Skype üzerinden görüşme ve özel tavsiye

Not : 18:00 sonrası görüşme için müsait değilim.

Uzun süredir kişisel istek üzerine yaptığım bu koçluk servisini standart hale getirdim. Bu görüşmelerin çok faydalı olduğuna sıklıkla şahit olduğum için hizmet olarak sunmaya karar verdim. İlişkiler, disiplin, maskülenite konusundaki bilgi ve tercihler doğru değilse bir erkeğin hayatındaki en acı ve pahalı hatalar yapılabiliyor. Bu görüşmelerde, somut sorunlarınızı konuşuyoruz ve çözüm için bir yol planı çiziyoruz. Ama sadece ilişki koçluğu yapmıyorum. Disiplin, aile, evlilik, çalışma hayatı, kariyer seçimi gibi konularda da konuşuyoruz.

Eski kız arkadaş, kadınlarla tanışma, uzun süreli ilişkiler ve toksik ilişkiler ile ilgili kitaplarımız konuşma yerine geçebilirler. Konuşmadan önce onlara bakarsanız aramanıza gerek bile kalmayabilir.

Görüşme siz alım yaptıktan sonra genellikle aynı güne ya da ertesi güne ayarlanıyor. Saat 1800’e kadar görüşme yapabiliyorum sonrasında uygun değilim.

Not: Eğer Türkiye dışındansanız, Türkiye dışı görüşme linki biraz daha uygun fiyatlı.

Türkiye’den Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Türkiye dışından: Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Payhip ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Mahmut Abi

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3180
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
1006 Comment threads
2174 Thread replies
164 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
967 Comment authors
Mahmut AbiKuzeyMuhendis177mustafaVatandaşın biri Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Nyugen
Guest
Nyugen

Merhaba Mahmut Abi, bir kere önceden yazmıştım cevaplamıştınız eski sevgilimle o zamanlar yeni ayrılmıştık ayrılma sebebimiz kızın arkadaşlarına her tartışmayı özeli anlatıp, onların lafıyla benden ayrılıp sonra tekrar barışıp özür dileyip, yeniden ilişki içindeyken onlarla iletişim kurmak istemesiydi.3 aya yakın süredir ayrıyız ilişki 3 yıllıktı.Bu süre içerisinde kimseye yürümedim, set açmadım. Yürüyesim var aslında ama kız bulamıyorum. Ya çift olanları görüyorum ya da sokakta yürüyen normal kızlar var. Yürünecek kız yok. Üniversitede okuyorum bir tane boş kız yok hepsinin ya sevgilisi var ya da arkadaşlarıyla geziyorlar(toplu haldelerken yürüme becerisi yok).Nasıl yeniden açılabilirim?

Lord voldemort
Guest
Lord voldemort

Mahmut abi merhaba. Bu Skype’ta görüşmek için saati falan nasıl ayarlıyoruz acaba? Biraz bilgi verebilir misin

Ayca
Guest
Ayca

Merhabalar,
6 ay önce boşandık onun yuxunden boşandık . Fakat hiç bı zaman suçunu kabul etmedi iyi ayrılalım dedi tamam dedim iyi ayrıldık sonra bana öfke kustu demedigini bırakmadı iletesimi kestim 5 aydır hiç bı şekilde iletisimimiz olmadı. Bu beş ay içerisinde numaramı silmisti tekrar eklemis sonra tekrar sildi.
yeni instagram açtım merak edip baktım beni engellemiş. Benim onunla hiç bı iletişimim olmamasına rağmen rahatsız vermememe rağmen neden siliyo engelliyo bu hareketler ne demek yorum yaparsanız sevinirim. Teşekkür ederim

Furkan
Guest
Furkan

Mahmut abi selamlar. Yaziyi ingilizce kilavyeden yazdigimdan yazim yanlislari olucak makul gorunuz. Ben sizin podcastlerinizi 1 yildir dinliyorum sizden kitaplarda aldim ama cokta okuyamadim okumayi planliyorum lakin istedigim duzeyde hedefledigim o erkek olamiyorum. Kadinlarla tanisirken konusurken hep cok basit halatar yapiyorum mesele bir ornek vermek istiyorum londrada universitenin ilk haftalarinda siniftaki bulgar turku bir kiza instagramdan bana bulgar boregi yapsana diye espiri yaptim oda begenirsem yaparim dedi bende sen begendigin icin degil ben istedigim icin yapicaksin dedim bunu yaparken kirmizi hapliktan felen yapmadim bunun kirmizi hap olmadigini bende biliyoum espiri yaptim 2-3 tane salak salak mesajlar daha attiktan sonra kiz… Read more »

Zafer
Guest
Zafer

Sevgilim eski sevgilisiyle cinsel birliktelik yaşamış ancak bana bunu hiç söylemedi daha erken olduğunu belirtti 7 ay oldu ve ben daha yeni öğrendim bunu sence ne yapmalıyım abi

Mol adnan
Guest
Mol adnan

Abi en başından beri okuyup deneyip birşeyler yaptım bir noktalara geldim hâlâ da çok yolum var farkındayım ilk defa dişli birisi çıktı fakat yine de güzel bir iki buluşma sonunda geceyi birlikte kapadık sabah kahvaltı vs vs sonra gitti. Normalde ikinci buluşmadan sonra kızlar aynı gün veya 2-3 max 1 hafta sonra yazardı bu yazmadı. Sadece bunun farkını merak ediyorum. Yani ikinci buluşmada genelde sex ile kapatırım bunda da öyle oldu fakat geri gelmedi zorunda da değil de böyle bir durumla bir daha karşılaşırsam görüşmek istemek benim açımdan yanlış mı olur onu düşünüyorum ?

Burak
Guest

Abim restaurant açtı malum eleman sıkıntısı yaşıyor bende yanındayım bırakıp gidemiyorum hem sinirli agresif birisi bazen bana sesini yükseltincs bırakıp gidesim geliyor ama malum işte abi , benim hayallerim var ve ben onları kazanmak için elimden geleni yapiyordum ama ta ki bu işyeri açılana kadar. Kendime vakit ayiramiyorum akşam 8 gibi eve geliyorum ve yorgun ve uykulu oluyorum nasıl kurtulabilirim abimle darilmadan bu işyerinden?

Rollysiv
Guest
Rollysiv

Abi yeni görüşme almaman belli bir süreliğine mi yoksa bundan sonra hiç mi almayı düşünmüyorsun

Enes
Guest
Enes

Abi selam gerçekten kafayı yemek üzereyim yardımına ihtiyacım var. Benden hoşlanan bir kız arkadaşım vardı, bana açıldı fakat bazı ailevi problemlerden vs şu an zamanı olmadığını biraz zamana ihtiyacım olduğunu söyledim. 2 sene bu şekilde geçti çokça vakit geçirdik. Beni iki sene boyunca çok fazla zorlamama rağmen sevmeyi bırakmadı, en sonunda pes etti. 4 aydır konuşmuyoruz ve erkek arkadaşı var sanırım. İçten içe özlediğimi düşünüyorum sence ne yapmalıyım ? cevabın için teşekkür ederim.

Mmm
Guest
Mmm

Mahmut abi, muhtemelen yeni görüşme almayacağım demişsin ama yine de düşünüyorsan beni sıraya alabilirsin. Lütfen bu kararından dön abi

Meriç
Guest
Meriç

Merhaba Mahmut Abi 2 aylık sevgilimden ayrıldım bi anda ilişki istemiyorum sorun sende değil bende dedi ben de ona no contact uygulamaya çalışacağım ama aynı sınıftayız derste bir şey olduğunda falan gülüp eğlenmeye devam edeceğim fakat benle kısa süre içerisinde konuşmak isterse konuşma nasıl geçmeli tabi olursa

Rumuz
Guest
Rumuz

Abi banada yardım edermisin konuşmam lazım ne yapabilirim yardım et lütfen

Alexander
Guest
Alexander

Merhabalar, Abi benim hikayem uzun biraz. Bundan 3 sene önce üniversite okuyan bir genç idim ve okulumu maddi sebepler dolayısıyla bırakmak durumunda kaldım. Ardından gelen süreçte eve bakmam gerektiğini fark ederek iş hayatına atıldım ve kurumsal bir fast food restoranında ise başladım. Sonrasında gece kulübünde çalıştım ve son olarak bir şirkette iyi bir maaşla işe girdim. Alakasız sektorler ama iş hayatım bu şekilde gelişti 🙂 2 yıllık yazılım yazıp açıktan evde boş zamanlarda yazılım öğrenme gayreti içerisine girdim ve bu süreçte de akıl sağlığı açısından asla sporu bırakmadım. Gel gelelim problem şudur ki 3 senelik bir ilişkim vardı ve üniversite… Read more »

hamlet
Guest
hamlet

merhaba abi şuan sınava çalışan bir öğrenciyim bu süreçte bi kızla tanıştım aşırı akışına yaşıyan biri bi gün hoşlanıyo gibi davranıyo diğer gün arkadaşı gibi çözemiyorum pek kendisini .kendime odaklanmak istiyorum ama kız düşüncelerimde yer ediyor sizin duygusal güç podcastininizden sonra daha akışına bıraktım ama artık netlemek istiyorum ama sürekli aynı yerde olduğumuz ve arkadaş grubumuz aynı oluğu için bitmesinden az buçuk çekiniyorum sizce ne yapmalıyım

1 36 37 38 39 40 68