Vaka çalışması – Eski sevgili ve son dakika direnci

Abi yardım et. 2 ay önce beni terk eden eski sevgilime iletişimi kes kuralı uyguladıktan sonra bana ulaştı ve senin tavsiye ettiğin gibi kısa bir mesajlaşmadan sonra onu buluşmaya çağırdım. İlk buluşma iyi geçti, ikincisinde ise evime davet ettim ve geldi.

Güzel.

Bir şeyler yedik ve koltukta yiyişmeye başladık ama seks olmadı 🙁 Ne zaman atak yapsam beni durdurmaya çalıştı ve hatta sütyenini açmaya çalıştığımda koltuğun en ucuna kaçtı. Şimdi eğer son dakika direnci olursa geri adım atmam ve sonra denemem gerektiğini biliyorum.

Evet 2 ileri, bir geri.

Ama ben bütün gece seks yapmaya çalıştım ve seks olmadı.

Bir gecede de maksimum 2-3 kere atak yapacaksın. Yavaş ve oyuncu bir şekilde 2-3 denemen ve her seferinde geriye çekilmen gerekli ama olmuyorsa istemeye devam etmek seni seks dilencisi kategorisine sokar. Bu, oldukça iticidir. Özellikle de eski kız arkadaşına yapıyorsun bunu.

Çok hızlı gidiyorsun. Yani seks gitmen tamam ama sürekli bir çaba ile gitmen ve sürekli atak yapman hata. Bir kadınla yiyişmeye başladığınızda, ileri adım atın. Eğer kadın kendini geri çekerse, siz de kendinizi geri çekin. Peşinden devam edip, kızı mıncıklamaya, öpmeye devam etmeyin. Bir süre muhabbet edin, sokulması için kucağınızı açın ve bir süre size dokunmasını veya size sarılmasını bekleyin. Hemen üstüne atlamayın. Bu olunca da yine öpüşme, yiyişme ve ileri. Sürekli olarak üstüne gitmek, kızın donunun içine doğru acele, ısrar ve hatta bazen zorlama ile girmeye çalışmak hem itici, hem de yanlış.

Üçüncü görüşmede de bana geldi. Yine öpüştük, yiyiştik ama göğüslerine dokunduğumda kendini geri çekti. Bu sefer peşinden gitmek yerine kendimi geri çektim ve ona burada okuduğum gibi gülümseyerek “bebeğim, ben böyle yanımdayken seni öpmeden duramam, çok seksisin daha da ileri gitmeme de engel olamam” dedim. İlişki konusuna hiç girmedim. Buna kıkırdayarak cevap verdi. O gece bir daha atağa geçmedim.

Eğer sana dokunup sarıldıysa bir daha baştan atağa geçebilirdin. Yoksa bu ikinci reddedişten sonra senin atağa geçmen yanlış olurdu.

Şimdi dün aradım ve bir daha buluşacağız ve yine bana gelecek. Ben ne yapacağım?

Şimdi birincisi, bu aşamada sana her zaman o ulaşmalı. Yani sen arıyorsun da buluşuyorsunuz ve bu çok zayıf bir davranış. Bu kız yeni bir kız değil, seni terk eden eski kız arkadaşın. Bunu unutma. Aramaları o yapacak. Hani daha sıcak ve yakın olsanız belki sen arardın ama yatakta da reddettiği için o aramadan ona ulaşmayacaksın. Yeni bir kızla sen arayabilirsin, bu kızın o hakkı yok.

İkincisi, bir daha sana ulaştığında yine direkt eve çağır. Dışarda buluşma, para harcama. Bundan sonra eğer öpüşüp yiyişmeye başlayacaksanız, o sana yanaşacak ve öyle başlayacaksınız. Yoksa sen kıza tek bir atak bile yapmayacaksın.

Kadın kendini geri çektiğinde yaptığını düşündüğüm hata, kendini geri çekmemen veya çeksen bile bir iki dakika sonra kadına yeniden atak yapman. Bunu yapma, özellikle de bu aşamadan sonra. Kendini geri çek ve o sana bir daha sokulmadan, sen onunla cinsellik başlatmaya çalışma.

Senin duruşun bu gece sana hiç dokunmasam bile umrumda değil olmalı. Peki bu şekilde ne kadar buluşacaksınız? Başından itibaren bu hatayı yapmıyor olsan, 4. son şansı derdim ama şimdi böyle davranarak 2-3 buluşma şansı daha verebilirsin. Ama tekrar ediyorum, (1) o sana ulaşacak yoksa görüşmeyeceksiniz, (2) evde buluşacaksınız ve (3) o sana yanaştı mı cinsel olarak yürüyeceksin, kendini çektiği yerde kendini çekip o sana yeniden yanaşmadan yürümeyeceksin.

Eğer verdiğin şans kadar sürede bir şey olmuyorsa, kız sana ulaştığında buluşma teklif etmeden kibarca başından sav. Eğer o buluşmak isterse ve vaktin de bolsa, bir kez daha şans verebilirsin yoksa buluşma istemediği sürece kibarca başından sav.

Şu aşamada sadece bu kızla buluşuyorsan, bu da yanlış. Yani kızın 2 aydır ayrı olmanızdan sonra seninle seksi sürekli olarak durdurması, bunu halihazırda yapabiliyor olma ihtimalini de arttırıyor. Sen sadece onunla buluşma.

Sürekli peşinden koşmak, sürekli seks başlatmaya çalışmak, bir sonucu olmasa da sürekli buluşmaya çağırmak, muhtaç erkeklerin alameti farikası. Bu duruma özellikle eski kız arkadaşınla düşeceğine, bu kızla bir daha hiç olmasa daha iyi. Zaten bu duruma düşersen bir daha hiç olmaz.

Diğerleri için de yeni bir kızla öpüşmeden sekse giderken son dakika direnci görünce ne yapacağınız konusu hemen hemen aynı.  Burada dediğim gibi yeni kızın tek avantajı, buluşmaları sizin ulaşarak aramanızın dert olmaması.

Bir de ne olursa olsun, eğer seks olmuyorsa, öpüşürken pantolon üstünden bacak mikmeye çalışan süs köpeği gibi sürtünmeyin. Kızın sürekli olarak orasını burasını mıncıklamayın, azıcık centilmen olun. Ayrıca orasını burasını mıncıklayarak, sürtünerek ortaya dökeceğiniz abazanlık çekici değil, itici. Bırakın bir miktar yavaş olsun, daha fazlasını istesin ve sizin yapmanız için heyacanla beklesin. Böylesi daha seksi ve çekici.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

41
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
13 Comment threads
28 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
21 Comment authors
AnonimXc40CicinamSMerak Ediyorum Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Sedat
Guest
Sedat

gene eve gelecekmiş bu seferde olmayabilir eğer olmazsa birdahakine sen arama hem o arayıp gelirse elin daha güçlü olur.

can
Guest
can

bana yardimci olduğu için söylüyorum, seks hamlen reddedildiğinde tam o anda başka bir kızın seninle yatmak istediği fikrini patlat zihninde. reddedilmenin normal olduğunu unutma. asla ısrar etmeden kalk ve gerekiyorsa başka bir şeyle ilgilen.

UnBroken
Guest
UnBroken

Yazıyı okudum aklıma geldi.Tam aynı olmasa da bu yazdığınızı ben bir arkadaşa tavsiye etmiştim.Olayı da bu arkadaşın olayıl ile benzerdi.Kız öpmesine bile izin vermiyordu, bu yüzden bitirdi,bir süre sonra kız kendisi geldi.Ve yine devam ettiler,her şey yolunda gidiyor hatta kız evine de gitmiş bir kaç defa.Ama sex olmamış.Bem olmuyorsa 4. Görüşden sonra kızı bırak dedim.Ama arkadaş “bu kızla sexden fazlasını düşünüyorum,evlenmek istiyorum tabu her şey uzu süre yolunda giderse.Ve ben kızla bir az konuştum,bakire ve muhafızakar bir ailesi var.” Dedi. Bir şey demedim. Ama şimdi düşünüyorum da her zaman diyoruz ki isteyen kadın bir yolunu bulur.Ama aynı zamanda hipergamiye büyüdülüş… Read more »

Hlk
Guest
Hlk

Mahmut abi, merak ettiğim bir durum var. Bizi terkeden kız geri döndüğünde neden bulusma gerceklestiriyoruz. Bitmiş bir şey sonuçta, karşı taraf terketmiş, onun geri dönmesine neden olumlu karşılayıp buluşuyoruz. Biten bir şeyin ardından önümüze bakmak daha doğru degil mi? Sırf
tekrar seks yapacağız diye mi bulusuyoruz.

MASKULEN
Guest
MASKULEN

Birincisi terkeden kızın tekrar geri donmesıne erkek adam müsaade etmez(elbette bunu uygun bi dille ifade eder götlük yapmadan) zira kadın onu zamanında şu ya da bu sebepten dolayı terketmiş bitmiş gitmiş .İkincisi buna kım olursa olsun yenıden bı sans tanımak erkek adama yakısacak bısey değil bana göre.Sonra biten bişeyin ardından hiç bakmadan erkek adamın yalnızca kendini merkeze alarak bırtek kendi sahsı yoluna bakması ve her zaman ilerlemesi maskülenite ve erkek adam olmanın zaten olmazsa olmazıdır ve erkek adam bunu kesinlikle uygulmalıdır.fFakat maalesef cogu erkek bu kuralı uygulamıyor uygulayamıyor zira altta yatan temel nedenin MUHTACLIK!!oldugundan ya bıhaber ya da yalakalık yapıp… Read more »

M.A.T
Guest
M.A.T

Mahmut abi merhaba. Eski kız arkadaşımın bana bir miktar borcu vardı. Bu aralar paraya sıkışığım bende arayıp istedim. Bazı arkadaşlarım yaptığımın yanlış bir şey olduğunu, erkekliğe sığmadığını falan söylediler ve ben kendimi acayip kötü hissetmeye başladım bu konuda. Ocağına düştüm yetiş sence ne yapmalı ? Tekrar arayıp gerek yok kalsın mı demeliyim. Teşekkürler.

tim
Guest
tim

istemek hakkın tabii, seninle sevişmiyor bile parayı hibe edecek halin yok bence

Vas deferans
Guest
Vas deferans

Mahmut abi selam, 2 senelik eski sevgilimle 1.5 sene önce ayrıldık ondan sonrası no contact. Bu sürede bazen suçlayıcı bazen sitemkar mesajlarla ulaştı 2 3 ay aralıklarla aradı. Hiçbirine yanıt vermedim. Başka kızlar da oldu bu sürede. Geçen aylarda direkt gece vakti aramalardan sonra gece sana gelmek istiyorum diye mesaj attı sonra aramalar falan. Aynısı dün de oldu. Kız gece eve gelmek istiyor. Kızla duygusal hiçbir şey düşünmüyorum. Tamam gel demem sakıncalı mı?

Tıpçı
Guest
Tıpçı

Abi uzun süreli kız arkadaşım iletişimi kes kuralından sonra geri döndü ve benim olduğum şehire taşındı bunu benim için yaptı tercih ederek ilişkimiz eskisi gibi fakat zamanında aldattığım, başıma buyruk olduğum ve buraya taşınarak sanki ona borçlu olduğumu hissettiriyor ondan başkasıyla vakit geçirmeme tilt olup kavga çıkıyor sürekli onla kalmamı istiyor anlam veremiyorum. Help me 😳

FatihY.
Guest
FatihY.

Merhabalar Mahmut Abi, 5 yıllık bir ilişkim vardı. İlişkimizde zaman zaman küçük tartışmalar, fikir ayrılıkları vs. olsa da genellikle mutlu bir ilişki diyebilirim. Görüşme konusunda da bir sıkıntımız yoktu, zira kız arkadaşım benden birkaç blok ötede oturuyor. Yürüyerek 10-15dk gibi düşünebiliriz. Bazen haftada 3-5 bazen 1-2 görüşürdük, ikimizin iş durumlarına bağlı olarak. Ben doktora yapıyorum ve çalışıyorum, kız arkadaşım da kurumsalda çalışıyor uzun senelerdir. Aylık kazançlarımız arasında uçurum yok fakat ben çok genç yaşta yaptığım yatırımlar nedeniyle daha fazla getiri elde edebiliyorum, aylık getiriye ek olarak. Redpill olayını da 1-2 sene önce keşfettim ama hayat tarzımda çok değişiklik yaptığımı söyleyemem,… Read more »

Burak
Guest
Burak

Mahmut abi merhaba dün gece önceden barda tanıştığım bir kız beni evine davet etti ben de gittim biraz şarap içtik ve muhabbet ettik ardından öpüşmeye başladık tam öpüşmenin ortasında kendini geri çekti ve biraz hızlı gittik bugün yapamiycam belki bir dahakine toparlarız tarzı bir şey söyledi ben de olur tabi nasıl istersen dedim ve zorlamadım istediğin zaman gidebilirsin dedi ben de bunu duyduktan sonra tekrar atak yapmanın gereksiz olduğunu düşündüm ve çıktım gittim çıkarken haberleşiriz tekrar dedi bana olur dedim sence bu kıza tekrar yazsam mı yoksa yazmayıp next yapıp ondan beklesem daha mı iyi olur ?

Merak Ediyorum
Guest
Merak Ediyorum

Mahmut abi eski sevgilimle 3 aylık aradan sonra karşılaştık tekrar görüşmeye başladık. İlk 2-3 görüşmede temasa gitmese de sonradan gitti. Çok meraklı gibi üstüne gitmiyorum hatta kendisi “bizden olmaz artık baksana beni karşılamak için gelmemişsin” şeklinde gülerek laf atıyor. Bende trafik saatini bahane ediyorum örneğin ve gülerek cevap veriyorum. Ama çok fazla karışık sinyal veriyor benim şiraze kaysında istemiyorum. Çünkü bazen sevgilim değilsin dokunma diyor bazen de kendisi sırnaşıyor. Yani ilgiyi biraz daha mı çekmeliyim? Genellikle o aramaları yapıyor. Sabah günaydın mesajı akşam iyi uykular mesajı gibi şeyler yok. gün içinde ararsa her zaman ulaşılabilir olmuyorum. Akşam yemek için 2… Read more »

Koche
Guest
Koche

Önce sevgili olup sonra sekse giden insanlar var. Bu konu hakkında ne düşünüyorsun Mahmut abi?

Cici
Guest

Uzunca zaman sonra bana yazan engeli kaldıran kendisi eski sevgilimle buluştuk havadan sudan konuştuk 3 saat kadar.sonrasında ben kızı aramadım oda beni aramadı paylaşımlarıma bakıyor.iletişim kurmuyorum nasıl bir yol izlemeliyim?

Xc40
Guest
Xc40

Abi acil cevaplarsan çok sevinirim. Eski sevglim 4 aydayken ilişkiyi o bitirmek istedi ve bitirdik 2 aylık no kontak sonrası döndü. Dönüş sonrasi eskisi gibi yakınlaşmalar başladı buluşmalar başta çoğu ben teklif etsemde sonradan o da etmeye başladı. Bigün yine sessiz bir yerde yakınlaştığımizda ben başbasa kalacağımiz bı yere gidelim dedim hiç yapmasak olur mu dedi istemedigimden değil vs dedi ( daha önce cinsellik yaşamış) bende hayır bu saçmalık sen kız arkadaşımsın ve daha fazlasını istiyorum dedim tamam dedi ve yakınlaşmaya devam etti. Beni çalıştığı iş yerinde millete anlatır gün içinde hep benden bahsettiğini defalarca duydum yani duygusal yatırımda var… Read more »