Skype üzerinden görüşme ve özel tavsiye

Not : 22 Nisan Pazartesi’ye kadar yeni görüşme için müsait değilim.

Uzun süredir kişisel istek üzerine yaptığım bu koçluk servisini standart hale getirdim. Bu görüşmelerin çok faydalı olduğuna sıklıkla şahit olduğum için hizmet olarak sunmaya karar verdim. İlişkiler, disiplin, maskülenite konusundaki bilgi ve tercihler doğru değilse bir erkeğin hayatındaki en acı ve pahalı hatalar yapılabiliyor. Bu görüşmelerde, somut sorunlarınızı konuşuyoruz ve çözüm için bir yol planı çiziyoruz. Ama sadece ilişki koçluğu yapmıyorum. Disiplin, aile, evlilik, çalışma hayatı, kariyer seçimi gibi konularda da konuşuyoruz.

Eski kız arkadaş, kadınlarla tanışma, uzun süreli ilişkiler ve toksik ilişkiler ile ilgili kitaplarımız konuşma yerine geçebilirler. Konuşmadan önce onlara bakarsanız aramanıza gerek bile kalmayabilir.

Görüşme siz alım yaptıktan sonra genellikle aynı güne ya da ertesi güne ayarlanıyor. Saat 1800’e kadar görüşme yapabiliyorum sonrasında uygun değilim.

Not: Eğer Türkiye dışındansanız, Türkiye dışı görüşme linki biraz daha uygun fiyatlı.

Türkiye’den Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Türkiye dışından: Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Payhip ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Mahmut Abi

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3164
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
1001 Comment threads
2163 Thread replies
163 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
964 Comment authors
Mahmut AbiDenikienKuzeyBerkoworst person Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Fly
Guest
Fly

Selam, ciddi düşündüğüm bir ilişki içerisindeyim.Kız arkadaşım geçen seneden kalma kavgalarımızı haklı haksız ayırt etmeden ablalarına anlatmış.Çocuk gibi, arkadaşlarına da ablalarına da her şeyi anlatmış.Ablaları ilişkiyi biliyor bu arada ama normal Türk ailesi olarak kız olduğu için sıcak bakmıyorlar ilişkisinin olmasına.Biraz tuhaf bir ailesi var, sanki anne ve babası evlatlarının turşusunu kuracakmış gibi evlenmelerine falan karşı çıkıyor.34 ve 38 yaşında ablaları var ve evlenmek için ailelerine söylediklerinde hep karşı çıkmışlar,haliyle evlenememişler.25 yaşlarındayız ikimiz de.Normalde biliyorum yaşım genç, evlilik için daha erken.Neyse sadede geleyim, bu ablaları sürekli arkamdan ileri geri konuşuyorlar, sırf kardeşleriyle kavga ettiğim için.Bak haklı haksız kim, hiç ayırt… Read more »

tate
Guest
tate

Mahmut abi yeni mezun mühendisim işimden memnunum ama buna ek olarak mma yapmak istiyorum. Bana ekonomik getiri sağlayacağı için değil(muhtemelen sağlamayacak) dövüşmeyi sevdiğim için. Şu an mma antrenmanlarına devam ediyorum ve 1-2 seneye ilk dövüşüme çıkmayı planlıyorum. Bunun bana eksisi şu; adım google’a yazıldığı zaman mma dövüşüm ve dövüşçü profilim de çıkacak. Normal bir mühendisin böyle bir reputation’ı olması kötü değil mi ? Yarın öbürgün İşe alacak firma bunu kötü değerlendirir mi ?

Gsp
Guest
Gsp

Mahmut abi yetişkin zamanlarında yani eğitimini bitirip para kazanmaya başladığın günden itibaren hiç dışarda kavga etmek zorunda kaldın mı ? Kaldıysan sebebi neydi ve biz bu durumlarda kalırsak ne yapmalıyız

NoName
Guest
NoName

Abi ortaokuldayken dış görünüş olarak kötü birisiydim.Sınıftan bir kız benle alay etmişti.Üniversiteye geçtim ve o kız tesadüfen karşılaştık bana kendisi selam verdi , çok değişmişsin dedi.İnstagramdan falan ekledi azıcık mesajlaştık numaramı aldı.Yürüyor ama ben bu kıza karşı biraz kinliyim , bas geç yapmak istiyorum.Daha önce cinsel tecrübem yok,başıma bela alır mıyım.

Taiwan
Guest
Taiwan

mahmut abi kız arkadaşımla giyim konusunda kavga ettik.normalde giyim tipi salaştır , kavgayı başlatan cümlesi ben tayt giyerim demesiydi.kavga ettik ve 1 gün konuşmadık.kavga ettiğimiz gün sabah kız arkadaşıyla dışarı çıkacağını söylemişti.birkaç story atmışlar beraber foto çekinmişler ama bunları bana gizlemiş.tam story süresinin bitimine 1 saat kala bana denk geldi gördüm ve gizlediğini anladım.sonrasında konuşurken ben bu konuyu açtım neden gizledin diye sordum.kavga etmiştik gizlemek istedim diye kendisini savundu.ben bu hoş bir şey değildi dedim.kızlar böyle şeyler yaparlar dedi.bunun altından başka bir şey çıkar mı

Plexus
Guest
Plexus

merhaba,uzun süreli ilişki yürüttüğüm eski kız arkadaşım bu aralar her yerden ulaşıp saçma sapan konuşmaya başladı.Ailelerle tanışma olayı oldu.Kendisinden ayrılma nedenim , sözde veya gerçek fark etmez bir erkek kankasıyla avmde gördüm ve açıklama yapmasına fırsat vermeden o dakika hayatımdan çıkardım.Tabi kuyruk acısı olmalı ki sık sık bana ulaşıp ilk başlarda özür diliyordu,istersen o çocuğu hayatımdan çıkartırım diyordu.Ben yine kabul etmedim bu sefer kapına çiçekle gelirim demeye başladı.Git başımdan dedikten 2 gün sonra da başka hesap açıp şunu yazmış. ”abime söyledim,babamın haberi var,kapına gelirim , apartmanında olay çıkartırım komşuların da haberi olur rezil olduğunla kalırsın”.Ailemle tanıştırdığıma pişmanım,ilk başta bir şey… Read more »

AxE
Guest
AxE

Abi kızlara açılış yaparken, kızlarla konuşurken başınızı belaya sokmamamız için dikkat edilmesi gerekenler konulu bir yazı gelir mi? Yorumlarda birçok arkadaş bundan muzdarip. Ayrıca kıza yürüme korkusunun kızdan korkmaktan çok çevreden, kızın sevgilisinden, kızın ailesinden olduğunu düşünüyorum.

Arslan
Guest
Arslan

Mahmut abi belli bir yaşın üstüne geçince bir erkeğin saç uzatmayı bırakması gerekiyor diye düşünüyorum kısa, fresh saçlar maskülen görünüyor. uzun saç çocukluk-ilk gençlik zamanlarında kalması gereken bir şey bana kalırsa. Sence bu görüş saçma mı Abi

Hardworker
Guest
Hardworker

Mahmut abi kendi işimde ustalığa ulaşabilmek için hergün mesai saatim harici minimum 2 saat çalışıyorum ama onun haricinde kendi akıl sağlığımı birinci plana alıyorum haftada 3 gün günde 2-3 saatlik spor salonu keyfim var bunu yaparken asla iş düşünmemeye gayret ediyorum. Bu da bende şöyle bir düşünce doğuruyor “ulan ne gamsız adamım bu yaşlarda her şeyimin işimde usta olmaya harcanması lazım” gibi geliyor bu konuda bir yorumun var mı boşuna mı vicdan yapıyorum ve suçluluk duyuyorum. Teşekkürler

Jacobson
Guest
Jacobson

Benim şöyle bir sorum var. Yeni ayrıldığım dönemde 1 2 kız hesabı yazdı bana.Bunların eski sevgilim olduğunu düşünüp hepsinde soğuk yapıp sildim.Soğuk yaptım çünkü öbür türlü bu sefer boştayım beni al dermiş gibi olurdu.Hiç cevap vermesem belki de başka biriydi bana yürüyecek kızı denemeden geri çevirmiş olabilirim. Gerçekten fake hesaptan yazdığını anladım nerden anladın diyecekseniz ilk başlarda yürümeden normal konuşurken ben artık yeter bu kadar dediğimde sohbette tutmaya çalıştı , profildeki sen misin kesin sevgilin vardır senin gibi yürüme cümleleri söyledi.Bu durumda nasıl davranmalıyız ?

Blur
Guest
Blur

Abi beni aldatarak terk eden eski sevgilime hiçbir tepki vermedim sadece en başta itiraf ettiğinde ayrılmadan önce küfür ettim.1 ay oldu 2 gün önce bir numara aradı, ortak kız arkadaşımız sen onu özel numaradan aradın mı dedi.Hayır bende numarası bile yok sildim dedim.Emin misin diye ağzımı aradı.Dün de okulda arkadaşlarıyla yürürken ben yanlarından geçiyordum beni durdurdu müsaitsen sonra konuşalım mı dedi.Tamam dedim sonra buluştuk, konuşurken bildiğin beni sorguya çekti. Ben de benim senin gibi biriyle işim olmaz rahat ol ben değilim dedim direkt yanından gittim. Yem attığını düşünüyorum abi sence ne olabilir?

Junior da silva
Guest
Junior da silva

Iyi günler sevgilimde biraz özgüvensizlik var.şöyle örnekleyeyim bu kızın arkadaşları (erkekler de kızlar da) bu çocuk sana nasıl bakmış, yan yana yürüdüğünüzde onun yanında çok sönük kalıyorsun demişler.kız da akşam konuşurken bana anlattı baya morali bozuktu.onlar seni kızdırmaya çalışıyorlar diyorum yok ciddi ciddi söylüyorlar diyor. çirkin değil hatta benden önce de ilişkileri olan birisi.Bunun gibi özgüvenini düşüren bir olay daha olmuştu onda da kızın en yakın arkadaşı (kız) bu çocuk sana baktıysa herkese bakar demiş.aslında özgüvenli birisi bana ilk adımı atan da yürüyen de oydu. arkadaşlarının yorumlarını kafasına çok takıyor ve özgüven diplere düşüyor.normal takılmak varken bu sefer kıza özgüven… Read more »

Random
Guest
Random

Mahmut abi merhaba kız arkadaşımla onun haklı olduğu bir konuda kavga ettik aldatma ihanet yalan değil özür diledim bana saygı duymadığını anladığım gururumu kıran şeyler söyledi.”Özgüvensizsin, pasifsin, korkaksın”bu üç şeyi söyledi ne dediğinin farkında mısın dedim evet öylesin dedi.Sonrasında da içini döktükten sonra bir şey söylemeden eve gittim 1 gün sessiz kaldım sonra arayıp ayrılmak istediğimi söyledim.Nedenini sordu bana saygı duymuyorsun özür diledim kabul etmesen bile özgüvensiz pasif korkak demen benim ağırıma gitti dedim.Gururunu kırdığım için özür dilerim ayrılmanı istemiyorum dedi.Zaman ver 1 2 gün düşüneyim dedim.Abi bitirmeli miyim yoksa devam etmeli miyim bana saygısı gitmiş sanki ayrılmayayım diye özür… Read more »

Sven
Guest
Sven

Mahmut abi merhaba, 4 yıl önce arkadaş aracılığıyla benden hoşlandığını söyleyen bir kız vardı.Eski kız arkadaşıma oneitis olduğumdan reddetmiştim.İnstagramda takipleşiyoruz, daha önce hiç kimseye yürümedim bu zamana kadar 2 ilişkim oldu sadece.Bugün instagramda hikaye atmıştı cevap verdim 15 dakika kadar konuştuk.Normalde soğuk bir kızdı ama sıcak konuştu.Kız başka yerde ben başka yerde üniversite okuyoruz. İkimizin de memleketi aynı yazın aynı şehire gideceğiz.Ne zaman döneceğini sordum temmuzun başında dedi o da bana sordu ben de haziranın ortası dedim.Geldiğinde bir şeyler içelim dedim ” Bakarız.”yazdı.Sonra da 5 10 dakika daha konuştuk ben işim var dedim konuşmayı sonlandırdım.Amacım sevgili olmak değil takılmak.Temmuzda geldiği… Read more »

Blueinf
Guest
Blueinf

Abi öncelikle çok teşekkür ederim daha önce yürümeye cesaret edemediğim güzel hatunlar ile sohbet etmeye başladım .sitenin kısa sürede bana kattıkları saymakla bitmez 😄 .Çevremdeki erkeklerin çoğunun tanrıça gibi baktığı bir kıza mesaj attım .Kız normalde çok güzel fakat son attığı fotoğraflarda elbisesine vs takılarak sohbet açtım daha sonra eğlenceli bir şekilde sohbeti ilerlettim .daha sonra o da benim attığım fotoğrafa yorum yaparak sohbet açtı.Bir süre mesajlaştıkdan sonra , Zaman ve yeri belirleyip buluşma teklif ettim.Teklifi ettiğim gün kız hiçbirşey yazmadı ve ertesi gün haftasonu müsait olmadığını güler yüzlü bir emoji ile atmış . Bu tarz bir durumda tam olarak… Read more »

eleutheromanian
Guest
eleutheromanian

daha çok alıştırmayla soğukkanlılığını korursan hiçbir şey olmaz.

1 34 35 36 37 38 67