Bir daygame (gündüz oyunu) raporu’nun devamı

Şu raporun devamıdır: https://erkekadam.org/2022/05/28/bir-daygame-gunduz-oyunu-raporu/

Daha önce Starbucks’tan çıktığımda gördüğüm ve elimde kahve ile açılış yaparak numarasını aldığım kızla alakalı raporumu paylaşmıştım. Bu kızla 3 gün sonra buluştum. Buluşmada kızla yakınlaştık ve öpüştük. Şimdi buluşmada yaşananları yazacağım. Öncelikle kız beni buluşmada sandığımdan çok daha fazla zorladı. Attığı shit testleri karşılamayı bilmesem iyi bir psikolojik dayak yemiş olurdum.

Motosikletim olduğundan bahsetmiştim. Sıradan bir kahve buluşmasındansa olaya heyecan katacak bu tarz bir buluşma yapmayı tercih ettim. Kıza bir kask ayarladım ve buluştuk. Ona motosiklette nasıl davranması gerektiğini anlatırken biraz stres oldu ve “hazır hissetmiyorum, önce bir kahve mi içsek?” dedi. “Gittiğimiz yerde içeriz” diyerek motosiklete nasıl binmesi gerektiğini gösterip, kızı bindirdim. Rotamız sahilden 3.köprü (Yavuz sultan selim köprüsü) manzaralı güzel bir kafeye gitmekti. Motoru sürerken kızın stresle karışık kahkahaları psikopat katil Joker’inki gibi duyuluyordu. Bunu da kıza söyledim 🙂 Sanırım buluşmaya istediğimden de fazla heyecan katmıştım.

Kızı daha önce hiç görmediği yerlere götürmüştüm ve son durak süper bir 3.köprü manzarası olan bir kafeydi. Böyle mekanları bilmek avantajdır. Kızı şaşırtıp, buluşmaya renk katar. Neyse muhabbetimiz geliştikçe birbirimize takılmalarımız artıyordu. Bir söz söyledim ve kız şakayla karışık beni kendimi övmekle suçladı. “Kendini daha fazla öv istersen, az övdün!” gibi bir şey söyledi. Bende sazı elime aldım ve şaka olduğu çok belli olarak kendimi çok abartarak övmeye başladım. Aramızda şunu benzer bir diyalog geçti:

Ben: Özgüvenliyim çünkü diğer erkekler benim yaptığım gibi seninle tanışamazlar, erkeğin ideal boyu  **’dir.(Kendi boyumu söyledim)

Kız: Kim tespit etmiş bu sayıyı?

Ben: Öyledir, (garsonları göstererek) istediğin kişiye sor. Ne 1 cm fazlası ne bir 1 cm azı. Ben öyle bir adamım ki Türkiye’ye fazlayım

Kız: Sen bence Dünya’ya bile fazlasın, uzaya gönderseler seni dünya rahatlar… Yani dünyanın zeka seviyesi düşer, normale döner.

Ben: Mekan bildim had safhada, bak seni nerelerde gezdiriyorum. vb. Nasıl bir erkeklesin kıymetini bil. Kızlar bunun için birbiriyle kavga ederler

Bu cümleleri komiklik olsun diye söylediğimi tekrar hatırlatayım, kendinizi buluşmada açık bir şekilde övmeyin. Bu kızla aramızdaki bir espriydi sadece.

Sonra duydum ki kız 2 gün önce telefonuna bir flört uygulaması kurmuş. Bunu bir shit test olarak algılamak akıllıcaydı. “Sen benleyken onu neden kurdun anlamadım ama tabi serbest piyasa isteyen istediğiyle yazışır, buluşur” dedim. Bu durumda “sen benimle tanıştın başka erkeklerle yazışmanı kabul edemem” deseydim muhtaç görünürdüm.

Tabi oradan kalkıp tekrar motora bindiğimizde “başka adamlarla buluşursan keserim seni” diye tatlı-sert bir yorum yapmayı ihmal etmedim. “Sen de başka kızlarla görüş” dedi bana. Ben de cevaben “ben görüşebilirim ama sen görüşemezsin” dedim. “Vay ağır takılıyoruz” gibi bir şey söyledi. “Aynen şuan senin bilinçaltındaki ilkel kadına hitap ediyorum, o anlar” dedim.

Sonra köprü manzaralı başka bir yerde daha durduk. Yürürken ve bankta elimi omzuna attım, bana doğru sokuldu. Bu yarım saat önce beni bir sürü shit testle zorlayan aynı kızdı. Öpüştük. Ertesi gün ona yazmadığım için de trip yedim.

-Bitti-

Yazar: Secret

Sen de bu şekilde kızlarla tanışmayı öğrenmek ister misin ? O zaman senin için hazırladığım “kızlarla etkili tanışma” kitap setimi okumalısın. Link burada

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Author: Centilmen Kulübü

Secret kendini daygame ve kadınlarla ilişkiler konusunda kişisel gelişime adamış bir kişidir. www.centilmenkulubu.com sitesinin sahibi ve kendine bu konuda bir misyon edinerek tüm tecrübeleri ışığında yazdığı iki kitabını da bu site üzerinden okuyuculara sunmaktadır.

90
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
32 Comment threads
58 Thread replies
5 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
33 Comment authors
MematiUmutAteraaliEfe Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
öğrenci
Guest
öğrenci

Secret genel görüşün açısından sence de motor sahibi olmak(özellikle spor olanlardan) araba sahibi bir erkek olmaktan daha mı artı değer çapkınlıkta özellikle 20li yaşlarda(bahsettiğim şey materyaller ile kadın tavlama değil, senin de bahsettiğin o ekstra heyecan vs işleri açısından soruyorum yani artı güç olarak) ? Benim sevgili peder de misal eski bir çapkın onların hikayelerde hep araba sahibi olmanın ekstra bir artısı olduğu kanıtı var ama şuan mesela araba herkeste var ve genelde sende biliyorsundur hep erkekler daha meraklı arabaya ne zaman değiştirdin nerden buldun 😀

Thisrock
Guest
Thisrock

bende hem araba hem motor var (hyosung gv650). Buluşmalarımda özellikle motoru tercih ediyorum. Motorun maceracı ruhu kadınlarda özgüvenli erkek gözlemi oluşturuyor. Büyük bir çoğunluğu önceden motora binmemiş oluyor ve başta heyecanlanıyorlar, sonra alışınca çok hoşlarına gidiyor. 2-0 önde başlamamı sağlıyor. Gördüğüm en büyük etki şu; shit testler gerçekten çok azalıyor. Serseri görünen bir erkeğe çok fazla shit test gelmiyor. Motorsuz bir buluşmaya göre motorlu bir buluşmanın ilk gecede seks ile bitme ihtimali çok çok daha yüksek. Hem de çok fazla game vs yapmadan. He bu arada motora bindiğinde sana sarılmak zorunda kalıyor, ilk temas, cinsel gerginliği arttırma gibi konularda ciddi… Read more »

Öğrenci
Guest
Öğrenci

İçgüdüsel olarak üniversite yıllarından beri arabanın yanına motor alma hissi var zaten özellikle yazları kullanmak adına. Ama çekirdekten motor sürme eğitimi kültürü almadık diye genelde uzak tutuyorlar çevremdekiler ve hepsinde araba olan tiplerde olunca o konu hep bir kaldı, motor işi 20li yaşlarda adam akıllı öğrenilebilir mi sence yoksa geç mi(kimi çünkü motorsiklet işini çok genç yaşlarda öğrenmen tecrübe etmen lazım diyor bilmiyorum ne kadar doğru)?
Hayır garip olan arabanın gücü nasıl azaldı o da tuhaf bir anda çok basitleşti araba sahibi olmak bir değeri kalmadı gibi(bizim gençliğimize denk gelmesinden dolayı tebrik etmek lazım)😁

Yunus
Guest
Yunus

Bu tarz detaylı yazılar daha bilgilendirici oluyor. Devamını dilerim. Teşekkürler.

Ktcx
Guest
Ktcx

Secret’in burada yazdıklarını reklam gütme amacı ike yazdığının farkındayım. Gerçekten eğitici bir setin tanıtımı olan saha raporundan ziyade “ferudun abinin hikayeleri” olarak gözüme batıyor. Herhalde böyle düşünen tek kişi ben değilimdir, bu feedbacki bilginize sunarım.

Haydar
Guest
Haydar

Raporun ilk kısmında ,bir soru sordum ama sansür kuruluna takıldığı için yayınlanmadı..belki bu sefer sansurden geçer 🙂
Mesajlaşmada veya gündüz oyununda çekim yarattığın ve ilk buluşmayı ayarladığın kıza fizikselden nasıl yürüyorsun?öpüşmeye kadar olan dokunmaların nasıl? neye göre kalibre ediyorsun?

Brs3491
Guest
Brs3491

Çok tecrübem olduğunu söyleyemem ama kızın beden diliyle alakalı olduğunu düşünüyorum

Thisrock
Guest
Thisrock

bu hatundan hatuna değişiyor. Elini omuzuna attığında “böyle mi başlıyor” diye soran hatun da oluyor, ki böyle bir soru sorduysa o gece seks garanti. Şakayla karışık “napıyorsun ya” diye soran hatun da oluyor. Bence buradaki püf nokta; yaptığın hamlelerin onu test etmek olduğunu hissettirmemek. Karşı tepki aldıysan, dozu düşürüp yoklamaya devam etmek. Ben makas almalar, saçlara dokunmalar ile başlıyorum. Omuza atma olayı bir eşik benim için, eğer omuzdan tepki almazsam, boyundan beklenmedik öpmelere geçiyorum (cinsel gerilim için bir balyoz etkisi yaptığını düşünüyorum). Duvarları yavaş yavaş kırıyorum.

Jim
Guest
Jim

Çok tespit edemesem de raporda bir şeyler gözüme yanlış göründü. Sanki çok büyük bir saygısızlığı alttan almışsınız gibi hissettim.

Thisrock
Guest
Thisrock

shittest zaten saygısızlık sonucu gelecek tepkinin ne olduğu denemesidir. Eğer bu durumu umursamazsan kadında “beni takmadı, çerçevesini bozmadı, özgüvenli biri, kendine saygısı var” izlenimi oluşturursan shittest’i geçmiş olursun. Kendine saygını ıspatlarsan o da sana saygı duyar. Daha sonra bu shittest’lerin dozajı gittikçe düşer. Aslında kadın default olarak saygısız olarak gelir ve senin saygıyı hakedip etmediğini dener. Gaz kaçağını çakmak ile denemek ile aynı şey aslında. Erkek olarak, kadının bu saçma yöntemini patlamak yerine, süspanse etmen lazım

Selim
Guest
Selim

Güzel bir eğlenen ustalık örneği,sataşma,itme çekme,özgüven gösteren espri anlayışı..
Kino oyunun nasıldı peki?öpüşe gidene kadar ne tür bir kino oyunun vardı?

SüleyMAN
Guest

Mahmut abi bugün arkadaşlarla daygame yapmaya çıktık. Diyarbakırın en “ELIT” yeri olan 75te. Normalde yan bakma sebebiyle adam öldürülen bağların belalı bir semtinde oturuyorum. Ama orada ki kroları sonradan görmeleri gördükten sonra oturduğum yere şükrettim.

Konuştuğum kızın çok bilim veya felsefe bilmesini istemem ama Türkiyenin başkentinin Ankara olduğunu bilmesini isterim. 197 boy iyi bir tiple çok rahat bir şekilde numara aldım. Sıkıntı burada başlıyor kızlarla konuşurken yaptığım espriyi bile anlatmak zorunda kalıyorum. Cem Yılmaz gibi ince espiri yapan biri de değilim. Maalesef konuştuğum kızların çoğunluğu böyleydi. Diğer şehirlerde de böyle mi ?

Mahmut Abi
Admin

İstanbul’da öyle değil.

Mert
Guest
Mert

Espirili olacam cok akilli gorunecem diye cok sikma kendini sampiyon. Olayin Diyarbakir’la falan alakasi yok

Öğrenci
Guest
Öğrenci

Mahmut abi gündüz oyunu yada mesaj oyunu vs. Bunlar tamam kıza zaten direkt ilgi bir şekilde belli ederek yürüyorsun ancak bunlardan daha zor olan sosyal ortam oyunu var, senden bu konuda bilgi çok sevindirir, temelde sosyal ortam bir kızın sana net şekilde ilgisi olduğu belli olmadan yürümeme kuralına hakimim ancak köpek parkı ortamımda hep aynı saatlerde buluştuğum bir kadın var buna başta haberleşip gelelim iması ile numara değiş tokuş teklifi gibi birşey yaptım hep burdayım bu saatlerde dedi çevirdi orda beni, sonra ısrarlamadım, şimdi muhabbet dahada arttı ve köpekçiler ile toplandığımızda bu kız daha çok bana yakın durmalara başladı özelikle… Read more »

Mahmut Abi
Admin

burda misal böyle bir kızın Instagramı nasıl alabiliriz Kızı teke tek buluşmaya çağır bir bahane ile, haberleşmek için numarasını al. Uzaktan sinyal, ışın, lazer okuma yapacağım diye helak olmazsın.

Sosyal ortamdaki kadın orada muhabbet kurulduktan sonra görece masum bir bahane ile teke teke çağırılır ve sürüden ayrılır. Ayrılmıyorsa da yürümüyorsun bu kadar basit.

AxE
Guest
AxE

Starbucks gibi bir kahvecide buluştuysak öpüşmeyi nerede yapmalıyız?

Thisrock
Guest
Thisrock

kahvecide buluşmak sadece ilk aşama, yani ben kahvecide 1-2 saat takıldıktan sonra başka mekana(yakınlaşabileceğin) veya sahile geçiyorum (evim sahile çok yakın).

AEA
Guest
AEA

öpüşüp ayrıldınız mi acaba orasını çözemedim

Onurr
Guest
Onurr

Daha önce benimde basıma gelmişti aynı olay. Her şey güzeldi buluşma öpüşme sarılma. Kıza bir sonraki gün yazmayınca trip atmaya başlamıştı. Maalesef bazı kızlar acayip ilgi manyağı ve paranoyak oluyorlar ve biz de “nerede hata yaptım acaba “ diye düşünüyoruz. Halbuki bazı kızlar cidden problemli oluyor

Mahmut Abi
Admin

Kıza hemen yazmamanın bir yararı da acayip ilgi manyağı ve paranoyak kızları hemen ortaya çıkarıp elemek zaten. Kız olsun çamurdan olsun adamları o nedenle burada yazılanların çalışmadığını düşünürler. Çalışıyor ama onların kafasında “bu kız ne olursa olsun taktikleri” olduğundan tek başarı kriterleri o.

Thisrock
Guest
Thisrock

yazmaması da shittest (son buluşmanın gidişatına göre bu değişir), trip atması da shittest. Yani her halukarda ikinci buluşma için bir hamle yapman gerekiyor. Ertesi gün kendine kendine hadi senin eve geliyorum demesini bekleme. Tribin amacı da zaten “beni davet et”. Kadınlar yapmak istedikleri ama basit görüneceğini düşündükleri şeyleri sana teklif ettirmek istiyorlar (özellikle Türk kızları)

Onurr
Guest
Onurr

Bence senin düşünce yapın yanlış. Sen kızla yatma olarak düşünüyorsun olayı. Ben ise olası ilgi manyağı ve paranoyak kızdan ne kadar erken kopup farkına varırsam o kadar iyidir modundayım .

Kenzou
Guest
Kenzou

Buradaki dating app kurması ve “Sen de başka kızlarla görüş” demesine benzer olaylara karşılık aynı şekilde cevaplar verdikten sonra triplenmesem de o andan sonra o kızın ciddi ilişki materyali olmadığı algısı oturuyor bende. Bir nevi sorumsuzluk olarak algılıyorum sanırım. Çok seri rütbe düşürüyorum, hemen eliyorum bundan nasıl vazgeçerim ben? Veya doğru mu düşünüyorum?

Kirmizihapligenc
Guest
Kirmizihapligenc

“Sonra duydum ki kız 2 gün önce telefonuna bir flört uygulaması kurmuş. Bunu bir shit test olarak algılamak akıllıcaydı. “Sen benleyken onu neden kurdun anlamadım ama tabi serbest piyasa isteyen istediğiyle yazışır, buluşur”

Daha ilk buluşmada kızın bu hareketine karşılık bu şekilde cevap vermek bana doğru gelmedi. Daha ilk buluşmada sevgili modunda , kızdan daha fazla ilişki öncelikli bir cevap olmuş sanki.

Böyle bir şeyi öğrendikten sonra bu konuyu dile getirmeden devam etmek daha doğru olmaz mıydı Mahmut abi?

Mahmut Abi
Admin

Doğru, bunu belirtmeye gerek yoktu daha doğrusu en kötüsü “ooo uygulama devam” dersin geçersin.

Öğrenci
Guest
Öğrenci

Çok basit bir sorum var benimki spontane gelişen hayat oyunu(şehir büyük olmadığından gündüz oyununa girmiyorum), kadının instagramını nasıl alacağız örnek olarak yazabilir misin Secret? Bende o eksik(gerçe kadınına bağlı değişiyor) kadınla dışarda tanışıp gayet sohbet ediyorum özellikle köpeğimle gezerken, sataşmaları da yapıyorum kadına ve bazen telefondan bir komik video yada kendi hesabımdan bir komik paylaşımımı falan gösteriyorum konuştuğumuz konu ile alakalı(bu arada çenem baya laf yaptığından mı bilmiyorum kadınlar bana kendi de konu açıyor bazen bilerek sessizlik yarattığımda ki benim misal ayaküstü tanıştığım kadınla sohbetim falanda 10 dakika sürmüyor daha uzun şekilde akıyor sohbet) bunu yaptığım zaman kadınlarda bana kendi… Read more »

Mert
Guest
Mert

Eminim tecrubeli, olgun bir abimizsin. Ama inan icimde zerre art niyet olmadan soyluyorum; bulusma yeri, ulasimi haric cok kotu gecmis. Konusmalar falan cok fena

1 2 3