Sor sor ki öğrenesin #3

Bana (abilerden Mahmut), bu yazı altında istediğinizi sorabilirsiniz. Istediğinizi derken Dolar ne olur, Fenerin dertleri nasıl çözülür gibi sorular sormayın tabii. Kişisel sorular da sormayın. Site teması ile ilgili sorular sorun.

Sadece bir iki paragraflık ve pratik sorulara bakacağım. Yani destan yazmayın ya da “abi her şeyi yapıyorum yine de olmuyor sence neden?” gibi cevabı “ben nereden bileyim?” olan düşük çözünürlüklü sorular da sormayın.

— SORU ALIMI BİTTİ —

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Notify of
14.Luis
Guest
14.Luis

Jack Donovan Gay mi ?

14.Luis
Guest
14.Luis

Tesekkurler

Çirak
Guest
Çirak

1.Sizce bir erkegin hayatinda sporun yeri nasil olmalidir ?
2.Dijital minimalizm.hakkinda ne dusunuyorsunuz ?
3.Veri biliminde girisimcilik-kazanc cisindan bir gelecek goruyor musunuz ?

Selim
Guest
Selim

Herkesin bana “ERKEK ÇOCUK” gibi muamele ettiğini(3 yaş büyük olmama rağmen sınıf arkadaşlarımın bile beni ciddiye almadıkları oluyor),kadınlar tarafından da ciddiye alınmadığımı düşünüyorum.Bu noktada kıyafetler ne kadar etkili?(Liseden kalma kıyafetlerim var ve liseyi bitireli 6 yıl olacak).

Slang
Guest
Slang

Neden insanlar -özellikle dar gelirliler- dünya bu kadar problemliyken cocuk yapar? Rasyonel bir nedeni var mı?

nivea
Guest
nivea

genel olarak özgüveni yüksek birisiyim. özgüvenin verdiği hissiyatla yükseklerde (yüksek duygular, kahkalar, davranışlar) yaşamayı seviyorum. soruyu ise şöyle bir örnekle anlatmak isterim. diyelim yeni bir ortama girdik ya da eski kalabalık bir arkadaş grubu, farketmez. bir zamandan sonra, genellikle 1-2 saat sonra; özellikle erkeklerde bana karşı soğumalar yaşandığını farkediyorum. ve tam tersi moralim bozukken (yani demek istediğim sessizken) erkeklerle daha iyi anlaşıyorum. kadınlarda ise bunun tam tersi, resmen tek cümleyle arandaki bağ güçlenebiliyor. ne kadar cesur ne kadar özgüvenliysen karşılığını alabiliyorsun. hatta erkeklerden bana şey diyen bile olur ” neden bu kadar eğlencelisin, erkek dediğin sessiz ve derin olur vb.”… Read more »

DeepBlue
Guest
DeepBlue

Merhaba Mahmut abi.
IT sektöründe olan biri olarak, iş kurarken çevrende gördüğün ve senin de yaptığın yanlışlar ve iyki böyle yapmışım dediğin neler var?

cafer
Guest

iş yerine kız başladı 3 ay sonra gidecek, ufak ufak konuşuyor beraber yemek yiyoruz, sonrası için ne yapmam lazım sosyal medyadan eklesem vs erken mi

Smilee
Guest
Smilee

Abi mesela kendimi bazı zamanlar kafamin içinde insanlarla yarışırken buluyorum.Atiyorum bi kaza sonucu hastanede 2 hafta geçirdim bu durum kafamda -2 hafta olarak geçiyor.Sanki diğer insanlar bu 2 haftada çağ atladı ve bende geri kaldım.Sebebi ve çözümü nedir sence ?

mert
Guest
mert

1. tanıştığımız herhangi bir kızda herhangi bir cinsel yolla bulaşan hastalık varsa ne yapacağız? kondom sadece hiv’i önlüyor. bunun hpv’si var, frengisi var, var oğlu var.
2. eskorta gidilecekse neye dikkat etmeli? onlar çok daha riskli oluyor. veya gidilmeli mi? sen gittiysen nelere dikkat ettin ve elinin altında kız olmadığı için mi gittin?
3. türkiye ilerleyen zamanda daha fazla dini baskının altına girer mi? toplumda yeterince tabu var. bu tabular daha da ağırlaşır mı? kadın erkek ilişkileri, gece hayatının ve alkol alımının zorlaştırılması gibi şeylerde sıkıntı yaşanır mı?

üniliredpillci
Guest
üniliredpillci

Selamlar. Abi benden yüksek statülü insanların yanında rahat ve doğal olamıyorum. Buna babam bile dahil. Nasıl aşabilirim?

Serdar23
Guest
Serdar23

Şöyle diyeyim mesela kadın kişisi “hesabı ödemeyen erkek pardon erkek dedim” gibisinden laf ediyor. Erkek şöyle olmalı, böyle olmayan da erkek mi vs vs gibi lafları çok duyuyoruz. Utandırma taktiği işte, buna karşı tutumumuz ne olmalı veya ne demeliyiz, ne dememeliyiz.

Alphason
Guest
Alphason

3 4 yaşındaki erkek çocuklara mesela yeğenlerimize karsi dogru davranisimiz nasil olmalı ne kadar dokunabiliriz hayatlarına. Feminen bir ortamda büyüyorlar ve tek yapabildigim beraber geçirdiğimiz zamanda ona faydali oyunlar oynamaya çalışmak.

brad
Guest
brad

Mahmut abi yaşım 17 düzenli bir şekilde ders çalışıp kitap okuyorum dünden daha iyi olmak için çabalıyorum kıyafet dış görünüş olsun çok önemsiyorum ama ailemin bunu karşılıcak pek durumu yok var olsa da karşılamıyor daha da kötüsü spor yapıyorum rahatlıkla tavuk yumurta gibi gıdalar alamıyorum bulkdayım günde 2 paket makarna yiyerek makroları tamamlamaya çalışıyorum bunlar şuan benim için büyük sorun bunu çözebilir miyim ya da ne yapmalıyım şimdiden teşekkür ederim.

Redpillafter40
Guest
Redpillafter40

14 ve 10 yaşlarında 2 oğlum var. Onları red pill -öğretisi, bakış açısı.. her ne derseniz- ile ne zaman tanıştırmalıyım?
Süreç nasıl olmalı:
“Şu kaynakları oku” mu..
“Önce sohbet havasında temeli vermek mi?”
veya başka bir yöntem?