Yanlış Erkeklik

Bu sıralar çok fazla maçoya denk geldim ve biraz sohbet ettiğimizde, bizim sert erkeklerin aslında içlerinde ürkek, kırılgan bir ruh barındırdıklarını gördüm. İşte bu, yazıyı yazmama vesile olan şeydi

Son 20 yıldır bize öğretilen erkeklik, kadın merkezli feminen anlayışı ( gynocentrism) pekiştirdiği gibi aynı zamada feministlerin eline erkek düşmanlığı yapıp pozitif ayrımcılık devşirmeleri için koz olarak verdiğimiz beta davranışlarını kapsıyor.

Gynocentric( kadın merkezci) bakış açısı, feminizmin erkeklerin gözüne perde çekmek için kullandığı şirin görünüşlü ama zehirli yöntemlerden biri. Bu mentalite kısaca, kadını erkeğin zihin odağı yapıyor ve erkeğe hayattaki nihai amacının kadını mutlu etmek olduğu empoze ediliyor. Erkeklere, eğer kadın mutlu olursa erkeğin de bundan etkileneceği ve erkeğin ilişkideki beklentilerini kolayca elde edebileceği söyleniyor.

Burada erkeğe düşen rol, ne olursa olsun kadını mutlu etmek hatta bunun için kendini feda etmek bile gerekse bunu çekinmeden yapmak. Bu anlayış, ana akım medya sayesinde öyle kökleşmiş ki bunu reddettiğinizde direkt odun, hanzo, kadın ruhundan anlamayan erkek ilan edilebilirsiniz. Bazı durumlarda bu utandırma taktiği( shaming tactics) kadın düşmanlığına kadar gidebilir.

Bu kurnazca hazırlanmış bir tuzak fakat neredeyse erkeklerin %70’i bu tuzağa düşüyor. Sonundayda hayalkırıklığı, öfke hatta hakaret ve şiddet. Yani feminizm, kendi metodlarıyla aslında iğrenilen erkek modelini kendisi yaratıyor.

Yanlış maskülenite anlayışı bu bakımdan beta anlayışı kadar tehlikeli. Buna örnek olarak ultimatom vermeyi gösterebiliriz. İkinci örnek de küfür ve hakarettir. Bunlar, alfa görünümlü beta hareketleridir ve gerçekten de bu öfke, erkeğin gelişimini olumsuz yönde etkiler. Kadın güdüsel olarak bu tip davranışları olan erkeği, kendinden başka alternatifi olmayan, aciz, kırılgan bir erkek olarak algılar.

Özellikle Twitter’da son dönemlerde kadın karşıtı tweetlere çok sık denk geliyorum. Beni nasıl reddedersin? Sen kimsin? Sen benim gibi bir erkeği nasıl elinin tersiyle itersin? Resmen gözüne far tutulmuş tavşan gibi şaşıran ve öfkesini hemen dışavuran gençler görüyorum. Red Pill’le tanıştığımda ben de böyleydim. Herkes bu evreyi yaşamıştır. Buna biz ” öfke evresi” diyoruz. Rollo Tomassi’nin dediği gibi: Siz erkekler, yaşamınız boyunca kadınlardan kat be kat daha fazla reddedileceksiniz. Sadece ilişkide değil, her konuda bu böyle olacak. Buna alışsanız iyi edersiniz.

Burada Rollo’ya katılmamak elde değil. Bizim Mahmut Abi’yle en çok üzerinde konuştuğumuz konulardan biri de bu. Bir erkek, yürüdüğü 10 kadından 3’ü ile buluşur, biriyle yatar. Bazen hiç ummadığın anda reddedilirsin. Bazen de ” bu iş olmaz” dediğin hatunla kendini yatakta bulursun. Burada bolluk zihniyeti denen şeyin önemi daha net anlaşılmalı. Bunun bir oyun olduğunu unutulmamalı ve oyunun tadı çıkartılmalı. 10 Yaşındaki çocuğu nasıl ciddiye almıyorsanız kadınları da ciddiye almayın. Onlardan erkeklerin zihin yapısına sahip olmasını da beklemeyin.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Author: Sonsuzluk ve Bir Gün

Sonsuzluk ve Bir gün, Türkçe kırmızı hap camiasının en bilinen ve takip edilen yazarlarından biri. Kendisini buradan olduğu gibi twitter hesabından (@sonsuzluk_vbg) ve Ekşi Sözlükten (@sonsuzluk ve bir gun) takip edebilirsiniz.

75
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
20 Comment threads
55 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
35 Comment authors
MuzlurolexkinyasHkncizenadamBodycihamza Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Küçükçekmeceli keiran lee
Guest
Küçükçekmeceli keiran lee

Mahmut abi bugün bir ortama girdim. Ortamda ki kızlar hb 7-8,5 kizlardi. Abi durum şöyle; Bu kızlarla oturduk 4 kız 4 erkek, kızlar benim dışımda ki çocuklar ile arkadaşlar. Ve bizim çocukları amguard, Meriç yapmışlar. Bu yüzden çocuklar ile çok rahat konuşuyorlar. Tamamen çocuklarla oyun oynuyorlar yani. Neyse abi ben pompalı tüfek tekniği ile kızlara yanasmaya başladım. Tabi bu grupta yeni oldugum için hem kızlar hem çocuklar beni shit test bombardımanına tuttular. Bı yerden gözüme kestirdigim kız laf sıkıştırmaya çalışırken diğer taraftan diğer çocuk beni ortamda bozmaya çalışıyordu. Neyse tüm bunlar olurken shit testlerin neredeyse hiç birisinde takilmadim. Mesela kızın… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Aç tavuk kendini arpa ambarında görürmüş. Erkek adam teke tek yürür. Yeni girdiğin kızlı erkekli ortamda ona buna yürüyerek saçma sapan bir şey yapmışsın. Ben olsam seni bir daha bir yere çağırmam. Senin grup içinde yaptığın bu saçmalık oyun değil abazanlık oluyor. Hani kenarda serin serin takıldım diyeceksin ama modun tamamen yürüme üzerine: amguard, shit test,HBler, friendzone olmam, ilgi çekmem lazım vs. Genel olarak bana atılan shit testler; neden sert durduğum, neden fazla konusmadigim, neden ortama dahil olmadığım ile ilgiliydi. Alfalık taslayayım diye gamalı yapıyorsun. Bana böyle demelerinin sebebi ortamda benim dışındaki herkesin arkadaş olması ve benim avlanmaya çalışmamdan kaynaklı.… Read more »

Blade
Guest
Blade

“Mahmut Abi” aslında bu yaş olayını ben senden çok duydum ama abi 21 22 de geç cinsellik anlamında. Yani geç derken hemen bekaretini kaybetsin anlamında değil. Cinsellik de önemli mesela 18 oldumu tahminen üni 1 de olsa en az bence yine başlasın 21- 22 yi beklemek cinsel yaşam için zor olabilir. Porno izleyip mastürbasyon yapacaklar. Ama yapmamaları içinde sekse bağlı yaşamaları lazım hiçbiri olmadan da olur ama yıllarca ruhban sınıfı gibi yaşamak da iyi değil. 21-22 fazla zorlama. Yani şunun gibi: insanlar ev sahibi olmak istiyor ama para yok faizle kredi haram deniyor e doğru ama adam bir ömür kira… Read more »

Mahmut Abi
Admin

“Mahmut Abi” aslında bu yaş olayını ben senden çok duydum ama abi 21 22 de geç cinsellik anlamında. Değil. Çoluk çocuğa geç gibi görünüyor.

21- 22 yi beklemek cinsel yaşam için zor olabilir. Kimse size bekleyin demiyor, kaldıramıyorsanız kırmızı haptan uzak durun diyor. İnsanların çoğu kırmızı hap olmadan da gayet cinsel ilişki yaşıyor.

Blade
Guest
Blade

‘Çoluk çocuğa geç gibi görünüyor’ kendini bu kadar yaşlı gördüğüne üzüldüm. 😉

Mahmut Abi
Admin

Ben o kadar yaşlı değilim. Sen bu sitede yorum yapacak kadar olgun değilsin. Ama daha kötüsü, verdiğin toy tavsiyeleri onaylayarak hakettiğinden çok fazla insana yaymış oluyorum.

lrksttp
Guest
lrksttp

@ Mahmut Abi Bir süre önce yorumlarım onaylanmayınca, herhalde sakıncalı/gereksiz yazdığımı düşünüyorlar diyerek yazmayı bırakmıştım. Zaten kendimce yaptığım ekleme ve düzeltme yorumları olumsuz tepkiler de aldılar. Fakat bazı yorum ve tavsiyelerin neden onaylandığını da anlamakta zorlanıyordum. Sadece @blade i kastetmiyorum, yanlış anlaşılmasın, birden fazla toy arkadaş var ve önerileri okunuyor, anladığım kadarıyla diğer okuyucular tarafından – kısmen de olsa – kabul görüyorlar. En azından ne yaptığının ve bunun sonucunun farkında olduğunu gördüğüme sevindim. Farkında olmak derken “..onaylayarak hakettiğinden çok fazla insana yaymış …” olduğunu söylemek istiyorum. Benim yorumlarımı onaylamak ya da onaylamamak sana kalmış, senin sayfan, bununla birlikte bence, paylaşım/değerli… Read more »

Blade
Guest
Blade

@lrksttp, “Sadece Blade’yi kast etmiyorum” dogrudur zira senle ayni kafada olmayan ve senden daha fazla oy alan butun toylari(!)kastediyorsun :)))

Küçükçekmeceli keiran lee
Guest
Küçükçekmeceli keiran lee

Abi öncelik söylemek isterim ki; Senin tavsiyelerini dikkate alıyorum ve bu camiada ki yazıları hayatıma uyarlamaya çalışıyorum. Ancak senden gitmeden son bir şarkı istiyorum. Sitede ki yazıların %60 kadarını okudum. En azından önemli başlıkların hepsini okudum ( maskulenite, alfa erkek, rollo tomassi, erkek ve kadın piskolojisi, pook, hipergami ve en önemlisi kırmızı hap. Bunca bilgi kafamın içinde iken benim gibi gençlere 21 yaşında geri gel diyorsun. Peki abi ben 21 yaşında yeniden geri geleceğim ancak bu bilgileride mi unutayım? KH’in hayatımdaki değişimi az çok gerçekleştirdigi halde, bı kenara mi atayım herşeyi. Yinede içimdeki erkeklik ateşi beni kadınlara çektikçe çekiyor. Okudugum… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Hamlelerini kadınlarla teke tek buluşmalarına ve mesajlaşmalarına sakla. Ortamın arızası gibi davranmana neden oluyorsa KH bünyene zarar veriyor demektir. KHyı unutsan daha faydalı olur.

Kızlı erkekli ortamda eğlenir iyi vakit geçirirsin ve telefonlar alınır. Sonra oyununu mesajda ve buluşmada oynarsın. Cool takılacağım diye sessiz durayım bir şey sansınlar moduna girip sonra siktir git diye patlıyorsan gerçekten yanlış bir şeyler var. Ben onbinlerce yorumda böyle bir şeyi bir kez bile tavsiye etmedim.

Bu arada kimse size kızlardan uzak durun demiyor. Ben 19 yaşında seks yaptım ama KHyı çok sonradan öğrendim. Eminim burada KHyı sonradan öğrenenlerin çoğu da KH öncesi bakir değildi.

Küçükçekmeceli keiran lee
Guest
Küçükçekmeceli keiran lee

Abi selamlar. Son 2 haftadır özellikle şu kız mevzusundan sonra çok fena oldum. Herkese sert yapmaya başladım. Son iki haftadir millete sert tavırlar sergileme basladim. Bir grup arkadaşım tam benimle ters olucakken şansa bala arabada karşılaştık. Bindim arabaya döktüm dertlerimi. Şuan kötü bir durumdayım. Tek gezmeye başladım. Bir kızla flortlesiyordum, onunlada konuşmayı bıraktım. Sokakta geçen birisi ile de ne bakıyorsun diye kavgaya tutuşuyordum az kala. Abi dediklerime abi demiyorum diye küstüm .Samimi söylüyorum garip tavırlar takinmaya başladım. Taaaa ki bugüne kadar, kendimi dostlarima açana kadar. Sarıldık sagolsunlar az çok rahatlattilar. Abi sen dedin ya şimdilik kırmızı hapı bırak diye, harbiden… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Senin bünyen kırmızı hapa müsait değil. Buraları bırak git. Bir şey sana yaramıyorsa almayacaksın. Normal bir beta ol 100 kat daha iyi. Kırmızı hap saçma sapan bir şey beni kötü etkiledi uzak durmalıyım deyip git.

Şu an buradan çık ve diğer arkadaşların nasıl davranıyorsa aynen onları taklit et. Dediğim gibi normal beta olun bundan 100 kat iyi.

Bodycihamza
Guest
Bodycihamza

Açıkçası ben de ilk tanıştığimda geçen seneydi 18 yaşındaydım,ilk başta bı boburlenmeler filan oluyo böyle saçma hareketler ama zamanla alıştım ve ortamlara tekrardan eskisinden çok daha iyi uyum sağlayabildim,eskiden grupta sevilen ama biraz ezik görülen bı tiptim,şimdi daha iyiyim eskisine göre,kendine biraz şans tanimani öneririm,bazı şeyler zaman istiyo

kinyas
Guest
kinyas

Şu an keiran lee’yi okuyunca olduğum yerde utandım. Liseli azgın bi ergen gibi karılara saldırmışsın ama bence bu bile hiçbir şey yapmamaktan çok çok daha iyi.

Salim
Guest
Salim

Selam abi, peki tam tersine kız arkadaşımın benim sözümden çıkmadığını söyleyip benim gibisini bulamazsın demesi ne anlama geliyor? Bu bir saygısızlık mı yoksa kızlarda da beta tipleme olayı var mı? Anlayamadım. Bunu nasıl karşılamalıyım?

Mahmut Abi
Admin

Senin kendisini terk etme ihtimalini azaltmaya çalışıyor. Buna gülüp geçmez de ciddiye alırsan betalaşırsın ama olay daha çok onun kendi kendine güvensizliği ile alakalı.

cizenadam
Guest
cizenadam

Selam, benim bir turlu ogrenemedigim bir sey var. Hosuma gitmeyen bir duruma sinirlenmemek! Her zaman degil ama cogu zaman iliskilerimde (tabaklar haric, 6 ay uzeri olanlarda) rahatsiz olabilecegim bir durum oldugunda bunu dakikalarca aciklama yaparak ya da sinirlenerek gosteriyorum. Son olayda tartisma sirasinda ‘gerizekali misin?’ gibi bi’ sey bile duydum. Simdi bir erkegin tam olarak kiskanma siniri neresidir, baska erkek arkadaslariyla olan samimiyeti beni hic ilgilendirmez mi, yanlis bir sey olana kadar umursamadan yanlis bi sey oldugunda cekip gitmeli mi? Bu cizgileri anlamiyorum. Su anki iliskimde kiz arkadasimin, 10 yillik, biri gay biri hetero 2 yakin erkek arkadasi var. Dogal… Read more »

Hkn
Guest
Hkn

Mahmut abi peki bir erkeğin başka bir erkeğe küfür etmesi beta davranış mı birisi bugün bana küfür etti hala öfkeliyim işyeri olduğu için dövemedim ama ettiği küfüre karşılık vermedim sadece adam ol seni çok fena yaparım dedim ama küfüre karşılık küfür doğru mu yoksa içinden geçeni mi yapmak lazım

Mahmut Abi
Admin

Küfüre karşılık vermişsin işte. Sıkıyorsa yine etsin.

Muzlurolex
Guest
Muzlurolex

Mahmut abi kızın yanında küfürlü konuşmak bana normal geliyor ilk buluşma olsun sonrakiler olsun yeri geldiğinde birşeyleri küfürle ifade etmek hatalı bir davranış mı senin düşüncen nedir ? Kızın yanındayım diye istediğin gibi arada bir küfürlü konuşamamak maskülenite yönünden eksi değil mi ?

Mahmut Abi
Admin

Küfürlü konuşmak seni genellikle düşük statülü ve itici yapar. Maskülenite ile küfür ne alaka? Kel alaka.