Bir daygame (gündüz oyunu) raporu

Avm’de Starbuck’tan kahvemi almış, spora doğru geçiyordum ki konuşmak için ideal bir kız gördüm. Şöyle ki bu kızın bir acelesi yoktu, çevreye bakınarak yavaş adımlarla yürüyordu. Üstelik güzeldi. Direksiyonu önüne kırıp bir selam verdim. “Selam” deyip gözlerime baktı. Şurada görüp selam vermek istediğim tarzında bir şey söyledim. Sonra “sana baktığımda şunu görüyorum, şöyle bir havan var” diyerek kızı analiz ettim. Kızı kıza anlatmam 40 saniye kadar sürmüştü ki. Kız lafımı bölüp, “sen bunu sürekli yapıyor musun?” dedi. Bu soruyu kızlardan çok duydum. Kız daha sonra beraber kahve içmeye giderken bu sorduğu soruya dürüst cevap vermeyip, ilk defa yaptığımı söyleseydim benimle konuşmayı devam ettirmeyeceğini söyleyecekti.

Tabi ki “tabi ya sen benim hayatımda konuştuğum ilk kızsın!” ya da “aynen bugün konuştuğum 100.kız sensin!” gibi cevaplar verilebilir. Ancak zamanla en etkili olarak bu soruya daha dengeli bir cevap vermenin daha iyi sonuçlar doğurduğunu anlamıştım. Şöyle söyledim: “Bak, ben sosyal medyadan kızlarla tanışmıyorum, birkaç kez tanıştım ama hoşuma gitmedi. Kafelerde, şurada burada hoşuma giden bir kız görürsem selam verdiğim olur”. Tabi konuştuğum 10.000’inci kız olduğunu da ona söylemek olmazdı. Yani dengeli bir cevap verdim… Dürüstlüğüm için bana teşekkür etti.

Neyse biraz lafladık. Benim elimde az önce aldığım kahve vardı, kızla ayaküstü konuşurken arada kahvemi yudumluyordum. Baktım ki muhabbet uzayacak, “gel sana da bir kahve alalım, hem otururuz” dedim. “Tamam” dedi. Eskiden kızlarla oyunda yol kat ettiğim bu aşamalarda heyecanlanırdım ama artık doğal habitatıma epeyce uyum sağlamıştım ki ortalıkta sessiz rüzgarlar estirmemek adına aklıma gelen makul şeylerden bahsedip duruyordum, arada da kızı gülümseten espriler yapıyordum. Mantıksal sıkıcı konulardan kurtulup kızı gülümsetmek önemlidir. Geçen gün yaptığım bu podcastte “bu yaptığımız bir şovdur ve kız gülüyorsa şov devam ediyordur” demiştim. Hayat zaten sıkıcı ve insanlar onları bir şekilde güldüren kişilerle zaman geçirmeyi daha çok seviyorlar, mantıksal bilgi yüklemelerini sevmiyorlar.

Starbucks’a girdiğimizde “buraya 5 dakika içinde 2.kez geliyorum, çok sadık bir müşteriyim” dedim. Sıra beklerken haliyle kıza ne sipariş ettiğini sordum, seçmiş olduğu kahve üzerine biraz konuştuk. Podcasti dinlediysen “sıradan şeyler hakkında güzel bir enerjiyle konuşmanın yeterli olduğunu” söylediğimi hatırladığını düşünüyorum. Neyse sonunda bir masa bulup oturduk. Kendimden bahsederken kıza dijital pazarlamayla ilgilendiğimi ve kendi yazdığım kitapları sattığımı söyledim. Tabi disiplin kitabım hariç diğerlerinin içeriklerinden ona bahsedemezdim 🙂 Kızlarla tam da bu şekilde güzel bir şekilde tanışmayı anlattığım bu kitaplarımdan…

Kitap yazmış olduğumu öğrenmek kızın epey hoşuna gitmişti ve ilgisini çekmişti. “Yaaa” dedi etkilenmiş bir şekilde. İş dışında neler yaptığımı sordu. Kızın bizim hakkımızda sorular sorması hayra alamettir. Ona boş zamanlarımda yaptığım istemediği kadar şey anlattım. Motosikletle Türkiye turu yaptığımdan ve spor yaptığımdan bahsettim. “Mecburen Rusca öğrenmeyi ve youtube’a İngilizce öğretme içeriği üretmeyi bırakmak zorunda kaldım çünkü gün 24 saat ve zaman yetmiyordu” diye bitirdim kendimi anlatmamı.

Bu kız instagram kullanmıyordu, fitness sporu yapıyordu, yazılı olan her şeyi okuduğunu söylüyordu (duvardaki yazıları bile) ve sosyal medya konusunda benimle benzer fikirleri vardı. Motorla gezeriz o zaman dediğimde kabul etti. Hangi günler boş olduğumu söyledim ama programına bakıp beraber zaman geçireceğimiz bir boşluk bulamıyordu. Telefonuma numarasını yazdı, onu geri çaldırdım. “Bak uyanıksın, ya yanlış numara verseydim, çaldırıp garantiye alıyorsun” dedi. “Yoo nezaketen çaldırdım. Yanlış numara vermek için ne sebep var ki?” dedim.

Muhabbetin sonrası mesajlarda devam etti… Aşağıdaki yazışmaları eleştirenler olacaktır. Ama unutmamak lazım ki ben kızla çekimi zaten yüz yüze sağladım, yani onlinedan yeni tanıştığım bir kızla olduğu gibi çekicilik yaratmam gerekmiyor. Bu mesajlar sadece kalan muhabbetin devamı.

Oyun adına bildiğim tüm doğruları yapmıştım, muhtemelen tekrar buluşacağım güzel bir kızla kahve içip muhabbet etmek oyunun doğrularını sergileyince bu kadar kolaydı.

 

Oynayan ve yazan 🙂 ->> Secret

Sen de bu şekilde kızlarla tanışmayı öğrenmek ister misin ? O zaman senin için hazırladığım “kızlarla etkili tanışma” kitap setimi okumalısın. Link burada

Centilmen Kulübü Çekici Erkek Eğitim Seti

Raporun devamı: https://erkekadam.org/2022/06/04/bir-daygame-gunduz-oyunu-raporunun-devami/

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Author: Centilmen Kulübü

Secret kendini daygame ve kadınlarla ilişkiler konusunda kişisel gelişime adamış bir kişidir. www.centilmenkulubu.com sitesinin sahibi ve kendine bu konuda bir misyon edinerek tüm tecrübeleri ışığında yazdığı iki kitabını da bu site üzerinden okuyuculara sunmaktadır.

99
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
37 Comment threads
62 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
48 Comment authors
YuanUmut HüseyinMamiUnBrokenUnBroken Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Ayfam
Guest
Ayfam

İyi günler abi denizde bir kızla tanıştım çalıştığı yerde kahve içmeye kadar çağırdı instasını aldım ertesi gün
Selam ben denizdeki yakışıklı uşak yazdım cevap vermedi. Hatta yeni hikaye attı

Mahmut Abi
Admin

“denizdeki yakışıklı uşak” nedir?

Ayfam
Guest
Ayfam

Şive hemde bir potcast de izlediğimde öyle açılım yapmıştı. Şimdi ne gibi reaksiyon sergilemeliyim olan oldu.

Mahmut Abi
Admin

En fazla bir kere daha yoklarsın, cevap yoksa next.

Caney
Guest
Caney

Yazdığımı sileyimmi yoksa onun altına mı yazayım. Ve kız benim üni. orda kalıyor ben oraya gitmem zor 1saatlik yol. Yani buluşmak zor o yüzden 1 ay sonra yazayım diyorum da o zaman ilgisi kaybolur mu?

Mahmut Abi
Admin

Senin olay ne?

Caney
Guest
Caney

Aslında Ayfam benim arkadaş da benim tel. Den yazmış gmail’le yani öyle karışıklık oldu

Caney
Guest
Caney

Yani bu tür örneklerde kızın ilgisi varmış,çağırmış. Erkek sonradan instagramdan yazınca kız cevap vermeyince nasıl tutum sergileyebiliriz,ne yazabiliriz bu örnektekine mesela

Mahmut Abi
Admin

Yukarıda nasıl tutum sergileneceğini yazdım.

Umut Hüseyin
Guest
Umut Hüseyin

Kral bugün yine 2 tane set açmaya çalıştım da olmadı 1.Küçükçekmece sahilde kız gördüm kapalı birisydi denize doğru bakınıyordu öyle usülce yanaştım yanına oturdum hayatı sorgulamaya mı geldin dedim aklıma bu gelmişti kızın keyfi yoktu zaten kızda yanımdan gidermisiniz tarzı birşey söyledi sonra kendi kalkacaktı rahatsız olmayın ben giderim dedim bu olmadı 2.de edirnekapı da hoş bir kız görmüştüm yürürken yanaştım yanına hava da baya sıcak dimi dedim iyi mi kötü bilemedim kız baktı cevap vermeden hızlanıp gitti sg der gibi bu kadar başka da açamadım set

miraç
Guest
miraç

beden dilin, anketör tarzı yaklaşıp yaklaşmadığın, pozitif havan vedahi bir çok davranışın bunda bir etken. böyle bodoslama skyrim karakteri gibi diyaloglardan ziyade “seni şurada otururken gördüm, bi gelip selam vermek istedim” tarzında yaklaşmak daha efektif ve sonuç aldırıyor. yüzüne bön bön bakıp gitme ihtimali çok daha az en azından.

UnBroken
Guest
UnBroken

Selam hocam. Azerbaycanda dün yaptığım yürümeni seninle bölüşmek istiyorum. Azerbaycanlı olduğumdan dolayı yazım hataları ola bilir. Pek çok detaya girmicem. Bir kız gördüm. Yanımdan geçti. Boyu 1.60 filan olurdu. Ben de 1.80 boyunda kıvırcık, renkli gözlü, hafid kaslı ve iyi giyinen biriyimdir. Yandan yaklaştım. Beni duymadı, kulaklık vardı. Elimle çıkarmasını işaret etdim. “Onu az önce gördüyümü ve güzel vibe aldığımı, yaklaşmazsam gece uyuyamayacağımı söyledim ahhahaah”. Kız da güldü. Konuşduk 5 dk falan. Sonra o an date oldu. Kızı aldım bir klübe gittik. İçtik. Hatta kızı öpdüm. Ve sevgilisi olduğunu öğrendim. Ayrılmak üzreylermiş filan. Sonra kalktık ve eve gittiç. Gidince aradı… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Ve sevgilisi olduğunu öğrendim. Ayrılmak üzreylermiş filan. Belki ayrılmak üzeredir. Gidince aradı ve bir daha görüşmek istemediğini söyledi. Tamam dedim. Sevgilisi var, pişman olmuş. Normal. O andaca bir şeyler oluyor, öpüşüyoruz, takılıyoruz, eğleniyoruz ama eve gidince bir vicdan yapıyorlar. Kızın sevgilisi varmış birader, kafan nasıl basmıyor mu? Eğer sevgilisiz kızlarla da böyle oluyorsa, demek ki dışardan çekici bir erkek gibi görünüyorsun ama kızla geçirdiğin zamanda yaptığın hareketlerin itici ve kızların seni değersiz bir erkek olarak görmesine neden oluyorsun. Nedenini pek anlayamıyorum. Senin bir yerlerde itici davrandığını kabul edip o yerleri bulman lazım. Bu konuda sana senden başka çok insan yardım… Read more »

UnBroken
Guest
UnBroken

Tamamdır hocam, teşekkür ederim.

Mami
Guest
Mami

Hocam yardıma ihtiyacım var. Tanıştığım kızla çalıştığı kafeye çağırdı beni. Yazdım instadan cevap vermedi. 1.5 hafta sonra yokladım ne zaman kahve ısmarlıyorsun diye 1 gün sonra ne zaman gelirsin dedi. Bende 1 saat sonra bunu yazdım: Ama benimle konuştuğun için namusum gitti beni almak zorundasın yoksa babam vurur seni:) Sonra mekana gittim kahve ısmarladı biraz konuştuk başta heyecan yaptım pek bir şey diyemedim yanımda çalıştığı için pek oturamadı Giderken bir şeyler yaparız yine dedi Sonra yanına gittim arkadaş çalışma ortamında biraz konuştuk. En son çikarken kapıyı gösterdim gidiyorum diye yanıma geldi Bana öyle bakarak kendine aşik etmeyemi calişiyosun dedim güldü… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Not aldık.

Mami
Guest
Mami

Ne

Mami
Guest
Mami

Anlamadım

Mahmut Abi
Admin

Soru yok biz de not aldık yazdıklarını.

Umut Hüseyin
Guest
Umut Hüseyin

Hocam bu aralar her gördüğüm kıza set açasım geliyor bunu nasıl durdurabilirim ve sürekli de içimde heyecan anksiyete yükseliyor tuhaf oluyorum

Mahmut Abi
Admin

Her gördüğün kıza seç açmayarak.

Umut Hüseyin
Guest
Umut Hüseyin

Hocam ben bu aralar 2 hafta da 1 yapıyorum 1-2 defa ama birsey farkettim kızdan onay beklemek yerine konuya direkt girmek daha iyi oluyor başarı oranı daha iyi diyelim yani,ama ben yine de sormak istiyorum merhabayla set açmak mı daha mantıklı yoksa direkt konuya girmek mi ve day game için dışarı çıkmak mantıklı mı yoksa anlık dışarı da gezerken set açmak mı daha mantıklı

Yuan
Guest
Yuan

Üniversitede(kampüsten bahsetmiyorum üniversitenin tamamı) daygame ne sıklıkla yapılmalı? Adın çıkma ihtimali var mı?

Mahmut Abi
Admin

Ben uzun süredir daygame ile ilgilenmiyorum. İlgilenenler yazsın.