Sor sor ki öğrenesin #1

Bana yani Güzin pardon Mahmut Abiye, bu yazı altında istediğinizi sorabilirsiniz. Istediğinizi derken Dolar ne olur, Fenerin dertleri nasıl çözülür gibi sorular sormayın tabii. Site teması ile ilgili sorular sorun.

Sorularınızdan beğendiklerimi yorumlardan yazıya çıkaracağım.

NOT : Yazı sorulara kapanmıştır. Henüz yanıtlanmamışlar yavaş yavaş yanıtlanacak.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Notify of
HknClk2
Guest
HknClk2

Mahmut abi , Daha önce yürüdüğüm Ve reddedildiğim kız (yürümeyi yüzüme gözüme bulaştırdım bu arada) Ben peşinden koşmayınca ilgi göstermeye başladı.Ancak ben o aralar duygusal yatırım yaptığım için Oneitis olmuş kıza tekrar yürümedim.Çünkü biliyordum ki tekrar yürüyüp reddedilseydim,uzun süre mavi haplılıktan çıkamazdım.Sitede yazılanlar bana inanılmaz şeyler kattı.Morfeus un da dediği gibi:”Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.” Olmadı da.. Kırmızı hapı yuttum Ve inanılmaz bir değişim yaşadım. Soru şu:Oneitis olmuş kız Hem ilgisini belli etmemeye çalışıyor (Bende ilgisi yetersiz kız katagorisinde değerlendiriyorum) hemde başka bir kız arkadaşına beni takip ettiriyor.Takip etme sebebi de sanırım duygusal gücümü tartması.. Bu kız defalarca beni kıskandırmaya… Read more »

Rocky
Guest
Rocky

Abi 3 tane tabagim vardi birtanesi öne çıktı ilişki yaşamaya başladık ama ben sıkılıyorum abi iliskidebu sikilma neden olur?

Özgür
Guest
Özgür

Abi bu hafta üniversiteye Nachi diye bir Türk robotik sirketinden oldukça maskülen 30’lu yașlarda kaslı bir adam geldi konușmaci olarak. Senin de IT alaninda calistigini bildigimden ve adamin adini unuttugumdan seni sonunda tespit ettigimi dusunuyorum dogru mudur? 🙂
Soruya gelecek olursak sitenin aktif üyeleriyle önce internet üzerinden sonra reelde buluşmayi dusunur musun? Ben seni ve undef abimizi 🙂 görmeyi istiyorum

Hattorihanzo
Guest
Hattorihanzo

dünya üzerinde 100.000 lerce itci. Var %10 prensibi ile 10.000 kişiden biri mahmut abi olabilir.

Bu sitedeki erkek nüfüsunu toplanmış bir şekilde düşündümde, no fap den eli ayağı titreyenler , abi bir kız var diye dolananlar , buluşmuş ama tayfayı hiç umursamayanlar , 31 çekmekten hareket edemeyenler film olur beee 🙂

Özgür
Guest
Özgür

Zaten ilk kisım espriydi.

Barney
Guest
Barney

Kadının cercevesine girip girmedigimizi nasil anlariz abi? Bir kızın evlenmek istemesi evlilige alttan alttan yol yapmasi normal mi?

alakurt
Guest
alakurt

PUA cemiyetinin kurucusu Joker ile aranız nasıl? Konuşuyor musun, tanışmışlığın var mı?

Purplesox
Guest
Purplesox

Abim merhaba. Benim sorunum şu, bazen kendimi çok fazla şey yaparken buluyorum. Yani kendimi bir alanda geliştirmek için çaba sarf ederken birden hiç alakasız bir kaç şeyin içinde buluyorum ve bu beni yoruyor, asıl hedefimden uzaklaştırıyor. Bunları yaparken ki düşüncem farklı insanlarla tanışıp kendime yeni beceriler katmak lakin bunun beni kötü etkilediğini düşünüyorum. Belli bir alanda insanın kendini geliştirmesi hakkında ki düşüncen nedir? Sen de arada çok fazla farklı uğraşın içinde kaybolmuş ve yorulmuş buluyor musun kendini?

Redzombie
Guest
Redzombie

Hocam alfa beta kavramları ile ilgili bir yazı vardı. Şimdi kadınlarla ilişkilerde başarılı olmayıp erkek lideri olan insanlar da var. Kırmızı mavi ile alfa beta arasındaki bağ nedir. Mavi haplı alfa olabilir mi?

Ayyaş Rakun
Guest
Ayyaş Rakun

Ortamlarda sürekli asık suratlı, ortamın neşesini kaçıran bir göt olmak istemiyorum ama espri yapmaya çalışınca da ucu kaçıyor. Ya gereksiz ciddi ya da çok fazla cıvık oluyorum. Bunun dengesini nasıl ayarlayabiliriz?

Black Desert
Guest
Black Desert

Mahmut Abicim merhaba!
Yazılarını her gün okumaya çalışıyordum bir aralar fakat sürekliliği kendi bahanelerimden dolayı sağlayamadığım için uzun bir dönem boşladım ve yazılarını en baştan okumaya karar verdim. Bir dişiyle ilişkim var. Ben dişinin “altın dişi” olduğunu düşünüyorum fakat kırmızı hapa başlatan bir arkadaşım öyle düşünmemin yanlış olduğunu söylüyor, nedenini sorunca tatmin edici cevaplar alamıyorum. Üstü kapalı cevaplar veriyor. Dişinin, “altın dişi” olduğunu nasıl anlayabilirim?

Prestijli Piç
Guest
Prestijli Piç

Selam Mahmut Abi, hayırlı sikişler, bir konuda bakış açına veya tavsiyene ihtiyacım var, ben Mart 2019 da Red pill ile tanışan biriyim, tanışmadan önceki hayatımdan bahsedeyim, sadece 2018 yılında ameliyat olduğum hastanede benimle yaşıt olan stajer hemşire bir kıza yürümüştüm, ama 1 ay bi muhabbet olsa da kızdan olumlu dönütler alamadığım için nextlemiştim ama dediğim gibi red pill falan anlamam yani kız hoşuma gitti öyle yürüdüm aklımda öyle sikişler falan yok, beta, oneisit bir yürüme yani, her neyse bu tarihlerde özellikle din, felsefe, piskoloji konusunda araştırmalar yapıyorum, Sartre dan Fruid`a herşeyi okuyor kendimi geliştiriyorum biraz merak birazda antisosyal kişiliği bastırma… Read more »

French
Guest
French

Daygame’ de oranlarının çok düşük olduğunu biliyorum ve bu oranlar başlamayı düşünenler için gercekten motivasyon kirici. Lifegame ile oranların daha yüksek olduğunu düşünüyorum ve Mahmut Abininde bunu tercih ettiğini biliyorum. Peki lifegame’de oranlar nedir ? Tabiki lifegame’in havuzu daha dar ama oranlar sayıyı dengeleyebilir bu ikisini karşılaştırabilir misiniz ?

hattorihanzo
Guest
hattorihanzo

1 soru da şu :
Parayı nasıl harcamalı sence ? Yüzdesel olarak dağılımı nasıl yapmalı ?

lost
Guest
lost

Mahmut Abi liselilere (daha önceki yazıyı okudum) biraz verebileceğin tavsiyeler nedir ?
Yüreme,ders vs. gibi alanlarda ?

Sertay
Guest
Sertay

Duygusal güç nasıl geliştirilir ?

Rauy
Guest
Rauy

Yurtdışına gitmeyi düşünüyor musunuz