Sor sor ki öğrenesin #3

Bana (abilerden Mahmut), bu yazı altında istediğinizi sorabilirsiniz. Istediğinizi derken Dolar ne olur, Fenerin dertleri nasıl çözülür gibi sorular sormayın tabii. Kişisel sorular da sormayın. Site teması ile ilgili sorular sorun.

Sadece bir iki paragraflık ve pratik sorulara bakacağım. Yani destan yazmayın ya da “abi her şeyi yapıyorum yine de olmuyor sence neden?” gibi cevabı “ben nereden bileyim?” olan düşük çözünürlüklü sorular da sormayın.

— SORU ALIMI BİTTİ —

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Notify of
nivea
Guest
nivea

3 ay önce 2 senelik sevgilim bir anda eski sevgilisinden bahsetmeye başladı. ama sevgilimde okb tarzı takıntılar vardı ve bu düşüncelerinde takıntıdan geldiğini söyledi. ( bana da kendini kötü hissetmemesi için söylüyormuş). ben de olaya kendimi kaptırmadan, onu dinledim ve takıntıdan dolayı oluyorsa geçeceğini söyledim. bunun altında bir sebep aramalı mıyım? şuanda hiçbir sıkıntı yok ve ilişki devam ediyor.

nivea
Guest
nivea

sorular böyle kalınca cevap geliyor mu?

huebere
Guest
huebere

Merhaba birisi hayat hakkında birisi kızlar hakkında 2 sorum var. Biraz ayrıntılı ve uzun yazdım anlaşılabilmek adına. 3 yıllık ilişkim yeni bitti. Kız sürekli ilgisiz olduğumu, kaba olduğumu ve eskiden daha iyi olduğumu söylemeye başlamıştı. Sinirlenmeden üstü kapalı cevaplar verdim ve ikimizde son sözü koymadan bitti, bir nevi karşılıklı bitirdik. Zor günler geçiriyorum (ailemdeki sağlık sorunları nedeniyle) bundan dolayı agresifleşmiş olabilirim ama kıza da oturup derdimi anlatmadım. Yaşım 19 ancak üzerime son zamanlarda birçok sorumluluk kaldı. Ve bunun sonucu olarak artık aile babası gibi hissediyorum. Kıza da bunun etkilerini baskılarını gösterdim ister istemez. Çevremdeki arkadaşlarım gezmeye eğlenmeye çağırdıklarında önceden evet… Read more »

Bal kabağı
Guest
Bal kabağı

Abi merhaba öncelikle. Şu pandemi dönemi başlamadan önce instadan bir kızla konuşuyordum numarasını falan aldım. Tam buluşacaz derken okullar tatil oldu kız memleketine döndü. Ben de aile evinde okuyorum aynı şehirde kaldım. Kızla konuşmayı devam ettirdik ve görüntülü de konuştuk bu süreçte. Kız açık açık beni çok beğendiğini her Fırsatta söylüyordu ve benimle yatmak istediğini de belli ediyordu (söyledi hatta birçok kez) velhasılkelam kız memleketinden dönüp tekrar benimle aynı şehire geldi öğrenci evine(1 ay önce) Bu süreçte kız dersleriyle boğuşuyordu ben de öyle tabi. Abi kız bdsm tarzı ilişki sevdiği için ben kıza normal konuşmalarımızda da hep dominant davrandım ve… Read more »

Mehmet
Guest
Mehmet

Abi şu kız WhatsApp gruplariyla nasil basa cikacagiz? Kizi halletik bir ekmek yiyecek olsa o WhatsAppta ki kiz çetelerine takiliyoruz bu çocuk sana uygun veya degil muhabbetleri vs.

yellowkid
Guest
yellowkid

Mahmut abi üniversite öğrencisi olarak internet üzerinden çeviri yapma dışında ingilizce ile gelir elde edebilmek için tavsiyen var mı?

bla324
Guest
bla324

abi hatunun teki sana güvenemiyorum diyip çıkma teklifimi reddetmişti. tabi baştan hata bende ama sana güvenemiyorum demişti. merak ettiğim şu sen sana güvenemiyorum sözünü duyuyorsanız hata yapıyorsunuz demiştin. yani bu ne anlama geliyor genelde. hatun için sormuyorum fikir sahibi olmak için soruyorum

Prono
Guest
Prono

sence derin bir samimiyetin olduğu ilişkilerin(sevgili anlamında da değil erkek arkadaş anlamında) hayatımızda yeri olmalı mı? üniversiteye geçtiğimden beri daha pragmatik birisi oldum. yani derin arkadaşlık kurmadım, yani kavga etse beni çağırsa gitmem, borç istese vermem, başına iş alsa umursamam pek. hani kan kardeşliği, kankalık gibi durumlara kapalıyım. lise de tam tersiydim ama lise bitti onlar gitti üniversite bitecek bunlar da gidecek dolayısıyla bu açıdan bakıyorum.
senin hayat tecrübeni düşününce bu konudaki düşüncen nedir? zor zamanında yanında olacak, başın belaya girince kendini dahil edecek bir arkadaş hayatta gerekli mi?

Myth
Guest
Myth

Flört sonrasında buluştuğum ama buluşma sırasında üzerimde pek de cinsel çekim oluşturmayan fakat kızın sosyal değeri veya başka özelleri sebebiyle sosyal çevremde tutmak istediğim kişiye nasıl davranmalıyım (örnek olarak kızla tinderdan buluşuyorum buluşmada pek de benim tipim değil ama bu kız beni süper ortamlara sokar veya bir işimin görülmesinde kilit bir rolde gibi) Burada bahsettiğim muhtaç bir şekilde yardım dilenme veya makyevelist bir şekilde kişiyi kullanma değil aynı şekilde o kişi de gerektiğinde benim imkanlarımdan faydalanabilir aslında karşımda erkek olsa bu ilişki daha rahat ve doğal şekilde kuruluyor karşımda flört amacıyla buluşulmuş bir kadın olunca nasıl bir strateji izlenmesi gerektiği… Read more »

nivea
Guest
nivea

disiplinli olmak için kırmızı reçete ilaç kullanmak ne kadar mantıklı? ya da şöyle diyeyim disiplin gerçekten kitaptan öğrenilir bir şey mi? kendini kontrol etmek beni zorlayan bir durum. zorladığında dikkat dağılıyor ve daha da fazlası. ve yaptığın işin anlamı da kalmıyor.