Tanışma Korkusundan Kurtulmanın Gerçek Yolu

Bir erkeğin tanımadığı bir kızla konuşma başlatmaya çekinmesine sebep olan birçok akla yatkın gerekçesi vardır. Şunun haberini vereyim: Bu korkuların çoğu deli saçması değil. Bu yazıda senden duygusuz ve soğukkanlı bir robot olmanı beklemeden bu korkuları en az düzeyde hissederek nasıl harekete geçeceğini anlatacağım.

İster gündüz oyununu biliyor ol ya da hiç bu gibi şeyleri okumamış olarak şurada burada gördüğün bir kızla tanışmak istemiş ol erkeklerin bu gibi durumlarda ilk yaptıkları şey korkuyla pazarlık yapma yolunu izlemek oluyor. Uzun seneler harekete geçmek için korkularımla bu pazarlığı yapmış biri olarak söyleyebilirim ki bu çok etkisiz bir yöntem ve üstelik korkuyu arttırıyor.

Bunun nedeni psikolojide… Psikolojide kötü bir duyguyu veya travmayı bastırırsanız daha farklı sorunların ortaya daha farklı şekillerde çıktığı bilinir. Yani bastırılan rahatsız edici duygu kendini başka bir şekilde mutlaka belli eder ve kişinin hayat kalitesini düşünür. Somatik rahatsızlıkların birçoğu da böyle ortaya çıkar, negatif duyguların bastırılmasıyla. Yapılması gerekense negatif duygu oluşturan bu travma gibi şeylerle yüzleşmek ve kötü duyguların enerjisini boşaltmaktır. Eğer onları kabul etmez, aksine bastırsan bu enerjiler boşalmaya fırsat bulamaz ve sıkışarak sana rahatsızlık vermeye devam ederler. Konu dışı olacak ama bu boşaltma yöntemlerinden etkili olduklarına kanat getirdiklerim şunlar: eft tekniği,  bu durumla kendi içinde yüzleşip kabul etme,  birine anlatma, kağıda dökerek kendine anlatma vb. Bunların hiçbiri negatif hissi bastırmadığı ve yavaş yavaş enerjisini boşaltmaya yaradıkları için etkililer.

Aynı şeyi kızlarla tanışma korkusunu bastırma biçiminde de yapmamalıyız. Kızla tanışma konusunda korkuyla pazarlık edip korkuyu bastırmak için genelde şu iç konuşmalara başvurulur:

  • Konuşmamanın üzüntüsü, konuşmanın yarattığı stresten daha büyük olacak
  • Asıl garip olan gidip bu kızlarla konuşmamak
  • Bu kızlarla konuşmam son derece normal
  • Zaten bir daha onu görmeyeceğim, yani kötü bir intiba oluştursam bile önemli değil

Bunlar evinizdeki rahat koltukta otururken aklınıza gelecek süper mantıklı argümanlar olmakla beraber az önce bahsettiğim psikolojik nedenlerden dolayı korkuyu azaltmıyorlar. Çünkü korkuya çok önem yüklemene neden oluyorlar.

Öncelikle sahip olman gereken bakış açısı, ister bir kızla konuşmak ya da işin ile ilgili bir girişim yapmak olsun buna benzer korkuların hayatında olmasının doğal olduğunu kabul etmek. Korkusuz davranmayı beklemek gerçek dışıdır. İlk yapman gereken şey bazı şeyleri biraz korka korka yaparak başlaman gerektiğini bilmendir. Eğer böyle yaparsan tecrübeyle o korku minimuma inecek ve zamanla yerini neşeye bırakacak. Ama ufak korkularına duyar kasarsan ve onlara çok önem verip, bastırmaya çalışırsan sürekli büyüyecekler.

Şunu da ekleyeyim, ben korkma duygusunun kendisiyle ilgili değilim. Sorun şu ki korktuğun zaman kızlarla kurduğun iletişimin kalitesi bozuluyor ve yaptığın tanışma girişimleri boşa gidiyor. Ne kadar rahatsan ve neşeliysen o kadar iyi iletişim kuruyorsun. İletişim dâhisi biri bile korktuğunda bu becerilerinin büyük bölümünü kullanamaz. Bu yüzden korku duygusuyla alakalı bu yazıyı yazıyorum.

Bakınız: Todd sevdiğim ve başarılı bulduğum gündüz oyuncularından biridir.

Korkunun varlığını abartmayan ve garipsemeyen zihin yapısını benimsedikten sonra yapman gereken şey tecrübe kazanarak bu korkuya son darbeyi vurmaktır. Ne demek istiyorum ? Bir kızla tanışacakken korkmana neden olan temel şey o kızla konuşmayı denersen başına gelecek en olumsuz senaryoları düşünmektir. Bunları düşünmekte haklısın, herhalde bunları hiç düşünmemiş olana deli diyebilirdik.

Burada yeri gelmişken bir parantez açmak istiyorum. Özellikle bizim kültürümüzde konu gündüz oyunu gibi şeylerle kadın-erkek tanışmasına gelince insanlar daha paranoyak ve korku temelli hareket edebiliyorlar. Bunun nedeni bu tarz tanışma girişimlerinin pek yaygın olmaması, normalleşmemesidir. Bizim kültürümüz demişken yabancı pua kaynaklarda açılış korkusuna çok büyük yer verilmiyor. Bunun nedeni de buna gerek olmaması. Yurtdışında açılış korkusu yaşaman için daha az neden var. Çünkü kültürel yapı tanımadığın bir insanla konuşman için daha elverişli. Ve “small talk” denilen alışkanlıktan dolayı kadın-erkek fark etmeksizin genelde iki yabancı insanın konuşmaya başlaması daha normal olarak kabul ediliyor.

Bu dediklerimden Türkiye’de gündüz oyunu yapılmaz dediğimi sananlar olacaktır. Öyle olsaydı ben +10 senedir bunu uyguluyor olmazdım. Ancak yurtdışında çıkıp ülkemize gelen akımı (gündüz oyunu da yurtdışından gelmiştir) tamamen aynı kültürlermiş gibi aynı şekilde devşirmek saçmalık. Bu konuyu anlamayan insanlar İngiltere’deki adamların yaptıkları gibi kızların önüne tavşan gibi zıplayıp muhabbet etmeye çalışıyorlar. Tabi ki kendi hayatları ancak benim bu gibi konularda söylediğim şey “açılışın / tanışmanın en güzeli dışarıdan zaten kızı tanıyormuşsunuz gibi görünenidir” olacaktır. Yani oyun konusunda birçok şeyi Türkiye’ye göre uyarlamak gerekiyor. Açılış korkusu konusu da öyle çünkü ortalama bir Türk gencinin açılış korkusu hissetmesi için İngiltere’deki yaşayan akranına göre daha fazla nedeni olabilir. Neden ise tamamen kültürel kabuller. Hani çoğu insanın kabul edip “ama zaten herkes böyle düşünüyor” diye hiç sorgulamadığı şeyler. Ancak bunlar hiçbir zaman engel değil ve dediğim şeylerle bunları aşabiliyorsunuz.

Tanışma korkusunu gidermek için bahsettiğim zihin yapısını benimsedikten sonra yapman gereken şeye geleyim. Kızla tanışma korkusu şunlardan kaynaklanıyor: kötü senaryolara en baştan engel olacak stratejileri bilmemekten ve olur da kötü senaryolar başına gelirse durumu kontrol etmeyi bilmemekten.

Bunun için kafanda bir çıkış planın olmalı. Kızla konuşmayı nerede keseceğini bilmen gerekiyor.  Gündüz oyunu yapan erkekler çıkış planlarının olmamasından dolayı kızla konuşmak istediklerinde far görmüş tavşan gibi kalıyorlar. Çünkü olabilecek en kötü senaryolara kitlenip kalıyorlar. Ama çıkış planı olan kişi böyle bir şey olmayacağını bilir. Çünkü negatif durumları yaşamadan iletişimi kesebiliriz ya da bunları yönetebiliriz.

Burada gene dediğimi yanlış anlayanlar olacaktır. Kızlarla tanışmak mayın tarlasında yürümek gibi bir şey değil. Başına nadiren de olsa ve nasıl davranacağını bilmezsen böyle şeyler de gelebilir diye anlatıyorum. Ve bunlar kafanda açılış korkusu yarattığı için. Kafandaki o felaket senaryolarını yaşamanı engelleyecek birkaç tavsiye vereceğim.

Öncelikle bir kızla tanışmaya gittiğinde ona selam verip sonra hiç duraksamadan soluksuz bir şekilde ona iltifat etme. Öncelikle selam ver, kıza gülümseyerek bak ve birkaç saniye kızı tart. Eğer bu aşamada kız sana karşı sosyal özürlü bir surat ifadesi takınırsa ya da negatif, agresif bir tutum takınırsa iltifat etme. Dikkat ettiysen burada kızın ilk tepkisini ölçüyor ve göğsünde yumuşatıyorsun. Çünkü eğer nadir de olsa karşına gelecek bu tarz arıza (hayatında mutsuz olan ve acısını senden çıkarmak isteyen,  erkeklerden nefret eden, evde kalmış ve erkeklerden nefret eden, normalde senin ona bakmayacağını bilen ve bu yüzden aşağılık kompleksi duyan, kocasıyla sorunlar yaşatan vb.)  kızlara yazdığını belli edersen sonuç hiç değişmeyecektir: kız seni eleştirecek, kabahatli çıkarmaya çalışacaktır. Bu kızlara karşı bir açıklama yapmak ya da başladığın cümleyi bitirmek zorunda hissetme. İyi günler deyip kızın yanından uzaklaşabilirsin. Bu durumda bile ona zaten hak ettiğinden fazlasını vermiş oluyorsun.

Yani sosyal özürlü tepki verecek arıza kızları bu gibi yöntemlerle kolayca tespit edip eleyebilirsin. Bu gibi yöntemleri kullanmak seni kamikaze gibi kızlarla konuşan biri olmaktan çıkartıp olayın kontrolünü tamamen elinde bulunduran bir oyuncu haline getirir.

Kendini olası olumsuz senaryolardan uzak tutma becerin yoksa bunlardan korkman çok normal. Son yaptığım 1000 açılışta / tanışmada herhalde sadece birkaç mutsuz kadın yaptığım şeyle alakalı bana vaaz vermeye kalkmıştır. Kadınlar negatif tavır alıp, böyle şeyler söylediğinde genelde ben çoktan 5 adım kadar ileriye gitmiş oluyorum bile. Gene birçok kadın bir erkeğin ona selam vermesini suç sayan bir çarpık algıya da sahip olabilir. Bu kızları ben 5 dakikada ayaküstü tedavi edemeyeceğimi biliyorum. Sen de denememelisin. Çünkü zaman değerli ve uzaklaşmalısın.

Bunların hiçbiri yabancı kitaplarda yazmıyor çünkü yurtdışında bunlara ihtiyacın yok. Yanlış anlama, bu kadınlardan ülkemizde çok var demiyorum ama dikkat etmezsen az da olsa sana denk gelme şansları var. Ben bu kadınlara denk gelirsem baştan onları elemiş oluyorum ya da acımayıp iletişimi direkt olarak kesiyorum. Gördüğün gibi bu tarz bir tecrübeyle her şey daha kolay ve açılış korkusu yaşamak için daha az nedene sahipsin. Artık korku yerini neşeye bırakabilir ve bu seni çok daha başarılı yapar.

Bu beceriye sahip olmanın sana katacağı diğer şeyse bir kızla konuşma başlattığında sadece 2 olasılık algılamaktır. Kız ya seninle konuşmaya başlar ya da seni görmezden gelir / konuşmak istemeyen bir tavır sergiler. Bu gibi ne yaptığını bilen kontrol stratejileriyle düşünmen gereken üçüncü bir felaket senaryosuna gerek duymazsın.

Bir kızla konuşmaya giderken saydığım sebeplerden dolayı genelde kafamda sadece iki olasılık olur. Benim iki olasılıkta da yapacağım şeyler çok basit. Pozitif ya da nötr bir tavır görürsem kızla konuşmaya devam ederim. Ancak beni vücut diliyle bile dışarıda bırakan bir kızla dahi bağlantımı keserim. Üçüncü bir senaryo olarak kötü şeyler olacağını düşünmek için nedenim yok. Çünkü çirkef olma potansiyeli olan ya da konuşmaya gönülsüz kızları göğsümde yumuşatıp eliyorum. Ya da negatif şeyler konusunda gene daha başka çıkış stratejilerim var.

Konuşmayı nerede bitireceğini ve nasıl çıkacağını bilmek tanışma korkusunu neredeyse bitiriyor. Söylediğin şeyi negatif olarak algılayan bir kızla tartışmayıp “peki, iyi günler” deyip uzaklaşınca salaklaştığını görmek komik. Ona selam verdik ve biraz laflamak istedik diye şimdi kendisine bir açıklama borçlu olduğumuzu düşünüyor ama zamanımız değerli, bize bunun için para ödemiyor, ona bir şeyler öğretmeye çabalamamalıyız, onu kendi haline bırakmak en iyisi.

Son bir örnek verip yazıyı bitireceğim. Starbucks’ta yan masadaki kızlara dönüp “ne içiyorsunuz?” dedim. Söylediler. Sonra bir yorum yaparak konuşmayı devam ettirdim. Kızlarda kapalı bir vücut dili, isteksizlik ve rahatsızlık belirtisi yoktu. Eğer kızlar göz kaçırma, asık surat gibi konuşmaya isteksiz tavırlar gösterselerdi önüme dönüp işime bakardım. Gördüğün gibi reddedilme ya da risk gibi şeyler böyle bir oyunda yok.

Daha konuşacak çok şey var, şimdilik burada kesiyorum. Kızlarla nasıl doğal bir şekilde tanışabileceğini öğrettiğim çok beğenilen kitap setime göz atmak istersen seni buraya alalım.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Author: Centilmen Kulübü

Secret kendini daygame ve kadınlarla ilişkiler konusunda kişisel gelişime adamış bir kişidir. www.centilmenkulubu.com sitesinin sahibi ve kendine bu konuda bir misyon edinerek tüm tecrübeleri ışığında yazdığı iki kitabını da bu site üzerinden okuyuculara sunmaktadır.

90
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
38 Comment threads
52 Thread replies
12 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
45 Comment authors
Gym RatUser00043Hasan abiihaveadreamBerke Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Gökyüzü
Guest
Gökyüzü

Abi bende burda tanışma korkumu yenme hikayemi anlatmak istiyorum.Tanışma korkusunu yenmek ve burdan birçok yazı okuduktan sonra uzun bir süredir deneyeceğim artık diyordum ama bir türlü fırsat olmadı ta ki geçen güne kadar. Geçen gün Antalya kaleiçinde iki arkadaşla dolaşırken iki kız gördük. Kızlar bizi kesiyordu aramızda ki arkadaştan birinin sevgilisi olduğu için o bulaşmadi ama diğer arkadaşa gidip konuşalım dedim. Çekingen davranıp;”Olmaz ne deriz ki”dedi. Bende sen sadece benimle gel dedim sonuçta Kızlar 2 tane. Baktım bir tane teknede foto çekiyorlar sonra inip yürümeye başladılar bende arkadan yaklaşıp “Selam Kızlar bu tekne sahibini tanıyor musuz sizi foto çekerken gördük… Read more »

Blade
Guest
Blade

Kendi adıma konuşayım en önde Mahmut Abi yi gördüğümden onun yazdıkları dışındakileri tınlamıyorum pek. Belki iyi değil bu bilemiyorum

Blade
Guest
Blade

Ama düşündüm de 8 hb altı olmazsa olmaz erkeği gibi bende Mahmut Abi altı olmazsa olmaz diyerel boş yere başka bilgili kişilere de haksızlık etmeyeyim şimdi. Çünkü ille Mahmut Abi olsun dersem bilgi havuzumu daraltırım belki de boş yere.

sessizokuyucu
Guest
sessizokuyucu

Önemli olan fikri söyleyen kişiler değil, fikrin kendisidir. İnsan beynimiz ne kadar bunu kategorize edip kolaylaştırmak için böyle yapıyor olsa da mantıken böyle kaliteli mecralarda yanlıştır.

Anason
Guest
Anason

En alta inip yorum yapacağına yazıyı okusana aq, tamam Mahmut haricini takmıyosun erkekk

Blade
Guest
Blade

Bana diyorsan onun haricini takmıyorum demedim yazıyıda okudum. Bunları yapmasaydımda seni ilgilendirmezdi neden böyle saçma ve küfürlü yorum yapıyorsun ? Bana demiyorsan bunu yoksay.

sessizokuyucu
Guest
sessizokuyucu

Yazar bence fazla karıştırmış konuyu anlatırken. Anladığım kadarıyla kadınlarla tanışırken onları tartmalı, o an sıkıntı çıkaracak tipleri elemeliyiz. Bu sayede zaten sıkıntı çıkma durumu kalmayacak. Misal birini bekliyorsa, asık suratlıysa, iletişime kapalıysa bırakmak lazım gibi. Ben heyecanlanıyorum böyle açılışlarda. Korkuya pek yer kalmıyor 😀 Çünkü bütün açılışlarımda etrafı bi kolaçan ettim sakat tipler var mı diye, güler yüzle yaklaştım. Kızların en fazla tepkisi “Sana ne?” veya “Of, bi çekil!” oldu. “Tamam” diyip gülerek uzaklaştım ben de. Sonra bir başkasıyla konuşmaya gittim. Çok sıkıntılı muhitlerde açmamak lazım. Güzel bir yerde açarsanız sakat tiplerin de sesinin çok çıkabileceğini sanmıyorum. Oldu da sıkıntı… Read more »

Blade
Guest
Blade

Karen ne demek kardeşim ? Geçmil olsun bu arada

sessizokuyucu
Guest
sessizokuyucu

Karen feminist, orta yaşlı, herkese bağırıp çağıran manyak kadınlara deniyor genelde

Blade
Guest
Blade

Anladım.

Monkcasy
Guest
Monkcasy

Centilmen kulubü ayağı yere basan yorumlar yapıyor. En azından yap boğlum konuş ne kaybedeceksin kafasında değil. Daha iyi bir deneyim istemenin kendisi kötü bir deneyim, kötü bir deneyimi kabul etmenin kendisi iyi bir deneyimdir tarzında bir şey söylemişti Alan Watts. Yani hissedilen şey tamamen kontrolünde değil, onu değiştirmeye kalkmak onu yok etmeyecek anlamına geliyor. Kaygı,korku, endişe bizim seçebildiğimiz hisler değil. Kabuğunu kırmadan önce onun varlığını kabul edebilmek çok önemli. Zen düşüncesi kendini evrenden ayrı bir parça olarak kabul etme diyor. Uykusuz ve açsan sinirli olman nasıl doğalsa o güne kadar hasarlı deneyimler yaşamışsan kadınlara yaklaşma korkun da o kadar doğal.… Read more »

Redit d
Guest
Redit d

Tanışma korkusu olan bir erkek bir kadınla tanışamaz.Tanışmasın da🙂
Korkuların kaynağı davranışsal değildir biyolojiktir.Davranışsal olsaydı bahsettiğiniz şeyler kolaylıkla yapılırdı.Bir kadına yürürken,sizin yürümenizi baltalayacak beyaz şövalyeleri alt edebilecek bir fiziksel güce,
Kızın arza çıkarmasını idare edebilecek psikolojik bir güce sahip olmanız gerekir.Bu iki güç çoğu zaman doğru orantılı bulunur.Eğer madde bağımlısı değilseniz…Zaten bu iki gücü kendinde toplayan adam arzulanan adamdır.Herşey cpd de bitiyor.Zira günü kurtarma metotları yatağa giden yolda hayal kırıklığı yaşatabilir.Bknz:Kitapta öyle yazıyordu (Kadın:hangi kitap)

Mahmut Abi
Admin

sizin yürümenizi baltalayacak beyaz şövalyeleri alt edebilecek bir fiziksel güce, Kızın arza çıkarmasını idare edebilecek psikolojik bir güce sahip olmanız gerekir. Alt tarafı bir kıza yürüyorsunuz. Kafaya bak sanki Olimpustan tanrıça kaldırıyor. Kadınları kafanızda bu kadar yüceltmeniz çok saçma.

Blade
Guest
Blade

🙂 sen alışıksın ama bizim için ne demek sen biliyor musun ? Mahmut bey. Mahmut bey lüften :)))

Sedat
Guest
Sedat

james tusk biliyormusunuz?

nobodyisunique
Guest
nobodyisunique

Centilmen Klübü’nün kendi sitesinde de işe yarar çok güzel yazıları var.

Kitap ve makale bağımlısı bir insan olarak yazıyı okurken hiç de “Kim yazmış bunu? Karmakarışık.” falan demedim. Bu düşünceyi nereden edindiniz onu da anlamadım. Adam araya ufak bir şey sıkıştıracağı zaman parantez açtığını da belirtmiş zaten.

Bence konunun üzerine madde madde giden ayrıntılı bir yazı. Beginners guide tadında olmuş.

donudüşükalbert
Guest
donudüşükalbert

Daha ilk paragrafı okuduğunuz zaman üslubunu anladığım, bir şey anlattığı zaman aptallara anlatır gibi anlatan aynı zamanda üst kademelere de hitap eden üstadım! Sana bayılıyorum. Bizi yazılarından mahrum bırakma! Bu hayattan istediğini alman dileğimle…

eskilerdenbiri
Guest
eskilerdenbiri

Aranızda selamı yayın ve güler yüzlü olun.
Hayatın her aşamasında genel düstur. Yeni, tanımadığınız insanlarla iletişim başlangıcı için gerekli.
Gerisi kendiliğinden oluşuyor.

Kültür farkları önemli olmakla birlikte nerede bulunduğunuz da önemli.

Karadenizlinin biri evinde hamam için peştemaline sarınmış koltuk altı ve etek traşını yapmış bir güzel temizlenmiş, sonra peştemali temizlik için pencereden bahçesine sirkelemiş. Karşı evde oturan Dursun adamı peştemal sirkelerken görmüş. Ula bu herih benim karıya bi işaret veriyor herhalde diye çıkarmış ondörtlüyü dört kurşunla komşu yerde. Adamcağız Bir peştemalle niçin gönderildiğini bilmeden sakinler şehrine gitmiş.
Hikaye tanışmakla alakalı olmamakla birlikte bulunduğunuz ortamın kültürüde önemli.

Nofapçı
Guest
Nofapçı

Dayı sen bu kız tavlama mevzularına baya heveslisin. Sigortalar yanmadıysa eğer beraber kız kovalayabiliriz. Birbirimizin wingi oluruz.

eskilerdenbiri
Guest
eskilerdenbiri

Yeğen dayın seni sevsin. Olur diyeceğim ama evliyim. Gördüğün gibi yine de ilgiliyim. Sigortalar şimdilik sağlam arada bir kaçak yapıyor. İdare ediyoruz.
Benim yaşıma geldiğin de wing e ihtiyacın olmuyor.

Hlk
Guest
Hlk

Iyi guzel bir yazi olmus ama bu yazıyla çelişen altta reklamini yaptığın kitapta yazıların var. Birincisi kendini korkulara karşı motive eden cümlelerin var kitabinda.
Ikincisi olumsuz cevap veren kizlara karsi kullanacagimiz cümleler listelemistin. Burda lafi uzatmadan iyi gunler deyip cekip gitmeliyiz diyorsun, zamanımız değerli ona bunun normal birsey olduğunu anlatmayla ugrasmamaliyiz diyorsun.

Namoproblema
Guest
Namoproblema

Online tanışma girişimleri çoğu zaman ya randımanlı olmuyor ya da tanışma faslına bile gelinemiyor çoğu zaman benim gördüğüm kadarıyla (bu arada kastettiğim instagram, tinder değil). Bu bakımdan yüzyüze tanışma oyununun daha etkili olduğunu söyleyebilir miyiz?..

Thor
Guest
Thor

Mahmut abi merhaba bende aşırı yaklaşma korkusu yaşayan biriyim öncelikle şunu sorucam her beğendiğim kızın yanına hiç düşünmeden korkmadan gitmek istiyorum sokakta veya cafede vs bunu yapabilmek için önce kızlara adres sormayla başlasam hergün daha sonra bu yaklaşma korkusu yok olurmu ?

Yahya
Guest
Yahya

Merhabalar 30 yaşındayım hayatım boyunca en rahat yaptığım şey kadın erkek fark etmez yabancılarla çekinmeden tanışabilme üniversitedeyken de hiç tanımadığım iki güzel kızların yanına gidip tanışırdım sınıfında tek oturan bir kızın yanına gidip tanışırdım otobüs yolculuğunda üniversite gezilerinde kurslarda inanın tanışma da ve yürümede hiç sıkıntı çekmedim içlerinde samimi olduğum aklımca flört ettiğim kızlarda oldu sonrası biliyorum bunla ilgili bir çok yazı var ama beni arkadaş olarak görmeleri cinsel olarak bir albenim yok buda davranışlarım daki efendi çocuğu öldürememden kaynaklanıyor galiba bu site ile 1 senedir tanışıyorum sorularıma bir çok cevap bulmama rağmen makus talihimi değiştirmedim

Mert Balcı
Guest
Mert Balcı

Bu camiada en çok severek takip ettiğim yazarlardan biri de Secret’tır. Üstat yine döktürmüş, eline sağlık..

Toprak Balcı
Guest
Toprak Balcı

öncelikle Secret türkiyede daygame ve kızlarla tanışma konusunda en deneyimli birkaç adamdan birisi arkadaşlar. söylediklerini tereddütsüz dinleyin ve harekete geçin bana kalırsa. benim de bu konuda diyeceğim bir şeyler var çok yapmış birisi olarak. korkmak ya da çekinmek doğal şeyler ancak bunları abartmayın. kenara koyun ve yapacağınız şeyi yapın. küçük şehirlerde ya da tenha yerlerde ya da gece açılış yapmayın ilk başlarda. yanınızda bu işlere meraklı deneyimsiz bir tane daha arkadaşınız olursa yükünüz hafifleyebilir. son olarak da ilk önce yolda durdurup adres sormakla başlayın, sonra adres sorduğunuz kızlardan ilgili olanlara bir iki cümle daha söyleyin, sonraki adımda bir dakika ayaküstü… Read more »

1 2 3