Erkekadam sitesi 5 yaşında …

Erkekadam sitesi, 24 Mart 2017’de En büyük hata : O çok özel kadının peşinde koşup durmakDuyarlı Erkek ve Erkek adamın en önemli 12 özelliği yazıları ile yayına geçti. Tam beş sene ve 1062 yazı olmuş.

Youtube kanalıDiscord kanalıInstagram hesapları da çok daha aktif hale geldi. Spotify’da da varız. Aynı zamanda Odysee kanalımızı da takip etmeyi unutmayın.

Bu vesileyle özellikle son bir senede bize gelen arkadaşlar, neden geldiler ve neden kaldılar hikayelerinizi burada paylaşabilirsiniz.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

56
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
31 Comment threads
25 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
35 Comment authors
abcdefg332Dünyayı aylaklık kurtaracakYevgenyDomestosBarbar Teo Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Zelda
Guest
Zelda

Siteyi belki de kurulduğundan beri takip ediyorum fakat kendimi bir başarısızlık olarak görüyorum. Gerçi okumaya başladığımdan beri hayatım çok değişti kariyerim güzel gidiyor, yurtdışında çalışmaya başladım dünyadaki en yaşanılası yerlerden birinde yaşıyorum halimden çok memnunum çok şükür ama kız olaylarındaki başarısızlık artarak devam ediyor sanki. Yaşım 27 ama yabancı ülkede olmanın verdiği rahatsızlıkla da belki kızlarla tanışmak da aşırı zorluk çekiyorum. Gerçi Türkiye de de durum aynıydı ülkeden bağımsız olarak. Bir de son bir yılda kendimi saldım baya kılo aldım diyebilirim, kilo alınca kasiyer kızların bile bakışı değişiyor yardımcı olmak bile istemiyorlar, bu sebeple kilo çok önemli arkadaşlar. Ben de… Read more »

Oyun
Guest
Oyun

Kadınlara ulaşmakta sorun çekmiyordum, tipim fena değil kime sorsam 7.5 8 puan arası puan veriyor ama kadınlar bir süre sonra sen çok iyi birisin sorun sen de değil bende gibi cümleler kurunca bir şeylerin yanlış olduğunu hissediyordum ama ne olduğunu bilmiyordum. Çünkü oyunum yoktu. Bir gün internete kadınların erkekte çekici bulduğu şeyler diye bi arama yaptım. Ve bu site karşıma çıktı. 3 4 yazı okuduktan sonra kalbim hızlıca çarpmaya başlamıştı. Çünkü sorunumun çözüleceğini hissetmiştim. 2 gün içinde tüm yazıları ve tüm yorumları okudum. Sonra depresyon evresine geçtim. Öfke aşaması olmadı. Daha sonra da olur da site yıllar sonra kapanır Mahmut… Read more »

BenLark
Guest
BenLark

mahmut abi selam

siteyi farkli insanlara oneriyorum ama direkt siteyi atmak zor oluyor

anlatmaya vaktim de yok

kirmizi hap mavi hap ve diger terimlerin cok kisa ozeti olan tek sayfa yazi yazabilir misiniz ?

basta abstracti okunan makalenin sonra derinlere girilmes gibi

Rrm
Guest
Rrm

Abicim sa

Furry
Guest
Furry

Sitede yeniyim Mahmut abi dişilerden çekinmiyorum utanmıyorum ama yanlarına gitmek istediğimde sanki içimde bir his gitmemii istemiyor çok guzel bir kız var etkiliyorum hissediyorum bunu ama konuşup sevgilim yapamıyorum tcmayıda biliyorsundur zaten onu okuyorum bu aralar betalar etrafımı sarmış durumda ne kadar püskürtsem geri geliyorlar ve bundan bıktım beta dişilerde beni çekemiyorlar aynen öyle arkadaşlarım var ama ara sırada yalnızım yolda yürürken yardımcı olursan sevinirim

Gokhan
Guest

Biz Mahmut abiye bağımlı olduk sorunumuz okumaktan ziyade uygulamaya dökememek. Uygulamak zordur bir kaostur hayat çünkü ve bunu yaparken eski yaralarımızı bahane ederiz. Bazen çok bunaldigim olur tamam derim Mahmut abi bir yazı paylasmistir bu çok iyi gelir. Teşekkürler

BenLark
Guest
BenLark

Ben de eskiden cok karamsar biriydim…

ama zamanla mindsetim cok degisti

bazi konularda rasyonel olmami ve yoluma bakmami Mahmut Abiden ogrendim

Tesekkurler

Lyku
Guest
Lyku

Hayırlı olsun. Nice mutlu senelere.

(yalnız ben sanki daha eski gibi hatırlıyorum siteyi. üniversite zamanlarında başka adla mıydı burası acaba. bir 10 yılı falan var gibi geliyor sanki)

Öğrenci
Guest
Öğrenci

Valla öğrenmeyi sevdiğim için burdayım ve sürekli öğreniyorum (ki eskiden doğal oyuncuydum ancak bir miktar düştüm) ve yine bir sorum var…
Mahmut abi nette de aradım göremedim, kadının yanında iken ellerini kolları kendine yapışık cebe sokması hatta hani böyle mahçup mu çekingen mi denir başını hafifçe aşağı öne eğerek konuşması ne anlama geliyor, aleni çekingenlik sinyali mi içgüdüsel olarak öyle algıladım ama sizlere danışmak lazım dedim.

Deneyici
Guest
Deneyici

Selamlar Mahmut abi, Erkek Düşmanlığı Balonu’nun 2020’de yani üzerinden 10 yıl geçtikten sonra yazılmış ikinci bir yazısı var. İlk yazısındaki öngörülerinin ne kadar gerçekleştiğini vs. tartışıyor. O yazıyı çevirebilir misiniz? Kolay gelsin.

Barbar Teo
Guest
Barbar Teo

1 yıllık sevgilim 1 haftalık soğukluğun ardından benden ayrılmaya karar vermişti. Uzak mesafe ilişkisi olması harici ilişkimiz bu site standartlarında gelişmişti. (2. Buluşmada öpüşme, 3. Buluşmada sex vs) sonlara doğru benden bazı özelliklerimi değiştirmemi istedi ama ben kabul etmedim. ( keçi sakal bırak vs ben sakal bırakmayı sevmiyorum). Ardından ” sen daha önce kimseyle nişanlanmamışsın. O yüzden seni seviyorum” gibi absürt bir sözü oldu. Alt beynim üst beynime hemen kırmızı alarmı yolladı ama reddedildi. Resmen kız bana ” bana asılan ama daha önce nişanlanıp ayrılmış biri var. Arada kaldım” mesajı yolluyordu. Ayrıldıktan sonra kadın davranışları hakkında pek bilgim olmadığını farkederek… Read more »

Öğrenci
Guest
Öğrenci

Mahmut abi selam, içsel oyunda falan çok geçen bir olay olan niyetini şarj edip kadına yürüme yani kadına karşı hangi niyetle gittiysen bunu içinde şarj edip, gözlerin ve beden dilin ile kadına bunu yansıtma olayı ve böylece dolaylı dahi konuşsan kadının senin niyetini anlaması hissetmesi olayı hakkında ne düşünüyorsun bu elbette olmazsa olmaz olan bir olay mı oyunda sence ? Mesela bazen bir kadınla bir ortamda tanıştık diyelim ancak benim o an kadına bakışım nötr ve o şekil tanıştım ve sonradan düşündüm bu kadına yürüme kararı aldım diyelim, bu şekil yaptığım yürümeler genelde tutmuyor(sanki o ilk tanışmada nötr içimin bomboş… Read more »

BenLark
Guest
BenLark

Eski halime ve mindsetime denk geldikce son senelerdeki degisimimi birkez daha goruyorum…Internet olmasa cogumuzun hayati degismezdi…Bu firsati kullanamayan insanlari gordukce …

Bu site sayesinde zamaninda dustugum cukurdan cikmami sagladigi icin,kafamda cevabini bulamadigim sorulari tamamladigim icin,cok kotu bir durumdan > simdi cok daha iyi bir duruma gecmemde emeginiz cok buyuk Mahmut Abi…

Iyi ki varsiniz

Domestos
Guest
Domestos

Mahmut Abi sorularıma cevap verirsen sevinirim Öncelikle yaklaşık bir seneden beri redpilli doğru düzgün öğrenmeye çalışıyorum siteyi doğru düzgün okuyamıyorum okudukça bitmiyor iki tane kitabını satın almıştım bol bol not alıyorum ve elimden geldiğince pratik yapıyorum. Fakat sosyal çevre vs derken kişiliğim bozuluyor herşeyi baştan yapmak zorunda kalıyorum kendimden nefret ediyorum o sıra redpillden nefret ediyorum bıkıyorum vazgeçmek istiyorum siteyi pek okumadım ama youtube kanalını 3 defa izledim kitaplarını okudum harika notlar çıkardım (pdf olarak yollayabilirim arkadaşlar yararlanabilir) Dr redpill videoları izliyorum bi taraftan. Tekrar veya 0 sıfırdan başlayan birisi için ne yapmalı (başlangıç kitini okudum) siteyi aşağıdan yukarı okuyayım… Read more »

Yevgeny
Guest
Yevgeny

Mahmut abi siteyi arkadaşlarıma(erkek) önerdiğimde ismi bile itici geldi “erkek adam” nedir falan diyorlar. Ne düşünüyorsun bu konuda. Hakikaten bence de fazla toksik bir isim gibi geliyor.

Dünyayı aylaklık kurtaracak
Guest
Dünyayı aylaklık kurtaracak

Mahmut abi ben siteyi artık okumamayı düşünüyorum. Bana çok iyi gelmiyor sanki. Psikoloğum da o siteyi okuma dedi. Sana da sormak istedim. Ara ara bazı yazıları okusam mı yoksa hepten buradan elimi eteğimi çeksem mi? Veya okuyacaksam hangi yazıları okuyayım.