Sor sor ki öğrenesin #3

Bana (abilerden Mahmut), bu yazı altında istediğinizi sorabilirsiniz. Istediğinizi derken Dolar ne olur, Fenerin dertleri nasıl çözülür gibi sorular sormayın tabii. Kişisel sorular da sormayın. Site teması ile ilgili sorular sorun.

Sadece bir iki paragraflık ve pratik sorulara bakacağım. Yani destan yazmayın ya da “abi her şeyi yapıyorum yine de olmuyor sence neden?” gibi cevabı “ben nereden bileyim?” olan düşük çözünürlüklü sorular da sormayın.

— SORU ALIMI BİTTİ —

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Notify of
La vai
Guest
La vai

Abi meslea askerlik mesleğini yapan kişiler sürekli emir alıyorlar. Komutanları tarafından ezilen, mobbinge uğrayan adamlar gerçekten de sivil hayatta sert, duygusal gücü yüksek, pozitif olabiliyor. Tam tersi bu adamların özgüveni düşük pasif olmaları gerekmez mi?

can
Guest
can

Neden kendilerine kötü davranılması kadınların hoşuna gider? Ya da neden çekici gelir böyle davranılması… Bu durumu sözlü olarak aktarmasalar bile davranışlarıyla belli ediyorlar bunun psikolojik olarak bir nedeni olabilir mi ya da farklı bir şey mi.

can
Guest
can

almak istediğim cevabı alamadım maalesef… Ben iyi olmaktan bahsetmiyorum.. neden hazır cevap veriyorsunuz?

2145fema
Guest
2145fema

Sitenin tasarımda bir değişikliğe gidecek misiniz? Gelecek planlarınızda neler var?

Anselmus
Guest
Anselmus

Dindar birisinin erken evlenmesi sence uygun mu Mahmut Abi. Sonuçta 30 yaşına kadar beklemek çok ama çok zor, mesela 25 yaşında evlenmeyi mi önerirsin yoksa 30’a kadar sabretmeyi mi?

Nam-ı Diğer ''Aq0''
Guest
Nam-ı Diğer ''Aq0''

Çok fazla düşünme sorunum var. Spor,Kitap okuma,No Fap gibi güzel alışkanlıkların yanında çok iyi bir hedefim de var. Ama bir türlü gereken disiplini sağlıyamıyorum. Bir tavsiyen var mıdır abi?
Diğeri de insanlar ile aramda sürekli bir çekişme ve artniyetli sohbet var gibime geliyor(bu büyük ihtimal benim hatam)yani birine dostça bir şey söylememe rağmen bana laf sokmaya çalıştığını iyi niyetimi suistimal ettiğini fark ediyorum ve kafamın içinden sürekli bunu şimdi neden söyledi ki sorusunu dolandırıyorum sebebi sence nedir mahmut abi?

Draper Residence
Guest
Draper Residence

Tomassi’nin “genuine desire”a yaptığı vurgunun farkındayım ve bununla ilgili bir sorum var. Bu yüksek ilgi denen şeyin ne zaman baş göstermesi gerekiyor? Sokakta yürürken tanıştığımız bir kadından, bir anda bizim için her şeyden vazgeçmesini beklememiz saçma olur gibime geliyor. Kızla belirli bi tanışıklık edindikten sonra mı aramamız gerekiyor bu genuine desire kriterini?

Çelebi
Guest

Mahmut abi uykumu bir türlü düzene sokamadım. Bazen erken yatıp erken kalktığım dönemler oluyor ama çok kısa sürüyor, sabah kalkıp yapmak zorunda olduğum bir şey olmadığı için tekrar bozuluyor. Bu işin eğitimi falan yok mu, nasıl devamlı yapabilirim? Mutlaka sabah yapılması gereken, ilerleyen saatlerde yapılamayan bir rutin düşündüm ama onu da bulamadım

Özgüven Patlaması
Guest
Özgüven Patlaması

Mahmut abi kırmızı hapı uzun süredir benimsediğimi düşünüyorum.Üniversitedeyim kampüsten konuştuğum 3 ten fazla tabak var.Durum şu bu tabaklardan biri kendini çok öne atmaya başladı ve diğerlerini düşürmeye çalışıyor kimle konuşuyorsun,bana neden yazmıyorsun vs. Hoş kız ama instagram takipçisi 1000 civarı ve çok açık giyiniyor mahmut abi,instada bikinili bir fotoğrafı bile var.Ben de biraz muhafazakar bir tipim sevgililerim bol giyinirdi ya da hiç dekolteleri falan olmazdı.Bu kız sence kırmızı alarm mıdır? Uygun olmadığımızı bile bile sevgililiğe yürüteyim mi yoksa bir süre sonra zaten kendi kendine sorgulamaktan tabaklıktan düşecek, sürekli imalar yapıyor başka kızlarla konuştuğuma dair ya da beraber gelecek hayalleri kuruyor.Tavsiyen… Read more »

14.Luis
Guest
14.Luis

Hangi kitap geliyor ceviri icin ?

Esen
Guest
Esen

Mahmut abi merhaba.

Uzun süredir siteni takipteyim. Bu zamana kadar vermiş olduğun faydalı bilgiler için teşekkür ederim.

Benim sorum aslında birçoğumuzun sorunu olmuş durumda. Karantina içerisinde neredeyse sıfır sosyal hayat ile karşı cinsle tanışma / buluşma ve hatta denk gelme oranlarımız aşırı derecede düştü. Tanışma yeri olarak en uygun yer sosyal medya oldu.

Dm’den yürüsen zaten 1 kıza 1000 erkek mesaj atıyor aradan sıyrılma ihtimalimiz çok düşük. Kız takibe geri dönmeyince de senin hakkında da fikir sahibi olmuyor ve herhangi x bir kişi olarak başarı şansımı düşüyor.

Sosyal medya yürümeleri için nasıl bir mindset kurmalıyız?

Nelere dikkat etmeliyiz?

Nasıl aradan sıyrılmalıyız?

Şimdiden teşekkür ederim.

asdf
Guest
asdf

Vakitsiz kalkan pardon öten horoz sorun oluşturur mu ?
Nasıl? Yersiz, daha lazım olmadığı bir vakitte “Selamı Aleykümm ahali, nabersiniz?” der gibi fırlıyor yatağından.

O kadar dert etmiyorum da bazen çarşı da pazarda insan içinde, kızla el ele iken oluyor köşeleri bile benden önce dönüyor. Nereye yatırsam diye düşünüyorum..

Serdar23
Guest
Serdar23

Mahmut abem selamlar. Benim sorum bu utandırma taktikleriyle alakalı. Erkek dediğin hede hödö gibi şeeden kızlara cevap vermeliyiz. Bu konuyla ilgili bir yazı varsa da gözümden kaçmıştır. Sevgiler.

aynen oyle kardesim benim
Guest
aynen oyle kardesim benim

Okuldan bir kız aradığında bazen kapatmıyor, oradan buradan konuşmaya devam ediyor ve bir yerden sonra saatlerce telefonda konuşan kişi olmuş oluyorum -konuşma süresinin 3te 2sinde o konuşuyor-. Bu durum sence yapılmaması/içinde bulunulmaması gereken bi’ durum mu, eğer öyleyse nasıl sıyrılabilirim? Ön Cevap: 5-10 dakikadan sonra baktım ki okulla ilgili vs. sorulara yöneltiyor işim var deyip kaçmam gerek sanırım ama böyle olunca da hevessiz ve odun biri gibi görünmek işten bile olmuyor.

1 2 3 4