Skype üzerinden görüşme ve özel tavsiye

Not : 18:00 sonrası görüşme için müsait değilim.

Uzun süredir kişisel istek üzerine yaptığım bu koçluk servisini standart hale getirdim. Bu görüşmelerin çok faydalı olduğuna sıklıkla şahit olduğum için hizmet olarak sunmaya karar verdim. İlişkiler, disiplin, maskülenite konusundaki bilgi ve tercihler doğru değilse bir erkeğin hayatındaki en acı ve pahalı hatalar yapılabiliyor. Bu görüşmelerde, somut sorunlarınızı konuşuyoruz ve çözüm için bir yol planı çiziyoruz. Ama sadece ilişki koçluğu yapmıyorum. Disiplin, aile, evlilik, çalışma hayatı, kariyer seçimi gibi konularda da konuşuyoruz.

Eski kız arkadaş, kadınlarla tanışma, uzun süreli ilişkiler ve toksik ilişkiler ile ilgili kitaplarımız konuşma yerine geçebilirler. Konuşmadan önce onlara bakarsanız aramanıza gerek bile kalmayabilir.

Görüşme siz alım yaptıktan sonra genellikle aynı güne ya da ertesi güne ayarlanıyor. Saat 1800’e kadar görüşme yapabiliyorum sonrasında uygun değilim.

Not: Eğer Türkiye dışındansanız, Türkiye dışı görüşme linki biraz daha uygun fiyatlı.

Türkiye’den Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Türkiye dışından: Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Payhip ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Mahmut Abi

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3180
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
1006 Comment threads
2174 Thread replies
164 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
967 Comment authors
Mahmut AbiKuzeyMuhendis177mustafaVatandaşın biri Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
tate
Guest
tate

mahmut abi bizden 10-15 yaş büyük olan BASED abiler bizde neye bakarak bizi değerlendirirler? Yani mesela sen 20-25 yaşında bir gençle haftada 2-3 defa aynı ortamda(spor vs) bulunsan, asgari düzeyde sohbet etseniz onun neyine bakarak takdir edersin veya bundan bir bok olmaz dersin ? redpill mantalitesi var mı yok mu diye mi bakarsın ?

Keyboard
Guest
Keyboard

Abi , 2 3 seferdir ilişkiye zorlayan bir kız var kendisinin erkeklerle muhabbeti olduğu için(erkek kanka ayakları) ”hayatında erkek varsa ben yokum,ben varsam erkek yok ” diyorum her seferinde.Kız bu dediğimi kabul etmeden ısrarla zorlamaya devam ediyor.Nasıl bir yol izlemeliyim?

Anonim
Guest
Anonim

Burada anlatacaklarımı ilk defa anlatıyorum ve artık yalnızlıktan sıkıldım uzun zamandır yazılarınızı okuyorum.24 yaşındayım,alt sınıf bir ailenin tek çocuğuyum,maddi olarak her zaman yaşıtlarımın baya bir altında kaldım ve 11 yaşımdan beri yazları hep ağır işlerde çalıştım(inşaat,fabrika,mevsimlik işçi).Hep kiracıydık ve bunu söylemeye utanırdım.Tek çocukluğun getirdiği yalnızlıkla arkadaşlarımı kardeşim yerine koyduğum oldu,fedakarlık yapıp bir şeye ihtiyacım olduğunda aynısını göremeyince hepsini çıkardım hayatımdan.Lise yıllarımda babam fabrikadan çıkarılınca,haliyle kira falan ödeyemediğimiz oldu ve ödeyemediğimiz 2.ayın başlarında ev sahibi tahliye davası açıp evi boşalttırdı.Annem ve babam bunun yüzünden sık sık kavga ediyordu,boşandılar.Annem anneannemin yanına döndü,babamı söylemek istemiyorum.16-17 yaşında falandım.Akrabalarımın hepsi gel bizde kal deseler de… Read more »

Automation
Guest
Automation

Abi selam, sevgilimle eskilerden hallettiğimiz bir kavga vardı, o zamanlar konuşarak çözmüştük ama geçenlerde insan içinde o konuyu açtı, ben de şu an kavga etmenin sırası değil bunu sonra konuşalım deyince nasıl bu kadar sakinsin deyip sert tokat attı. Arkasına bakmadan gitti ben de peşinden gitmedim. Şu an da sessiz kalıyorum 4 gün oldu. İlk 2 gün ses çıkmadı. Dün 1 kez aradı ben de açmadım, sms atmış sonrasında. Orda o kadar sakin kalman beni çok sinirlendirdi ben de tokat attım yazmış. Yani özür dilemek kusura bakma demek yok.Bu beni tokat atmasından daha da çok kızdırdı.Şu an benim yapmam gereken… Read more »

INTERNAZIONALE MILAN
Guest
INTERNAZIONALE MILAN

Mahmut abi merhaba haklı olduğum bir konudan Mart ayının ortasında 2 buçuk seneye yakın ilişkimi bitirmiştim.Daha öncesinde ayrılıklar ve tekrar barışmalar olurdu.Bende çok fena oneitis yapmıştı.Kendisi ayrılırdı , sonra ben 1 ay no contact yapıp dayanamaz tekrar kendisine ulaşır yazardım ve barışırdık,1 2 ay takılır tekrar o ayrılırdı böyle 4 5 defa döngüye girmişti.Tabi bu anlattığım ilişkinin son 6 ayında oldu.En sonki ise ben direkt bitirip bana kendisi ulaşmasın ben de görmeyeyim diye her yerden engelledim.İlk başlarda engellediğim halde bakıyordum profiline oneitis olduğumdan dolayı.O da beni engellemişti.Benim farklı sahte hesabım vardı ordan sadece futbol sayfalarını takip ederdim ve kız o… Read more »

tate
Guest
tate

Mahmut abi bahar şenliklerinde koz tavlanır mı? Sen üni okurken yapmış mıydın ? Ve bahar şenlikleri günlerini özlüyor musun abi , o tadı üni bittikten sonra gittiğin konserlerde alabildin mi

Soulfly
Guest
Soulfly

Merhaba abi, uzun zamandır birlikte olduğum bir kız var. Bu kızla başlama sebebim 1 2 konu haricinde tam benim kafama uygun olmasıydı.Ortak bir kız arkadaşımız var ve uzun zamandır onunla görüşmüyoruz yoğunluktan dolayı. Sonra o ve kız arkadaşım buluşuyorlar, nolduysa bu buluşmadan sonra oldu.O Kız gitti başka biri geldi resmen.Giyim tarzı da mesela bana tam uygundu başlarken tam istediğim gibiydi salaş takılırdı, birden crop giymelere başladı.Erkeklerle konuşmazdı mesafe koyardı eskiden ama şimdi artık konuşur oldu ve ben bundan rahatsız olduğumu, ilişkiye başlarken böyle bir şey yoktu sende diye dile getirdim.O kızın tonla erkek kankası ayağına uydu erkekleri var sosyal medyada… Read more »

Narnoswarch
Guest
Narnoswarch

Mahmut abi 23 yaşıma gireceğim geçen sene kırmızı hapı bu site sayesinde aldım ben de her erkek gibi dibe düştüm neyse ilk kırmızı hapli ilişkimi suan yaşıyorum 10.ay olacak aramızda mesafe var ama ayda 10 gün görüşüyoruz cinsellik vs her şey güzel ama ben sıkılmış hissediyorum ama eğer ayrilirsam ve istediğim bir ilişki bulamazsam onu bıraktığım için pişman olurum hissi var ya da klasik ayrılınca ve o benden önce sevgili yaparsa birden gelen tekrardan arzu duyma hissi bunların önüne nasıl geçerim

Commerical
Guest
Commerical

mahmut abi, kız arkadaşımın instagramda attığı storylere cevap verenler oluyordu.Kanka çok güzelsin tarzı şeyler yazıyorlardı.Ben o zamanlar bu siteyi keşfetmemiştim, kızla tartışıp zorla o elemanları çıkarttırıyordum gerginlik çıkıyodu.Bu durum kız arkadaşımın her ne kadar hoşuna gitmiyor gibi görünse de aslında bu kıskançlığımın hoşuna gittiğinin itiraf etmişliği var.Bu siteyi keşfettikten sonra yazan erkekleri söylediğinde bir daha hiç takmadım, kendimi ödül olarak gördüm ve banane modunda takıldım.Bu sefer ben tepki vermeyince de sen artık eskisi gibi beni sahiplenmiyorsun, sevmiyorsun, kıskanmıyosun demelere başladı. Bu sefer de bunlar için kavga çıkıyor. Bunun bir ayarı yok mu ben ne yapayım?

marcusa
Guest
marcusa

abi merhaba. bir süredir görüştüğüm bir kadın vardı, ancak 6 aylık ilişki sonlarına doğru hâlâ kararsızdı, onun beni yedekte tuttuğunu hissetmeye başladım, davranışlarında da soğuma, ilgisizlik gözleniyordu ve artık düşüncelere dayanamaz hale gelince onunla iletişimimi tamamen kestim. üzerinden yaklaşık 3 ay geçti, yaptığımın zayıf bir hareket olduğunu fark ettim. şimdi, iletişimi ben kestiğim için onun tekrar iletişim kurmaya çalışmasını beklemem yanlış mı olur? ancak iletişime geçersem de aynı cebe girme ya da takıntılı bir adam gibi gözükme ihtimali beni durduruyor. kısa bir süreydi ama bana çok şey kattı, bu siteyle de bu olay sonrasında tanıştım. “artık görüşmeyelim” demek o zamanlar… Read more »

Dr.Holstein
Guest
Dr.Holstein

Çok uzun süreli ilişki bittikten sonra kafadan silme olayını nasıl yapabiliriz. 7 yıllık(lise son+6 yıl üniversitede devam etmiş) ilişki bu sene Şubat ayında bitti.Ayrılığın sebebi son zamanlarda çok sık kavga ediyorduk bu yüzden daha fazla devam etmedik, ortak karar.İki taraf da çok yatırım yaptı, cinsellik de vardı.Ama biraz oneitis olmuş gibiyim, ayrılıktan beri kimseye yürümüyorum. Çalışmaktan başka zamanım hep erkeklerle geçiyor(Halısaha,paintball, fitness vs.).Onun dışında bazen tüm gün eve kapandığım hiç çıkmadığım oluyor ama bunu öyle depresif şekilde değil normal şekilde yapıyorum.Açıkçası kızlara karşı biraz da isteksizleştim, yaşayabileceğim her şeyi bir kızla 7 sene boyunca yaşadığıma bağlıyorum.Halihazırda bir kabuğum var ve… Read more »

Winwin
Guest
Winwin

Abi selam,arkadaş çevrem son ilişkim bittiğinden bu yana gel sana birini bulalım diyorlar.Hatta bazen onların kız arkadaşları da yanımızdayken kız arkadaşları da sana bizim x’i ayarlayalım diyorlar.Görücü usulü gibi geliyor bana.Bu sekilde bir ilişki yapmanın sıkıntıları nelerdir ?

SCS
Guest
SCS

Merhaba Mahmut Abi, 3 ay önce annemi kaybettim kız arkadaşım yanımdayken ağlamıştım.O zamanlar teselli veriyordu.Geçenlerde tartışırken ” Ağlayacaksan hiç tartışmayalım”diye bir cümle kurdu.Ben de sinirlendim patladım. Batırdığımı, sıvadığımı biliyorum burdan sonra bu ilişki düzelir mi yoksa bitirmeli miyim?

Bimdeki Tester
Guest
Bimdeki Tester

Mahmut abi 9 aylık bi ilişkim var.İlişkimizde bana göre problem olan şey her gün buluşuyoruz. Her gün. Aynı okuldayız. Artık sıkılmaya başladım ve hareketlerimden de nelli oluyor. Mesela erkek arkadaşlarımla dışarda daha az vakit geçirmeye başladım, kendime ait zamanım yok denecek kadar az. Sevgilime açtım konuyu. Ben seni her gün görmek istiyorum, benim sevgi anlayışım bu frlan diyor. Dün konuştuk bu konuyu hemen lafı biraz uzak kalalım o zaman vs dedi. Benim isteğim uzak kalmak değil ki. Monotonlaştı artık buluşmalar.

Bunu onun kalbini kırmadan nasıl hallederim abi

Sade
Guest
Sade

Abi iyi günler.Sevgili olduğumuz bir kız, kızlı erkekli bir eve kalmaya gitmiş ve bunu bana emrivaki yapıyormuşçasına gecenin 1inde mesaj olarak söylüyor.Mesajda ani bir şekilde oldu diye belirtmiş.Ben de o zaman ani bir şekilde numaramı sil diye mesaj atıp her yerden engelledim.1 ay geçti ve o evdeki kız ve erkekler yanıma geldi saçma sapan konuşma yaptılar, kendilerini açıkladılar.Kızı boş yere suçlama onun suçu yok dedi meriç efendiler. Ben de suçu olsa da olmasa onunla daha işim olmaz önüne baksın dedim.Farklı fakültedeyiz,bizim fakültedeki tanımadığı insanlara kadar gidip ulaşmış benle barışmak için.Araya adam sokuyor ve bu beni kendisinden daha da soğuttu.O araya… Read more »

1 33 34 35 36 37 68