Vaka çalışması – Kadından fazla ilişki öncelikli erkek

Mahmut abi selam, 28e-20k yaşlarımız. Kızla bir işyerinde tanıştık ben müşteriydim. Instagram’dan ekledim vs kız çok şaşırdı. Baya hevesli bir şekilde konuştuk 10 gün falan. iş sebebiyle şehirdışında olduğum için 10 gün sonra buluşabildik. İlişki isteyen taraf kız olmuştu. 2 günde fiziksel yakınlığımız oldu. Her şey gayet güzel gidiyordu fakat kızda enteresan bir soğukluk hissettim.. Eskisi gibi çok soru sormamaya başladı.

Sanırım bu kızla 2 bilemedin 3. haftada oldu. Burada eskisi gibi demen bile aslında senin nasıl kendini kaptırdığına işaret. Ne eskisi?

Yani wp’da sürekli benim sorularımla dönüyordu muhabbet. Bir problem mi var dediğimde kız neşeli bir şekilde hayır yok falan diyodu.

BAM. Burada yıkmışsın olayı. Şöyle davranman lazımdı. Sen ise problem yaratmışsın. Kız muhtemelen “yaşına başına baktık erkek adam sandık ama bu da 2 haftada kendini kaptıran opsiyonsuz oğlan çıktı” demiştir.

Benim iyice canım sıkıldı. Birde birkaç kez 1-2 erkekle baş başa arabaya bindiğini görünce iyice sinirlenip engelledim kızı.

İlişkiyi ilk soranın kız olması seni kurtarmıyor maalesef. Onun hemen ardından kız 90 – 120 gün değerlendirme altında olacak ve kız arkadaşı materyali mi yoksa takılmak modunda mı onu test edeceksin.  Sen ise henüz 10 – 15 gün tanıdığın ve üstelik başka erkeklerle arabaya bindiğini gördüğün kızla hemen sevgili moduna girmişsin. Hatan bu. Kız seninle tam olarak sevgili modunda değil ve muhtemelen de senin hemen kendini kaptırmandan soğudu (soğuması konusunda tahminim, tam olarak bilemem tabii). Buradan yokuş aşağı gitmiş zaten. Kız 20 yaşında ve eğlencesine bakma yaşında. O yaşta her kız böyledir demiyorum ama sanırım bu kız hafif ilişki modunda.

Baya peşimde koştu. Daha sonra bir şekilde yine barıştık. Fakat davranışları hala garipti. Sevgiliydik fakat 2 sevgili gibi bir muhabbetimiz kesinlikle yoktu. Arkadaşıyla konuşur gibi konuşuyordu.

HAYIR siz henüz sevgili değildiniz, daha doğrusu kız için daha çok tabaktın sen ise onu sevgili olarak gördün gibi. Bu kızdan şahane tabak olurdu ama o başkaları ile arabaya binmeler yüzünden muhtemelen sevgili olmazdı. Sen kendini kaptırarak 28 yaşında 20 yaşında mis gibi tabağı da kaçırdın!

Sen ilişkiyi ilerletme işini maalesef ilişkinin kadını rolüne bürünerek üzerine almışsın. Kadınlar için ilişkiye değer bir erkek bu kadar ilişkiye dalayım modunda olmaz. Kadın onu ilişkiye çeker. Pook’un Kitabını hatırlayın:

“Bir kuş kadar özgür olmalısınız, oradan oraya kanat çırpıp, şakıyan ve hayatın tadını çıkaran bir kuş. Kadınlar bu kuş ile sikişmek ve onu kafese koymak isterler (kafes = bağlılık / ilişki).

Sen o kuş değilsin maalesef. 20lik bir kızla güzel güzel takılma şansın var ama aşk meşk masalına onu da harcıyorsun.

Tekrar ayrıldım bu sefer engellemeden.

Allahım sana geliyorum. Abi senin yaşın böyle duygusallıklar için çok büyük! Kız (1) ya sevgili materyali değil, (2) ya ciddi bir sevgililik istemiyor (3) ya da en azından 3 haftada 1 senelik ilişki moduna girmek istemiyor. Sen bir erkeğe göre çok hızlı gidiyorsun. Bir kadın gibi hızlı gidiyorsun. Gelmiş sana beni tabak yap  (ya da yavaş gidelim) ama lütfen sünepe erkek gibi hemen aşk böcüğü olma diye kendisini gümüş tepside sunmuş, sen ise ağlak sevgili muhabbetindesin!

Biz yine bir şekilde barıştık.

Sanırım burada sen peşinden koştun.

Ama sorunlar aynı sorunlar değişen hiçbirşey yoktu.

Kızda bir sorun yok sorun sensin. Aynı aptallığı yapıp aynı sonuçları alan sensin. Kız belki kız arkadaşlık değil tabaklık (araba olayı) ve belki en azından kız arkadaş bulana kadar tabak kalmalık. Ya da en azından hızlıca kapılan biri değil. Erkeğin kadından hızlı ilişki manyağı olması kadar itici bir şey yok. Opsiyonsuz tercih edilmeyen erkeğim diye bağırıyorsun. Öyle misin bilmem ama öyle olup olmaman önemli de değil. Bunu bağırıyorsun. Sen aşk böcüklüğünü bıraksan bu kız sıklıkla birlikte olduğun bir tabak olurdu.

AMA benim bu sitede tecrübe ettiğim şey şu ki fiziksek yakınlık kelimesi yiyiştik ama seks yok demek. O zaman zaten ne işin var bu kızla? 28 yaşında yiyişmek seni tatmin mi edecek? Bırakacaksın giderdi. Seks varsa tabii şahane tabak oradan da uygunsa sevgili. Kızın belki zaten fazlası aklında yok. Ama düşünsene ilişkide A kişisi hovarda, daha gözü dışarda, daha hafif ve B kişisi ise daha bir ayda kendini salmış, pasif agresif terk edip barışmalar, bana neden yeterince ilgi göstermiyorsunlar, vs. A erkektir, B kadın. Maalesef sen kadın olmuşsun onu ise erkek olmaya zorluyorsun.

Hatta bi keresinde kıza “sokağa çıkma kısıtlamaları geldi biz nasıl görüşeceğiz yahu” gibi espirili bir dille birşey yazdım. Tek derdin bu mu(gülerek) gibi enteresan cevaplar veriyordu. Uyuyakaldığında 3-4 kez özür dileyen bir kız bu tavırlara evrildi. Bu şekilde ayrıl barış 3 ayı devirdik.

Bu zaten hemen ilişki olamazdı, olmamış da. Harika tabak olurdu. Benim o yaşlarında kendileri bu moddan fazlasını istemeyen arada kaybolup sonra bir iki ay yoğun bir şekilde birlikte olan kızlar vardı. Harika bir şey. Yazık etmişsin. Tabii yiyişmeden fazlası varsa.

Mesela kız akşamları yazıyor naber diye muhabbet başlıyor. 10 dakika sonra görüldü atıp gidiyor. Ertesi gün yine kendisi yazıyor vs.

Eee? Hocam sen gerçekten iyice kadınlaşmışsın bu ilişkide. Ben neredeyse 3 yıllık kız arkadaşımla sıklıkla böyleyim. Bir 10 dakika muhabbet sonra görüldü (o ya da ben). Sen bu sünepe aşık kafasını at bir an önce.

Çok enteresan bir hal alınca bende sürekli sinirleniyordum.

Gerçekliği olduğu gibi kabul edemediğin için öfkeleniyorsun. Kız çok ciddi değil ve sen ciddi ilişki istiyorsun. Ciddi ilişki istemen sorun değil ama ya bu kız o kız değil ya da sen çok hızlısın. Senin sinirlendiğin bu kızı o kalıba sokmaya çalışmak.

En son ben bu triplere gelemem bitsin falan dedi ve kendine iyi bak diyip gitti.

Çok haklı ve iyi dayanmış. 28 yaşındasın, kızdan 8 yaş büyüksün. Senden daha ağır ve duygu kontrolü olan bir erkek olman beklenir. “Aramıyorsun, sevmiyorsun, ilgilenmiyorsun diye trip atan, sinirlenen biri” olman değil.

1-2 gün uğraşmama rağmen kararının kesin olduğunu söyledi ve ayrıldı. Sosyal hesaplardan sildi. Neden sildin dediğimde “Seni unutmam gerekiyor çünkü sana bakarak olmaz” dedi. Fakat wp’dan birbirimiz hala kayıtlıyız.

Yani hem sevgilim olup hemde bu şekilde davranması gerçekten hayatımda yaşadığım en enteresan ilişkiydi.

Hep böyle daha 2 – 3 haftada kendini fazla kaptırıp kızdan fazla kız olup ilgi için kavga çıkarıyor musun? Yoksa bu ilk miydi?

Benim sorum şu, ayrılırken “fikrin değişirse beni ara gibi” birşey söylemedim. Fakat sevdiğimi biliyor.

Desen daha iyi olurdu ama demediğine göre pas geç o kadar önemli değil. Bunu demek için ona ulaşmana gerek yok.

Sorunları onunla birlikte çözebileceğimizi düşünüyorum.

Sorun sensin onun çözeceği bir şey yok. Şimdilik hayatını yaşamak ve hafif takılmak istiyor olabilir. Sen ondan hızlı olabilirsin. Senin sorunlarını bu kız eğer bir daha ararsa (arama ihtimali düşsün diye elinden geleni yapmışsın) diye o seni aramadan çözmen hayrına.

Ancak no contact uyguluyorum 10 gündür. En uzun iletişimsiz kaldığımız dönem bu. Senin bu konuda bir yorumun var mı ?

Teşekkürler.

Olmaz mı? Var gördüğün gibi.

1 – Bir daha 90 gün çıkmadığın kıza kafanda kızdan daha kız sevgili moduna girme.
2 – Kızın davranışları ve o arabalara binmeler kızın ciddi ilişki materyali olmama ihtimalini güçlendiriyor. Onların ne olduğuna emin olmadan sevgili moduna girme ya da en azından duygusal yatırım konusunda yavaş ol.
3 – No contact sonrası eğer birgün ararsa kitabına göre davran ama (2)yi unutma.

Kızın davranışları ve ilgi seviyesi seni daha çok tabak olarak gördüğü ya da o kadar hızlı şekilde derin bir ilişkiye girmek istemediği yönünde. Aksi ispatlanana kadar sen de onu öyle göreceksin ya da ondan hızlı olmayacaksın. Neden dersen doğal halinde bir erkek bir kadından hızlı ilişki modunda davranmaz. Seni ciddi anlamda bu duruma düşüren bir zayıflığın var. Bundan kurtulman lazım.

 

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

105
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
20 Comment threads
85 Thread replies
6 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
30 Comment authors
sayın iskender büyükBeta bile olamayan adamMertyalnız kurtRaazan Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Raazan
Guest
Raazan

Mahmut abi merhaba. Bir sorum olacaktı. Paralel yürüme dediğimiz olayı uyguluyorum, genelde kızlar bana geliyor, doktorum ve hastanedeki çoğu hemşire beni ekliyor. Hasta olarak gelen üniversite öğrencileri benimle sohbet kurmaya çalışıyorlar vs. Üstüne ek olarak benim yürüdüklerim. Sonuç olarak sürekli konuştuğum 3-4 kız oluyor ancak sorun şu ki hepsi “uzun ilişki” kafasında ve bunu ilk dakikadan itibaren hissediyorum. Benim istediğim şeyin asla bir uzun ilişki olmadığı, sadece fizikselin ön planda olduğu kızlar bile daha ilk buluşmada sanki “senle yatarım ama benle sevgili olman şartıyla” hissi veriyor. Acaba ben mi yanlış kız seçiyorum bilmiyorum. Bu durumdan nasıl kurtulabilirim? Sadece cinsellik düşündüğümü… Read more »

yalnız kurt
Guest
yalnız kurt

Mahmut abi selamlar, abi siteni yeni yeni keşfediyorum öneri sayesinde, şimdi Mahmut abi benim uzak mesafe ilişkim oldu 2 ay boyunca, 1 defa da buluşma gerçekleştirdik 1. ayın sonunda. Bu kız eski sevgilisinden ayrılmıştı, yani daha önce sevgilisi olmuş ve bana bi kaç gün önce “sana karşı midemde kelebekler uçuşan bir aşk hissetmiyorum” tarzında mesaj attı, sevgisi de zorlamaymış, aşık da değilmiş ama bana hep “aşkım”, sohbet aralarında kalp ve sarılma emojili “seni seviyorum” v.s derdi (kalplerin rengi de kırmızı değil, maviydi, ben ise sürekli kırmızı kalp atmama rağmen…) ve ayrıldığımız gün bana gerçek hislerini döktüğünde eski sevgilisinin özleminin hiç… Read more »

Mert
Guest
Mert

Abi bir kız var macro müzik diye bi uygulamadan tanıştık 1 hafta konuştuktan sonra flörtleşmeye başladık sevgiliye doğru gidiyorduk olmak üzereydik sohbetlerimiz çok akıcı eğlenceli mesajlaşırken 4-5 konu bazen 7-8 konu aynı anda konuşuyorduk sonra mesaj atmayı eskisi gibi yapmamaya başladı soğuk yapmaya başladı yani kısa kısa cevaplar sorduğumda çok hızlı gidiyoruz dedi bende bulunduğu üniversiteye geçiş yapmıştım bu böyle diyince kaybetmekten korktum söyledim aklımda üniversite açılınca söylemek keşke burda olsaydın gibi sohbet dönerken sürpriz yapmak vardı bunu duyunca arkadaştan öte gidemem dedi zoruma gitti engelledim her yerden 10 gün sonra yazdım konuştuk tekrar sohbet etmeye başladık flörtleşme şeklinde üniversite… Read more »

Beta bile olamayan adam
Guest
Beta bile olamayan adam

Mahmut abi ben bu yazidaki abi gibiyim sanirim bir kiz aylardir surekli YD veriyor belki 8 10 aydir belki daha fazla,hic sohbetimiz yok kiz hb 7-7.5 falan genc oldugumuz icin belki benim alfaligimi yeterli gorebilir ve bana bagli kalabilir diye ciddi dusunuyorum lakin ikimiz de uniye hazirlaniyoruz kiz ayni zamanda dovus sporuyla ilgileniyor ciddi bir sekilde ve bir tik geleneksel bir aileden geliyor ama oldukca sosyal bir cevresi ve pesinde siirler yazan betalar var friendzone lari var vs. Sen neden ciddi dusunuyorsun bu yasta dersen sanirim biraz dini sebepler biraz mor hap kafasi.Bir diger kiz ise en azindan hos vakit… Read more »

sayın iskender büyük
Guest
sayın iskender büyük

mahmut abi şuanda bir kızla görüşüyorum kızla 2 hafta once tanıstık ve 2 haftada 5 kere buluştuk
5. de seks oldu ondan öncekilerdede sevişme yiyişme vardi zaten fakat benim garibime giden kızın çok ilgisiz davranıp böyle olmasi ( aramıyor sormuyor cok nadir arıyo) bende hiç darlamıyom neden aramıyon sormuyon diye berbat etmemek için 😀 biliyorum diyeceksiniz lan nimet buldun diye de şimdi bu kiz kendini ilişki potasına koymadan benim bişey yapmam doğru olmaz dimi sonucta ben cinselliği alıyorum kendisi çabalamali bunun için
ben olduğum gibi devam edip bozmama düşüncesindeyim senin düşünceni merak ettim