Ayrıldıktan sonra yalvaran erkek neden iticidir?

Hepsi olmasa da kadınların büyük çoğunluğu, ayrıldıktan sonra yalvaran erkeği itici bulur. Bunun 3 temel nedeni var ve bugün bu nedenleri konuşacağız.

1 Duygusal güçsüzlük kadınları iter.

Evet ayrılık çok zor bir şey, özellikle de terk edilen için. İnsan duygular içinde boğulabiliyor ve birazcık nefes almak için bile olsa çırpınmaya çalışıyor.

Ama ayrılığı nasıl karşıladığınız, bu duygularla nasıl başa çıkabildiğiniz, sizin ne kadar hızlı bir şekilde eski sevgilinizi geri döndürebileceğinizi (ya da yeni birini bulabileceğinizi) önemli oranda etkiliyor.

Duygusal olarak güçlü, kendisine güvenen ve kendisini ödül olarak yani değerli gören bir erkek, kendi düşünce ve davranışlarına çekici olacak şekilde değişiklikler yapmaya odaklanır. Bu sayede de eski sevgilisi ile yeniden iletişim kurulduğunda, eski sevgilisine çok daha çekici görünebilir. Mesela ayrılık öncesi aşırı gergin ve control manyağı gibi davrandıysa, eski sevgilisi yeniden aradığında sakin ve Rahat davranabilir.

Kendine güvenen ve duygusal olarak güçlü bir erkek aynı zamanda yaptığı ve yapmakta olduğu değişikliklerin yeterli olacağına güvenir. Kendisini ispatlamak için gösterişe ya da manipülasyona başvurmaz.

Kendine güven, duygusal güç ve öz değer, kadınlar için doğal olarak çekici erkek özellikleridir. Bir kadın terk ettiği eski erkek arkadaşını arayıp onunla buluştuğunda, karşısında ayrıldığı günde kalmış, hatta daha da zayıflamış bir erkek değil de arkasını dönüp kendisini geliştirmeye başlamış bir erkek görürse, bundan etkilenir.

Fakat eğer erkek kendine güvensiz, duygusal olarak zayıf, kendisini değerli görmeyen birine dönerse ve öyle devam ederse, eski sevgilisine bu zayıflıkların etkisi ile yalvarırsa, ona ne istersen yapacağım, yeter ki geri dön gibi şeyler söylerse, bunlar kadını daha da soğutacaktır.

“Lütfen, lütfen ama lütfen geri dön. Biliyorum her şeyi mahvettim ama sana söz veriyorum her şeyi düzelteceğim. Sana söz veriyorum değişeceğim. Dersimi aldım. Bebeğim lütfen geri dön. Bana bir şans daha ver. Tek istediğim bir şans daha vermen. Aşkımız için bunu yap lütfen. Sen nasıl istersen öyle olacak, sen ne isteren onu yapacağım.”

Sorun şu ki, kadın eski sevgilisinin paramparça olmasını görmek ve muhtemelen tutamayacağı sözlerini dinlemek istemiyor.

Şimdi bazılarınız : “Neden ki? Bir kadın bir erkeğin kalbinin kendisi için paramparça olduğunu gördüğünde, onun aşkının büyüklüğünü anlayıp bundan hoşlanmaz mı? Erkeğin her şeyi olduğunu görmek, onun erkeği daha çok istemesini sağlamaz mı? Sonuçta kadınlar kendisinden başkasını gözü görmeyen, kendisi olmadan yaşayamayacak kadar aşık bir erkek istemiyorlar mı?”

Filmlerde öyle ama gerçek hayatta bunlar çalışır şeyler değiller. Kadının yalvarmasını ve geri dönmesi için sürekli ikna etmeye çalışmasını isteyen kadınlar elbette vardır ama çoğu kadın bunları istemez ve aslına bakarsanız karşılaştıklarında da erkekten daha da soğurlar.

Kadınların duygusal gücü çekici bulduklarını ve duygusal olarak zayıf bir erkeği ise itici bulduklarını unutmayın.

Yani erkek yalvardığında kadın “ah ne kadar da tatlı. Böyle paramparça olduğuna göre beni çok seviyor. Ne kadar harika bir erkek. Beni mutlu etmek için ne istersem yapacağını, benim için değişeceğini söylüyor. O kadar seviyor ki ayaklarıma kapanıp bana bir şans daha ver diye yalvarıyor. Böyle erkeği nerede bulacağım? O beni çok seviyor, ben de onu çok sevmeliyim” demiyor. Daha çok şöyle düşünüyor:

“Neden böyle davranıyor? Böyle yalvararak, ikna etmeye çalışarak, kendisini alçalttığının farkında değil mi? Ben ağlak bir bebeğe annelik yapmak istemiyorum. Benim yaslanabileceğim bir erkeğe ihtiyacım var, bana bağımlı kocaman bir oğlan çocuğuna değil. Bensiz bile yapamayacak kadar zayıfsa, daha zor şeylerle karşılaştığında ne yapabilecek ki? Ayrıldıktan sonra doğru mu yaptım diye düşünüyordum ama bunu gördükten sonra artık çok doğru bir karar verdiğimi biliyorum. Bu kadar yalvarmasına ragmen hala neden ayrıldığımızın farkında değil. Her şeyi halı altına süpürüp hiçbir şey olmamış gibi devam edebileceğimizi sanıyor.”

Burada erkeğin anlayamadığı, cinsel çekimin bir tercih değil, cinsel olarak çekici özelliklere verilen otomatik bir tepki olduğu ve cinsel olarak itici özellikler gösteren bir erkeğin, lafla çekim yaratamayacağı.  Tam tersi, bu kadar dil dökerek, erkeğin karşı cins gözündeki en itici özelliklerini, duygusal zayıflık ve öz değersizlik sergilediğini göremiyor.

Bir kadın olmadan yaşayamayacak tek erkek topluluğu küçük erkek bebeklerdir. Kadının o tür sevgi kapasitesi, gerçek erkek bebeklere ayrılmıştır, kocaman ağlak bebeklere değil.

2 – Yalvarmak, kadının erkeğe olan saygısının kaybolmasına neden olur.

“Lütfen bize bunu yapma. Seni çok seviyorum. Seni hep seveceğim. Bunun hiç mi değeri yok? Hiç mi anlamı yok? Biliyorum, sorunlar yaşıyoruz ama aşk her şeye galip gelir. Birlikte geçirdiğimiz güzel günler adına, lütfen ilişkimize bunu yapma. Bana bunları düzeltmem için bir şans daha ver. Seni kaybetmek istemiyorum.”

Arkadaşlar, ilk anlamanız gereken şey, kadın ya da erkek, bir kişiyi ne kadar sevdiğiniz, onu sizden daha fazla sevecek birinin olmaması, ancak ve ancak o kişi de size yeterince seviyorsa değerli ve anlamlıdır. Bu yoksa hiçbir anlamı yoktur. Geçmişiniz ne olursa olsun, gerçeklik şimdiki zamandır. Şu an size eskisi gibi sevmiyorsa, sizin sevginizin bir önemi yoktur.

Bir de “aşk her şeye galip gelir” nedir yahu? Bu arkadaşın acilen kadınlar için hazırlanan fantezi dizi filmleri, arabesk şarkıları ve Hollywood romantik komedilerini bırakması lazım.

Yukarıdaki kelimelerin duygusal anlamı ki kadınlar erkeklere göre çok daha fazla oranda sözlerin duygusal anlamlarını yakalayacak ve daha fazla önemli görecek şekilde programlanmışlardır, “ben bir kadın olmadan yaşayamayacak bir erkeğim, yeterince erkek değilim. Zayıfım.” Daha derinde ve bilinçaltında ise bu kelimelerin anlamı şudur: “Bir terk edilme ile bile duygusal olarak dağılıyorum, ilerde kucağında bebekle çok stresli bir durum ortaya çıktığında nasıl dağılacağımı ve bebekle beraber bana da annelik yapmanın gerekeceğini düşün artık.”

Bütün bunlar, kadının erkeğe saygısını yok eder. Neden etmesin ki? Yalvararak kendine saygı göstermeyen adama kadın neden saygı duysun ki?

Oysa erkeğin ilk yapması gereken şey, kadına onsuz da yaşayabileceğini ve o hayatından çıksa ve bu çok zor olsa bile ona yalvarmayacak kadar kendisine saygısı olan, duygusal olarak güçlü bir erkek olduğunu göstermektir. Bunu da sadece ve sadece kızla iletişimi keserek yapabilir. Bunun yanında arkada kendine odaklanır ve kendini geliştirirse, kadın ona ulaşıp da konuştuklarında, tüm bu özsaygı, kendine güven ve öz değer her tarafından akacaktır.

  1. Yalvarmak, kadının erkeğin hayatın gerçek zorlukları ile başedebilme gücünden şüphe duymasına neden olur.

İkinci maddede buna biraz değindik. Ayrılık, hayatın karşınıza çıkarabileceği zorluklar içerisinde, gerçek acı ve stres açısından ilk ona bile girmez. Bir ayrılıkla bile yıkılan erkeğin hayatın gerçek zorlukları karşısında nasıl paramparça olabileceği fikri, kadının ona olan ilgisinde büyük hasara neden olur.

Erkek ne kadar yalvarırsa, kadın ona olan saygısını ve sevgisini o kadar çok kaybeder. Bir ayrılık ile darmadağın olan erkeğe nasıl bel bağlayabilir, kendisini ve çocuklarını nasıl güvende hissedebilir?

Ne çocuğu abi biz sevgiliyiz demeyin. Sonuçta sevgili de olsan evli de olsan, aşk ilişkisi aynı üreme ve eş bağlanması temel içgüdüleri üzerinden işliyor. Bu nedenle de kadının erkeğin hayatın gerçek zorlukları ile başedebilme gücünden şüphe duymasına neden olacak hareketler, kadının en temel korkularına hitap ediyor.

“Benimle ayrılıkla bile erkek gibi baş edemiyor, bundan daha zor şeylerle nasıl baş edebilecek? Ya ona dönersem ve bu iş ilerlerse ve ilerde daha büyük zorluklar karşımıza çıkarsa. Yine böyle darmadağın mı olacak? Bunlarla baş edebilmek için bana mı sırtını yaslamaya çalışacak? Ben neden kendine güvenen, duygusal olarak güçlü bir erkekle değil de onunla olayım?”

Bu düşünceler bilinçli değil ve bunları duyunca da “tüüüü hani sevgi, aşk her şeyi hallederdi, aşka önem vermeyen çıkarcı kadınlar, tu kaka bunlar” diye ağlamayın. İsyanınız doğaya ve fıtrata. Kadınlarda bu zayıf davranışların soğumaya neden olması bile isteye olan bir şey değil.

Birçok erkeğin anlamadığı, kadın ve erkeğin karşı cinste önem verdikleri özelliklerin sıralamasının ve öneminin farklı olması. Erkekler, hemen hepsi sağlıklı doğurganlık sinyalleyen fiziksel çekiciliğe verdiği önem, kadınların erkeklerde fiziksel çekiciliğe verdiği önemden daha fazladır. Kadınlar ise fiziksel çekiciliğe tabii ki önem verirler ama duygusal güce, özgüvene ve özdeğere daha çok önem verirler. Erkeklerin çoğu, kadın çirkinleşirse – kaza yüzünden değil ama kendisini salması ile – ona olan cinsel ilgilerini yitirirler. Ama o zaman “ama aşk, ama sevgi, tu kaka erkekler” demezler. Erkeğin kazara değil de kendisini salması yüzünden güçsüz olması da kadında aynı etkiyi yaratır.

Bu nedenle siz yalvardıkça sizden soğuyan kadın bunu kabalığından ya da inatçılığından yapmıyor. Onu soğutmanız nedeniyle yapıyor. Kadın erkeği insani seviyede sevse bile erkek bir kez kadının temel içgüdüleri seviyesinde iticileşti mi, o kadının ondan soğumaması çok zordur.

Tamam, anladım ama artık çok mu geç? Ben çok yalvardım.

Üzülmeyin, bu dünyanın sonu değil. Şimdi hemen ona ulaşma, onu takip etme çalışmalarınızı bırakın. Bu, duygusal olarak çok zor olan iki şeyi yani ona ulaşmamayı ve onu sosyal medyadan takip etmemeyi başararak hem kendinize hem de ona duygusal olarak güçlü olabileceğinizi gösterin.

Kendinize odaklanarak, hatalarınızdan ders alarak, kendinizi bunları yok edecek şekilde geliştirerek hem ona hem de kendinize hatalarınızı gerçekten düzeltebileceğinizi gösterin.

İyi de bunu o nasıl bilecek ki? Görüşmüyoruz dedin?

Her şeyden önce sırf ona ulaşmaya çalışmamanız bile kendi başına bir duygusal güç gösterisi. Daha da iyisi, eğer siz arka planda kendinizle uğraşırsanız, o size ulaştığında bunu sesinizden iki dakikada kapar. Diyelim ki ulaşmadı, o zaman modern teknolojiyi lehinize kullanabilirsiniz.

En istemeden terk eden bir kadın bile eski sevgilisini stalklar. Eski sevgilisini ara sıra stalklamayan kadın çok azdır. Sizi engellese, benden olabildiğince uzak dur dese bile size stalklar. Sizi stalklaması kendi başına pek bir şey ifade etmez ama siz bunu sosyal medyadan gelişiminizi – göze sokmadan – sergileme şansı edinebilirsiniz.

Yapmanız gereken şey GERÇEKTEN kendinize odaklanmak ve bir iki ay sonra sosyal medyadan abartmadan yeni size yansıtmak. Merak etmeyin. Eğer siz değişmişseniz bu normal fotoğraflardan bile akar. Eğer siz bıraktığı yerde ağlıyorsanız, istediğiniz kadar kurgu yapın, bu da fotoğraflardan akar.

Hemen şimdi yalvarmayı bırakın. Ona ulaşmayı bırakın. Onu takip etmeyi bırakın. Tüm enerjinizi kendinizi geliştirmeye harcayın. Yeniden çekici olmaya odaklanın. Cinsel çekimin bir seçim olmadığını, eski sevgilinizin size karşı soğumayı seçmediği gibi size karşı çekim duyarsa buna karşı koyamayacağını da unutmayın.

Bundan sonra o size ulaşırsa, iknaya çalışmayı, vs. bırakın. Sesinizden, vücut dilinizden gelişmekte olan kendine güveninizin akmasına odaklanın. Şimdi bunu söyleyince bazı erkeklerin kafasında Kemal Sunal’ın kabadayı ya da çapkın erkek canlandırmaları canlanıyor ama kendine güvenin göstergesi büyüklenmek değil neşe ve esprili olmaktır. O nedenle kasılmanızdan değil hafif flörtöz olmanızdan bahsediyorum.

Bir kadın size geri dönecekse, bu sizin boş vaatlerinizle değil sizin yeniden kazandığınız çekiciliğinizle olacak. Ve siz her ne kadar bu senaryoya şu an şans vermek istemiyor olsanız da, yeniden kazandığınız çekiciliğiniz sadece eski sevgilinizin dikkatini çekmeyecek.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

76
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
28 Comment threads
48 Thread replies
7 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
40 Comment authors
Kemal5421dripsoharddripsohardAhmetDamarlaripatlayanadam Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Jolemsilesmiskisiler
Guest
Jolemsilesmiskisiler

Mahmut abi bir kızdan onun soğukluğu ve ilgisizliği nedeniyle mesajla ayrıldım. Bir aylık bir ilişkiydi. Ardından kız “mesajla mı ayrılacaktın benden, o kadar şey yaşadık” dedi ve hiçbir şey yapmadan tamam ayrılalım yazdı. Onu gördüğümde kötü oluyorum. Ben olmadan mutlu olması ve beni bu kadar çabuk unutması sanırım biraz koyuyor. Ayrıldıktan sonra çok kötü bir ruh haline büründüm ve eskisi gibi kırmızı haplı hissedemiyorum. Kızla tekrardan beraber olmak istiyorum. Ne yapabilirim? Ayrıca tekrar kırmızı hapı almak için siteyi baştan mı okumalıyım?

Jason
Guest
Jason

Kıza tekrar mesaj atman işlerin daha da sarpa sarmasina neden olur. Ne bekliyorsun ki, ayrılan birinin yasını tutmasını mı ? Yeni bir kız ile tanışacaksın ama tesadüfi gelismeli bence. Ben kızlarla her zaman tesadüfi tanisirim. Belki yanlış konuşuyorum, hatalı konuşuyorum ama şunu sana çok net söyleyebilirim ki, o kıza sakın dönme.

Latif
Guest
Latif

Bittiyse bitmistir abi bir kez ayrilan kadin onu tadan kadin yarin birgun sizin kendinize deger verdiğinizi gorup donse bile ilk olayda bu silahi bi daha kullanmayacaginin garantisi yoktur .gerekte yok bir kez ayrilalim dedi mi tamam diyecek onunuze bakacaksiniz bir iki ay caniniz sikilacak ama ilerledikce gecip gidecek bosverin ex ask ex asktir . . .

Maxpayne
Guest
Maxpayne

Mahmut abi tam anlamıyla bunu yaşadım, kızdan bir anlık sinir ile ayrıldım ayrılalım dedim o da direkt kabul etti, 7 aylık bir ilişkimiz vardı ve barışmak için çok uğraştım resmen yalvardım, bu da onu çok itti ve bana o kadar ısrar ettin ki soğudum senden dedi, bu olaylar sıcağı sıcağına yaşandı yani hepi topu 3 hafta felan sürdü, şuan kendimi çok suçlu ve kötü hissediyorum tam anlamıyla oneitis hissediyorum ve yalnız kalmaktan sevilmemekten çok korkuyorum ne yapabilirim ki ,sence gerçekten iletişimi kesersem ki kestim, geri dönme ihtimali var mıdır ?

eugen
Guest
eugen

hocam ben terk eden miyim edilen miyim bilmiyorum. Olay şöyle ki : 1 ay önce 2 kadın arasında kaldım. biri benim 3 yıllık ilişki yaşadığım daha sonra beni terk eden ama ayrıldıktan 6 ay sonra tekrar irtibat kurduğumuz ve gezip eğlendiğimiz eski sevgilimdi. Diğeri ise yeni tanıştığım ve çok iyi uyum sağladığım biriydi. ikisinin de birbirinden haberi vardı(aynı ortamda ortak tanıdıklar olması nedeniyle) ve ikisi de benim onunla olmamı istiyordu. Ben ise tercih yapmak zorunda kaldım. Yeni tanıştığımı seçtim ve eski sevgilim olan kadına durumu anlattım. Ağlamalar,intihar ederimler vs vs havada uçuştu ve peşimi bırakmadı bir türlü. Daha sonra yeni… Read more »

Muhammet Emin Saraç
Guest
Muhammet Emin Saraç

Kaleminize sağlık. Çok değerli tavsiyeler.

Arda12
Guest
Arda12

Selam abi,6 aylık ilişkim var kız arkadaşımdan ayrılan ben oldum.5.gün spnra konuşmak istedim nefret ettiğini uzak ol benden dedi yapabileceğim bir şey var mı ?

flyer
Guest
flyer

selamlar mahmut abi! Eski sevgilimi unutmuştum,doğum günü geldiğinde yazacaktım ama sitedeki yazıda ”doğum günü de olsa annesi de ölse yazmayın” dediğini gördüm ve yazmadım. Kızdan tamamen kurtulmak istiyordum fakat kız bana yazdı, geri döndü. Kız arkadaş materyali değil, çok fazla erkek arkadaşı var bazıları direkt yürüyor ama o boşa kıskanma, güven vs diyor. Ne kadar uzak durmaya çalışsam da iki üç malum içerikli fotoğrafa yumuşuyorum. Tamamen nasıl kopabilirim? Kıskançlık hissi zamanla bana da zarar veriyor.

Someone
Guest
Someone

7 senelik bir iliskim oldu. Ama bu 7 sene hic kopmadan suren bir iliski deyildi. Bir cok kez kiz benden ayrildi ve baristi. her ayrildiginda cok kotu oldum, yalvardim, agladim, ve.s. 1 sene once bana sevgilim var diye yalan soyledi, ben yine ayni durumlara dusub, toparlandim, ve sonra gelib yalan soyledigini, artik her seyi anladigini, benimle birlikte devam edib , her seyi geride birakmak istediyini soyledi. Biraz yalvardikdan sonra kabul etdim, ve cok guzel gidiyorduk. Benim de onun da psikolojik sorunlari oldugu kesin, ve yillarca yasadigimin terk edilmelerin, her seyin etkisiyle bir donem cok agresif oldum , anksiyete falan basladi,… Read more »

Kaan
Guest
Kaan

Benim durumum biraz farklı, ikimizin de 19 yaşında olup 2 senelik bi ilişkimiz vardı. Kızın anksiyete ve majör depresyonu vardı 1.5 senedir de üniversitesi yüzünden uzaktaydık ve 2 3 kez görüştük, neyse. İlişki içinde kırmızı hapla tanışmamdan dolayı biraz kanım kaynadığı biraz da kızın enerji emiciliğinden dolayı ayrılmak istedim. Ama kızın intihara meyilli olmasından ötürü (en azından bana söylediği şekilde) cesaret edemedim. Son 3-4 ay boyunca biraz daha kötü davranmaya ve bilinçli bir şekilde kendimi kızın gözünde küçültmeye çalıştım, bir kavgamızda “seni mutlu edemediğim için üzülüyorum” bu ve türevleri şeyleri çok göze sokmayacak şekilde alttan alttan verdim, kız biraz toksik… Read more »

Manifest
Guest
Manifest

Abi, yazıda “özgüven, özdeğer, duygusal güç çekici özelliklerdendir “, bir de “çekim bir tercih değil, çekici özelliklere verilen otomatik bir tepkidir” denmiş. Birinci sorum bu özellikler biz de varsa bunları otomatik yansıtıyor muyuz ya da kadınlar bunları direk algılıyor mu, ikincisi eğer böyle değilse bunları nasıl yansıtabilriz (oturuş, kalkış, rahat tavırlar vs ile mi) üçüncüsü ise sanırım muhtaç olmamak adına kadınlara biraz kaba belki soğuk ya da ne bilim ters davranıyorum gibi ama diğer türlü davranınca da normal kendimi friendzone da buluyorum ayarı tutturamıyorum niyetim her kadına hitap etmek değil mümkün değil de bu davranışların optimize olmuş bir hali var… Read more »

Ahmet
Guest
Ahmet

Mahmut abi selam. 1,5 aydır ayrıyız ben no contact a girdim ve hiç bozmadım. 3 gün önce kız bir arkadaşını benim iş yerine işlem yaptırmak için gönderiyor. Ablamı arıyor onun aracılığı ile. Normalde ayrıyız asla böyle birşey yapmaz bizimkilerle de iletişime geçmez. Bugün de ablamla konuşmuş. Oda aynı işlemi yapmak için yine iş yerine gelecek. Şimdi iletişimi kes kuralında onun araması mesaj atması ya hani. Şuan bu yaptıkları da bir bağlantı kurma olabilir mi ? Peki geldiğinde ben işyerinde olayım mı olmayayım mı ? Kızı unutmadım o bana ulaşırsa buluşma ayarlayıp iyi vakit geçirme kafasındayım.

dripsohard
Guest
dripsohard

mahmut abi 1 ay sonra 5 yıl olacak bir iliskinin içindeyim farklı sehirlerdeydik basta kızla ilk zamanlarımızda kız beni one night olarak görüyordu ben ise duygusal hissediyordum ilk sevgililik aylarımızda beni aldatmış ilişkimizin ilerleyen zamanlarında ikimizde duygusal olarak çok yogunlasınca söyledi ben cok büyük tepkiler verip süründürdüm ama ayrılmadık affettim. cinsel hayatımız 2 sene boyunca çok iyiydi sonra kötüleşmeye başladı sadece o isterse birlikte oluyorduk ben de ona hiç yanaşmıyor birlikte olalım diye yalvarmıyordum ama gelmiyordu bir kaç fantezim yüzünden cinselliğimizden soğumuş benimle seks yaparken onlar aklına geliyormuş ve istemiyormuş seks yapmak ama beni istiyormuş yine de vs vs sonrasında… Read more »

Kemal5421
Guest
Kemal5421

merhaba 2 yıllık ilişkimden geçen hafta bir gece anlık sinirle ayrıldım fakat sonraki günü kıza yalvardım fakat kararsız olduğunu söyledi bir gün sonra ise başka bir çocugun evine gittiğini öğrendim onu öğrendikten sonrada o sinirle çocuğa ve kıza yazdım. kız çocuktan etkilendiğini benden soğuduğunu artık geç olduğunu falan söyledi,bunlar sadece ilk 3 gün oldu sonrasında ise hiçbir şey yazmadım yazmamayıda düşünüyorum sizce kız tekrar yazar mı ileride.