Friendzone’dan daha dibi var mı?

Bu yazı ve içindeki ibretlik skeç çok kısa ama olayı oldukça güzel şekilde özetlemiş.

Friendzone, bir arkadaşlık ilişkisi içerisinde bulunan kişilerden birinin, diğer kişi ile romantik veya cinsel bir ilişki içine girmek istemesini, ancak diğer kişinin bunu istememesini tanımlayan bir durum. Kadın erkek ilişkilerinde bir erkeğin içine düşebileceği en dipte durumlardan biri ama en dibi mi? Değil. Friendzone’dan da aşağısı var. Bunun ne olduğu da videoda.

Bana sorularınızı uygun yazı altında sorabilirsiniz, benimle görüşme ayarlayabilirsiniz ya da ilişkiler setimize bakabilirsiniz. Youtube, Spotify ve Patreon kanallarımızı da takip etmeyi unutmayın.

 

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

20
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
7 Comment threads
13 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
enayiMahmut AbiKenzousaltukLothbrokg Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
AlphaGeneration
Guest
AlphaGeneration

Mahmut Abi,selam.Duygusal güç konusunda oldukça gelişmem lazım,bunun farkındayım ancak biraz teorik bilgiye ve nasıl desem psikolojik zeminini öğrenmeye ihtiyacım var.Bu konuda önerebileceğin bir kaynak,senin yazın var mı?

Spiderman
Guest
Spiderman

Mahmut abi kız ilk buluşmadan sonra arkadaş kalalım dedi.Bunu dedikten sonra 2 gün sonra mesaj attı.4 gün sonra da gel satranç oynayalım dedi.Bu durum normal mi Mahmut abi ?

Arthur Morgan
Guest
Arthur Morgan

Ben sürekli friendzone düşüyorum. En son sefer kız birinden hoşlandığını anlatmaya başladı halbuki cinsel çekimi falan oluşturdum. Burada denilen birçok şeyi de yaptım. Ne zaman ki kıza bir sorunumu (çözdüğüm) anlattım, kız bana birinden hoşlandığını falan söyledi. Hemen çıkardım hayatımdan o zaman.

Inarius
Guest
Inarius

Oyun Robotu olmakla İçselleştirmek farklı. Pook’un kitabında bir yol göstericiden bahsedilir. Manuel. Manuel genel olarak, ikili ilişkilerde başarı faktörünü arttıracak bir dizi teknikten bahseder. Örneğin, bu olduğunda bunu yap ya da şu olduğunda şunu yap şeklinde.. Evet bunlar seni bir miktar başarılı kılabilir ama belirli fonksiyonları yerine getiren kodlanmış bir programdan çok daha fazlası olamazsın. Taklit doğallığı öldürür. Er ya da geç patlarsın. Burada yazanları bizzat harfi harfine uygulamak yerine içselleştirmen lazım. İçselleştirmek için de pratik lazım. Çok fazla pratik. Bir erkeğin doğal çekim yaratabilmesi için kesinlikle ağırlık kaldırması gerektiğini düşünüyorum. Kimse sizden gladyatör tipli seks makinesi olmanızı beklemiyor. Ama… Read more »

enayi
Guest
enayi

çime dokun.

Raskolnikov
Guest
Raskolnikov

Abi iyi günler öncelikle sana teşekkür etmek istiyorum senin sayende redpill ile tanıştım üzerimde emeğin fazla. Konuma gelicek olursak mantıklı mı düşünüyorum bilmiyorum. Yaşıtım, liseden beri ilgimi çeken bir kız vardı (lisede uzun süreli ilişkim varken gördüm). Şuan üniversitedeyim ve o kıza redpill ile tanıştıktan sonra mesaj attım iyi güzel konuştuk konuşmalarında bana karşı ilgisi yoktu çoğu zaman mesajlaşmayı ben başlatıyordum. İlk buluşmamızda temas, yakınlaşmada ve birkaç shit testte başarısız oldum diğer kızlarla olan buluşmalarıma nazaran iyi bir buluşma kesinlikle değildi. Buluşmadan sonra asla mesaj atmadım kız bana 2 3 ay sonra mesaj attı napıyorsun diye bende fazla uzatmadan kısa… Read more »

Kyloren
Guest
Kyloren

Mahmut abi uzun süreden sonra kızın biriyle konuşmaya başladım fakat kız küçük bir yerde yaşıyor 2 saatlik bir yer ama gelemiyor ailesi yüzünden, 1 haftalığına geldi buluştuk baya iyi vakit geçirdik her şey birden olduğu için ev felan ayarlayamadım ondan dolayı pek bir cinsel bir şey yaşanmadı. Abi kız yaşadığım şehirde işe başlayacak arıyor fakat kızın mentali her gün farklı değişiyor çözemedim bir gün şunları bunları yaparız diyor , diğer gün şuan ilişki çok zor iş güç lazım gelsem bile seni harcamak istemiyorum arkadaş olarak devam edelim tarzı şeyler diyor sonra tekrar gelecek planı yapıyor. Bir gün sonra kafam çok… Read more »

Lothbrokg
Guest
Lothbrokg

Abi merhaba 20 yaşındayım . Kızlarla konuşurken aslında elektrik alıp verme konusunu başarabiliyorum fakat sürekli defalarca karşılaştığım bir sorunu dile getirmek istiyorum. Bana sürekli eski ilişkilerinden bahsediyorlar bir süre ilişki istemediklerini söyleyip reddediyorlar. Anlam veremiyorum halbuki ilgililer ve konuşma gayet güzel gidiyor uzun boyluyum tipim iyi ağzım laf yapıyor ama sürekli bir süre ilişki istemiyorum kötü bir deneyim yaşadım yeni ilişkiden çıktım gibi sorunlarla karışılaşıyorum ne yapmalıyım sence bu kızlar nasıl ikna edilebilir veya bende mi sorun var teşekkürler abi şimdiden

Kenzou
Guest
Kenzou

Var var daha dibi. Ayakçı tayfa kesinlikle daha dipte mesela 😀