İlginç misin yoksa abaza mı?

Kadınlar senden daha çok, kafalarında sana ait olduğunu düşündükleri imajla beraber oluyorlar. Kadın için seviştiği erkekten daha önemli olan şey muhtemelen o erkeği kafasında koyduğu kategoridir. Bunun anlamı şu: birçok durumda seninle değil, senin başarılarınla, toplumdaki yerinle sevişiyorlar. Ya da senin ait olduğun sosyal zümreye ait biriyle sevişmek onlara makul geliyorsa seninle bu yüzden sevişiyorlardır. Bu yüzden erkekler bir şeylerini kaybettiklerinde genelde kadınları tarafından eskisi gibi sevilmiyorlar.

Çünkü kadınlar başarı objesi erkekle beraber olmak isterler. Kadınlar ellerinde olsaydı beta erkeklerin onlara yürümesini yasadışı hale getirmek isterlerdi. Zaten bunu statüsü düşük ama onlara yürüyen erkekleri sosyal medyada bir suç işlemiş gibi ifşa ederek ya da basit bir muhabbet başlatmayı taciz sayma gibi hareketlerle yapıyorlar. Çünkü bu erkekler kafalarındaki imaja, kategoriye uymuyor. Oysa beta erkeği sapık konumuna sokan aynı hareketler başarılı imaja sahip erkeğin ilginç olarak yorumlanmasına neden olabiliyor.

Kadınların erkekleri en çok kategorize ettikleri şeylerin başında erkeğin mesleki statüsü ve sosyal statüsü gelmektedir. Belirli bir mesleki etikete sahip olduğunuzda aynı şeyleri yapsanız da kadının tepkisi 180 derece değişiyor. Tersi durumda, başta güzel bir iletişim kurduğunuz bir kadın size işinizi sorduktan sonra her şey negatif anlamda 180 derecede de değişebilir. (Kadın o an size çaktırmasa bile bu oluyor).

Bu yurtdışında Türk olduğunuzu söylemek gibi bir etki yaratıyor. Maalesef yurtdışında bazı ülkelerde Türklerin imajı oldukça kötü ve siz güzel bir iletişim kursanız da ön yargıya takılabiliyorsunuz. (Ukrayna’da kızlar nereli olduğumu sorduklarında, verdiğim cevap sonrasında yüzlerinin düştüğünü defalarca gördüğümde buna emin oldum. Diğer ülkelerde daha farklıdır belki)

Kadınlar sizin belli bir zümreye ait olmanızla, değerli olduğunu düşündükleri bir mesleki sınıfa ait olmanızla vb. kısacası etiketinizle sizden fazla ilgileniyorlar. Kadın için “dün akşam başarılı bir (etiket her neyse) ile  seviştim” demek önem arz ediyor. Birçok kadın sizden daha çok etiketinize önem veriyor.

Aklın aşırı uçlara gitmesin. Bu anlattıklarımdan “etikete sahip olmayanlar sonsuza kadar sevişemeyecekler” gibi bir anlam çıkarman için oldukça yıkık ve isyankar bir erkek olman lazım. Kadına kafasında seni başarılı olarak algılayacağı bir kategoriye koymasına yardımcı olacak bir etkilet sunamıyorsan mevcut olanı parlatmalısın. Parlatamıyorsan da yenisini inşa etmelisin. İnşa etmek içinde kendini yatırım yapmalı ve çalışmaya başlamalısın. Etiketi sadece satrançta güçlü bir taş gibi düşün. Oyunu kazanmanı ne kadar  kolaylaştırdığını bilirsin ve o taşı kaybetmek istemezsin.

Var olan özelliklerini iyi bir şekilde pazarlamalısın. Kadının anlayacağı şekilde anlat ve mümkünse iyi bir gelir sağladığının/sağlayacağının işaretlerini göster. Oyun eskisinden çok daha kolay olacaktır. Şunu da ekleyeyim kadınlardaki bu beklentide bir yanlışlık yok. Çünkü kadındaki güzelliğin karşılığı erkekte başarıdır.

Yazar:Secret

Başarı objesi erkeği tüm yönleriyle anlattığım son kitabıma buradan ulaşabilirsin:

Erkeğin Kişisel Başarı Rehberi Kitabı

 

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Author: Centilmen Kulübü

Secret kendini daygame ve kadınlarla ilişkiler konusunda kişisel gelişime adamış bir kişidir. www.centilmenkulubu.com sitesinin sahibi ve kendine bu konuda bir misyon edinerek tüm tecrübeleri ışığında yazdığı iki kitabını da bu site üzerinden okuyuculara sunmaktadır.

157
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
31 Comment threads
126 Thread replies
5 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
57 Comment authors
Pook unu çıkarmakbarneystinsonÖğrenen AdamSherlockNickki Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
eskilerdenbiri
Guest
eskilerdenbiri

Kişi kendinin pezevengidir. Bu pezevenklik kadınların ne isteyip ne düşündükleri üzerine kurulmamalıdır.
Yazı biraz kadın ne ister gibi bir havaya bürünmüş.

Kaan
Guest
Kaan

Siteyi 3 senedir takip ediyorum bu bilgilendirici yaziyi okurken adim gibi emindim yorumlarda kiciyla okuyup anlamayip varoş varoş konusan birileri kesin vardir dedim tak.yazmak icin yaziyosunuz aq pezevenkmis bombos adamsiniz bu yazidan pezevenkligi ve kadinlarin dusuncelerine odaklanmayi cikarmak icin bombos davar bir insan olmak lazim tebrikler sen oyle anla kardesim

eskilerdenbiri
Guest
eskilerdenbiri

Davar sensin, hangi ahırdan kaçtın sağa sola saldırıyorsun. Arzu ediyorsan senin içinde pezevenlik yaparım. Hem de bunu varoş pozisyonunda yapmam. Gayet elit bir şekilde yaparım.
İlgilenirmisin.

Öğrenen Adam
Guest
Öğrenen Adam

Misin ayrı

Glorious25
Guest
Glorious25

Peki sizce kazandığımız başarıları ara ara dışarı yansıtmak görgüsüzlük olur mu? Bahsettiğim şey paramızla aldığımız arabayı ya da kasları sergilemek değil, ya da maddi olarak ölçülen herhangi bir şey değil. Yaptığımız bir yayın, tasarladığımız yeni bir ürün gibi…

Kaan
Guest
Kaan

Olmaz.hicbisey yapmayan pasif biri olarak bilinmendense gorgusuz olmak daha iyi

*-*
Guest
*-*

hocam ben bu konuda ikilem yaşıyorum. arayışta olduğum zaman bulamıyorum. işime hayatıma odaklandığım zaman da kimse gelmiyor. canım da birilerini çok istiyor çünkü uzun zamandır bir ilişki yaşamadım. yani ne yapsam bilemiyorum açıkçası. işime mi odaklansam yoksa birilerini mi bulsam anlayamıyorum. istediğim olay birini bulup işime odaklanmam. çünkü bazı zamanlar kendimi dizginleneme konusunda aşırı zorlanıyorum.

Mahmut Abi
Admin

Hem piyasada olup hem de işine odaklanacaksın. Ama kadınsız işine odaklanamazsan kadınla da odaklanamazsın. İşi kadına bağlamayın.

Haydaaa
Guest
Haydaaa

Önceleri, hayatımda biri olduğunda (duygusal ve cinsel olarak tatmin oluyorsam) işime daha çok konsantre oluyordum. Ancak bu siteyi okumaya başladığımdan beri bunun yanlış olduğunu farkettim. Hayatımda kimse olmasa da, çevirecek tabağım dahi olmasa da işime konsantre olmaya çalışıyorum. Henüz 100% başardım diyemem ama bu site sayesinde aşama kaydettim. (Yılların beyin yıkaması, “kadın seni tamamlar” yalanı bir anda temizlenemiyor maalesef) İşimde bir şeyler başarırken de piyasadan uzak kalmamaya çalışıyorum. Naçizane genç ve olgun her erkeğe tavsiyem, kadınsız mutlu olabilmeyi öğrenmesidir. Ben de bu yolda hala öğrenciyim. Ama başarılı erkeklerin ve liderlerin ortak özelliği bu benim gördüğüm. İşinde, tutkusunda, hayalde, hobisinde, uzmanlığında,… Read more »

Koolest
Guest
Koolest

Dostum söylediklerinde doğruluk payı var. Fakat şu da var ki güçlü bir aile hayatı ya da ilişki hayatı da diyebiliriz buna, insanı gerçekten de işinde çok üst noktalara taşıyabiliyor. Yani doğru bir kadın bazen çok yardımcı olabilir diye düşünüyorum. Tabi Erkek Adam olmaktan vazgeç demek değil bu.

Selim
Guest
Selim

Maddi konum itibariyle çevremdeki diğer insanlardan çok daha üst durumda sayılırım(Oldukça iyi bir okulda mühendislik eğitimi alıyorum ve sürekli kendimi geliştiriyorum).Lakin fark ediyorum zaman içinde fazlasıyla kendimi beğenmeye,çevremdekileri içten içe aşağı görmeye başladım.İçimdeki bu kibri nasıl aşarım?

lrksttp
Guest
lrksttp

@ Selim

İnsanların sana karşı davranışlarına bak, seni o kadar üstün görmediklerini fark ettiğinde o kibir hissi biraz azalır. Bir de öğrenci olduğuna göre, bahsettiğin maddi olanakların muhtemelen aileden kaynaklanıyor. Eğer öyleyse, ailenin sana verdiği imkanlar olmadan hemen şimdi hayatını nasıl kazanırdın diye sor kendine, bu zihin egzersizi de kibrini kırmaya yardımcı olur.

Hell
Guest
Hell

mahmut abi , nice genclere neler dedi…

umarim buralari da bos birakmaz

Mahmut Abi
Admin

Babadan zenginsin sanırım zira şu an para kazandığın yok ve mühendislerin gelir imkanı en üst tabakada değil.

İnsanlarla ilişkin nasıl? Sosyalleşmen ve kızlarla aran iyiyse git kendine aynada bir tokat at geçer. Sosyal özürlüysen o başka. Sosyalleşememek gibi devasa bir zayıflığı ego mastürbasyonu ile örtmeye çalışıyorsundur. Sen hangisi oluyorsun?

Selim
Guest
Selim

Kızlar konusunda oldukça başarısız olduğum doğru(Bana sürekli “Sen fazla iyi bir insansın” diyorlar), dediğiniz gibi belki de içimdeki ezikliği başkalarına tepeden bakarak geçiştiriyor da olabilirim.

İcebergslim
Guest
İcebergslim

(Benzer bir durum bende de vardı) Buna bazen gerçekten çevredekiler de sebeb olabiliyor.etrafında sana olduğundan fazlasıymışsın gibi davrananlar ben neymişim ya demene sebep olabiliyor özellikle üniversitede etrafında ortalama hep senin akranların ve benzer başarılara sahip insanlar olduğundan hayatı algılayışın tepeden bakarak olabilir.Bir de üstüne eğitimde başarılı biri olmak ailede ve akrabalarda da nadir bir durumsa ve bu durum abartılıyorsa eyvah.tamam eğitimdeki başarı altın bilezik bir meslek güzel dayanak.Ama istisnasız herkesin zaafları ve zayıf olduğu alanlar vardır.bunlarla yüzleşmek (adım adım)zaten kırılgan olan kibiri kırıyor zaten.Kibir yerine tecrübelerden inşa edilmiş bir cesareti özgüveni inşa etmek için gerekli ilacı ben farklı sosyal alanlara… Read more »

Selim
Guest
Selim

“Bir de üstüne eğitimde başarılı biri olmak ailede ve akrabalarda da nadir bir durumsa ve bu durum abartılıyorsa eyvah” bu nokta kesinlikle çok aktif bir şekilde işliyor hayatımda .Tam bu noktada ailemin “muhafazakar ve aşırı koruyucu” bir üslupta beni yetiştirmiş olması eklemleniyor. Bunun sonucu olarak hangi davranışların “sapıkça ” hangilerinin “flörtleşme” olduğu konusunda bir algı karmaşası yaşıyorum .İnsanlar içinde “pısırık” göründüğümü de düşünüyorum aynı zamanda.

BSS
Guest
BSS

Bence burada başarı iş/statü olarak anlatılmış ama bu durum genişletilmelidir. Yani iyi bir vücut ya da ağzı laf yapabilmek de başarıdır.

lrksttp
Guest
lrksttp

@ BSS

abi başarıdır bence de, fakat statü ile benzer şekilde, temelde (yani erkeklikte) kendi ayağına sıkarsan o başarıya rağmen ya yatamazsın ya da yatsan bile dırdırıydı, saygısızlığıydı vb gibi başka bir yığın sıkıntı çıkar, tutku olmaz.

Dzz
Guest
Dzz

Sitedeki ilk yazılarda hatırladığım kadarıyla bir arkadaş kız arkadaşının mesleğini bile bilmediğinden bahsetmişti. Kız bizim mesleğimizi sorduğunda doğrudan cevap vermenin “kendini kanıtlamaya çalışmak” olacağından bahsedilmişti. Dolaylı yoldan eğlenerek bir cevap verme tavsiyesi edilmişti. Şimdi benim sorum; “ Var olan özelliklerini iyi bir şekilde pazarlamalısın. Kadının anlayacağı şekilde anlat ve mümkünse iyi bir gelir sağladığının/sağlayacağının işaretlerini göster.” Bunu o duruma düşmeden nasıl yapabiliriz? Normalde mühendisim ama bir kaç zamandır işsizim ve kripto para trade ederek güzel para kazanıyorum. Bu işte gelecek görmeye başladım. Ekonomik olarak hiç olmadığım kadar rahatım fakat yine de geçenlerde “serseri it kopuk saçma sapan bir insan” damgası… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Bunu o duruma düşmeden nasıl yapabiliriz? O bahsettiğin şey kızla görüştüğün süre boyunca mesleğini hep sakla anlamına gelmiyor. Sadece mesleği böbürlenme aracı olarak kullanma. Zaten sen kullanmadıkça kızın kafasında olduğundan büyük görünür. Sen kendini satmaya çalıştıkça olduğundan küçük görünür.

Ekonomik olarak hiç olmadığım kadar rahatım fakat yine de geçenlerde “serseri it kopuk saçma sapan bir insan” damgası yedim. Kız benden böyle bahsetmiş. Problem meslekte mi yoksa bunu belirtmenin bir yolu var mı? Bir kızın senden saçma sapan bir insan demesi için aranızda bu konuyla tamamen alakasız derecede itici bir şey olması lazım.

Crixus
Guest
Crixus

Doktorum deyip kızla yatan barmen vardı. Hatta Avrupa da bu yüzden dava edilmişti. Bu konu hakkında herkesin kafasının neden karışık olduğu hakkında az çok fikrim var. İlk aşama var ve o aşama ortamdan ortama değişir. Örneğin; instagramdan bir kıza yürürsün, kız senin direkt pazardaki yerine bakar. Fakat bir kıza gidip set açtığın zaman yine pazar değerine bakar ama davranışların ve beden dilin kadına ” yüksek değerli” erkek sinyalini gönderir. Bu şekilde kadın yavaş yavaş arzu duymaya başlar. Kadınların çeşit çeşit arzu algıları vardır. Bu algılara giden kanal; maskülenlik ve oyun. Statün, tipin varsa daha hızlı gider ama maskülenlik yoksa gene… Read more »

Asdfg
Guest
Asdfg

Merhaba Mahmut abi. Kadınlardakı güzelliyin karşıtı erkekdeki başarıdır demişsiniz. Ben 5.5 6.0 diyebileceyiniz bir kızım. Her kes gibi ben de başarılı biriyle birlikde olmak isterim. Yazıdan anladığım kadarıyla benim arzuladığım gibi başarılı erkekler de model gibi kızlarla birlikte oluyorlar. Erkekler için durum çok kolay, çalışarak başarılı olabiliyor ve yüksek statülü bir hale gele biliyorlar. Fakat kadınlarda durum aynı deyil. Dış görünüş ve güzellik kadının elinde olmayan ve deyiştiremeyeceyi bir şey ve bu da beni çok üzüyor. Güzel kızların istedikleri adamlarla beraber oluyorken benim olamamam beni depresyona sokuyor. Bu durumdan kurtulmak için bana bir tavsiye vere bilirmisin rica etsem.

Mahmut Abi
Admin

Yazıdan anladığım kadarıyla benim arzuladığım gibi başarılı erkekler de model gibi kızlarla birlikte oluyorlar. Çoğunun durumu bu değil. Başarılı erkeklerin karılarına baksan görürsün. Çok genç insanların başarılı diye bildikleri göz önündeki adamları değil genel nüfusu söylüyorum.

İyi bir spor salonu ve rejimle çoğu kadın yeterince güzelleşebilir.

Someone
Guest
Someone

Benim sorum da nerden bulacagiz bu yuksek statulu beyleri? master mezunu bir muhendisim, yurt disinda calisiyorum. Ben de dusuk statulu sayilmam cunku.

Mahmut Abi
Admin

Pandemi diye hayatı öldürmeden önce internations vardı, şirket yemekleri vardı, vardı da vardı. Şimdi nereden bulursunuz bilemem.

lrksttp
Guest
lrksttp

@ Someone

mrb. Belki bana kızacaksın ama senin mühendis olman, lisansüstü eğitime devam etmen, yurtdışında çalışman bir kadın olarak cazibene/çekiciliğine pek bir şey katmıyor. Beni yanlış anlama mesleki becerine artısı vardır, kazandığın paraya artısı vardır, belki iyi bir insan olmana etkisi vardır ama kadın olarak cazibeni arttırmaz. Bu sebeple “düşük statülü” sayılmam derken konuya bakışında bir hata var.
Yine de, yok arkadaş ben statülüyüm sevdiceğim de bu ayarda ya da daha yükseği olsun isterim dersen, kendi çevrende, çalışma ortamında, üni zamanlarından kalma vs hiç mi yok?

Asdfg
Guest
Asdfg

Cevapladlağınız için teşekkür ederim. Fakat ben yüz güzelliyini kastetmişdim. Yoksa ki ben düzenli olarak spor yapan fit birisiyim.

Kaan
Guest
Kaan

Once bi turkceni gelistir belki adamlar senin yazim hatalarindan soguyor

lrksttp
Guest
lrksttp

“…Güzel kızların istedikleri adamlarla beraber oluyorken benim olamamam beni depresyona sokuyor…. Öyle değil, güzel kadınların çevrelerinde kendilerine ilgi gösteren erkek sayısı daha fazla, bu yüzden kendileri istemedikleri sürece yalnız kalmıyorlar. Fakat onlar da bu “ilgili” olanlar içinden birilerini seçiyorlar, istedikleri herhangi bir x bir erkeği elde edemiyorlar. He one night bir şey için evet çoğu istediği adamı bir gece yatağına alabilir belki ama ilişki olarak iş öyle olmuyor. “…Dış görünüş ve güzellik kadının elinde olmayan ve deyiştiremeyeceyi bir şey ve bu da beni çok üzüyor…..” No no no! Çok çok yanlış, makyaj var, bakım var, giyim var, spor var, diyet… Read more »

Mahmut Abi
Admin

“… Erkekler için durum çok kolay, çalışarak başarılı olabiliyor ve yüksek statülü bir hale gele biliyorlar. ….” Bazı açılardan erkeklerin işi zor ama bazı açılardan kolay olduğuna katılıyorum. Birincisi tip ile ilgili açıkları kapatacak birçok imkanımız var ve ikincisi aktif olarak yürümek bizim işimiz olduğundan istediğimize yürüyebiliyoruz.

Jakoben
Guest
Jakoben

Tabaklarından bir tanesini kaybettim . Evliydi ve buna rağmen gidip kocasını benden başka bir erkekle de aldatmış . İşin ilginci bunu tavlayan erkek de evli ve hemen hergün yazıp aşırı ilgi göstermiş aşırı bir beta profili var ortada kadının açıklaması da şu; ilgi alanları ve farklılığı hoşuma gitti üstüne de bana çok öZel hissettirecek şeyler yaptı ama cinsellik asla istememe rağmen ayaklarıma kapanıp yalvardı onu kaybetmemek için izin verdim. Benim için de ilginç bir deneyim olmuş oldu açıkçası

Bir dost
Guest
Bir dost

Belli de kocası çok “alfaydı” bu biraz betalık gösterince belkide kadın hasretse hemen tav oldu. Mahmut Abi demişti. Sürelikli alfa değil betalık yani öder kısmınızı da devreye sokun. Özellikle de uzum ilişki de . Ama bana göre kız yav çok yalvardı ucundan bir parça vereyim dedi. Tabi tam olarak yazdıkların gibiyse.

Jakoben
Guest
Jakoben

Kocası malın önde gideni asıl sorun benim hiç ilgi göstermemem oldu galiba Mahmut abi söylerdi Evet. Kadınların neler yapabileceği konusunda ilginç bir deneyim oldu

Mahmut Abi
Admin

Kadınla kadın muhabbeti yapıp bu kadar ayrıntıya inmen ilginç gerçekten. Belki o adam bu konuda daha erkektir.

Evli kadınlardan uzak durman lazım. Çapkınlığın, alfalığın bir kurşunluk canı var.

Jakoben
Guest
Jakoben

Tamamen meraktan sordum vaka tuhaf geldi deneyim-öğrenme vs.

Kırmızılı Psikolog
Guest
Kırmızılı Psikolog

Kadınların kafasında parlamak için bir etikete yatırım yapmak bana kırmızı hap gibi gelmiyor. Kadını merkeze koymak oluyor bu. İlla parlatılacaksa etiket, sosyal statü için yapılmalı, kadın için değil.

Mahmut Abi
Admin

Kadın için yapmıyorsun, kendi cinsel ve duygusal ihtiyaçların için yapıyorsun. Yemek ve barınak için yaptığın gibi.

Crixus
Guest
Crixus

Güzeller güzeli bir hatunla jakuzide viski içmenin keyfine her şey değer. Kadınlar olmasa hayatın tadı tuzu olmazdı. Mis gibi kokusu, sımsıcak teni adama her şeyi unutturuyor.

Mahmut Abi
Admin

Cinsel başarı gibi temel bir fonksiyon için yapıyorsunuz, kadınlar için değil. Ayrıca senin sosyal statü dediğin erkek egemenlik hiyerarşisinin varoluş sebebi erkeklerin daha fazla cinsel başarı için evrimsel olarak oluşturdukları bir şey.

Barney
Guest
Barney

Sırf bu yüzden pilot olmak istiyordum mesleğin cazibesi ve havası için. Ama bu bana bir nevi ‘pilotluk’ mesleğinin verdiği havanın arkasına saklanmak gibi geldi. Düzenli hayatın olmaması ve çalışma şartları nedeniyle üniversite tercihimi istanbul üni diş hekimliği olarak yaptım.

Mahmutabininvarisi
Guest
Mahmutabininvarisi

Abi senin yazıların sayesinde kendimi çok gelistirdim;30 kilo verip iyi denilecek vücuda sahip oldum ve dediklerinin çocuğuna uyuyorum,uymaya çalışıyorum.Ancak şuan mezunum üni sınavına 2.girisim olacak ancak hala istediğim gibi değil netlerim, çünkü gerçekten çok geç farkına vardım dersin öneminin
Sorum şu bir kez daha üni sınavına hazırlanmak mantıklı mı şuan 19 yaşındayım bir şey kaybedebilir miyim istediğim sonucu alıp ve tıp kazanirsam buna değer mi ?

Mahmut Abi
Admin

Değer

Hirohito of Japan
Guest
Hirohito of Japan

Mahmut abi selamlar öncelikle yaptığın herşey için, büyüklerimizin öğretmediği bunca bilgiyi bize sunduğun için sana çok teşekkür ederim may the force be with you. Umarım yanlış yazı altına sormuyorumdur başlıkla biraz alakası olduğunu düşündüm. Şöyle ki bende hatrı sayılır bir seviyede ayak fetişizmi var ve bundan gerçekten memnunum, zevk alıyorum. Şikayetimde yok. Ama bu benim sapık diye yaftalanmama sebep olur mu? Kızlar gözünde durumum ne olur? Bu bir rahatsızlık mıdır?

Teodor
Guest
Teodor

Gözlemlerime göre statü daha çok 25 yaş üstü kadınları kendine çekiyor. Daha genç olan hedef kadınlar ise maskulenite, oyun, tip üçlüsüne tutuluyorlar.

Mahmut Abi
Admin

25 yaş altında statüyü çekici bulan yeterince hatun var. Ama her yaşta maskülenite ve oyun önceliklidir.

Nickki
Guest
Nickki

Kim uğraşacak bunlarla anasını satayım.

Sherlock
Guest

Bazen bende böyle diyorum.Ama pes etmemek vazgeçmemek biz erkeklerin başarılı olması için gerekli.

barneystinson
Guest
barneystinson

Kendimi abaza olarak görüyorum. Yanlış anlaşılmasın 22 yaşındayım kızlarla aramda bir sorun yok iyi bir istatistiğe sahip olduğumu düşünüyorum ama abaza olduğumu da düşünüyorum. Yani kızlarla vakit geçirmeyi seviyorum site sayesinde büyük yol katettim ama mentalite olarak hala eksiğim. Kızlara çok düşkünüm. Tam anlamıyla açıklayamadım da ama mahmut abi belki anlamıştır. Sürekli kovalıyorum yani. Derslerime gidiyorum sporumu yapıyorum düzenli. Yani çokta boş sayılmam. Nasıl bir şey önerirsin abi

Mahmut Abi
Admin

Kendini tutup kovalamayı bırakman ve kovalamazsan ölmediğini görmen lazım.

barneystinson
Guest
barneystinson

Oyundan düşme gibi bir durum olmaz mı

Mahmut Abi
Admin

Yani bir sure dussen iyi olur. Sonra da daha yavas donersin.

Sonucta senin derdin de onemli? Bircok kadinla beraber oluyorsan bu kadarina ihtiyacin yok. Ama bircok kadinla surekli etkilesip de cinsel ve duygusal olarak tatmin olacak bir basari gosteremiyorsan, orada baska sorun var.

Ne olursa olsun surekli kovalayan adam 3-5 ay ara vermeli ve sonra da cok daha dusuk yogunlukta geri donmeli.

barneystinson
Guest
barneystinson

Şu an tek bir kişiyle görüşüyorum kız çok ilgili aynı okuldayız çoğu şeyi ilk kez benimle yaşadığını söylüyor bir problemi de yok beğeniyorum. Evime de geldi ama daha önce seks yapmamış biz yakınlaşıyoruz beraber duş alıyoruz vs. Bu kızla devam etmek daha mantıklı o zaman.

barneystinson
Guest
barneystinson

Bir çok kadınla beraber olmaya da gerek yok dimi? Her hafta farklı bir kızla yakınlaşıyordum ama genç yaşta ilişki de önermiyorsun abi o yüzden ne yapacağımı bilemiyorum ki