Kadın gözünden muhtaç erkek – Vaka Çalışması

Ben sizi yeni keşfetmiş bir kadın takipçinizim. Yayınlarınızda sıklıkla bahsettiğiniz, erkeğin muhtaç davranarak kadını soğutması konusunu öğrendikten sonra, görüşmek istemediğim bir erkekten neden soğuduğumu daha iyi anladım ve kendimi daha iyi hissediyorum. Teşekkür ederim.

Bunu bazen görüşme yaptığım kadınlarda da görüyorum. Adam kağıt üzerinde ideal ama kadının peşinde fazla koşuyor ve kadın adamdan soğuduğu için kötü hissediyor. Neden soğuduğunu anlattığımda ise suçluluk duygusu ortadan kalkıyor.

Kadınlar çoğu zaman bir erkekten neden soğuduklarını, en azından bilinç seviyesinde, anlayamıyorlar. Başında hoşlandıkları adam ile, sonradan hoşlanmadıkları adam görünürde aynı ama aslında davranışsal olarak aynı değil. Arada çok fazla özdeğer ve özgüven düşüklüğü sinyalliyorlar ve kadını duygusal olarak soğutuyorlar.

Kağıt üzerinde iyi özelliklerin pozitif etkisi maalesef, duygusal zayıflığın ya da muhtaç iticiliğin negatif etkisini kapayamayabiliyor. Tam tersi de geçerli. Kağıt üzerinde kötü özelliklerin negatif etkisi, duygusal gücün ve muhtaç olmamanın pozitif etkisi ile kapanabiliyorlar. Bu nedenle de kadınların istediklerini söyledikleri (kağıt üzerinde iyi) özellikler ile sonunda beraber oldukları adamlar birbirinin tamamen zıttı olabiliyorlar. Örneğin serseri diyebileceğimiz bir erkek daha çekici olabiliyor ya da daha çulsuz ve statüsü düşük bir adam çekici gelebiliyor.

Bazen bu nedenle bir kadının ölsem o adamla olmam dedikten sonra o adam için ölüp bittiğini görebiliyorsunuz. Çünkü adam kağıt üzerinde kötü ama duygusal olarak çekici. Kadının duygusal ve cinsel olarak çekim duyması ile, şunu istemem, bunu istemem listesi çöpe atılıveriyor. Cinsel ve duygusal çekim, bir tercih değil, dürtüsel seviyede olan bir şey.

Burada bazı erkekler, bu kadının bu adamla olmasından, kötü olacaksın, kötü davranacaksın birader sonucunu çıkarıyorlar ama adam kötü olduğundan değil, kötü olmasına rağmen çekim yaratıyor. Bu adamların kötü olmalarına, kötü davranmalarına rağmen nasıl çekim yarattıklarından tabii ki iyi dersler çıkarabilirsiniz ama daha derine bakmanız lazım. Yoksa “siken sevilir, seven sikilir” sığlığında debelenirsiniz ve genellikle de hem kötü hem de itici biri olur çıkarsınız.

Bu arada bu durumun bir benzeri ama daha görsel odaklı olanı erkeklerde de var. Bir erkek kağıt üzerinde berbat (kötü karakterli, güvenilmez, kafadan kontak) bir kadına, sırf çok güzel ve cilveli diye cinsel çekim duyup, onunla ilişkiye girerek hayatını karartabiliyor.

Kağıt üzerinde iyi özellikler rasyonel olarak çekici olsalar da aslolan duygusal çekim ve bunu da erkeğin zihinsel ve duygusal gücü, umursamazlığı (muhtaç olmaması) gibi özellikleri sağlıyor.

Bahsettiğim adam 33 yaşında. Ben 28 yaşındayım. Başlangıçta, kağıt üzerinde ideal bir erkek gibi duruyordu. Ama daha birinci buluşmamızın ardından, her gün birkaç kez mesaj atmaya, mesajlarına biraz geç cevap versem (çalışıyorum), “bir şey mi oldu, iyi misin?” diye sormaya başladı. Bir şey mi oldu diye sorması beni rahatsız ediyordu ama neden olduğunu sizden öğrendim. Aslında farkındaydım sanırım ama söze dökemiyordum. “İnsani olarak merak ettim” motivasyonuyla yazdığını ima ediyordu ama aslında benim onu unutmamdan korkuyormuş.

Bingo! Evet, sana ne olduğunu merak ettiğinden değil, kendisini unutacağından korktuğu için “iyi misin” mesajı yazıyor. Efendi adamın toksik kırılganlığı. Boşuna “iyi” çocuk, iyi değil “sinsi” demiyoruz.

Adam, sen ona hemen ulaşmadığında kaygı duyuyor. Kaygısını kendi başına yönetemediği, kaygısı ile sağlıklı bir şekilde başa çıkamadığı için de, kaygısını senin rahatlatman için sana ulaşıyor ve “sorun mu var, iyi misin?” diyor. Senden “iyiyim oğluşum, annen seni unutmadı, seni bırakmayacak” demeni bekliyor. Yeni bu kelimelerle değil tabii, cevap vermen, sıcak davranman için. Böyleyece kaygısı yönetilecek.

Sorun şu ki, kaygısını senin sırtına yüklediğini hissediyorsun ve bu yükü sırtına yükleme isteği nedeniyle soğuyorsun.

Sürekli ulaşması, hemen cevap vermediğimde bazen benim esenliğimi düşünüyormuş gibi ama bazen de pasif agresif şekilde ikinci mesajı atması (“hanımefendi beni unuttun” gibi şeyler de yazıyordu) nedeniyle, üçüncü buluşma bile olmadan ona zamana ihtiyacım olduğunu söyledim.

Bana “başka biri mi var?” dedi.

Daha iki kez buluşmuşsunuz ve soruya gel. Bir kere kendisi daha yok ama ikincisi daha kendisi bir şey değilken sana duygusal olarak yapışmış.

Bir erkeğin sadece bir iki kez buluşmayı, pembe panjurlu evinin erini, kısmetini bekleyen genç kız kadar ciddiye almaması lazım. Daha iki buluşma olmuş ve sanki sevgiliymişsiniz gibi davranıyor.

İlerde evlenip çoluk çocuğa karışacak olsanız bile birliktelik eğlenceli, hafif ve zaman içinde gelişen bir şey olarak başlamalı. Arkadaş burada tamamen muhtaç davranıyor, muhtaç duruma düşmüş. Bir kadın bir erkeği ilişkiye çekmeli, bir erkekle ilişkiye girmek zorundaymış, buna iteleniyormuş gibi hissetmemeli.

Bu aşamada bir kadın bu arkadaşı sırf duygularını incitmekten korktuğu için de bırakabilir. Daha bir buluşmadan böyle düştü, devam edersem çok incinir diye bırakabilir. Bir erkeğin böyle kırılgan bir çocuğa dönüşmemesi lazım.

Şimdi bu sorun mu diyeceksiniz ama buluşmalarda bana çok fazla eğiliyordu ve ona söylediğim şeyleri bana tekrarlayıp duruyordu. Bunlar bana korkutucu geldi.

Şimdi erkek takipçiler ne kadar ciddiye alıyorlar bilmiyorum ama hafifçe kızdan uzağa ve arkaya eğilip, rahat ve kollar – bacaklar açık bir şekilde oturmanız önemli. Böylece hem farkında olmadan kızın özel alanına fazla girmekten kurtulursunuz hem de genellikle kızın size daha fazla yaklaşmasına fırsat verirsiniz. Aslında bu şekilde oturursanız ve aranızda bir çekim olursa, kadın yavaş yavaş size yaklaşıp kucağınıza sokulabiliyor ya da üstünüze çıkabiliyor. Kadına eğilmeniz ise muhtaç sinyalleri gönderiyor ve kadının sizden uzaklaşmasına sebep oluyor. Özellikle yan yana otururken buna dikkat edin.

Kadının sözlerini tekrarlama olayını pek anlamadım ve duymadım ama arıza bir hareket.

Ben bu adamdan hoşlanmayı gerçekten çok istedim ve ilk buluşmada hoşlanıyordum da. Ama ne kadar istesem, ne kadar kendimi zorlasam da hoşlanamadım. En son ilişkimin üzerinden 2 sene geçmesine ve uzun süredir yalnız olmama rağmen, tüm yakın arkadaşlarımın bir şans ver demesine rağmen hoşlanamadım. Adam erkek güzeli değil ama tipsiz de değil. Oldukça fit ve iyi giyimli. Dışardan baktın mı uzun süreli yanlızlığımdan sonra üstüne atlamam gerekirdi ama hayır. Bu olmadı.

Cinsel ve duygusal çekim bir tercih değil. Kendimizi rasyonel düşünce ile bir kadından veya erkekten hoşlanmaya zorlayamayız. Tatsız bir yemeği rasyonel olarak çok tatlı bir yemek olarak hissetmeye zorlayamayacağımız gibi.

Aslında dikkat ederseniz kadın “biraz zamana ihtiyacım var” diyerek adama yardım etmeye bile çalışıyor. Yani “biraz daha az peşimden koş, bana muhtaç olmadığını göster” diyor.

Bana biri mi var dediğinde, aslında bu onu ilgilendirmese de kibarca hayır dedim. Gerçekten de uzun süredir görüştüğüm ilk ve tek kişi oydu.

Ona zamana ihtiyacım var dedikten 2 gün sonra beni aradı ve “yeterince uzak kalmadık mı?” dedi.

Allah’ım sana geliyorum 🙁 Daha yeni bir yayında bahsettim, bu olay trajikomik. Bir kadın size zamana ihtiyacım var dediğinde o zamanı ona verin ve o size ulaşmadan ona ulaşmayın. Bu kadın sevgiliniz değilse hemen bırakın, bu iş olmayacak varsayın ve kendi hayatınıza bakın. Eğer sevgilinizse, bir iki hafta içinde size ulaşmazsa ayrıldık var sayın. Ama 2 gün bekleyip kıza ulaşmayın. Bu çok muhtaç bir hareket. Bırakın o sizin peşinizden gelsin.

Kadın takipçi 2 kere buluştuğu adam ile ilgili itici, korkutucu, rahatsız edici gibi kelimeler kullanıyor. Normalde eli yüzü düzgün, medeni ve kağıt üzerinde birçok pozitif özelliği olan bir erkek bu. Ama maalesef kadın erkek ilişkilerinde kendisini kontrol edemediği için itici ve zaman zaman korkutucu davranışlar sergiliyor.

Bunun üzerine düşünüp taşındığımı ve artık görüşmek istemediğimi söyledim.

Beklenen son. Buradan çıkarılacak ders, bir erkeğin muhtaç, kaygılı davranışlar sergilememesi gerektiği. Kadının peşinden fazla peşinden koşmaması gerektiği. Adam resmen kadının kendisi ile beraber olma ihtimalini sıfırladı. Sanki özellikle sıfırlamak ister gibi. Ama maalesef ne yaptığından, neden böyle olduğundan haberi bile yok.

Bana aramızda bir şeyler gelişebileceğini, biraz zaman vermem gerektiğini söyledi.

Bu aşamada bu işin dönüşü olmasının tek yolu, adamın “ben görüşmeye devam etmek isterim, fikrin değişirse bana ulaş” diyerek bu işi burada bırakması. O zaman da olma ihtimali yüksek değil ama peşinden koşup ikna etmeye çalışarak elde edeceği ihtimalden daha yüksek.

İstemediğimi söyledim. Soğuk bir şekilde keyfin bilir dedi ve kapattı.

“Keyfin bilir” kuyruk acısı belirtir, bu kelimeler kullanılmamalı.

Bizi ortak arkadaşlar tanıştırmıştı ve tabii benim adamla görüşmeye devam etmem için baskı yaptılar. Ertesi gün iş yerime çiçek gönderdi.

Arkadaş sıçtı, sıvamadan bırakmayacak. “Bak çiçek gönderdim, şimdi bana bir şans vermek zorundasın”. İlgiyi pazarlıkla almayı aştı, parayla, hediyeyle almaya çalışıyor.

Tabii “çiçek için teşekkür ederim” diye mesaj atmak zorunda kaldım. Benden bir buluşma şansı vermemi istedi. Hiç içimden gelmediği için reddettim. Bu nedenle de çok kötü hissettim, kötü bir insanmışım gibi hissettim.

Ortak arkadaşımıza benim gözümün yukarıda olduğunu, bana yetmediğini, çok istiyorsam daha iyi birini bulmam gerektiğini söylemiş. Oysa bana yetmemeyi bırakın, kendisi benim aradığım kriterlerin fazlasına sahip bir erkek. Kriterlerim de öyle yüksek değil zaten.

Kağıt üzerinde aradığından fazlası var ama özgüven, özdeğer, duygusal kontrol, duygusal ve zihinsel güç yok maalesef.

Bu adama kapıyı böyle kesin kapamak canımı çok sıktı. Kendimi kötü biri gibi hissettim ama şimdi neden böyle olduğunu anlıyorum. O kadar genç değilim, elini sallasan ellisi değilim, uzun süredir yalnızım, çok fazla erkekle buluşan biri de değilim. Başka biri karşıma kim bilir ne zaman çıkacak. Ama ne kadar istesem de kendimi daha fazla buluşmaya zorlayamadım. Sadece bir şey hissedemesem neyse, o zaman daha fazla buluşabilirdim. Ama maalesef bir şeyler hissettim. Sürekli mesaj atması, mesajlarına cevap almadan bir daha mesaj atması, pasif agresif davranışları, buluşmalardaki tedirginliği, vs. yüzünden kötü şeyler hissettim.

Artık bunların neden olduğunu biliyorum ve oldukça rahatladım. Size tekrar teşekkür ederim.

Rica ederim.

Bana sorularınızı uygun yazı altında sorabilirsiniz, benimle görüşme ayarlayabilirsiniz ya da ilişkiler setimize bakabilirsiniz.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

38
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
18 Comment threads
20 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
24 Comment authors
anonErenbettyparanoidLyku Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Can
Guest
Can

Şimdi bunları gördükçe sevinmeli miyiz üzülmeli miyiz valla anlayamıyorum. Seviniyorum çünkü rakiplerim bunun gibi çocuklar. Üzülüyorum çünkü benim cinsimin kalitesini+ aşağı çeken bunlar. Bir rekabet içerisinde değilim ama biraz geniş bakınca bunlar da geliyor aklıma. Bir de bunlar olmasa nasıl öğreneceğiz bunları o da var. En iyisi ekosisteme hiç karışmayım ben 🙂

Yasin
Guest
Yasin

Kendi kabilendeki insanlar bu halde değilse aslında böylelerini çokta umursamamak lazım. Çünkü tarihten bugüne kadar beta insanlar hep var oldular, olacaklar. O yüzden kendi çevrene o enerjiyi yaymalı ve onlar için belli bir noktaya kadar endişelenmelisin onun haricinde yani o adamın muhtaçlığı kendi hayatını bağlar az biraz akıllıysa internete girip yazılar yazar okur araştırır.

Whiterun
Guest
Whiterun

‘Bir erkeğin sadece bir iki kez buluşmayı, pembe panjurlu evinin erini, kısmetini bekleyen genç kız kadar ciddiye almaması lazım.’
Mahmut abi öncelikle yazılar ve emeklerin için teşekkürler. Peki kadın ciddiye alınmadığı zaman bu erkek beni ciddiye almıyor. Bende beni ciddiye alan başka erkek bulurum gibi bir düşünceye girmez mi? Hipergami sonuçta çift uçlu, cinsel çekim ve güven ,ilgi, sağlayıcılık. Tabiki bazı kadınlar güven bile almadan cinsel çekim ile hareket edebiliyor. Yinede kadın güvenebileceği kendini bırakmayacağı bir erkekle ilişkiye başlamak istemez mi? Arada mavi hap düşünceleri aklıma gelmiyor değil.

Black
Guest
Black

Anlatılanlar her be kadar sitenin doğrultusunda olsa da Bunu yazanın kız olduğunu sanmıyorum

Yasin
Guest
Yasin

Tamamen kız yazısı neden diye sorarsan; “Ortak arkadaşımıza benim gözümün yukarıda olduğunu, bana yetmediğini, çok istiyorsam daha iyi birini bulmam gerektiğini söylemiş. Oysa bana yetmemeyi bırakın, kendisi benim aradığım kriterlerin fazlasına sahip bir erkek. Kriterlerim de öyle yüksek değil zaten.”

erkek adam sitesini okumasına rağmen hala böyle yazıyor, olayı aslında hala tam anlayamamış işin kriterde bittiğini sanıyor olabilir.

Mr No
Guest
Mr No

Ben erkek başıma okurken korktum.Bu erkekler ne hale gelmiş haberimiz yok.Kadın bu muhtaç p.çi şutlamakla iyi etmiş resmen ezik.

burak
Guest
burak

selamlar mahmut abi. okul avlanmak için çok güzel bir yer lakin ben arkadaş ortamında biraz fazla cıvıdığım için aslında hiç de küçümsenecek biri olmama rağmen kadınlar arasındaki popülaritem düşük. bu durumun çözümü nedir ? ben şahsen okulda fazlasıyla eğleniyorum ama dışarıdan nasıl gözüktüğümü de az çok tahmin edebiliyorum. bu durum hiç hoşuma gitmiyor.

sdf
Guest
sdf

bu olay erkeklerde de var bence.genelde kâğıt üstünde ideal dediğiniz kadınlar erkeklerde pek arzu yaratmıyor,sadece eş-anne olmak için iyi aday olarak görülüyorlar. hatta sırf bu yüzden kadınları sert bir şekilde kategorize ediyorlar.(eğlenilecek-evlenilecek vb) evlilik gibi birşey planlamasalar tam tersi kadınlardan da hiç şaşmazlar.diğer bir yandan da zaten bir kadın hayatı boyunca cinsel çekimi sürdüremez.(fiziksel özelliklere bağlı olduğundan) ama farkındalık sahibi bir erkek çok rahat sürdürebilir.erkekler bu yönden de şanslı.

mr.worldwide
Guest
mr.worldwide

bro inşallah ölene kadar piyasada gençlerle iş yapabileceğini düşünen abazan amca kafalı erkeklerden birine dönüşmezsin. çık dışarıya bak kaç tane 35-40 yaş üstü erkek gerçekten iyi durumda. farkındalığı erkeklerin neredeyse yüzde doksanı yaşamıyor bence. gerçi olay sadece farkındalığı yaşamak değil emek sarfetmek çabalamak falan da var farkında olmak yetmiyor. bu da çoğu erkeğe zor geliyor tabii salıyor millet. gelecek nesil daha da internete ve sosyal medyaya bağımlı olarak büyüyor onların iş iyice zor.

sdf
Guest
sdf

dönüşeceğimi sanmıyorum çünkü ben kadınım:) güzel bir evlilik yapıp çocuklarımla eşimle yaşlanırsam daha ne…

betty
Guest
betty

Bende siteyi arada bir yoklayan bir kadınım böyle bir başlık görünce merak edip girdim ve arkadaşın yaşadıklarını birebir yaşamış birisiyim. Bu dating applerin öyle aman aman moda olmadığı bir dönemde flört ve konuşma özürlüsü biri olduğumdan dolayı belki de internetten 3-5 erkeklerle yazışmayı öğrensen olabilir diyen arkadaşlarımın gazıyla 18 yaşında bir sitede hesap açmıştım. Yaşımı 27 falan yapmıştım tabii böyle olunca daha çok 27-45 yaş arası erkeklerle konuşmuştum. Sitede sadece 3 gün kalmama rağmen o kadar çok şu şekilde tavırları olan erkeğe rastladım ki. Daha tanışalı 12 saat olmamış görüşmek istemiyorum diyince dünyanın tribini yiyorsun 33 yaşında adamdan resmen kendine… Read more »

Broccoli
Guest
Broccoli

Tanıştığın kişilerle etkinlikler vs ile mi tanıştın yoksa gündelik hayatta karşına gelen kişiler miydi

betty
Guest
betty

Üniversitedekilerle daha çok etkinlik ve arkadaş çevresinden tanıştım. Gündelik hayatta karşıma çıkan insanlarla da tanıştığım olmuştu ama o durumda çok çekingen oluyorum maalesef pek gitmiyor pek.

Broccoli
Guest
Broccoli

peki o ortamlarda tanıştığın kişilerle sohbet nasıl ilerliyordu

betty
Guest
betty

genelde sohbet karşı taraftan başlardı valla bilmiyorum beni bir şekilde ilgili tutuyorlardı. arkadaş ortamında falansan zaten zamanla birbirini tanıyorsun aran oluyor ama buluşmalarda genelde karşı taraf konuşturuyorsa konuşuyordum. ağzım birine alışamadan pek laf yapamıyor ne yazık ki ama büyük yol kattettim. bir keresinde bir saat mal gibi bakışıp durmuştum adamla dilim dolanıyordu artık bir şekilde işler güçler derken dönüyor sohbet.

Hamdi
Guest
Hamdi

Öncelikle iyi günler dilerim. Neden söylediklerini tekrarlattığı üzerine kendi öğrendiğim ve kavradığım bilgileri vermek istetim, ki bu bilgiler başka bilen insanlar tarafından düzeltilebilir ve bundan memnun olurum. İnsanların dediklerini onlara yansıtmak, onları dinlediğimiz imacını yaratır çoğu kerede işe yarar. Bazen insanlar özellikle kadınlar duygusal anlaşılmayı isterler. Lakin, arkadaş bunu çok yanlış kullanmış olduğu üzere “Bak! Ben seni anlıyorum, diğer erkekler gibi değilim.” imajı vermek istemiş. Bunu aşırı yapınca karşı taraf şüpheye düşmüş, haklıda. Çünkü, sözde efendi erkeğimizin (efendilik birini etkilemek için yapılmaz) arkaplanda yatan tehlikeli bir arızası olduğunu” düşünüyorum” bunun nedeni ise çok darlıyor insanı. Yanlış bilgim olabilir, varsa düzeltirsiniz.… Read more »

Murat
Guest
Murat

Kadın arkadaşlarımızla ilişkiler konusunda sohbet etmemiz ve birbirimize ilişkimizi,sorunlarımızı anlatacağımız kadar yakın olmamız doğru olur mu?Genel olarak kadın arkadaşlarla sınırlar nasıl olmalı?

Berkovack
Guest

Mahmut abi merhaba, bir heyken whorksop’unda yanlız oturan bir kızın yanına giderek tanıştım ve aynı masada çalışmaya başladık. Biraz muhabbet ettikten sonra instagramını alıp erken çıkacağımı söyledim. Çıkarken ondan habersiz içtiğimiz iki çayın parasınıda ödedim. Akşam isntagramdan bana yazarak parayı atmak istediğini söyledi bunun mümkün olmayacağını bir erkek her zaman centilmen olmalıdır diye ifade ettim. İlk sorum sence hesabı ödemekle arzuyu satın almaya çalışmış olabilirim evet ama kız bunu fark etmiş olabilir mi? Bir diğer sorum ise biraz muhabbet etsekte instagramdan topu her ona atışımda konuyu kapatıcı şeyler söylediği için 4 mesaj sonunda “:)” koyarak konuyu kapattım. Evet ben kendim… Read more »

Kenzou
Guest
Kenzou

Ben de arkadaşlar vasıtası ile kızlarla tanıştım; kimisiyle oldu, kimisiyle olmadı ama bana ne yaptınız diye sorduklarında hep “sanane” dedim. Olmayanlar için de görüştüğüm kız saygısızca davranmış, beni beğenmemiş olsa bile “konuştuk, enerjimiz tutmadı” dedim. “Şu bunu demiş, bana böyle demiş, beni beğenmemiş, ona böyle söyleyin vb…” bunlar ne kadar aptalca davranışlar. Kadın erkek fark etmez, kağıt üstünde pırlanta da olsa bu tipten bir bok olmaz zaten.

What happens in Vegas, stays in Vegas.

Cengiz
Guest
Cengiz

Abi merhaba Üniversite öğrencisiyim. Aynı sınıftan bir kıza aşık oldum aylar önce. Başta iletişimimiz iyiydi, ilgimin farkındaydı, ben de iyi hissediyordum daha özgüvenli hareket ediyordum. Nispeten daha havalıydım. O zaman koparmıyordu benle iletişimini. Şimdi sınıf içinde onun kendi bi kız grubu var. Genelde onlarla takılıyor. Benim ise diğer arkadaşlara sohbet etmek gelmiyor içimden, çünkü o varken onun ilgisini nasıl çekerim diye çok düşünüyorum. Başka bi şey beni tatmin edemiyor. Ayrıca çok kıskanıyorum. Başka bir erkek ile konuşurken, arkadaşları ile bir yerlere giderken görmek beni çok olumsuz düşüncelere sevk ediyor. Bana en çok koyan şey, şu ana kadar hoşlandığım kim varsa… Read more »

Khan khan
Guest
Khan khan

Mesele burada mesajı kadına ne sıklıkla attığı değil.Duygusal olarak zayıf anında attığın tüm mesajlar karşı tarafa zayıf bir sinyal olarak gider.Bu bir doğa kanunu iki insanın bir biriyle olan etkileşimi değil.Şimdi hiçbir insan umulmadık an da kendisinin özgürlüğünün kısıtlanmasını istemez.(Zaten çalışıyordur bir kısıtlama vardır iş mesaisi gibi yada okuldadır önceliği ders dinlemektir vss.) üstelik doğa kanunu olan negatif duygunun negatif enerji olarak km ileriye bile negatif enerji olarak yansıyacağı burda mesafe de önemli değildir.Dün TikTok da pozitif bir an da attığım post 10 bin beğeni alırken,arkasından muhtaçlık ve ilgi koparmak için attığım post daha kaliteli bir içerik olmasına rağmen (belki… Read more »

Lyku
Guest
Lyku

O mesajlardaki hata kullanılan dil de bence.

Hani şöyle düşünün “hayırdır” diye bir soru sorulduğunda, genelde orada mesele bir sorun mu var yardım edeyim falan değildir ya. Buradaki olay da o. Kıza kalkıp naber nasılsın gibi şeyler sormuyor farkındaysanız. Bir sorun mu var? gibi şüpheli şeyler soruyor.

Selim
Guest
Selim

Bunun bir de kadın versiyonu var,hemen hemen aynı davranışları sergiliyor.Īnsan başıma bela olacak,yapısıp bırakmayacak, psikopata bağlayacak diye korkuyor.
Ne kadar güzel olursa olsun.isterse her gece versin, insan yine de kaçmak istiyor.Bunun pek kadını erkeği yok

Matrix
Guest
Matrix

Hocam selamlar
Konu ile alakasız olacak ama sevdiğim bir forumda birisi irade ile ilgili bir yazı paylaştı. Sizin de ikinci kitabınızda özkontrol kısmı var ve ben aşırı iyi buldum o kısmı. Oradan alıntılar yapıp, oradaki arkadaşlara yazabilir miyim? Yani alıntı yapsam sıkıntı olur mu? Kul hakkına girmek istemem.