Yanlış Erkeklik

Bu sıralar çok fazla maçoya denk geldim ve biraz sohbet ettiğimizde, bizim sert erkeklerin aslında içlerinde ürkek, kırılgan bir ruh barındırdıklarını gördüm. İşte bu, yazıyı yazmama vesile olan şeydi

Son 20 yıldır bize öğretilen erkeklik, kadın merkezli feminen anlayışı ( gynocentrism) pekiştirdiği gibi aynı zamada feministlerin eline erkek düşmanlığı yapıp pozitif ayrımcılık devşirmeleri için koz olarak verdiğimiz beta davranışlarını kapsıyor.

Gynocentric( kadın merkezci) bakış açısı, feminizmin erkeklerin gözüne perde çekmek için kullandığı şirin görünüşlü ama zehirli yöntemlerden biri. Bu mentalite kısaca, kadını erkeğin zihin odağı yapıyor ve erkeğe hayattaki nihai amacının kadını mutlu etmek olduğu empoze ediliyor. Erkeklere, eğer kadın mutlu olursa erkeğin de bundan etkileneceği ve erkeğin ilişkideki beklentilerini kolayca elde edebileceği söyleniyor.

Burada erkeğe düşen rol, ne olursa olsun kadını mutlu etmek hatta bunun için kendini feda etmek bile gerekse bunu çekinmeden yapmak. Bu anlayış, ana akım medya sayesinde öyle kökleşmiş ki bunu reddettiğinizde direkt odun, hanzo, kadın ruhundan anlamayan erkek ilan edilebilirsiniz. Bazı durumlarda bu utandırma taktiği( shaming tactics) kadın düşmanlığına kadar gidebilir.

Bu kurnazca hazırlanmış bir tuzak fakat neredeyse erkeklerin %70’i bu tuzağa düşüyor. Sonundayda hayalkırıklığı, öfke hatta hakaret ve şiddet. Yani feminizm, kendi metodlarıyla aslında iğrenilen erkek modelini kendisi yaratıyor.

Yanlış maskülenite anlayışı bu bakımdan beta anlayışı kadar tehlikeli. Buna örnek olarak ultimatom vermeyi gösterebiliriz. İkinci örnek de küfür ve hakarettir. Bunlar, alfa görünümlü beta hareketleridir ve gerçekten de bu öfke, erkeğin gelişimini olumsuz yönde etkiler. Kadın güdüsel olarak bu tip davranışları olan erkeği, kendinden başka alternatifi olmayan, aciz, kırılgan bir erkek olarak algılar.

Özellikle Twitter’da son dönemlerde kadın karşıtı tweetlere çok sık denk geliyorum. Beni nasıl reddedersin? Sen kimsin? Sen benim gibi bir erkeği nasıl elinin tersiyle itersin? Resmen gözüne far tutulmuş tavşan gibi şaşıran ve öfkesini hemen dışavuran gençler görüyorum. Red Pill’le tanıştığımda ben de böyleydim. Herkes bu evreyi yaşamıştır. Buna biz ” öfke evresi” diyoruz. Rollo Tomassi’nin dediği gibi: Siz erkekler, yaşamınız boyunca kadınlardan kat be kat daha fazla reddedileceksiniz. Sadece ilişkide değil, her konuda bu böyle olacak. Buna alışsanız iyi edersiniz.

Burada Rollo’ya katılmamak elde değil. Bizim Mahmut Abi’yle en çok üzerinde konuştuğumuz konulardan biri de bu. Bir erkek, yürüdüğü 10 kadından 3’ü ile buluşur, biriyle yatar. Bazen hiç ummadığın anda reddedilirsin. Bazen de ” bu iş olmaz” dediğin hatunla kendini yatakta bulursun. Burada bolluk zihniyeti denen şeyin önemi daha net anlaşılmalı. Bunun bir oyun olduğunu unutulmamalı ve oyunun tadı çıkartılmalı. 10 Yaşındaki çocuğu nasıl ciddiye almıyorsanız kadınları da ciddiye almayın. Onlardan erkeklerin zihin yapısına sahip olmasını da beklemeyin.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Author: Sonsuzluk ve Bir Gün

Sonsuzluk ve Bir gün, Türkçe kırmızı hap camiasının en bilinen ve takip edilen yazarlarından biri. Kendisini buradan olduğu gibi twitter hesabından (@sonsuzluk_vbg) ve Ekşi Sözlükten (@sonsuzluk ve bir gun) takip edebilirsiniz.

75
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
20 Comment threads
55 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
35 Comment authors
MuzlurolexkinyasHkncizenadamBodycihamza Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Hazır gelmişken Svbg’yi yakalayıp siteye zincirleyin.

Şevket Rıfkı
Guest

Dostum yazıların neden böyle sabun köpüğü gibi? Yorum metnine yazılmış gibi kısa ve cılız.
10 yürümeden birinin yatakta bitmesi teorisi çok uçuk. Ortalama her erkek haftada 10 kadına yürüyebilir ve biri yatakta bitse yılda 48 kadını sikmek sonucuyle biter.

Mahmut Abi
Admin

SVBG sayılar yanıltıcı gerçekten. En sağlam oyuncu anca 10% yapar. Çoğu erkek için bu oran daha düşüktür.

Brother
Guest
Brother

Ben bir kıza çerçevemi dayattığımda kız da umursamama ve yalan yere neşeli görünme rolleri seziyorum.Acaba baskı mı yapıyorum daha doğrusu çerçeve mi dayatırken katı kurallarla mı Bunu yapıyorum.Kadın sanki bana kırgın gibi sebebi çerçevemden taviz vermemem mi

Mahmut Abi
Admin

Böyle soyut anlatıp soru sormayın. Ben senin çerçeveni nasıl dayattığına bir iki örnek görmeden nereden bileyim?

Brother
Guest
Brother

Kız beni kıskandırmak için iki erkek iş arkadaşının arasına geçip samimi bir şekilde konuşarak beni kıskandırmaya çalıştı.İlkinde gülüp geçtim daha Sonra devam edince bende umursamadım..Kızın kız arkadaşları benim kızın dediklerimi yapmam için kıza akıl veriyor bende tam aksine benim kurallarım bunlar diye kurallarımı dayatıyorum her seferinde kız bu kuralları çiğnemek için farklı yollar deniyor.Örn:Bugün şuraya gel dediğimde tam oraya değildi oraya yakın bir yere geliyor.Metro ile git dediğimde metroyu kullanıyor ama farklı bir güzergahı kullanıyor.Şu kıyafeti bugün giyin sana yakışıyor dediğimde aynı gün değil ertesi gün giyiniyor.Vb..

Mahmut Abi
Admin

Bu kız senin kız arkadaşınmış gibi konuşmuyorsun. Kız arkadaşın değilse sana bir ilgisi yok gibi. Kız arkadaşın ise o iki erkeğin arasında beni kıskandırmaya çalışıyor olayını yiyip ne çerçevesinden bahsediyorsun?

BuLLeT
Guest
BuLLeT

Bu yazıyı okurken 17 lik ergenliğimde anladığım bir olay aklıma geldi.Bir erkek duruşunun dizilerle toplumsal özentilikle aslında çok yanlış noktalarda olduğunu anlamıştım o zamanlar. Zira erkekler, televizyonun ve medyanın çirkin yöntemleriyle sertlik,maçoluk gibi içi boş ve duygusal zayıflık abidesi kavramları benimsediler.Erkeklere, çelik gibi olmak gerektiğini söylediler ama çeliğin büküldüğünü söylemediler. Kadınlara aslında hiç de çekici gelmeyen öfkenın dışa vurumunu kadınları etkilemenin yolu gibi gösterdiler. Erkekler bu acizliği güç gibi algıladı.Erkekler bu boş gürültüyü güç gibi duydu.Erkekler buna sahip olmak istedi , ama bu ZAYIFLIĞIN ta kendisiydi. Yıllarca kendi enerjilerini sömüren bu parazitin zihinlerin baş köşesine yayılmasına izin verdi erkekler. Saf… Read more »

Arsogin
Guest
Arsogin

Bruce Lee’nin sözüydü bu: ”be water my friend”

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Burada gri olması gereken siyah-beyaz bir yaklaşım var. Doğru kullanmayı bilirsen sertlik çekicidir.

Su olacağım derken bir de bakmışsın su-nepe olmuşsun, ayrımı iyi yapmak lazım.

Lise son öğrencisi
Guest
Lise son öğrencisi

beta görünümlü alfa hareketleri yazılmış, tam tersi olmayacak mı?

Mahmut Abi
Admin

Bence de tam tersi.

Erkek Evladı
Guest
Erkek Evladı

“Bazen hiç ummadığın anda reddedilirsin” o kadar doğru bir söz ki. Ortada çok fazla parametre var hepsine hakim olamazsın. Kiss close alıp telefonuma geri dönmeyen hatun geldi aklıma, skora gider bu desen bile pat diye ortadan kaybolabiliyor. Velhasıl kelam biri gelir biri gider reddedilmeye karşı sağlam duruşunuz ebedi kalır herkese iyi oyunlar 😉

SpookyScary
Guest
SpookyScary

oha erkek kezban çıkmış.”Benim gibi erkeği nasıl reddedersin””bemim gibisini bulamazsın “

karanlikruya
Guest

Uzun süredir konuşamasak da “Sonsuzluk ve Bir Gün” dostum iyi bir şey yazmış alıntı: “Özellikle Twitter’da son dönemlerde kadın karşıtı tweetlere çok sık denk geliyorum. Beni nasıl reddedersin? Sen kimsin? Sen benim gibi bir erkeği nasıl elinin tersiyle itersin?” Kesinlikle… Bu zaten kar tanesi, öfkesini kontrol edemeyen ya arada kalmış ya da hakikatten barzo adam davranışı. Gerçek anlamda kırmızı hapı sindirmiş, ayakları yere basan bir erkek buna güler geçer. Kadının davranışlarından etkilenmeye başlamışsanız çerçeveniz kaybolmuş demektir. Umursamamak güçlü bir erkeğin en büyük gücüdür. O seni sallamıyor mu? Sen de sallama. Seni kıskandırmaya mı çalışıyor? Aynı güç senin de elinde de… Read more »

kıpkırmızıhap
Guest
kıpkırmızıhap

Usta sen ekşi’den neden ayrıldın? Skeptico, 1f, karanlikta tek başına gibi red pill adına yazan kim varsa sözlüğü bırakıyor.

karanlikruya
Guest

Merhaba kıpkırmızıhap, birkaç defa daha soruldu sebebi uzun fakat yakında çok fazla yazıyla geri dönebilirim. Buradan ilk defa olmak üzere süpriz haberi vermiş olayım. 2-3 hafta sonra…

Çok fazla şey okudum, deneyimledim ve çok fazla birikmiş hikayem var.

Militan
Guest
Militan

Hocam kızla ilişkiniz bitti yolunuza baktınız kızdan hayır gelmeyeceğini anladığınız için kesin sınır koymak için umursamaz davrandınız itin götüne soktunuz kız hala ayağınıza dolanıyorsa bunları yapmama rağmen 2 defa kız direk gelip benimle konuşmak istedi cesaretini takdir ettim bir an acaba olur mu diye düşünürken kendimi dipsiz bir kuyuya doğru itildiğimi fark edip kızın ne kadar hatası varsa yüzüne vurdum ve artık olamayacağını söyledim (oneitislik ) belirtisi şuan kız en azından arkadaş olarak kalalım diyor aynı sınıftan kız arkadaşıyla konuştuğumu bildiği halde hatalarıma gelecek olursak 1 – Yolumu çizip ona göre hareket etmek isterken en başa döndüm 2 – Duygusal… Read more »

Oğuz
Guest
Oğuz

Kardeş kız ya aşırı çirkin ve aşırı bağlandı ya da kızın bekaretini aldın, başka açıklaması yok o olayın o yaş aralığında. Yaptığın cidden büyük bir ahlaksızlık, sıfat darağacımız büyük şükürler olsun da ahlaksızlıkla yetinelim şimdilik. Redpill gibi öğretilerin en büyük sıkıntısı, insanların birbirini eğlence aracı olarak görmesinin meşrulaştığı bu dünyada bu trendin yayılımını logaritmik bir şekilde artırmasıdır. Ahir zaman diye belirilen zaman aralığı bu çağ olsa gerek. İnsanlar maddi açıdan zenginleşirken bireyselcilik adı altında ciddi bir manevi fakirlik oluşur vaziyette. İnsanlar maddi-manevi kirlenmemiş uygun birini bulup aile kuramadığından ötürü kendi egolarına sığınır oldu. Ait olma dürtüsü gibi insanın sahip olduğu… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Ben bundan hiç bir şey anlamadım.

Secret
Guest
Secret

Maskülen benliğimi geliştirme aşamasındayken bir sevgili edindim (yanlışlıkla). Altı ay falan oldu, ama başından beri “bir gelecek, evlilik” temasını vurguluyor. Benim böyle bir düşüncem yok, daha yaşım 22. Nasıl halledeceğim bu durumu? Ayrılmak da istemiyorum, en azından üç dört ay içerisinde. Ne yapacağımı şaşırdım. Kadın aklı almaya çalışmıyorum bile, çünkü “yaptığın çok kötü, kıza yazık, evlenmeyeceksen neden ilişkiye başladın” bla bla bla gibi uzayıp gidiyor liste 🙂 Ne yapayım Mahmut Abi?

Mahmut Abi
Admin

Birlikteliğimize çok önem veriyorum ama hem yaşımız hem de birlikte olduğumuz süre bunları düşünmek için çok erken dersin. Daha birbirimizi tanımaya yeni başladık dersin. Konuyu kapamaz ısrar ederse açık açık henüz 22 yaşındayım ve evlilik için hazır değilim dersin. Kabul eder etmez ona bırakırsın. Bu yaşta kızlar senden çocuğum olsun istiyorum modundan elektrük alamıyorum moduna 1 haftada dönerler ve senin yaş olarak bunları söylemen de çok doğal. Ikiniz de 32 yaşında olsanız bwlki ama 22 yaşında çok doğal. Benim hatun genç ama bir ara bundan krize girdi. Benimle vakit kaybetme ben bir daha evlenmem diye ayrıldım 1 hafta sonra ben… Read more »

Secret
Guest
Secret

Peki bu duygularıyla hareket etme olayı ne olacak? Çünkü cidden oturup bir sorun çözmek pek dişil bir olay değil. Ağırlığımı nasıl koyayım bu durumda? (Daha önce oturup konuşma olayı, ben ondan uzaklaşana kadar işe yaramadı, her konuda haklı çıkıyor bu site 😀 )

faustus
Guest
faustus

Önce adam olmayı deneyip sana değer veren birine meme sağlayıcısı muamelesi yapmayarak başlayabilirsin mesela? Kimse yanlışlıkla bir ilişkiye başlamaz. Düzenli seks için birini Cepte tutmak vardır. Zaten 3-4 Aydan önce ayrılamam diyerek bu ilişkiye ne kadar bağlı olduğunu da anlatmışsın. Bir yanda sana duygusal yatırım yapan kız bir tarafta erkekçilik oynayan bir yalancı var. Azıcık adamsan git Kıza evlilik düşünmediğini söyle. Hatta söylemişken “meme sağlayıcısı senden 3 ay sonra ayrılabilirim, istifa mektubumu ne zaman koyayım masaya,” de. Yok oturup sorun çözmek dişil değilmiş de yok kızlardan tavsiye almak çok saçmaymış da geçiniz bunları geçiniz. Bulmuşsun muhtemelen yaşı 20-21 saf bir… Read more »

Secret
Guest
Secret

Bu agresyonun sebebini anlamadım ama kıza zaten bir vaadde bulunmadım kız sürekli bu konuda konuşuyor. Ayrıca seks benim için ulaşılabilir bir şey. Sevgilim varken de yazanlar oluyor. Düzgün bir dille yazarsan ne demek istediğini daha rahat anlayabilirim bence.

Mahmut Abi
Admin

Anlamadım. Kızın duygularıyla hareket etmesi mi? Kız dediğin duyguları ile hareket eder zaten. Hele o yaşta (kızı 22 veya daha genç varsayıyorum).

Secret
Guest
Secret

Bir de kullanılmış gibi hissetmesini nasıl engelleyeceğim?

Mahmut Abi
Admin

Sen kızı kullanıyor musun? Kıza yukarıda dediklerimi söyledikten sonra ne hissedeceği onun çözeceği iş.

Secret
Guest
Secret

Tamamdır üstad sağ olasın.

Tony Stark
Guest
Tony Stark

Mahmut abi önemli cevap arıyorum Şimdi bundan 2 sene önce bir kıza yürümüştüm. Arkadaşımın oneitis yaptığı fakat benim tipim felan iyi diye ona yürümem iistedi bakalım napacak felan diye ben instagramdan naber felan yazdım konuştum sonra kız birden konuşmayı kesti bende takipten çıktım kızda hb6 felandı . Neyse 2 yıl geçti BU ARALAR işte onun kardeşi var ona yürüdüm hb 8 9 ama şuan belirsiz bir durum var nolacağıyla ilgili. Şunu soracağım bunun ablası bu cocuk bana yazmıştı ben cevap atmamıştım deyip kızda ulan ablamın reddettigi çocugu napayım zaten ablam okadar şey değil diyip benide etkisiz hale getirebilirmi? Yani bunun… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Etkisi var mi yok mu sana ne? Yürüyeceksen yürü, hiçbir şey olmamış gibi davran, olur mu olmaz mı görürsün. Sana ne ablası bana yürüdü demiş, ablamın reddettiği demiş?

Arkadaşın tipinin olmaması ve beğendiği kıza tipi olan arkadaşını yürütmesi nasıl dipte bir olaydır? Umarım arkadaşın şu an daha iyi kafadadır.

Tonystark
Guest
Tonystark

Yyok abi arkadaşı reddetti kız işte klasik kimseyle şeyim yok felan filan sevgili yapmayı düşünmüyorum felan filan bi sürü bahane atıp reddedince görmek istedi neyse teşekkürler 🙂

MDqq
Guest
MDqq

Selamlar.
Erkek erkeğe taşak sohbetlerinde, günlük hayatta hiç kırmızı çizgimin olmadığını farkettim. Özgüvensiz veya hayır diyemeyen biri değilim ama çok umursamaz bir yapım var.
Kızlarla konuşurken onlara karşı çerçevemi flörtöz sözlerle koruyabilşyırum ama erkek erkeğe çerçevem yok gibi. Çok samimi olduğum 5 6 kişilik ekiple biraz olsun sınır sağlayıp nasıl koruyabilirim?

BenLark
Guest
BenLark

Mesela bir espri yaptın sana “piç” dediler Ulan şimdi “sensin piç y***k kafalı” desen ayıp olur mu endişesi taşımayacaksın. Saygınlığını koruyacaksın ve kendinden az bahsedeceksin Sana soru soran biri gerçekten öğrenmek mi istiyor yoksa ileriki taşak malzemeleri için bilgi mi topluyor iyi ayırt et Biri , Herkesle iyi anlaşıyor diye senle de iyi olacak bir şey yok . Arkadaşlık ilişkilerinde istemeden de olsa daha dürüst olursun ama bu çoğu zaman araya soğukluk sokar buna dikkat et.Dürüstlük kestiğinden daha çok kan akıtan kör bir bıçaktır. Mesela bir konuda tartışırken sen sağlam argümanlarla savını desteklerken karşındaki kişi sırf “Sırf sen savunuyorsun diye… Read more »

Mdqq
Guest
Mdqq

O endişeyi taşımıyorum. Çok samimi arkadaşlarım ve o samimiyetten gelen bir rahatlık var galiba.
Biri birini ekiyor küfür ediyor diğeri ve olay bitiyor. Yani bir yerden sonra hoşa gitmeyen davranışları ciddi şekilde söylemek veya ona göre davranmak gerekiyor sanırım.
Ayrıca gözlemlerine kesinlikle katılıyorum..

Mahmut Abi
Admin

Hatun senin kırmızı hap bildiğini nereden biliyor? O biliyor olsa bile sen bilmeyeceksin. Büyük yenilgi. Sonra böyle alfa değilsin diye taşak geçer.

Şu sanal seks dediğiniz şey bildiğin masturbasyondan fazla bir şey değil. Helada mastürbasyon. Alt tarafı ekran mastürbasyonu hatun seni kolayca manipule etti diye normalde yapmadığın bir şey yapıp odanda arkadaşın önünde sanal seks mi düşünüyorsun? Hatunun çerşevesine giriş.

BenLark
Guest
BenLark

Vay arkadaş…

Starker nasıl belli ettin bilmiyorum ama hiç şaşırmadım
Oyunu çok kasıntı bir şekilde oynadığına da eminim.

Hatunun red pillden haberi olması komik bir şey aslında .Rol mü reel mi düşünene kadar konu kapanır

Şevket Rıfkı
Guest

Yatmadığım karıyla sanal seks yapma.

augustus iv
Guest
augustus iv

+ sanal seks yapmayın bence. Ama illa yapacaksan oda arkadaşından azıcık çıkmasını isteyebilirsin. Ben üniversitedeyken odayı dört kişi paylaşıyorduk. Mastürbasyon yapan kapının koluna çorap assın, gelenin de acil işi yoksa bir yarım saat kantinde oyalansın diye anlaşmıştık.

Koz
Guest
Koz

@Mahmut Abi, Abi, kırmızı haptan haberdar hatunlara karşı bir çekince yaşıyorum. Sir Tristan’ın catbilmem ne sitesinin profilinde soru cevap kısmında, sir tristanının cevabına göre ” Kırmızı haptan haberdar bir kadın kırmızı alarmdır.” Seninde sözlerinle bunu tekrar görmüş oldum, işin komedik kısmı siteye kimlik ile giriş diye bir durum yok, üstelik kadın ziyaretçi ve okur oranı da gayet güzel. Kadınların da bir kısmı artık bundan haberdar, bu durum ile; Kırmızı haplı ol, ama kırmızı hapı bildiğini unut. Bunu düşününce, aklımda oluşan senaryo ” Ne kırmızı hapı ? Torbacı sandı beni 😀 Ablacım elimde çok güzel mal var, somali işçiler 31 çekerek… Read more »

augustus iv
Guest
augustus iv

Şimdiye kadar hiç bilen, en azından imasında bulunan bir kadına denk gelmedim. Bazı hareketlerim arkadaş grubunda şakayla karışık kırmızı’ya çekiliyor ama onların da hepsi erkek.

Mahmut Abi
Admin

Ben kırmızı haptan haberdar olan hatunu alarm saymıyorum ama erkeğin hatunu haberdar etmesi alarm. Bana benim hatun gelip kırmızı hap diye bir şey varmış dese bilmem duymadım derim. Hatuna bu konuyu ilk açan olmak zaten üst seviye aptallık.

Koz
Guest
Koz

Olayı şimdi anladım abi.

Mahmut Abi
Admin

Ben olsam yok ya hiç kullanmadım ve duymadım. iyi kafa yapıyor muymuş derdim.

Mahmut Abi
Admin

Nofapta değilsin çünkü masturbasyon yapıyorsun 😃

Çevirmen Hoca
Member

Hatun da sizin gibi üç beş kırmızı hap yazısı okuyunca sanki her şey siyah ya da beyaz gibi gereksiz alfa beta muhabbetine girmiş. Telaşa gerek yok.

BenLark
Guest
BenLark

Hocam konusu açılmışken

Joe Navarronun
“Tehlikeli Kişiliklerin Beden Dili “
Adlı kitabını herkese öneririm

Şuana kadar aradığım tek kitaptı ve bu konuyu nirvanada bıraktım

Koz
Guest
Koz

@BenLark,
Kitap önerilerini beğeniyorum. Bundan bir zaman öncesinde, bir kitap daha önermiştin not almadığım için ismini hatırlamıyorum ama rica olarak önerebileceğin kitapların tam bir halini bir yorum altında paylaşır mısın BenLark ?

bir bayan
Guest
bir bayan

ilişkilerde ne kadinin ne de erkeğin karşısındaki insana kendini fazlasıyla vermesine ve kısıtlamasına karşıyım, ne kadar verici ve tavizkar olursanız o kadar değeriniz düşüyor maalesef çok klişe ama bu böyle, karsimdaki insanla berabersem onun çevresinden uzaklaşması benim icin kendini gereksiz yere kısıtlaması hoşuma gitmez ve aynı seyi ben de yapmam.Ne kadar hakimiyet kurmaya çalışıyorsa o kadar verici olmasını isterim hepsi bu. Benden nasil bir davranış bekliyorsa aynı seyi cok önceden kendisinde var olduğunu gormek isterim.Benden onu takdir etmemi teşvik etmemi istiyorsa bunu sadece tek olduğumda ve vazgeçilmez yere koyduğunda yapabilirim.Ben vazgeçilmez degilim ama aynı şekilde o da degil.Beni bir başka… Read more »

hyp
Guest
hyp

bu foruma kızların gelip bommmboşş konuşması