Skype üzerinden görüşme ve özel tavsiye

Not : 18:00 sonrası görüşme için müsait değilim.

Uzun süredir kişisel istek üzerine yaptığım bu koçluk servisini standart hale getirdim. Bu görüşmelerin çok faydalı olduğuna sıklıkla şahit olduğum için hizmet olarak sunmaya karar verdim. İlişkiler, disiplin, maskülenite konusundaki bilgi ve tercihler doğru değilse bir erkeğin hayatındaki en acı ve pahalı hatalar yapılabiliyor. Bu görüşmelerde, somut sorunlarınızı konuşuyoruz ve çözüm için bir yol planı çiziyoruz. Ama sadece ilişki koçluğu yapmıyorum. Disiplin, aile, evlilik, çalışma hayatı, kariyer seçimi gibi konularda da konuşuyoruz.

Eski kız arkadaş, kadınlarla tanışma, uzun süreli ilişkiler ve toksik ilişkiler ile ilgili kitaplarımız konuşma yerine geçebilirler. Konuşmadan önce onlara bakarsanız aramanıza gerek bile kalmayabilir.

Görüşme siz alım yaptıktan sonra genellikle aynı güne ya da ertesi güne ayarlanıyor. Saat 1800’e kadar görüşme yapabiliyorum sonrasında uygun değilim.

Not: Eğer Türkiye dışındansanız, Türkiye dışı görüşme linki biraz daha uygun fiyatlı.

Türkiye’den Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Türkiye dışından: Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Payhip ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Mahmut Abi

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3180
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
1006 Comment threads
2174 Thread replies
164 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
967 Comment authors
Mahmut AbiKuzeyMuhendis177mustafaVatandaşın biri Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
GameOver
Guest
GameOver

Mahmut abi merhaba, kız arkadaşımla bugün her şey yolunda giderken tartıştık. Dersten çıkmış onu yurduna göndermeden önce bi bankta oturduk ,güzel güzel konuşurken telefonuna instagram bildirimi geldi sonra instagramdan ve telefondan bir arama geldi. Kendisine kim diye sorunca da kendisinin üniversitenin ilk ayında aynı yerde çalıştığı çocuk olduğunu iş için İstanbula gittiğini muhtemelen geldiği için aradığını söyledi. Sonra ben onu biraktim yurduna gitmesi için derse giriyordum bana çocuğun tekrar aradığını açtığını ve buluşmaya gideceğini söyledi aradım kimle vs diye sorunca da o çocukla buluşmaya gideceğini söyledi ben de derse gireceğim için ona yükseldim neden? Benim içim rahat değil senin rahattır… Read more »

Noname
Guest
Noname

Abi ne zaman devam edebileceksin bu gorusmelere? Benim sadece bir kerelik gorusmeye ihtiyacim var vaktin olursa, hatta yazili falan da olur, mail de olur. Buradan da sorarim da biraz fazla kisisel.

Castro
Guest
Castro

Abi merhaba.Bu zamana kadar kızlarla olan her türlü iletişimde hiç ben adım atmadım,hep onlar attı.Parkta tek başıma müzik dinlerken kızın birinin gelip set açıp numara instagram alması gibi anılarım da var.Sevgililerim de oldu , normal kız arkadaşlarım da ,tabaklarım da .İlişkiye , görüşmeye başlatan taraf hep onlardı.Ben sevgili olma konusunda 1 ay kadar hepsinde ilişkiye gerek yok deyip sonra ilişkiyi başlatıyordum ve 1 yıl falan sürüp bana karşı yapılan saygısızlıkta,bana uymayan bir şey olduğunda net bir şekilde arkamı dönüp gidiyordum.Buraya kadar her şey iyi görünüyor gibi ama sorunum şu ki ben buna alıştım ve kurtulamıyorum.Alıştığım ve kurtulmak istediğim şey sürekli… Read more »

Zagoran
Guest
Zagoran

Mahmut abi lütfen beni aydınlat, bana yürüyen, buluşma teklif eden kıza şehirden ayrılıp iş değiştireceğim için fazla yazmadım, gerçi o da benim ayrilacagimi öğrenince yazmamıştı ama, son gün ‘gitmeden görseydim seni’ yazdım sadece, instagram ini dondurdu bir hafta acmadi, uzak mesafe deyken “şimdi yanımda olsan paylasirdik” deyip kek fotosu falan atmıştı, 12 saat sonra hafta sonu orayı gezmeye gelcem yalnız gezmesem iyi olur demiştim,keşke sen yeterki işte ben hep gelirim diye yazsaymisim, ‘gelirsen mutlaka haber ver’ demişti, bunu söylerken zaten başka biriyle ilişkiye yeni başlamış,ben o şehirden ayrıldıktan sonra yani, daha sonra ghosting yaptı bana, ben şuan vicdan azabı çekiyorum… Read more »

Aynadaki tebessüm
Guest
Aynadaki tebessüm

Mahmut Abi merhaba. Yirmi bir yaşındayım, üniversite öğrencisiyim. Başıma öyle tuhaf bir olay geldi ki kimseye anlatamıyorum bile ve fazla hayat tecrübesi olan biri olmadığım için nasıl bir yol izlemem gerektiğini de bilmiyorum.     Bundan altı ay önce bir ilişkiye başladım. Sevgilim üç senelik bir ilişkiden çıkmıştı ve bu ilişki her zaman sanal olmuş. Başka şehirlerde yaşadıkları için böyle acayip bir ilişki yaşamışlar. Ancak sevgilim bu üç senenin sonunda eski sevgilisinin şehrine gitmiş ve orada bir gün kalmış. Eski sevgilisi onu ilişkiye zorlamış o da istememiş, fakat ters ilişkiye girmişler. Bana anlatırken zorladı deyip ağlamaya başladı, ancak ben kadınların göz… Read more »

Samt
Guest
Samt

Mahmut abi selam,Terk eden eski sevgiliye şans vermek, kırmızı hapa karşı mı?

xmatres
Guest
xmatres

Ben şimdi bu redpill’i yeni keşfettim, fakat ben ne mavi haplıyım nede kırmızı hap anlamıyorum ben bu öğretiye nasıl başlıyacağım nerden başlıyacağım neyi öğrenmem lazım tam olarak çözemedim?
Nerden Başlamam Gerek?
Nasıl ilerlemeliyim?

xmatres
Guest
xmatres

Sadece çerçeveyi koruyarak, Redpillde başarılı olabilir miyim?

bro
Guest
bro

Mahmut abi merhaba, ilişkideyken başka kadınlara ilgi duyduğumdan kafam hep oralarda oluyor, bir ilişkiden diğerine geçiş çok yorucu. Bununla ilgili bir yazı var mı sitede bulamadım?

Meraklı
Guest
Meraklı

Mahmut abi üniversite bitti ama şöyle ömürlük bir dost kazandım dediğim bir dostum olmadı ünide. Yani elbette ortamım oldu tabi ama , bizim bir üst dönemden sağlam bir arkadaşım var onu dışında tüm arkadaşlıklarım normal seviyedeydi. Üni de bittiğine göre artık galiba “merhaba merhaba “ moduna geçeceğiz. Sence üniversitede en azından 1 tane can dost edinmek mi gerekirdi ?

Furkan
Guest
Furkan

mahmut abi geriye dönüp baktığında hayatında en özlediğin dönem hangi dönemin?

Viktor Reznov
Guest
Viktor Reznov

Maumut abi selam.İlişki içinde olduğum kız arkadaşımla 3 yıla yakın ilişkimiz var ve üniversite nedeniyle 1 yıldır başka şehirlerdeyiz.Onun son senesi , bu sene üniversitesi otelde mezuniyet töreni yapacakmış.Bu konuyu 1 kez açmıştı buraya kadar dinledim tam devamını getirecekti ki aklıma bir şey geldi ve fark ettirmeden konuyu değiştirdim.Aklıma gelen şey ki herkesin aklına gelmiştir bu , muhtemelen biriyle dans etme gibi bir şeyler söyleyecek.Sonrasında bu konuyu 2 kere daha açtı tam konuya girecekti ki daha söylemeden hemen konuyu değiştirdim.Sonuç olarak ben bu konuyu daha fazla erteleyemem , mutlaka konuşulacak.Söylediği zaman kendimi tanıyorum ters tepki verebilirim,çok agresif birisiyim.Bana, sevgilisi varken… Read more »

Mamirock
Guest
Mamirock

Ultimatom vermeden, kendinden emin ve kibar bir cevap verebilirsin.

Güzelim ben kız arkadaşımın başka bir erkekle dans etmesini kabul etmiyorum. Birisi böyle bir şey teklif ederse reddet.

Ayrıca sana tavsiyem kelime dağarcığından “yol vermek, sitir etmek…” gibi kelimeleri çıkarmak .

Görüşme
Guest
Görüşme

Mahmut abi görüşme tamamen kalktı mı yoksa işlerin hafifleyince geri açacak mısın ?

Year of Sad
Guest
Year of Sad

4 aydır monk mode takılan geçmiş travmaları yüzünden kadın düşmanlığı derecesinde mgtowa yönelen birisine ne önerirsin ?

Sadeettin
Guest
Sadeettin

mahmut abi bir spor etkinliğine katılmıştım orda bir elemanla tanıştım beni instadan eklemek istedi adımı yazdım ekleştik sonra eve gidince profiline baktım ki eleman eşcinselmiş. kadın gibi ruj sürüp fotoğraflar paylaşıyor ben de homofobik bir insanım elemanı instadan atayım mı

1 32 33 34 35 36 68