Bir daygame (gündüz oyunu) raporu’nun devamı

Şu raporun devamıdır: https://erkekadam.org/2022/05/28/bir-daygame-gunduz-oyunu-raporu/

Daha önce Starbucks’tan çıktığımda gördüğüm ve elimde kahve ile açılış yaparak numarasını aldığım kızla alakalı raporumu paylaşmıştım. Bu kızla 3 gün sonra buluştum. Buluşmada kızla yakınlaştık ve öpüştük. Şimdi buluşmada yaşananları yazacağım. Öncelikle kız beni buluşmada sandığımdan çok daha fazla zorladı. Attığı shit testleri karşılamayı bilmesem iyi bir psikolojik dayak yemiş olurdum.

Motosikletim olduğundan bahsetmiştim. Sıradan bir kahve buluşmasındansa olaya heyecan katacak bu tarz bir buluşma yapmayı tercih ettim. Kıza bir kask ayarladım ve buluştuk. Ona motosiklette nasıl davranması gerektiğini anlatırken biraz stres oldu ve “hazır hissetmiyorum, önce bir kahve mi içsek?” dedi. “Gittiğimiz yerde içeriz” diyerek motosiklete nasıl binmesi gerektiğini gösterip, kızı bindirdim. Rotamız sahilden 3.köprü (Yavuz sultan selim köprüsü) manzaralı güzel bir kafeye gitmekti. Motoru sürerken kızın stresle karışık kahkahaları psikopat katil Joker’inki gibi duyuluyordu. Bunu da kıza söyledim 🙂 Sanırım buluşmaya istediğimden de fazla heyecan katmıştım.

Kızı daha önce hiç görmediği yerlere götürmüştüm ve son durak süper bir 3.köprü manzarası olan bir kafeydi. Böyle mekanları bilmek avantajdır. Kızı şaşırtıp, buluşmaya renk katar. Neyse muhabbetimiz geliştikçe birbirimize takılmalarımız artıyordu. Bir söz söyledim ve kız şakayla karışık beni kendimi övmekle suçladı. “Kendini daha fazla öv istersen, az övdün!” gibi bir şey söyledi. Bende sazı elime aldım ve şaka olduğu çok belli olarak kendimi çok abartarak övmeye başladım. Aramızda şunu benzer bir diyalog geçti:

Ben: Özgüvenliyim çünkü diğer erkekler benim yaptığım gibi seninle tanışamazlar, erkeğin ideal boyu  **’dir.(Kendi boyumu söyledim)

Kız: Kim tespit etmiş bu sayıyı?

Ben: Öyledir, (garsonları göstererek) istediğin kişiye sor. Ne 1 cm fazlası ne bir 1 cm azı. Ben öyle bir adamım ki Türkiye’ye fazlayım

Kız: Sen bence Dünya’ya bile fazlasın, uzaya gönderseler seni dünya rahatlar… Yani dünyanın zeka seviyesi düşer, normale döner.

Ben: Mekan bildim had safhada, bak seni nerelerde gezdiriyorum. vb. Nasıl bir erkeklesin kıymetini bil. Kızlar bunun için birbiriyle kavga ederler

Bu cümleleri komiklik olsun diye söylediğimi tekrar hatırlatayım, kendinizi buluşmada açık bir şekilde övmeyin. Bu kızla aramızdaki bir espriydi sadece.

Sonra duydum ki kız 2 gün önce telefonuna bir flört uygulaması kurmuş. Bunu bir shit test olarak algılamak akıllıcaydı. “Sen benleyken onu neden kurdun anlamadım ama tabi serbest piyasa isteyen istediğiyle yazışır, buluşur” dedim. Bu durumda “sen benimle tanıştın başka erkeklerle yazışmanı kabul edemem” deseydim muhtaç görünürdüm.

Tabi oradan kalkıp tekrar motora bindiğimizde “başka adamlarla buluşursan keserim seni” diye tatlı-sert bir yorum yapmayı ihmal etmedim. “Sen de başka kızlarla görüş” dedi bana. Ben de cevaben “ben görüşebilirim ama sen görüşemezsin” dedim. “Vay ağır takılıyoruz” gibi bir şey söyledi. “Aynen şuan senin bilinçaltındaki ilkel kadına hitap ediyorum, o anlar” dedim.

Sonra köprü manzaralı başka bir yerde daha durduk. Yürürken ve bankta elimi omzuna attım, bana doğru sokuldu. Bu yarım saat önce beni bir sürü shit testle zorlayan aynı kızdı. Öpüştük. Ertesi gün ona yazmadığım için de trip yedim.

-Bitti-

Yazar: Secret

Sen de bu şekilde kızlarla tanışmayı öğrenmek ister misin ? O zaman senin için hazırladığım “kızlarla etkili tanışma” kitap setimi okumalısın. Link burada

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Author: Centilmen Kulübü

Secret kendini daygame ve kadınlarla ilişkiler konusunda kişisel gelişime adamış bir kişidir. www.centilmenkulubu.com sitesinin sahibi ve kendine bu konuda bir misyon edinerek tüm tecrübeleri ışığında yazdığı iki kitabını da bu site üzerinden okuyuculara sunmaktadır.

90
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
32 Comment threads
58 Thread replies
5 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
33 Comment authors
MematiUmutAteraaliEfe Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Osman
Guest
Osman

Internetten bir kadınla tanıştım. Kadın psikolog. Şakalar falan çok güzel muhabbet ediyorduk. Kadın ilgi son seviyede. Sonra bana birkaç shit test attı. Kesin firmanda çalışanların hepsi kadındır diye sordu. Cevaben: Evet harem kurdum. İstersen seni de alabilirim diye cevap verdim. Güzel yemek yaptığından bahsetti bir ara. Sonra çok sakin birisi olduğunu söyledi. Sonra ben de dedim ki çok iyi. Bir kadında bulunması gereken üç şeyden ikisi var. Üçüncüsü ne diye sordu. Ben de onu buluşunca uygulamalı gösteririm dedim. Bana öpücük emojisi attı. Numarasını aldım ve telefonlaştık. Kadın 35 ben 33 yaşındayım. Başladı konuşmaya ama sanki terapi yapıyor gibi. Şakalarla konuyu… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Kadından küçüksün, çoğu kadın kendilerinden yaşça küçük erkekleri ciddiye alamaz. Kadın fazla dominant olabilir. 35 yaşında ve 12 senedir tercih edilmemesinin bir nedeni olmalı değil mi?

Osman
Guest
Osman

Kadını nextlesem de bana dün yine yazdı. Konuyu sex muhabbetine getirdi. Sexting yaptık. Daha da kötüsü buluşalım. Uygulamalı devam ederiz dedim. Dün sizin yazıları okudum ve yaptığım hataları anladım. Bu sabah bana uzun bir mesaj attı. Orospu kalkanlarını kaldırdı ve arkadaş kalalım dedi. Demekki Psikolog olsa bile kadın kadındır.

The
Guest
The

Güzel bir yazı ve yararlı.Bu tarz yazılar özgüvenimi fişekliyor.Set motivasyonum artıyor.Tam 1-2 aydır ilk setimi açamadım halen ama pek de takılmadım sonuçta hayatımda hiç böyle bir şey yapmadım ilk defa sokakta gördüğüm birini durduracağım.Yakında bu deneyimi yaşayacağım.Setimi açtığım zaman dönüp buraya yorum yazacağım.

kinyas
Guest
kinyas

İlk defa saha raporu yazacağım onun içinde son açılan saha raporu başlığına geldim umarım uygunsuz yer olmaz. Eleştirilerinizi bekiyorum. Liseli saha raporu 😀 (Kendimde hatalı gördüğüm yerlere * atıp yazının sonunda değineceğim.) Bir gün arkadaşla parktaki masalardan birine karşılıklı oturmuş Bim’den aldığımız soslu mısırları gömerken sohbet ediyorduk. Bir yandan da çocuğun arkasındaki diğer masada oturan iki kızı kesiyordum ve kısa olanıyla kesişiyordum. (HB derecelendirmesi yapamam ama biri uzun beyaz tenli HB6 diğeri orta boylu HB5 falandı) Arada masaya oturup arada parka gidip salıncakla falan oynuyorlardı. Daha önce hiç planlı daygame yapmadım bir anlık gelişen birkaç yürümem olmuştu sadece. Bir yandan… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Oturunca klasik tanışma muhabbeti oldu ilgileniyormuş gibi birkaç soru sordum okullarıyla ilgili. Neden gibi? Yürüdüğün kızla konuşmakla, kim olduğuyla ilgilenmiyorsan neden yürüyorsun? ”Ay siz daha çocukmuşsunuz” dediler gülerek ben de ”Valla polis yakalarsa sübyancılıktan hüküm giyecek olan sizsiniz ben rahatım” deyince güldüler ben de shit testi geçtiğimi düşündüm. Shit teste iyi cevap ama sonuçta kızlara göre çocuk olduğunuz gerçeğini değiştirmiyor. Yürüdüğüm kız kirpiğine bir şey sürmek için makyaj malzemesi çıkarınca ”Ben senden daha güzel sürerim dur” diyerek elinden aldım, sol elimle kafasını tutup yüzüne yakınlaşıp eyeliner çekmeye çalıştım. Bir kızdan daha iyi makyaj yaparım demenin heteroseksüel bir erkek için karizma… Read more »

ACEMİ İNSAN
Guest
ACEMİ İNSAN

Hocam ben küçük bir şehirde yaşıyorum, yaz tatilinden sonra üniversiteye başlayacağım muhtemelen büyük bir şehirde. Sizce bu 3 aylık süreçte küçük şehirde gündüz oyunu yapayım mı? Biraz çekiniyorum.

Bi de açıkçası çekiniyorum kızlara sokakta yaklaşmak konusunda, sizce özgüvenimi nasıl arttırabilirim?
Saygılar

Mahmut Abi
Admin

Gerek yok, üniversiteye gittiğinde büyük şehirde yaparsın.

Aev
Guest
Aev

Hocam selam bir sorum olacak. Bu gun denizde 4arkadash olan bi kiz qrubu geldi ve ben bir kiza bakdim,oda bir kac kez donub bana baktikdan sonra yanlarina gitdim ve sizden bir shey istiyicem soyledim tabi buyur dediler ve kiza bakarak instagrami soyle bana dedim) oda tabii dedi ve instaname soyledi fakat followa ne karsilik verdi ne de dm-e cevab verdi. Bu kizin bana ilgisi hic yoksa neden instasini veriyor ve ya neden surekli donub durub bana bakiyo, onu anlamadim. Insta verib de benim ordan uzaklashmami istediyi icin de vere bilir onu anliyorum.amma donub durub bana bakmasi be hatta bakib gulmesi… Read more »

Mahmut Abi
Admin

sizden bir shey istiyicem soyledim tabi buyur dediler ve kiza bakarak instagrami soyle bana dedim) oda tabii dedi ve instaname soyledi fakat followa ne karsilik verdi ne de dm-e cevab verdi. İki laf bile etmeden instagram istemişsin, ne bekliyorsun? Bu kizin bana ilgisi hic yoksa neden instasini veriyor ve ya neden surekli donub durub bana bakiyo, onu anlamadim. Sana instagramını başından savmak için veriyor. Sana dönüp bakıyor zira uzaktan bir şeye benziyorsun muhtemelen ama sonra kızın yanına gider gitmez, kızın ne olduğunu azıcık muhabbet edip anladıktan sonra kızın bunu hak ettiğini görmeden, aç gibi pat diye instagram istiyorsun. Ayrıca senin… Read more »

Umut Hüseyin
Guest
Umut Hüseyin

Bende bunu yapmak istiyorum ama nasıl yapacam bilmiyorum kızlarla kesişmeye çalışıyorum göz kaçırıyorlar diğer türlü nasıl yaparım hiç bilmiyorum nasıl bi yol izlemeliyiz

Mahmut Abi
Admin

Kızlar hemen her zaman göz kaçırırlar zaten, gözünün içine büyülenmiş gibi baklamalarını mı bekliyorsun?

Umut Hüseyin
Guest
Umut Hüseyin

Hayır da işte ne yapabilirim onu söylüyorum

Mahmut Abi
Admin

2 saniyeden fazla bakan ve gözünü aşağı kaçıran olursa git konuş. 2 saniyeden az bakan ya da gözünü yukarı / yana kaçıranlarla konuşma. Sana kimse bakmıyorsa ilk önce kızların gözlerine, petshop’ta alınmayı bekleyen yavru köpekler gibi bakma. Öyle bakarsan kimse seninle gözgöze gelmez.

Kızların büyük çoğunluğu size “bana yaklaşma” demek için bakmayacak. Alışın buna.

Umut Hüseyin
Guest
Umut Hüseyin

Açılış yapma da da sorun yaşıyorum heyecanlanıyorum gereksiz

Mahmut Abi
Admin

Herkes başında öyledir zaten, özel bir durumun yok.

Umut Hüseyin
Guest
Umut Hüseyin

Daha çok hangi yerler de bu açılımları yapmalıyız yolda yürüyen kıza mesela açılınır mı durduk yere

Mahmut Abi
Admin

Yolda yürüyen kıza açılışa day game denir. Tek açılış şekli değildir. Hayat oyunu vardır, online uygulamalar vardır, arkadaş çevresinden o çevrede olmayan kızlara açılırsın, vs. Bunun kitabını yazdık aslında.

Haydar
Guest
Haydar

Benim de böyle gözümün içine bakan bir kız vardı,hemen muhabbet kurdum, Instagramını aldım. Ama baktım kısa ,soğuk ,ilgisiz cevaplar yazıyor..3-4 gün bekleyip, nasıl gidiyor diye tekrar yazdım…2,5 gün sonra cevap yazmış= iyi.. Ulan, instagramı beni başından savmak için verdi herhalde ,deyip nexledim Sonra 15 gün sonra bir yerde tek başıma oturuyordum,bu geldi ne haber nasıl gidiyor dedi..gazeteden başımı kaldırmadan,iyi dedim..geçen tavsiye ettiğin film çok güzel çıktı. biliyor musun ,diye sohbet açmaya çalıştı..iyi iyi dedim.benim gitmem lazım,kolay gelsin dedi..güle güle dedim.. Güzel bir kız,vücut hatları çok seksi..normalde geçmişe takılı kalmadan,tekrar muhabbet kurup,buluşma ayarlamak gerekirdi …ama o dünyanın en güzel kızı da… Read more »

Mahmut Abi
Admin

o dünyanın en güzel kızı da olsa ,o kızı orada göt etmenin hazzı hicbirseyle değişilmez bence… Yatmanın hazzının yanından geçmez, seninki mastürbasyona girer.

Kız sana instagramını alan 10 yüz milyon beta gibi davranmış zira bundan başkasını pek görmüyorlar. Sen ise erkeklerin %2-3’ünün yapacağı şekilde ilgisiz davrandığını görünce nextleyip kendini sürüden ayırmışsın. Fakat sonra, beta erkek ayıklaması için yapılan testi kişisel algılayıp, yaptığının meyvesini toplamak varken atar yapmışsın. Yaptığın şeyin meyvesi önüne gelince yemen daha zevkli olurdu. Bu tür testleri kişisel algılarsanız yanlış yaparsınız.

Haydar
Guest
Haydar

Omurgalı olmak, duruşunu, kişiliğini korumak bir kızla yatmanın hazzina on çeker,çekti bile..Ben ona bir hafta boyunca,2-3 defa ulaştım..her seferinde soğuk, umursamaz davrandı.ve şansını kaybetti..
Yani soylu prenses,bu fakir toprak köylüsüne,selam verdi diye,hemen peşinden mi koşacam,belki yatağa gider diye kılıktan kılığa mı girecem..kız mı kalmadı dünyada..
Yani kız başta yuzüme tukurse,sonra bir yerde merhaba dese ,ulan shit testi geçtim,ne alfaymış ben …son shit test bükücü benim AMK deyip..yurumeliyim öyle mi..
O kız şansını kaybetti,hızlı şekilde elendi, başkası şans kazandı,onunla buluşmalar devam ediyor..

Mahmut Abi
Admin

Aynen,biz tutmayalım seni 😄 Böyle böyle ver ayarı.

Haydar
Guest
Haydar

Burda aktif olarak,kızlara yürüyen,sürekli buluşmalara gidenler,bilirler..mesajlaşmanın ve ya buluşmanın herhangi bir anında,ya hipergami ağına takılırsın,ya eksik değer gösterdiğinden flake olursun,kötü bir oyunla,ya da muhtaç ve ya abaza adımda,hemen görüldü yersin,oruspu kalkanınına,sdd’ye,shit teste,takılırsın..ve yürümenin bir yerinde takıldığında,çoğu zaman ikinci bir şansın yoktur,bir anda kızın, acımasız,soğuk,kaltak yüzünü görürsün.
Yumurta pahallı olduğundan ya da onlarca beta sıradayken,bir anda üstün çizilir..tamam sorun yok..seçimi kadınlar yapıyor,dikkatli olacaksın..
Ama opsiyonları olan bir erkek olarak,senin de bir kadına ikinci bir şansı vermeme hakkın var.yürüdün hızlı hareket etmedi,eee siktir git diyebilmelisin..
Bu illa ki ,olayı kişisel algılayıp, alınganlık gösteriyorum anlamına gelmez.

Mahmut Abi
Admin

“kaltak yüzünü görürsün” … “siktir git diyebilmelisin” gibi buram buram kuyruk acısı kokan şeyler yazıp da sonra olayı kişisel algılayıp alınganlık göstermiyorum yazma bari. Çok komik oluyor. Alt tarafı reddediliyorsunuz, sonra erkek gibi davranınca kızı alın almayın sizin bileceğiniz iş ama senin gibi kuyruk acısı soslu davranışlar zararlıdır. Ha sen devam et istediğin kadar, muhtemelen de edeceksin. Belki diğerlerine ders olur.

Haydar
Guest
Haydar

Tabiki söylediklerini dikkate alıyor,bizzat sahada deniyorum..(sahada karşılığı olmayan,test edildiğinde doğru çıkmayan az sayıda teorik bilgi de olsa,yine de burada verilen çoğu bilgi doğru) bu yüzden de 4 yıldır bu siteyi takip ediyorum.Bu sitenin gelişimime katkı sağladığı yatsınamaz bir gerçek.

Kirmizihapligenc
Guest
Kirmizihapligenc

http://erkekadam.org/2017/12/28/kadinlar-icin-ugrasmak/
Bu yazı tam bu arkadaş için :). Kadının hareketlerini ciddiye almayın derken Mahmut abi tam olarak bundan bahsediyor bence. Kız erkeği test ediyor ,erkek kızın bu hareketini aşırı ciddiye alarak eğlenceli olan bu oyunu alıngan bir şekilde tepki veriyor.

Hocam kılıktan kılığa girmekten bahsediyorsun. Kızın soğuk davranışına karşılık kıza yapışmayıp, kız sana tekrardan sohbet etmek için yemler atığı zaman pozitif bir şekilde konuşmayı yürütmenin neresinde kılıktan kılığa girmek?

Muro
Guest
Muro

Meraklı köfteci filminin sonunda Şaban’ın para dolu çantayı reddetmesi gibi olmuş 🙂

ali
Guest
ali

bence hiçbişi olmamış gibi devam edip yatakda intikamı almak daha zevkli olurdu

Mahmut Abi
Admin

“bence hiçbişi olmamış gibi devam edip yatakda intikamı almak daha zevkli olurdu”

Seks yapamayan ergen fantezisi bunlar. Erkek adam olsanız bunlar aklınıza gelmez.

Şahin
Guest
Şahin

Kekeme birey olarak day game’i nasıl yapmalıyım

Umut Hüseyin
Guest
Umut Hüseyin

Hocam daygame hangi sıklıkla yapılmalı haftada bir kere mi ayda 2-3 kere mi mesela

Lobop hüseyin
Guest
Lobop hüseyin

Abi benim fakültem ana kampüsten biraz uzakta. Ana kampüste gündüz oyunu oynasam sıkıntı olur mu?

Mahmut Abi
Admin

Olur.

Lobop hüseyin
Guest
Lobop hüseyin

Abi yaklaşma korkusunu nasıl yenebiliriz, şöyle bize bazı görevler versen. Onları yerine getirsek?

Mahmut Abi
Admin
Sessiz bir adam
Guest
Sessiz bir adam

Erkek adam sitesi ve Mahmut abi selamlar, 23 yaşındayım ve yaklaşık 3 yıldır bu sitenin müdavimlerinden biriyim. Redpille tanışmadan önce pısırık, içine kapanık, sosyal açıdan eksik olduğu paçalarından akan bir insandım. 3 yıl boyunca siteyi okumaktan başka hiçbir şey yapmadım yani sıfır ileri adım. Çünkü inceliğin dibini sıyırıyordum. Ama tabi şu son 2 ayı saymazsak. Daha önce kadınlarla iletişimi olmayan ve bunu kafaya çok takan bir insandım ve kendimi çok fazla yetersiz hissediyordum. Sadece kadınlarla değil genel olarak sosyal çevrede sanki insanların beni görmediğini bile düşünüyordum. Ve nitekim kayış bir yerden sonra kopmalıydı. Mahmut abinin 23-24 yaşında geç kalmış sayılmazsınız… Read more »

Mahmut Abi
Admin

İlk yaptığım yürümeyi hatırlıyorum, kalbim ağzımdan çıktı ve geri yuttum diyebilirim. 2 ayda somut bir başarım yok … 2 ayda somut bir başarının olmaması normal özellikle de 2 ayda 2-3 kıza yürüdüysen. Evet başarı oranım çok düşük ama başlangıçta bu oranın düşük olmasını bu siteden öğrendim. Soğuk yürümede başarı oranı her zaman düşüktür ve düşük kalacaktır. Senlik bir durum değil. Mahmut abinin daygame umutlarını yeşerten market açılışını düşünüyorum ve devam diyorum. O kız da bana yanlış numara vermişti ama neyse 😀 ilk geldiğimde yorumlara bakıp “kim bu Mahmut abi millet g*tünü yalıyor” dediğimi çok iyi hatırlıyorum. O ne be? Tam… Read more »

Mert
Guest
Mert

Merhaba mahmut abi. Ben unide bir kıza yazmıştım hiç tek yakalayamadığımdan yazmak zorunda kalmıştım kahveye davet etmiştim takipten çıkarmıştı. Daha sonra 2 hafta gećti ve kafede çalışan bi kızla tanıştım yüz yüzeyken kahve teklif ettim bakarız dedi. Günü gelince instadan bulup yazdım 2 saat cevap gelmeyince engelledim kızı. O zamandan beridir tersliyodum. Bu gün gelip sorun ne niye soğuk yapıyorsun dedi bende bla bla şöyle böyle filan dedim. Açtı instayı bak mesaj yok dedi. Engelledim sildim dedim. 1 saat filan yanımdan ayrılmadı. Sonra öğrendim ki daha önceden yazdığım kız bu kızın ev arkadaşı. Bana onla bir sorunun mu var dedi.… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Günü gelince instadan bulup yazdım 2 saat cevap gelmeyince engelledim kızı. Oldukça arıza bir atar. Kıza uzak durulması gereken sakat biri olduğunu söylüyorsun. Bu gün gelip sorun ne niye soğuk yapıyorsun dedi bende bla bla şöyle böyle filan dedim. Kız da tecrübesiz yoksa senden uzak durması en iyisi. Sonra öğrendim ki daha önceden yazdığım kız bu kızın ev arkadaşı. Bak şu tesadüfe (!) Ona sor dedim o anlatır ama hiç bir şeyi bana sormadan karar verme dedim. Hocam senin bu atarlı ergen davranışların ergenlerde bile çok kötü durur. Sakin. Abazansan abazansın, yine de kendini tutabilmen lazım. Birde kızı ilk geceden… Read more »

Mert
Guest
Mert

İlk geceden eve götürdüm üstünden baya zaman geçti buraya yazalı bende anlamadım bi baktım hadi köprüye içmeye gidelim dedi sonrası evde bitti o beni eve atmış gibi oldu anlayacağın

Efe
Guest

Bir süredir set açmıyordum üzerimde çok fazla atalet vardı bugün 2 tane davetiye aldığım hatuna da gitmedim ama dedim ki artık böyle olmaz adım atmadığım sürece bu karamsar ruh hali geçmeyecek bir şeyler yapmam lazım karşıdan fiziği baya sağlam bir kız geliyordu direk merhaba dedim durdu merhaba dedi çok anlık bir şey farkındayım seni şu an gördüm tanışabilir miyiz dedim kız dilini yuttu adeta amk 😀 4 5 sn şaşkın şaşkın bekledi şaka mısıııın diye bir tepki verdi sonra ama ters şekilde değil şok olmuş bir tavırla söyledi arada bir şey daha dedi tam anlamadım nasıl yani dedim tabi ki… Read more »

Atera
Guest
Atera

Abi Tate’in bu taktiği hakkında ne düşünüyorsun, yorumlayabilirsen sevinirim. Link: https://www.youtube.com/shorts/E3gVOfh93zQ

Mahmut Abi
Admin

Berbat. 1) Kızı kaideye koyarak, aşırı bir iltifat ile başlıyor. 2) Kızın instagramını çok daha kolay vereceği doğru ama kıza gerçekte yürümesi gerekmeden orada olan onlarca erkeğin içinden senin takip isteğini görmesi ihtimali çok daha düşük. Görünce kabul etme ihtimali de çok düşük. 3) Doğruya tek yakın tarafı kız ismini sorarsa güçlü bir ilgi göstergesi. Ama game over falan değil. Ayrıca burada göstermemiş ama adam instayı alıp gitmeyi tavsiye ediyordu diye hatırlıyorum. Bu da kötü bir tavsiye zira kızın sizi hatırlaması imkansız gibi. Böyle bir sürü instagram takip isteği gösterirsiniz. O işe yarar. O kızın sizi zaten yürümeden de istek… Read more »

Umut
Guest
Umut

Bugün işten gelirken bir set açayım dedim havaların sıcak olması sebebiyle kıza ufak vir pas atıp hava da baya sıcak diye pas attım kulaklık vardı anlamadım dedi tekrar söyledi evet baya sıcak içeride gördüm sizi bunalıyordunuz fazla set açamadığım için siz bizli konuştum maalesef içerisi aşırı sıcaktı bunalmıştım falan filan sonra işten mi geliyorsunuz ne iş yapıyorsunuz ufak tefek sohbetler ettim ama kekeme olduğum için ara sıra tekliyordum kız biraz tedirgin gibiydi bende rahatsız etmiyorum dimi niyetim sadece aşağıya kadar sohbet etmek filan dedim gerçekten niyetim de oydu içimde ki anksiyeteyi öldürmek için böyle şeyler yapmak istiyordum sonra 1-2 dk… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Bence o kadar da başarısız bir oyun olmamış.