikinci buluşmayı yaptık ben ellerini tutup sarıldım falan sonra o da yanaştı bana, omzuma falan yattı. Metroya binerken de el ele falan tutuştuk. Sonra ona onu sevdiğimi söyledim o da söyledi. Sence de çok erken gelişmedi mi? (3 hafta sanaldan konuşmuştuk. 4. hafta buluştuk.)

emoo52
Guest
emoo52

İlk buluşmayı ben teklif etmiştim buluştuk. 2-3 gün kız bana ikinci buluşmayı teklif etti kabul ettim. Üçüncü buluşmayı da tekrardan ben teklif ettim. Şimdi ne yapmalıyım o mu teklif etsin yoksa ben mi?

Sabriabin
Guest
Sabriabin

Abi bende ilk buluşmada kıza alfa oturuşu yaptım telinden bi şeyler gösterdi koltuğa yaslanmak rahat mı gel bana dedim geldi

Kiz bana yaslandı telden bi şeyler gösterirken boynuna ve omzuna öpücükler kondurdum göğsünü elledim ardından buluşmaya her geç kalış başına dk in öpücük cezan var diyerek kız biraz çekinikti kafedeydik yanağından öptüm bunu bikaç defa sonra uygun yere geçip bacağını göğsünü falan iyice elleyip avuçladım bildiğin hatta dudaktan Bayağı bi öpüştük hatta neyse işte
Yorumlarda gördüm boynundan öpmeyi doğru bir davranış saymamışsın sence olması gereken neydi?

Nail
Guest
Nail

kuzenle bilardo oynarken yan masadaki kızlardan biri yanıma gelip oyunu öğretmemi istedi ve orada başlayan hikaye, eğlenen ustalık ve kino ile kahve mekanında yiyişmeyle bitti. (saha raporu çıkar buradan) dağılırken numaraları aldık, ertesi akşam yazdık ikimizde. hâlâ dönmediler 😀 yarın veya daha sonra aramak iyi bir fikir mi?

Mahmoufa
Guest
Mahmoufa

İlk buluşmadan 2 gün sonra kıza yazdım ama tripli davranıyor gibi neden olabilir yazmayı kessem mi?