Soru Cevap İlişkiler – Aralık 2023 (Erkek Adam Türkçe Podcast)

Bir süredir soru cevap podcastı yapmıyordum, bu Aralık 2023 yayınında birkaç soru cevapladım.

Youtube kanalımıza üye olmayı, bu videoların daha fazla kişiye ulaşması için beğenmeyi ve yorum yapmayı unutmayın. Ayrıca katıl da açtık, katıla özel podcastlar koymaya da devam ediyorum. Katıla gelenlere bir kereliğine bir kitabımızı hediye ediyoruz.

İlişki içinde erkek adam olmayı bıraktım. Ne yapacağım?
Bir süredir biz neyiz diyen kızı oyalıyorum. Doğru mu yapıyorum?
Birden fazla kızla görüşmeye devam etmek ya da sevgili olmak
Uzak mesafe ilişkisinde kız soğudu. Ne yapacağım?
Evlilik niyetiyle görüştüğüm kız çok saygısız davranıyor. Ne yapacağım?
Çok seven kız arkadaşımı bırakamıyorum. Ne yapacağım?

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

35
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
10 Comment threads
25 Thread replies
5 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
14 Comment authors
MiracBigby WolfAsihaBettCrazyboy_ Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
baladeva
Guest
baladeva

abi bu son bölümdeki senaryonun aynısını yaşıyorum. arkadaşın sınavı olduğu için sınavdan sonra ayrıl, bir süre acı çekeceksin sınavdan sonra çek dedin ya.peki tam tersi ben değil kız arkadaşım 6 ay sonra sınava girecek ise ne yapmalı? ilişki 3 buçuk yıllık ve kızı üzmekten gerçekten korkuyorum. 6 ay beklemek saçmalık mı olur?

Mr_S
Guest

Abi kız iki hesap kullanıyor. Bir hesabının takip takipçi sayısı neredeyse 0. Gerçek hesabı ise 100 den az.
Bana fake hesabını çok kullanmadığını asıl hesabını daha çok kullandığını söyledi ancak her instaya girdiğimdi fake hesabının 1 gün önce aktifti,12 saat önce aktifti dediğini görüyorum. Ana hesabı ise 3-4 gün boyunca girilmemiş.
Bana tuhaf geldi.
Böyle olma sebebi sence nedir ?

Üzdüler bizi be abç
Guest
Üzdüler bizi be abç

Abi eski kız arkadaşım beni bırakıp 3 yıllık eski sevgilisine döndü. ben ona karşı ilgi duyduktan sonra bir gece yalnız kalmaya alıştım yapamıyorum dedi. Aradan 20 gün geçti eski erkek arkadaşıyla barışmış. İlk başlarda çok koştu peşimden ben istemedim. Sonra ben ona kıymet verince tükürdü attı. Tabi hatalar da yaptım ama hepsini de düzelttim niye böyle oldu bilemiyorum

kırkatlı
Guest
kırkatlı

Mahmut ağabey evli erkeklere evde, iş yerindeki başarılarınızdan bahsetmeyin demiştin sebebini açıklayabilir misin?
İkincisi benimle evlenmek istediğini belirten kız arkadaşım yemek yapmayı öğrenmek konusunda isteksiz duruyor buna nasıl yaklaşmalıyım evde benim yemekleri yapmayacağımı söylüyorum.

Jhon
Guest
Jhon

Mahmut abi 7 aylık bir ilişkideyim ancak ilişkinin ilk aylarında kızın en yakın arkadaşını makara yaparak aramıza katılmasını için çağırmasını istedim, ilk istemedi ama fantezi olabilceğini söyleyerek ikna ettim, kız geldi ancak soyunmadı bile sadece izledi biraz da dokunmama izin verdi.

Bu zamana kadar ilişkide bir iki ufak tartışma haricinde bir sıkıntı yaşamadık, yukarıdaki olay için bazen şakayla karışık yokluyorum tekrar çağıralım bu sefer katılsın tarzında, bundan rahatsız oluyor. Böyle bir olay yaşadığım kız kız arkadaş materyaline sahip olabilir mi olamaz mı kafamı karıştırıyor. Benden önce sadece bir ilişkisi olmuş. Düşünceni öğrenebilir miyim?

recep efe can
Guest
recep efe can

Kız arkadaşımla fas örneği ve benzerleri yüzünden tartıştım redpilli olabildiğince içselleştirdiğim için sizin verdiğiniz örneklerle karşılık verdim ve kadın düşmanı yobaz gibi hakaret ve küfürlere mağruz kaldım söylediklerimin ve ideolojimin arkasındayım fakat kadın düşmanlığı ve ‘umarım çocuk sahibi olmazsın’ gibi söylemleri bende durgunluğa sebebiyet verdi. Siz ne düşünüyorsunuz( Ayrıldık ve bu bende büyük soğumaya neden oldu)

Bett
Guest
Bett

flörtleştiğimiz ama arkadaş-flört sınırı arasında dediğim bi adamla iligli kafamda iki soru var. konuşmamızın alakasız bi yerine mastürbasyondan sözü açtı, hani o kadar rahat bi muhabbetimiz de yok… bir başka zaman da, o ana kadar bana dış görünüşüme falan iltifatlar ederken minik minik, yolda gördüğümüz bi kızı çok beğendiğini aynı onun gibi minyon kızları çok tatlı bulduğunu söyledi ki ben uzun denecek bir kadınım, onla aynı boyda olabiliriz. bunlar erkekce shit testler mi, yoksa karşıdaki oradan oraya savrulan birisi mi?n

Crazyboy_
Guest

Abi merhaba. Benim sorum diğer kişilerden daha farklı olacak. Ben abi ortalama tipte,maddi durumda biriyim. Hatta boyum kısa bile denebilir(172). Ama kızlara ulaşamamayı geçtim genelde hep kendimden daha zengin ve güzel kızlarla oldum. Bana hediyeler alan ve cinsel, duygusal(anlık) hislerde olan. Ancak sorun şu ki benim bu kızlarla en fazla 2-3 hafta sürüyor sonra direkt bitiyor. Arkadaşlarıma bakıyorum tamam zar zor ulaşıyorlar(bu arada erkeklerin çoğunluğunun nasıl sap kaldığını anlayamıyorum kör topalın bile alıcısı olur illa yahu) nedense benim öyle problemlerim yok bilemiyorum ama en azından sevip seviliyorlar gibi(veya ben öyle sanıyorum). Ben artık cinsel şeylerden ziyade o an çıktığım kız… Read more »

Bigby Wolf
Guest
Bigby Wolf

Bir erkeğin kaç yaşından itibaren bakir olması anormal sayılır ?

Mirac
Guest
Mirac

Mahmut abi nerden başlayacağım ne yapacağım diye düşünüp en mükemmel yolu ararken hep kendimi hiçbirşey yapmıyorken buluyorum siteyi okumaya şurdan başlayayım şunu şunu yapayım diyip hiçbirşey yapmıyorum sürekli kendimi birşeyler yapmayı düşünürken buluyorum birşeyler yaparken değil