Skype üzerinden görüşme ve özel tavsiye

Not : 18:00 sonrası görüşme için müsait değilim.

Uzun süredir kişisel istek üzerine yaptığım bu koçluk servisini standart hale getirdim. Bu görüşmelerin çok faydalı olduğuna sıklıkla şahit olduğum için hizmet olarak sunmaya karar verdim. İlişkiler, disiplin, maskülenite konusundaki bilgi ve tercihler doğru değilse bir erkeğin hayatındaki en acı ve pahalı hatalar yapılabiliyor. Bu görüşmelerde, somut sorunlarınızı konuşuyoruz ve çözüm için bir yol planı çiziyoruz. Ama sadece ilişki koçluğu yapmıyorum. Disiplin, aile, evlilik, çalışma hayatı, kariyer seçimi gibi konularda da konuşuyoruz.

Eski kız arkadaş, kadınlarla tanışma, uzun süreli ilişkiler ve toksik ilişkiler ile ilgili kitaplarımız konuşma yerine geçebilirler. Konuşmadan önce onlara bakarsanız aramanıza gerek bile kalmayabilir.

Görüşme siz alım yaptıktan sonra genellikle aynı güne ya da ertesi güne ayarlanıyor. Saat 1800’e kadar görüşme yapabiliyorum sonrasında uygun değilim.

Not: Eğer Türkiye dışındansanız, Türkiye dışı görüşme linki biraz daha uygun fiyatlı.

Türkiye’den Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Türkiye dışından: Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Payhip ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Mahmut Abi

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3180
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
1006 Comment threads
2174 Thread replies
164 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
967 Comment authors
Mahmut AbiKuzeyMuhendis177mustafaVatandaşın biri Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Sera
Guest
Sera

Bir gün öncesine kadar sorun yok akşam arayacagim diyip aramiyor ve sabahına engel atıyor heryerden birgün oncesindede engellemek istesem çok önceden yapardım diyor ne anlamaliyim

Kennedy
Guest
Kennedy

Selam,22 yaşındayım.17 yaşındayken ergenliğin getirdiği meraktan olması lazım aynı apartmandan oturduğumuz feminen bi erkekle 2 yıl boyunca onlar taşınana kadar çok defa cinsel ilişki yaşadım.Bunu yaşarken kız arkadaşım da vardı tabi bunlardan haberi yoktu.Onla ayrıldık başka bir kız arkadaşım oldu 20 yaşındayken onla da cinsellik yaşadım aslında eşcinselliğe ilgim yok o meraktandı. Eşcinsel ilişki yaşadığım kişiyle 3 yıldır görüşmüyoruz ama kız arkadaş edinmeye korkuyorum. Sanki bir gün beni bulup kız arkadaşlarımdan birine her şeyi anlatacakmış gibi bir korku oluyor içimde.Bu korkuyu aşmam gerektiğini biliyorum nasıl aşabilirim ne önerirsiniz ?

Alex de souza
Guest
Alex de souza

Abi selam. Kız arkadaşım 1-2 haftadır normalde yoğun olan ilgisini geri çekti. Bende bir kaç kere bu konuda konuştum fakat böyle bişey olmadığını söyledi. Bu süreç böyle devam ederken bende istemsizce artık kendimi geri çekmeye başladım. Mesela pazartesi buluşcaktık buluşmayı erteledi. Salı buluşcaktık fakat tekrardan aynı şeylerle ertelendim. O saatten sonrada kendimi geri çekmeye karar verdim. Çarşamba günü istanbula gitti sınav için ve akşam dönecekti. Bende arkadaşlarla takılmaya karar verdim 7-8 gibi aradı terminale geliyorum dedi. Bende okeyledim sonrasında eve geçmiş bende dalmışım muhabbete. Bana beni niye gelip görmedin dedi terminalden almadın beni hiç merak etmiyosun vs.. bende işim olduğunu… Read more »

khloe
Guest
khloe

Mahmut abi Guy Winch’in bir kitabı var Kırık bir kalp nasıl iyileştirilir? diye buradaki bir çoğunun sana oneitsli bir şekilde geldiğini fark ediyorsundur bu kitaptaki yazanları incelemedim ama tedxte bir konuşması var oradaki konuşmaya göre gayet işe yarayan bir kitap gibi duruyor daha önce okudun mu yada kitabın adını duydun mu duyduysan tavsiye eder misin

Mahmut aktaş
Guest
Mahmut aktaş

Merhaba Mahmut abi seni 1-2 aydır keşfettim Spotify dan podcastlerini dinledim 2 kitabını aldım velhasıl sevdim abi muhabbetini düşünce biçimini teşekkürler bu hizmetlerin için. Abi bi kız var 2 yıldır arkadaştık aynı iş yerinde çalışıyorduk ve çok da iyi anlaşıyorduk ilgim yoktu başta sonradan insanlar falan hep yakıştırmalar falan yaptı aklıma yattı ee kızı da biliyorum dedim serseriliği bırakayım adam akıllı ilişkim olsun (öncesinde hep kısa ilişkilerim oldu bağlanma ve sevme konusunda sorun yaşadım yapamıyordum sıkılıyordum ) abi kıza ilgi alaka ,zaman ve onu mutlu etmek hoşuma gidiyordu ve açılmıştımda ama o arkadaşlıktan öteye geçemeyeceğimizi benim için lise arkadaşımdan farkın… Read more »

Adamcagiz
Guest
Adamcagiz

Murat abi, evlililikte kadının kız arkadaşlarıyla tatile gitmek istemesini nasıl buluyorsun? Kız kıza gezmek istiyorlar. Erkek olarak izin vermek mi gerekir?

Mehmet abi
Guest
Mehmet abi

Murat abi hangi köyün muhtarı

Blade
Guest
Blade

“Mahmut Abi” Türkiyedeki ilk kırmızı hap sitesi senin galiba….. Bir de diğer sitelere baktığımda en iyi site burası gibime geliyor. En kapsamlı bilgiler sen de değil mi ?

Goalkeeper
Guest
Goalkeeper

Abi 2 hafta önce halısahada kaleciyken bir kız geldi tellerin arkasından benle konuşmaya çalıştı. ben maçtaydım kısa kısa cevaplar verdim maçın sonunda instagram kullanıyor musun dedi, kullanıyorum dedim ekleştik.eve geldim mesaj atmış canım beni tanıdın mı 😋 diye.benimle tşak geçiyor zannettim ama yürümeye başladı, çok yakışıklısın seni beğendim bu yüzden ekledim diye.2 haftadır her gün o mesaj atıyor konuşuyoruz ben hiç sohbet başlatmadım.kız hb4 falan ama 2000 küsür takipçisi var her fotosuna 100 küsür erkek çok güzelsin gibi yorumlar yazmış.bu da hepsine teşekkür ederim bebeğim yazmış.Kızın yorumundaki bazı erkekleri tanıyorum aşırı serseri erkekler sabıkalı olanlar var.onlarla muhatap olmamak için kıza… Read more »

Sheamus
Guest
Sheamus

Yakın zamanda askere gideceğim, uzun süreli ilişkim var ama aldatılmaktan korkuyorum.Sosyal medyada ve çevremde de askerdeyken aldatılanları görüyorum.Bana korkma diyeceksiniz ama aldatılmaktan daha çok haberimin olmamasından, ben yokken arkamdan işler çevirmesinden korkuyorum.Malum bu devirde kimseye güvenilmiyor.Kendimi rahatlatmak için ne önerirsiniz.

Herhangi biri
Guest
Herhangi biri

Merhaba, kız arkadaşım son zamanlarda bana otizmliymişim gibi manipüle çalışmasına başladı. Ben konuşurken dinliyor aradan 4 5 saniye geçiyor ve söylediğin şeyi kısık sesle tekrarladın diyor.Öyle bir şey yok tekrarlamıyorum diyorum farkında değilsin diyor. Bunu her seferinde olmasa da 2 3 cümle kurmamda bir sen konuştuklarını düşük sesle bir kez daha tekrar ediyorsun diyor. Amacının bana sanki hastaymışım gibi davranıp manipüle etmesi diye düşünüyorum.Sizce nasıl davranmalıyım?

FlyEmirates
Guest
FlyEmirates

Abi kız arkadaşım son zamanlarda çok hata yapmaya başladı.Öncesinde 2 kere ayrıl barış yapmıştık. Bana karşı da arkadaşlarına karşı da sürekli hata yapıyor, geçenlerde hata üstüne hata yapıyorsun dedim. Benden önce bir kız arkadaşı da buna aynısını söylemiş çok hata yapıyorsun demiş. Arkadaşım gibi konuşma hata üstüne hata yapıyorsun cümlesinden nefret ediyorum beni hatalarımla sevecek bir erkek istedim her zaman dedi. O an bir şey demedim ama içimden direkt bunun manipüle cümlesi olduğunu anladım. Sıradaki hatasını bekleyip ayrılmayı düşünüyorum. hatasını beklemeden ayrılsam sanki pişman olacakmış hissi var içimde. Ne yapayım?

Yuşa
Guest
Yuşa

Merhaba Mahmut Abi, üniversitede 1.sınıfım ve önümde daha 5 sene var. Martın ortalarına kadar aynı üniversiteyi (farklı fakülte) kazandığımız kız arkadaşımla beraberdim kavga ederek ayrıldık. O zamandan beri bu siteyi takip edip yazılarını ve yorumları okuyorum. Nerdeyse 3 aydır kızlarla muhatap olmadan takılıyorum(yürüme anlamında). Yaşım 20 olmasına rağmen sanki önüme bir daha hiç kız çıkmayacakmış gibime geliyor ve o kız benim ilk sevgilim değildi. Lisede bile olmuştu.Özellikle üniversitede yürürken çoğunlukla çiftleri görüp oneitis gibi eski sevgilimi aklıma getiriyorum.Yeni kızlara yürüsem kim olduğunu ne olduğunu ne tepki vereceğini veya sevgilisi var mı yok mu bilmiyorum ve bu da garip hissettiriyor. Zaten… Read more »

Siu
Guest
Siu

Mahmut abi ailemle askerlik konusunda yoğun bir kavga ediyoruz ben askere gitmek istiyorum ailem de bedelli göndermek istiyor bu konuda sürekli çatışma yaşıyoruz. Ben askerliği yapıp ileride anlatacak anılarım olsun istiyorum ayrıca bedelli gidenlere de pek olumlu bakmıyorum abi bana ne önerirsin bıktım tartışmaktan

Jayce
Guest
Jayce

mahmut abi sevgilim olunca kendimi istemeden her şeyimi o yapmış halde buluyorum.Bunun nedeni benim 20 yaşına gelene kadar babamdan şiddet görmem , evin tek çocuğu olduğuım için yalnız büyümem.Bu zamana kadar 2 sevgilim oldu 2 sinde de aynısını yaptım sonu kötü bitti.İlk sevgilim tarafından aldatılınca bir daha hayatımdaki insanı her şeyim yapmayacağım demiştim ama 2. olunca da aynısını yaptım 2 yıl sürmüş olsa da aldatılmasam da yine kötü bitti.İstemeden yaptığım bir şey bu , önüne nasıl geçebilirim ?

Samt
Guest
Samt

Mahmut abi yakın zamanda meditasyon nasıl yapılır hakkında bir yazı veya podcast gelir mi ?

1 35 36 37 38 39 68