Sor sor ki öğrenesin #3

Bana (abilerden Mahmut), bu yazı altında istediğinizi sorabilirsiniz. Istediğinizi derken Dolar ne olur, Fenerin dertleri nasıl çözülür gibi sorular sormayın tabii. Kişisel sorular da sormayın. Site teması ile ilgili sorular sorun.

Sadece bir iki paragraflık ve pratik sorulara bakacağım. Yani destan yazmayın ya da “abi her şeyi yapıyorum yine de olmuyor sence neden?” gibi cevabı “ben nereden bileyim?” olan düşük çözünürlüklü sorular da sormayın.

— SORU ALIMI BİTTİ —

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Notify of
Suat kuscu
Guest
Suat kuscu

Kızlarla vakit geçirmeyi sevmiyorum ve bu yüzden sadece kısa süreli takılıyorum. Uzun vadede olumsuz bir sonucu olur mu?

Samsunlu Filozof
Guest
Samsunlu Filozof

Pasif agresif ve toplu ortamda sürekli laf sokma, küçük düşürme fırsatı kovalayan kişiye tepki ne olmalı? Bu kişi arkadaşımız değil ama okul, iş vs. sebebiyle çevremizde olan birisi diyelim. Siz ne yapardınız?

Tiesto
Guest
Tiesto

Hocam selamlar. Zamanında fazlaca beta davranışlar sergilediğim kız, ben ilişki yapınca fena tutuşmuştu. Uzun bir aradan sonra bu sefer aynı hatalar tekrarlanmadan denenir mi ?

ORTALAMA USTU MALE
Guest
ORTALAMA USTU MALE

Abi merhabalar. Bu aralar twitterda red pill camiasinin paylaşımlarının altında cok fazla incel eleman görmeye başladım. Sonra bu elemanların ic yüzüne baktığımda fiziksel görüntüye delicesine takik olduğunu gördüm. Ve çevremdeki insanlari fiziksel görüntüsüne göre yorumlamaya ve gözlemlemeye başladım. Gözlemlediğim zaman fark ettim ki belli kaliplara sahip tipler fabrikadan çıkmış gibiler. Mesela serseri takımı sürekli esofman giyen kirli ve tehlikeli suratli insanlar. Tehlikeyi yuzlerinde ve jestlerinde barindiriyorlar ve kendilerine has bir karizmalari var. Ayni şekilde zit uç bussiness elemanlar yüzlerinde temiz yüzlü traşlı guven veren tipler. Bunun gibi bir sürü de ara form var tabi. Mesela sürekli renkli oversize giyen kivircik… Read more »

mert
Guest
mert

dinler hakkında ne düşünüyorsun? özellikle okb’li insanlar için ölümden sonra yaşam, ölümden sonra cehenneme veya dine göre kötü bir yere gitme korkusu, ya gerçekse gibi düşünceler okb’lilerin hayatını perişan edebiliyor. senin bakış açın nedir?

Chester
Guest
Chester

1-Feministliğin sonu ne olur? İstediklerini alıp cinsiyetsiz toplumlar yetişir mi yoksa erkekler karşı çıkıp dengeye ulaşılır mı?
2- Üniversite tercihinde iyi üniversite mi, bölüm mü?
3- Nlp hakkında ne düşünüyorsun?

Birey
Guest
Birey

Corona histerisi sonrası Dünyada ekonomik ve/veya sosyal bir kriz öngörüyor musun? Bu günden sonraki koşullarla özellikle hizmet sektöründe kariyerini devam ettiren benim gibilere bir tavsiyen var mı?

Asdnys
Guest
Asdnys

Sevgilinin geçmişteki yaşadığı cinsel yaşamı sürekli aklıma takılıyor aynı evde bulunmaları yaptıkları vs bir şekilde gözümün önüne geliyor anlattığı şeyler haricinde olmadı dediği şeyleri kendi kafamda kesin olmuştur diye kuruyorum. Detaylı bir şekilde de konuştuk bunları benle ilk defa yaptığı bir şeyi daha önceden yapmadım demesi inandırıcı gelmiyor aynı durumda bulunmuş sonuçta neden yapmasın diyip bana yalan söylediğini düşünüyorum sürekli sahne olarak gözümün önüne geliyor yaşadığı şeyler bu konu hakkında bir tavsiyen var mı ?

Aykut
Guest
Aykut

Abi senden kişisel Skype danışmanlığı aldığımızda gün ve saati nasıl belirliyoruz? Satın alınca sen mi bize mail atiyorsun yoksa biz mi sana mail atiyoruz?

Maks
Guest
Maks

Boyum uzun olmamasına rağmen hiç sıkıntı yaşamadım hatunculuk sektöründe (boy konusunda) fakat ilişki sonrasında bütün kadınlar arkamdan bu şekilde vurmaya çalışıyor. Umursamıyorum ama bu şekilde bir yerlerinin yanmasına da anlam veremiyorum…

Thor
Guest
Thor

Mahmut abi merhaba bu korona zamanlarında kızlarla tanışma ve buluşma işleri biraz zora girdi yani karşımızdaki kızın korona taşıyıcısı olup olmadığını anlamak zor korona bitene kadar bu işlere ara vermelimiyiz sence ?

Vito
Guest
Vito

Abi eğlence sektöründe girişimi olan biriyim ve corona sonrası dönemde bu işin patlama yapacağına inanıyorum. Dolayısıyla uzun vadeli yatırım olarak görüyorum. Sence de böyle olur mu yoksa başka alana mı kaymalıyım ?

Türko
Guest
Türko

Öğrenciyim, aile evindeyim, partnerim de aile evinde vallahi duvarlarla bakışıyorum yok mudur önerebileceğin alternatif mahmut abi

Patates tarlası
Guest
Patates tarlası

Mahmut abi şu karantina yasaklar ve corona döneminde yeni kızlara nasıl ulaşabiliriz

Iron
Guest
Iron

Ayrılık konusu açan kız arkadaşıma sebebini sormuştum, kendi problemlerini öne sürmüştü lol. 3 saat sonra yarın buluşmak istediğini ve birbirimizi anlayacağımızı söylemişti. Hayır, bu iş çocuk oyuncağı değil diyerek reddetmiştim. Doğru bir karar mıydı yoksa buluşmak gerekli miydi?