İlginç misin yoksa abaza mı?

Kadınlar senden daha çok, kafalarında sana ait olduğunu düşündükleri imajla beraber oluyorlar. Kadın için seviştiği erkekten daha önemli olan şey muhtemelen o erkeği kafasında koyduğu kategoridir. Bunun anlamı şu: birçok durumda seninle değil, senin başarılarınla, toplumdaki yerinle sevişiyorlar. Ya da senin ait olduğun sosyal zümreye ait biriyle sevişmek onlara makul geliyorsa seninle bu yüzden sevişiyorlardır. Bu yüzden erkekler bir şeylerini kaybettiklerinde genelde kadınları tarafından eskisi gibi sevilmiyorlar.

Çünkü kadınlar başarı objesi erkekle beraber olmak isterler. Kadınlar ellerinde olsaydı beta erkeklerin onlara yürümesini yasadışı hale getirmek isterlerdi. Zaten bunu statüsü düşük ama onlara yürüyen erkekleri sosyal medyada bir suç işlemiş gibi ifşa ederek ya da basit bir muhabbet başlatmayı taciz sayma gibi hareketlerle yapıyorlar. Çünkü bu erkekler kafalarındaki imaja, kategoriye uymuyor. Oysa beta erkeği sapık konumuna sokan aynı hareketler başarılı imaja sahip erkeğin ilginç olarak yorumlanmasına neden olabiliyor.

Kadınların erkekleri en çok kategorize ettikleri şeylerin başında erkeğin mesleki statüsü ve sosyal statüsü gelmektedir. Belirli bir mesleki etikete sahip olduğunuzda aynı şeyleri yapsanız da kadının tepkisi 180 derece değişiyor. Tersi durumda, başta güzel bir iletişim kurduğunuz bir kadın size işinizi sorduktan sonra her şey negatif anlamda 180 derecede de değişebilir. (Kadın o an size çaktırmasa bile bu oluyor).

Bu yurtdışında Türk olduğunuzu söylemek gibi bir etki yaratıyor. Maalesef yurtdışında bazı ülkelerde Türklerin imajı oldukça kötü ve siz güzel bir iletişim kursanız da ön yargıya takılabiliyorsunuz. (Ukrayna’da kızlar nereli olduğumu sorduklarında, verdiğim cevap sonrasında yüzlerinin düştüğünü defalarca gördüğümde buna emin oldum. Diğer ülkelerde daha farklıdır belki)

Kadınlar sizin belli bir zümreye ait olmanızla, değerli olduğunu düşündükleri bir mesleki sınıfa ait olmanızla vb. kısacası etiketinizle sizden fazla ilgileniyorlar. Kadın için “dün akşam başarılı bir (etiket her neyse) ile  seviştim” demek önem arz ediyor. Birçok kadın sizden daha çok etiketinize önem veriyor.

Aklın aşırı uçlara gitmesin. Bu anlattıklarımdan “etikete sahip olmayanlar sonsuza kadar sevişemeyecekler” gibi bir anlam çıkarman için oldukça yıkık ve isyankar bir erkek olman lazım. Kadına kafasında seni başarılı olarak algılayacağı bir kategoriye koymasına yardımcı olacak bir etkilet sunamıyorsan mevcut olanı parlatmalısın. Parlatamıyorsan da yenisini inşa etmelisin. İnşa etmek içinde kendini yatırım yapmalı ve çalışmaya başlamalısın. Etiketi sadece satrançta güçlü bir taş gibi düşün. Oyunu kazanmanı ne kadar  kolaylaştırdığını bilirsin ve o taşı kaybetmek istemezsin.

Var olan özelliklerini iyi bir şekilde pazarlamalısın. Kadının anlayacağı şekilde anlat ve mümkünse iyi bir gelir sağladığının/sağlayacağının işaretlerini göster. Oyun eskisinden çok daha kolay olacaktır. Şunu da ekleyeyim kadınlardaki bu beklentide bir yanlışlık yok. Çünkü kadındaki güzelliğin karşılığı erkekte başarıdır.

Yazar:Secret

Başarı objesi erkeği tüm yönleriyle anlattığım son kitabıma buradan ulaşabilirsin:

Erkeğin Kişisel Başarı Rehberi Kitabı

 

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Author: Centilmen Kulübü

Secret kendini daygame ve kadınlarla ilişkiler konusunda kişisel gelişime adamış bir kişidir. www.centilmenkulubu.com sitesinin sahibi ve kendine bu konuda bir misyon edinerek tüm tecrübeleri ışığında yazdığı iki kitabını da bu site üzerinden okuyuculara sunmaktadır.

157
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
31 Comment threads
126 Thread replies
5 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
57 Comment authors
Pook unu çıkarmakbarneystinsonÖğrenen AdamSherlockNickki Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Tunay
Guest
Tunay

”Kadınların erkekleri en çok kategorize ettikleri şeylerin başında erkeğin mesleki statüsü ve sosyal statüsü gelmektedir. Belirli bir mesleki etikete sahip olduğunuzda aynı şeyleri yapsanız da kadının tepkisi 180 derece değişiyor”
Öğrenciyken yapılan düşük statülü işler(ameleliktir, garsonluktur) de bu şekilde etkiler mi yoksa öğrenci olmakla aynı etkiye mi sahip ?

FreeAgent
Guest
FreeAgent

Tamamen yalan. eğer bir kadın sende statüye bakıyorsa sen onun için projesin.. Benim adam gibi statüm yokken onlarca kadınlar oldu hayatımda, hatta ben kadınlarla tanışırken işimi gücüme bilmeden benim ile yatanlar oldu…bak mesela geçen bir kadınla beraber oldum ne işimi biliyordu ne de çalıştığım yeri….

Tunay
Guest
Tunay

Bilader tipsiz olup da deli gibi sevişen herifler var ama bu tipin önemsiz olduğu anlamına mı geliyor ? Tamamen yalan ha . Sen tamamen hayalperest olmayasın ?

Mahmut Abi
Admin

Tamamen yalan değil.

SomeBodySomeOne
Guest
SomeBodySomeOne

Burada biraz beden dili de etkili. Kadın henüz sizin işinizi bilmiyorken, duruşunuz ve yansıttığınız rahatlıktan, ortalama bir statü analizi yapabiliyor ve bundan etkileniyor. Risk almış oluyor ama bu erkekler için de aslında bir fırsat. Bu şekilde ilk etkilenme anında, henüz kadın sizi çok tanımadan ve statünüz henüz oluşmamışsa bile birçok kadınla kısa süreli birliktelikler yaşanabilir. Bir diğer nokta, yaşın da bu konuda etkili olması. 18-20 yaşlarında, birlikte olduğu çocukta statü yerine, popülerlik, hoşsohbet ve girişkenlik arıyor. Çünkü o yaşta zaten mesleki bir statü beklememesi gerektiğini bilinç altında biliyor. Ama ileride iyi bir konuma gelecek olanın da genelde iletişimi ve girişimciliği… Read more »

Kaan
Guest
Kaan

Siteye acilen okudugunu gotunden anlamak yasaktir ibaresi gelmesi lazim

Bro
Guest
Bro

“Kadinlar paraya bakiyor” konusuna objektif olarak deginilmis gayet guzel.
Bazen basit seyleri bilmedigimi fark ediyorum bu sitede.

Emir
Guest
Emir

Kadınlar direkt paraya bakmıyorlar, o paranın kazanma potansiyeline bakıyorlar, ki bunu da statüne bakarak hızlıca anlayabiliyorlar. Örneğin, kadına Porsche arabanı göstermek mi daha çok etkiler yoksa CEO olduğunu öğrenmesi mi? Bence cevap 2.

Para kazanma potansiyeli pek çok erkeksi özelliği barındırıyor, bu yüzden bu kadar önemli; duygusal güç, hırs, liderlik, zeka gibi etkenler. Kadın CEO olduğunu öğrenince bu özelliklerin sende olduğu sonucuna hızlıca varabilse de, sen kadından hızlıca etkilenip duygusal olarak güçsüz davranırsan para da bi sike yaramaz statü de tip de.

Oyun > para, tip.

Noname
Guest
Noname

eger bir kadın seni cekici buluyorsa paranın kazanma potansiyeline bile bakmaz sadece işinin olmasını ister o da boş insan olarak görmemek için… paranın kazanma portansiyeline bakmak ile paraya bakmak aynı halt…Ben bunu testini bile yaptım seneler once, kızın teki kızarak şunu demişti “sen erkekliği sadece para kazanmak mı sanıyorsun. umrumda bile değil ne kadar kazandığın ” diye ve ben bu kızla aynı evde yaşadım ve bütün faturaları yarı yarıya ödedik..kıza gelince bir çok betanın hayal ettiği kadınlardan…. Siz hep yanlış bilgilerle ilerliyorsunuz. Siz bu kafayla geleceğin beta sağlayıcıları olursunuz ancakk…

Emir
Guest
Emir

Parayı kazanma potansiyeli dediğim şey zaten çekici erkek özellikleri. Umursamazlık, girişimcilik, zeka, liderlik gibi gibi. Bunlara sahip olup paraya sahip olmayabilirsin. Oyun dediğimiz şey bu zaten. Ha sen çekiciliği farklı bir şey ile bağdaştırıyorsan, senin bileceğin iş.

Üstelik kadından söylediklerine bakarak tavsiye alıp yazmışsın bir de? Bol bol kadın tavsiyelerine uymalar sana.

Ha bir de 100 temel eseri okusan iyi olur. Son paragrafı direkt anlamamışsın.

lrksttp
Guest
lrksttp

Bu sitede böyle bir yazı çıkması sadece komik değil, aynı zamanda üzüntü vericidir. Neden? Çünkü; Hocam, farkında mısın acaba yazıda işlediğin şey statü+para sahibi ol, çünkü kadınlar buna bakıyorlar. Bir de eklemişsin statü+para sahibi değilsen varolanı cilala+parlat. Gerçek hayata döner bakarsak, başarı/statü/para senin ulaşabileceğin kadın havuzunu genişletir. Sırf bundan etkilenip gelen kadın, sen erkek olmakta iyi değilsen ya kaçar ya da menfaat icabı tutkusuz-tatsız zoraki kalır. Bir de golddigger ları çeker. Ama bunlar için gelen hatunda tutkuyla sevişmeyi falan bulamazsın. Olsa olsa iyi numara yapar belki. O da bir yerde sırıtır zaten. Hep ödemen, hep değer sergilemen, hep başarılı olman… Read more »

Crixus
Guest
Crixus

@Centilmenkulübü’nün yazdığı belki de en güzel yazı.. Gerçekten şaşkınlıkla okudum. Bu olayı abartmadan, eğip bükmeden bu kadar iyi anlatabilmesi ona olan saygımı arttırdı. Bu konudaki yazısı da baya gerçekçi. Geçenlerde bu konuyu başka bir blog ta konuştuk, statünün direkt arzu yarattığı bilimsel şekilde ispatlanmıştır. Sanırım bu konular hakkında yazı gelse çok iyi olur, çünkü bazılarımız her şeyi çok yanlış anlamış. Alfalık, maskülenite bir erkeğin kendi misyonu ve salt gücü. Sünepe olmadığın sürece statü sahibi olursan, alfa olmana gerek kalmadan kadında arzu yaratabilirsin. Kadınların ilk baktığı şey maskülenite olsa kadınlar her erkeğe aynı davranırdı. Çoğumuz yaşamışızdır, yürüdüğümüz kadın bize boktan şhit… Read more »

lrksttp
Guest
lrksttp

@ Crixus

Abi kimse alfalıktan falan bahsetmiyor.
Bilimsel olarak ispatlandı diyorsun ama benim gözlem ve kişisel deneyimlerim, çevremdeki gözlemlediklerim, redpill camiasında okuduklarım/tanıştıklarım vs. vs. gösteriyor ki statü arzu/tutku yaratmamakta! Beğeni, evet; arzu, hayır! Aksini ispatlayan bilimsel bir çalışma varsa, işkembeden sallamıyorsan, KAYNAĞINI PAYLAŞ, okuyalım, öğrenmekten mutluluk duyarım.
Kaynağı yoksa/bulamadınsa/hatırlayamadınsa vs vs yani sen de, ağzına bilimi/bilimsel çalışma var ben gördüm edebiyatını dolayan ama temel mantık bile bilmeyen tiplerdensen, işkembeden sallamak yerine bu durumunun farkına var ve geliş.

Mahmut Abi
Admin

statü arzu/tutku yaratmamakta. Hayır statü arzu ve tutku yaratır. Çünkü gücün dolaylı ama çok bariz göstergesidir. Statü, beta davranana adamın arzu / tutku yaratmasını sağlamaz. Yoksa tip de arzu yaratır.

lrksttp
Guest
lrksttp

@mahmut abi

Arkadaş bilimsel çalışmaya dayandıracak zaten. Ben doğrusunu öğreneyim de, yanılıyor olmaya razıyım, onu bırak da, mesaj zincirini takip etmene sevindim. Konunun esas merkezi ile ilgili fikrini merak ediyorum. Bu yazıya göre; maskulaniteye falan gerek yok, onu gözardı ederek sadece statü/başarı ya da bunların cilalanarak vitrine konması yeterli mesajı var. Bu mesaja katılan okuyucular da var. Sen bunun hakkında ne diyorsun, onu söyle lütfen?

lrksttp
Guest
lrksttp

@ Centilmen Kulübü

Hocam, şu noktada aynı şeyleri tekrarlamaya başladık, sen dedin ben dedim döngüsüne girmeye gerek yok. Ben bu mesaj zincirinin ilk başından beri bence çok çok önemli olan, hatta bence en önemli olan kısmı vurguladım ve anlattım. İçim rahat.
Sen de anlatmama (katılmasan da) müsaade ettin, teşekkür ederim.
Herkesin kendi hayatı sonuçta, herkesin aklı fikri var. Merak edenler yukarıdan itibaren okuyabilirler, zaman ayırıp okuyanlara da umarım faydası olur.
Sence de uygunsa kısırdöngüye girmeden burada noktalıyorum.
Sevgiler hocam.

Crixus
Guest
Crixus

Kadınlar için masküleniteye gerek yok. Sen her şeyi karman çorman etmişsin. Maskülenite erkeğin kendi doğasını gerçekleştirmesi ve kadınla olan ilişkini diri ve sağlam tutması gereken bir afrodizyak. Halbuki pazarda direkt işlevi yok. Tip/statü pazarda daha öne çıkıyor. Maskülenite daha fazla arzu yaratır ama senin oyunu kolay oynamanı sağlamaz. Maskülenite dışarıdan belli olmaz, statün yeterli değilse oyunu hard mod da oynarsın. Bugün doktor, ceo olduğunu bilen bir kız sana nasıl davranır? Benim arkadaşım doktor şuan. Boy 1.62 kilo 47 oyun ne bilmez ama benden daha fazla kadın ilgisine sahip. Hatta çoğu maskülen gördüğüm arkadaştan daha fazla kadın ilgisine sahip. Kadınlar, önseçilimden… Read more »

Crixus
Guest
Crixus

İşte maalesef bilgisizlik üstüne üstlük cehalet sonuç; sen. Bir de süsleme yapıyor ,öğrenirsem mutlu olurum falan filan:) Burada @mahmutabi’nin bile yazdığı çoğu şey eski artık. Yeni araştırmalar çoğu şeyin değiştiğini söylüyor.

Üstelik sana kaynağımı hemen atayım:

Dr. Robert Glover anlatır. Statü sanılanın aksine önemli bir genetik özelliği de sinyaller: “iq ve bilişsel yetenekler”. 115 iq üstündeyseniz ~%14’ün içindesiniz demektir.
Dr. Geoffrey Miller insanın evriminin temelini frontal lobu gelişmesi, yani mantıklı kararlar verecek ve yaratıcak kişiler olmamız üstünden açıklar. Bu şekilde yüksek statüyü; sosyo-ekonomik düzey, zeka, kendine güven ve dünyada iz bırakacak kişi olmayla kadınlar ilişkilendirir.

lrksttp
Guest
lrksttp

@ Crixus

Ben cahil değilim. Ayıp, bu şekilde haksızlık ediyorsun, bir daha küçümseyerek etiketleme lütfen.
Sen kaynak atmamışsın. Onu da bir zahmet cahil dediğin adam anlatmasın, internette bir bak kaynak vermek nedir, bilimsel çalışma nedir, kaynak nasıl ve neden verilir, sonra hala istersen verirsin.

Crixus
Guest
Crixus

Kardeş yazdım işte sallayacak halimiz yok. Git araştır gör. Senin neyi savunduğunu anlamadım. ” Beta öder.” lafı çok yanlış anlaşılmalara sebebiyet verdi. Alfa ödeyemez değil, hatta hiyerarşik bakarsan alfa öder. Aradaki fark beta muhtaçlığından öder, alfa cömertliğinden. Yok işte kadın sadece erkek gibi erkeklere arzu duyar. Kardeşim eğer öyle olsaydı kadınlar her erkeğe aynı davranırdı. Hangisi en maskülen onla beraber olurdu. Statü sana güç verir, önseçilimden ötürü de kadınları çeker. O statünün de nerden geldiğini kadınlarda önemsemez. Adamın elinde silah var diyoruz, tetiği çekmeyi bilmiyor diyorsun. Bugün sanayiideki çocuklara kimse bakmaz. O çocuklara statü ver, eline de para sıkıştır, bak… Read more »

Diesel
Guest
Diesel

Hipergami fikri zaten statünün arzu yaratmasıyla ilgilidir. Kaynak istiyorsan Jordan Peterson’un kitabına veya videolarına bakabilir, onu da kabul etmiyorsan, (ki bu konu hakkında bir sürü makale bulabilirsin) en kolay yol olarak çağımızın en çok bilinen kitaplarından birisi olan Sapiens’i okuyarak iddianın doğru olduğunu görebilirsin.

Mahmut Abi
Admin

“Bu rahatsız edici bir gerçek, birçok adam da bunu duymaktan hoşlanmayacak ancak sizin ödeme gücünüz aynı zamanda kim olduğunuzun bir PARÇASI.

Başarılarınız, kariyeriniz, tutkularınız, ilham aldıklarınız, fiziğiniz sizi siz yapan birer PARÇA. Sizi diğerlerinden daha çekici yapan bazı parçalar var, bunların toplamı sizi siz yapan şeyler bütünüdür. ” Rollo Tomassi

Derdinizin kadının sizi erkek olarak arzulaması demişsin ama erkek olan benliğinizi oluşturan şeylerden biri de statü.

Raskoln
Guest
Raskoln

Bu yazıyı reddedenler tahmin ettiğim kadarıyla kendilerini geliştirmeleri gerekmeden(statü kazanmak) sadece erkek adam “gibi” davranarak gökten kendilerine kadın yağması hayalinde kalan tembel arkadaşlar. Zira kırmızı hap farkındalığında olan bir erkek adam devamlı olarak kendine yatırım yapar ve hiyerarşide yükselmenin yollarını arar.

Mahmut Abi
Admin

Aslina bakarsan 20li yaşların özellikle ilk yarısında (gerçi bir yere kadar 30larında da) sadece erkek adam gibi davranarak erkeğin tepesine gökten kadın yağması mümkün ama kalıcı ilişki zor ve belli bir yaştan itibaren de olması zor.

Hakan
Guest
Hakan

Abi erkekadam gibi davranmaktan kastın nedir tam olarak açabilir misin ?

lrksttp
Guest
lrksttp

@ Hakan Mrb. Buna cevap vermek için (ve yanlış anlaşılmaması için) uzun yazmak lazım. Fakat yazılacak konular halihazırda sitede mevcut. İstersen önce sitede ilgili konuları incele. Çoğu yanlış anlaşılan ya da yanlış ifade edilen detay yorumlarda tartışılıyor. Bu sebeple yorumları da incele. Zaten muhtemelen aklına takılacak çoğu sorunun yanıtını yorumlarda bulabildiğini göreceksin. Sonrasında yine de aklına takılan detaylar olursa, spesifik olarak onları sorarsın. Mesela şu şöyle denmiş ama şu sebepten aklıma şurası yatmadı ya da şu aklıma yattı ama şu bağlamda nasıl olacak gibi daha belirli hususları soruya dökersin. Hem senin için hem de sana yanıt verecekler için çok daha… Read more »

lrksttp
Guest
lrksttp

@Mahmut Abi “….Derdinizin kadının sizi erkek olarak arzulaması demişsin ama erkek olan benliğinizi oluşturan şeylerden biri de statü…. Hocam buna bir itirazım yok, ben derdimi uzun uzun yazdım zaten. Mesaj zincirinde var. Ama sen vaktiyle daha da iyi yazmışsın (belki de çeviridir, yanlışsa sen düzelt lütfen), aradım buldum; Benden çok daha iyi açıklamış; “….Para, ün, sosyal statü, fiziksel görünüm bir kadını hiç mi etkilemez? (*)Etkiler tabii ki. Ama görsel öğelerin erkeği etkilediği gibi değil. Bir erkek görsel öğelerin etkisi ile 5 saniye içinde bir kadınla yatmak isteyip istemeyeceğini bilir. Bir kadın ise yukarıdaki öğeler ile erkeği ancak belki bölgesine (maybe… Read more »

okkei
Guest
okkei

Bence statuyle oyunu farkli incelemek lazim. Evet zaten oyun statuden daha onemlidir cunku oyun demek bu sahip oldugun statuyu pazarlamaktir. Statu tip vs. duragandir ve sadece kadinin kafasinda belli imgeler olusturur. Kadin bakar sana, sen acaba bu statunun getirilerine gore davraniyor musun diye. Yani zaten sen statune gore default olarak erkek adam olarak davraniyor olman lazim, davranmiyorsan kacar tabii. Oyun dedigimiz sey zaten erkegin dogadaki es bulma stratejisidir, Bir erkek kusun sakimasi gibi, ya da erkek yengecin ne bileyim ciftlesme dansi gibi. Sen gider 1 tane sarkida ustalasirsin, iyi soylersin veya bi dansi iyi yaparsin. Fakat bu ne cok iyi… Read more »

lrksttp
Guest
lrksttp

@ okkei mrb hocam. Bence güzel noktalara değinmişsin. Oyun, gerçekten de bazı eksiklikleri örtmek için çok etkili. Bununla birlikte statü oyun getirir önermen gerçekçi değil. Statü; bireyin toplumdaki yerini, bazen saygınlığını, bazen de makamını ifade eder. Toplumda pek çok hiyerarşi olduğunu da hesaba katarsan, kişinin statüsünün beraberinde oyun getirmek zorunda olmadığını görebilirsin. Bunlar kesişebilirler tabii ama temelde farklı kulvarlardır. Olaya kadın-erkek ilişkileri açısından bakarsan; Tek başına “oyun” a da çok güvenmemek gerekir. Oyun tek başına (senin de dediğin gibi bir tür makyajdır) ve kendi içerisinde daha ciddi sorunları barındırır. Bu sorunlar Neil Strauss ‘un The Game kitabında Erik von Markovik… Read more »

Legend
Guest
Legend

Yazının yanlış anlaşılabilecek tarafları oldukça fazla. “Kadının senden hoşlanacak olması için erkek olman yeterli” mentalitesini terse yatıran bir yazı olmuş. Tabiki statü ve toplumdaki etiket birçok kez erkeğe kız tavlamada yardımcı olacaktır. Fakat özellikle üniversite çağında bu tür etiketler kız tavlamanın birincil şartları değil. Akademik anlamda fazlasıyla kendini ileri taşımış ama sünepe bir çok erkeği gördüm ve başarıları onları kız tavlamada ileriye taşıyamadı. Yazının ikinci tehlikeli noktası ise : direkt olarak söylemese dahi , kendini geliştirmek motivasyonunu kızlara bağlıyor olması. İşte bu çok tehlikeli. Çünkü bu, bir tür baskıyla iş tutman gerektiğini sana aşılıyor. “E hadi kendimi geliştirdim hani kızlar”… Read more »

Pam
Guest
Pam

”…senin başarılarınla, toplumdaki yerinle sevişiyorlar.” Hem erkekleri yanlış yönlendiren hem de kadınları savunmaya geçirecek ofansif bir cümle. Bir kere başarı hangi anlamda başarı? Bir kişinin -diyelim ki- futbolda başarılı, dünyaca ünlü olması veya toplumda saygı gören bir doktor olması tek başına tabiri caizse kadınları azdırıyor mu sanıyorsunuz? Bunlar artı özellik değil demiyorum, ama birinin cinsel çekiciliğini temsil etmiyorlar. ”Ya da senin ait olduğun sosyal zümreye ait biriyle sevişmek onlara makul geliyorsa seninle bu yüzden sevişiyorlardır.” Teessüf ederim, ”hmm bu adam Türkiye’deki en çok kazanan ilk yüzde otuzun içinde, onunla sevişmek makul olabilir,” cümlesi size mantıklı geliyor mu? Hedefi yükseğe koymak… Read more »

Crixus
Guest
Crixus

Hep uç örnekler verilmesi yanlış olan zaten. Başarılı bir adam niye ezik, özgüvensiz olsun? Tamam böyleleri var zaten de böyle örnek verilmesi saçma. O zaman apex alfa bir adam evsiz barksız, 5 parasız olsun kız tavlayabilir mi? örneğiyle karşıya karşıya gelirsin.

Pam
Guest
Pam

Tavlayabilir. Başarılı-özgüvensiz adam da tavlayabilir. Tavlayamaz demedim. Başarı-para cinsel çekiciliğin şartı veya en önemli nedeni değildir dedim. Erkeği çekici yapan duygusal güç ve benzerleri başarıya götürdüğünden başarılı=çekici çoğu zaman doğrudur da, ama çekici olanın başarı değil başarıya götüren özellikler olduğu ayrımı yapılamazsa insanları yanlış yönlendirebilirsiniz.

Hayat iniş ve çıkışlarla dolu. Sadece tepedeyken değil çukurdayken de güçlü kalıp dağılmayan erkek, diğer bütün güzel özelliklerin yanında kadınlara çekici gelen erkektir.

Crixus
Guest
Crixus

Başarı-para cinsel çekiciliğin şartı veya en önemli nedeni değildir dedim

Kimse öyle bir şey demedi. Yazıda da böyle bir şey geçmiyor. Anlayamadığım şey; erkeklerin zorluklarla mücadele etmesi, cesur olması neden kadınlara çekici gelmeyle özdeşleştiriliyor. Bak senin bu cümlen de insanları yanlış yönlendirebilir. Prenses hazretlerimize çekici gelmek için zor şartlara dayanacağız. Kadınlar ne düşünür diye bir şey yapmak ya da kadınlar üzerinden erkekliği anlatmakta sizin yanlışınız. Biz hayatta güçlü olmak için erkek olmalıyız, rahat hayat sürebilmek için erkek olmalıyız. Ana fikir bu. Bu sitenin ana fikri de bu.

lrksttp
Guest
lrksttp

@ Crixus Mrb. Hocam yanlışın var yazıda bu fikir (hem de verilen tek mesaj olarak) geçiyor. Zaten bu sebeple yazı bu kadar eleştiri aldı. Şimdi sen geçmiyor falan diyeceksin, iş uzamasın diye sana cümle cümle ekledim; “….senin ait olduğun sosyal zümreye ait biriyle sevişmek onlara makul geliyorsa seninle bu yüzden sevişiyorlardır….” “…Kadınlar sizin belli bir zümreye ait olmanızla, değerli olduğunu düşündükleri bir mesleki sınıfa ait olmanızla vb. kısacası etiketinizle sizden fazla ilgileniyorlar…..” “….Kadın için “dün akşam başarılı bir (etiket her neyse) ile seviştim” demek önem arz ediyor…..”. Ayrıca sen şunu yazmışsın (ki ben de katılıyorum): “….Biz hayatta güçlü olmak için… Read more »

lrksttp
Guest
lrksttp

@centilmen kulübü Mrb. Detaylı yanıtlamaya çalıştım, belki yazdıklarıma katılmayacaksın ama şahsa hakaretler/şahsı aşağılamalar son bulsun lütfen. “…Redpilll de aşırı eleştiriliyor, şimdi ona da mı yanlış diyelim….” Bir şeyin eleştirilmesi onun yanlış olduğunu gösterir demedim. Belirli bir yanlışı olduğu için çok eleştiri aldı dedim. Çift yönlü ilişki yok yani. “…Ki bu yazıya katılanlar daha fazla…..” Nereden biliyorsun? Gizlice anket mi yaptın? Okuyan ama hiç tepki vermeyen çok sayıda okuyucu var. Ben söyleyim sana: Bilmiyorsun. Ben de bilmiyorum. Farkımız şu, sen bilmediğin halde kesin bir yargıya varıyorsun. “…Sen sürekli bahsettiğin erkeğin tanımını yapsana, muhtemelen çok soyut bir tanım yapacaksın ve bu soyut… Read more »

Crixus
Guest
Crixus

“Sadece erkek olacağım ve bu zor yolda yürümeme gerek kalmayacak” Kadınlar konusunda böyle düşünebilirler. Ama bahsettikleri erkek adam profili her şartta her anlamda kendini geliştirebilen adamdır. Bütün yazıların ana fikri: ” Kimde ne eksikse onun için en önemli odur.” @lrksttp başarı diyince aklına neden sadece statü geliyor? Sen maskülen bir adamsındır, kadın seni kafada arketip şekilde kurgulayabilir ve arzu duyar. Aslında yazının ana fikri o. Sadece Secret statünün kadınların üzerindeki etkisinden bahsetmiş. Aslında ya da bence yazıyı yazarken aklında sadece statü yoktu. Genel ” başarı” üzerinden konuştu. Statünün toplum üzerinde bile ciddi etkisi var. Kadınların statüye gösterdiği reaksiyonlar apaçık ortada.

Selim
Guest
Selim

Bir insan kendini pazarlamada nasıl daha başarılı olur,bunun için herhangi bir kitap veya kaynak var mıdır?

Gentleman Bastards
Guest
Gentleman Bastards

”Ukrayna’da kızlar nereli olduğumu sorduklarında, verdiğim cevap sonrasında yüzlerinin düştüğünü defalarca gördüğümde buna emin oldum.” Ukraynada güzel planlarım vardı benim, anama el öpmeye slav kızı getirecektim ben… Of ulan içim gitti. Secret gibi bir profesyonel bir pua ukrayna kızları için bunu söylüyorsa yandık harbiden. Neyse rota yine Mahmut abinin dediği gibi asya bölgesine kayacak bu gidişle. Oda olmazsa afrika, samimi söylüyorum.

Uranus
Guest
Uranus

Türk erkeklerinin yoğun olarak ziyaret her ülkede imajımız yerlerde. Bu ülkenin erkeklerinin yüzde yetmişi iletişim özürlü desem abartmış olmam sanırım, adamlar yabancı kızları fahişe gibi görüyor, bir içecek ısmarlayıp abazan gibi davranarak seks yapabileceğini sanıyor. Slav kadınları Arap ve Türk erkeklerinden bıkmış durumda ya kaale almıyorlar ya da ayaklı cüzdan muamelesi yapıyorlar, ki haklılar. Trp camiasında ve trp ile ilgili sayfalarda kadınlara sallayan tipleri görünce ağız dolusu bir hassiktir çekiyorum, açık konuşayım kadın olsaydım Türk erkeklerinin %90’ına selam bile vermezdim.

Raskoln
Guest
Raskoln

Başımdan geçen bir olayı anlatayım. İnstagramdan İngilizce öğretmeni olan bir kıza istek attım o da geri döndü ve bir mesaj bıraktı – Siz xx şehirde polissiniz galiba. + Sen falcı falan mısın?( Polis değilim oyuna ayak uydurdum) – hahahah yaşınız da 27 dimi + Oha bu kadarı fazla ama hangi istihbarattansın ( yaşım 21) 🙂 Konuşma bu şekilde gelişti ben kızın numarasını aldım aradım konuştuk kız çok ilgili beni kafasında nasıl bir konuma soktuysa artık. Bir iki kerede emniyet müdürüyüm, amirim, sivil polisim bakanın yeğeniyim diyorum kızın ayarlarıyla oynadım iyice. Kız resmen yanıp tutuşuyor babama benziyorsun tam hayallerimde ki erkeksin… Read more »

Lose
Guest
Lose

Mahmut Abi burada asıl etkilenmelerinin sebebi o statüyü elde edebilecek masküleniteye sahip olmamız mı yoksa direkt etiketin kendisi mi? Yani sıfırdan tırnaklarıyla kazıyıp gelmiş CEO ile, babası zengin diye CEO olmuş adamdan aynı derecede mi etkilenirler?

phenomenon456
Guest
phenomenon456

kardesim benim bu olaya iki sekilden de yaklasabilirsin

1) kendi tırnaklarıyla gelen adam ileride daha da fazlasını basarabilir
2) babası zengin diye gelen adam ilerde holdingin basına gecebilir

anladın mı bilmiyorum ama birinde fakiri on plana cıkarıyoruz diğerinde zengini, yani kızların canı kimi isterlerse ya 1. pencerede bakarlar ya 2. pencereden.

Çingiz
Guest

Selamun aleyküm. Kırmızı hap olayına gireli yaklaşık 5 ay oldu. Konunun dışında bir yazı ama olsun. Benim boy kısa ama yüz ve fizik yapım 8/10 bakım yapsam 9 bile ola bilir. Kızlarla ilişkilerim olsada ortamı bulduğumda oluyordu bu tam yürüme diyemeyiz, anlayacağınız klasik kötü tepki korpusu vardı bendede. İki gün önce markette kestiyim bir kıza seninle konuşmak istiyorum dedim. Ne hakkta dedi: özel olarak dedim ve bir güzel hayırımı aldım. Ama nasıl mutluyum tarifsiz iki saat yüzümde gülümseme gitmedi kanın kokusunu almış bir aç kurttan farksızdım. Korkumu yenmenin etkisiyle parkta gezerken annesiyle gezen hb8 yirmili yaşlarının başında bir genç kız… Read more »

K.A
Guest
K.A

Yazının altına her zamanki gibi fikri olmayıp da zikri olanlar havada kalan yorumlar yazmış. Bazı yorumların sahipleri muhtemelen daha önce oyuna girmemiş. Tavsiyem bu kafayla canınız bitmezse eğer gidip Nişantaşı falan biraz gözlemleyin yapabiliyorsanız set açın. Secret abinizin dediklerine o zaman gelirsiniz muhtemelen.

Sedat
Guest
Sedat

saneryo:1diyelim 10 kişilik bir ortamda 5 i erkek 5i kızlı bir ortam var ama ortam mecburi.sen dışlanan bir alfasın bu durumda o kadınlar seninle birlikte olur mu?

Sedat
Guest
Sedat

yorumları okudum ve ve bu yorumu yazma gereği duydum.abinin anlatmak istediği şey işlev daha önemli ama boyda önemli

Ben bilmem alfa beta omega
Guest
Ben bilmem alfa beta omega

Bence en önemlisi daşşak 😁

Ben bilmem alfa beta omega
Guest
Ben bilmem alfa beta omega

Yazıdan bağımsız yorumlara ve + -‘ lere bakarsak organize organize bi ekip var sanırım 🙂

Doğru bir bütündür, herkes doğrunun bir parçasını tutar ve onun mutlak doğru olduğunu iddia ederse yamulur.
İnsan dediğiniz şey evrenin en ilginç mahluğu. Her zaman farklı bir şeyler çıkar. Her kadında geçerli %100 işleyen bir kanun ben daha görmedim. Elinizde sihirli değnek varsa da bilemem. Onun dışında yazılıp, çizilen; tecrübe edilen her şey başarı oranını artırmak içindir.

LIKE A ROCK
Guest
LIKE A ROCK

Yazıda açık ve net şekilde etiketinizin oyundaki yeri anlatılmış. Yorumlarda yazının erkek adam mentalitesinden uzak kaldığını belirtmişler ama ben aksine yorumların erkek adam mentalitesinden uzak olduğunu ve etiketli olamazsam kadınlar bana bakmaz korkusunun dışa vurumlarını sezdim. Görüyorum ki statü ile arzu yaratılabileceği gerçeği erkeklerin pek hoşuna gitmiyor.

1 2 3