Erkek Adam Türkçe Podcast – Gençlere öğütler

En eski yayınlardan birinin kaydını bulduk. Ses kalitesi iyi değil, Mahmut Abi kimseyi tam duymadığı için çok söz kesmiş ama fena bir yayın olmamış.

Yin’in podcast için ilham olan erkekadam.org yazısı: Kişiye 17 Yaşındaki Halinin Vereceği Tepki

Yayınları sitemizin Odysee kanalından ya da  spotify kanalından da izleyebilirsiniz.

Youtube yayını aşağıda. Bu yayını beğenerek ve youtube kanalına üye olarak yayınların daha fazla kişiye ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Sorular ve dakikaları da videonun altında.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

34
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
14 Comment threads
20 Thread replies
5 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
15 Comment authors
BoraNobodyHeisenber.gAq0Dux Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
isimvermesem!
Guest
isimvermesem!

Selamlar, Saygılar.

Site içeriklerinden

http:// erkekadam .org/2022/02/02/erkek-adam-turkce-podcast-genclere-ogutler/#comment-84816

Adresinde ki veri dosyanıza ya dosya olmadığğından ya da veri tabanınızda bulunmadığından ulaşılamıyor, içeriklerinizi kontrol etmenizi temenni ederim. İyi Günler Mahmut abi.

Bigby Wolf
Guest
Bigby Wolf

Evlilik hakkında “iki insanın birbirini sevmesi için bir kağıt parçasına/belgeye gerek yok,evlilik gereksiz bir bağlılık” şeklinde düşünen kız kırmızı alarm mıdır,evetse neden ?

İbrahim
Guest
İbrahim

Mahmut Abi malum podcastın üstünden birkaç yıl geçmiş
şuanki ekonomik şartlar içinde üniversiteye geçecek erkeklere ekstra mali külfete rağmen hala ayrı eve çıkmayı tavsiye ediyor musun

Lexus
Guest
Lexus

Mahmut Abi , daha önceden bahsedildi mi bilmiyorum ama yanıt yazarken alıntı yapma özelliği üyelere de gelse çok kullanışlı olur. Forumda bazı yorumları yanıtlarken okunma açısından zorluk çıkabiliyor. Belki de var da ben mi yapamıyorum ?

Lord voldemort
Guest
Lord voldemort

Herkese selamlar. Abi konuyla çok alakasız ama sormasam içimde kalır. Şimdi ben okb ve anksiyete ile yıllarca uğraştım ve ne kadar antidepresanı bıraksamda geri başlamak zorunda kaldım ve doktor ben bırak diyene kadar bırakma dedi açık açık. her bıraktığımda daha kötü halde başladım ve anladığım kadarıyla uzun süreli baya Bi kullanıcam gibi duruyor maalesef. Şimdi benim sorum bu ilaç beni daha çok uyutuyor ve yorgun yapıyor buna benzer etkileri nasıl yenebilirim sizcekilo aldırıyo isteksiz yapıyo biraz ve spor da yapmadığım için kilo veremiyorum spor yapsam çözülür mü bu sorunlar ve tavsiyelerin nelerdir?

Unutan Adam
Guest
Unutan Adam

Mahmut abi, bu siteyi uzuuuun uzun takip ettim; kendimi geliştirdim, hayatımı değiştirdim. Sonra bir zaman geldi, her gün ısrarla gelip baktığım; sabah uyandığımda ve gece yattığımda acaba yeni yazı gelmiş midir diye heyecanla koştuğum bu siteyi unuttum gitti. 2 sene olmuş bakmayalı… Nasıl uğradın hayırsız herif dersen de… Bu cuma gecesi, mesai sonrası kız arkadaşıma yazdığım şu mesajı tekrar okudum. Evet evet az önce yazdım ve utanç tablosu olsun ve herkes de insan uzun ilişkide bazen nasıl salabiliyor görsün diye paylaşıyorum: “ Ben aramız kötü olsun istemiyorum; senin üzülmenin, benim üzülmemin hiçbir şeye faydası yok ki – mutlu olalım istiyorum.… Read more »

Emir
Guest
Emir

Selam ben bir konuda fikrini almak istiyorum Mahmut Abi Ben 21 yaşındayım ama ailem tarafından sürekli başkaları örnek gösteriliyor yok askerlik yaşın geldi yok millet evlendi çoluk çocuk var millettin sevgilisi var şu araba almış şu işte müdür olmuş. Normalde bunlara takılmam ama yahu arkadaş sanırsın 30 um. Hayır bakıyorum çevreme kimse ne evli ne eve ekmek getirme derdine ne de para kazanıp kendi düzenini kurmuş. Normal bir şekilde üni okuyorum 2 yıllık sırf bu baskı yüzünden 4 e tamamlamicam. Dışarıda sürten biri değilim Büte kalmadan bile geçiyorum dersleri. Her şeyi bırakıp çözüm bir yere girip garson tarzı daha temel… Read more »

Yikik Arthur
Guest
Yikik Arthur

Abi ben twitterda falan ilgi cekme amaciyla paylasilan seylere cok tilt oluyorum sebepsiz.tartisma istegi oluyor.ozellikle kizlar su donemde iyice mallasti.cok basit seyleri ciddi ciddi problemmis gibi paylasmalari falan beni inanilmaz geriyor.ayni sekilde oyunlarda falan chatte bos bos muhabbet yapip gulen kizlar beni sinirlendiriyor.bilincaltimda kadinlarla su siralar hic muhabbetimin ve iliskimin olmamasi ve ilgi eksikligi yatiyor olabilir.komple sosyal medyayi birakmak da okey bana ama bunlara neden tilt oluyorum sebebini merak ettim.surekli sosyal medyada takilmaktan sinirlerim mi yiprandi yoksa sosyal medya mi sinirlerimi aciga cikardi denkleme dustum.mesela sosyal medyayi biraksam yine de gunluk hayatta bu tur kizlarla karsilassam onayla/abart yaparak, olmasi gerektigi… Read more »

Ottoman
Guest
Ottoman

Merhabalar. 2017den beri sayfayı takip eden biriyim öncelikle onu söyleyim. Kızlar ve ilişkiler konusunda birçok yol aldım. Ancak arkadaşlık ve tayfa konusunda çok geriye gittim. Üni 3. Sınıfım 23 yaşındayım. Lisede ve tabi akabinde ünideki ilk yılımda lise arkadaşlarımla çok samimiydim ve sosyaldim. Ancak yıllar geçtikçe O lise arkadaşları ile hem vakit hem de bazılarının beni aramayı kesip kendileri takılması ile iyice azaldı görüşmeler. Ünide ise çok tanıdığım var ancak samimî olduğum pek kişi yok ders çıkışı takılırsak 2 saat takılıyoruz o kadar. Sonrasında arayan soran olmuyor. Önceki hayatımda özellikle üni hazırlıkta böyle dğeildi. Genel olarak ben arayan değil aranılan… Read more »

Dux
Guest
Dux

Abi ünideyim malum pandemi falan girdi araya cok insanla tanısamadık. Adam akıllı
Arkadaşım dahi yok konuştuğum kişiler falan var ama böyle yalnız gibi hissediyorum kendimi dışlanmış gibi lise de falan hiç böyle sıkıntılarım olmadı sosyal biriyim ama sanki konuşmalarım insaları itiyo gibi geliyo kırmızı hapla tanışalı mı desem hani sorunu ben de bilmiyorum. Redpill e suç atıyorum belki normalde hiç tanımadığım insanlarla sokakta falan konuşurum ama ilk defa böyle bişey geliyo ne yapcağimi da hic bilmiyorum
Şimdiden sagol

Aq0
Guest
Aq0

Abi tekrardan merhaba. Siteyi 4 senedir okuyan genç bir takipçin olarak böyle konuştuğum için sinirlenebilirsin. Ama son 1 senedir bu fikir beynime gittikçe daha fazla yer ediyor. Başta 4 senede spor,kültür,para,tarz,fikir olarak bana kattığın her şey için fazlasıyla teşekkür ederim. Aile evinden bu sene ayrılacaktım fakat 1500 liralık evin 3500 lira olmasıyla rafa kalktı bu iş. Ama kendi paramı kazanıp, okulumu okuyup, hayallerimin peşimden gidiyorum hala çok şükür. Ama şu aralar (2022 Türkiye’si diyelim) kafamda çok fazla materyalist bakış açısı belirmeye başladı. Ülkenin bozulmuş ekonomisi veya kültürü mü yoksa benim yanılgım mı desem çevremde baba parası yiyen altında lüks arabaları… Read more »

Heisenber.g
Guest
Heisenber.g

Merhaba Mahmut abi. 1.5 senedir bu sitedeyim ve gelişimime katkısı çok büyük. Öncelikle bunun için teşekkür ederim. Yaklaşık 10 gün sonra üniversite sınavına gireceğim ve büyük bir terslik olmazsa istediğim üniversitelerden birine yerleşeceğim. Sınav sonrası yapılması gerekenlerle ilgili önerilerin nelerdir

Nobody
Guest
Nobody

Abi tarz olarak ekstra tavsiyen var mıdır? Gençler için küpe, saç -sakal, dövme,giyim tarzı hakkında nasıl bı önerin olabilir?

Bora
Guest
Bora

Mahmut abi selam.

20 yaşında bir erkeğin ilişkilere bakış açısı nasıl olmalı sence? CPD yazılarını okudum. Orada değindiğin, 24-25’e kadar uzun ilişki yapmama konusunun aklımı kurcaladığını söylemeliyim. Tabak çevirme yazılarını okudum. Orada değindiğin, henüz olmak istediği erkek olmadan kendine bir ilişkiyi sürdürebilecek sorumluluğu yüklememe konusu öte yandan aklımı kurcalayan bir başka şey. Ayriyeten hiç uzun ilişki yaşamadığım için bu konunun beni ürküttüğünü de söylemeliyim. Romantik ilişkiler kulağıma hep hoş geliyordu bu zamana kadar aslında ama bir yandan da bir insana her şeyden önce o kadar süre tahammül edebilme konusu beni ürkütüyor. Bu konuda senin yorumlarını merak ediyorum.