Erkekadam sitesi 5 yaşında …

Erkekadam sitesi, 24 Mart 2017’de En büyük hata : O çok özel kadının peşinde koşup durmakDuyarlı Erkek ve Erkek adamın en önemli 12 özelliği yazıları ile yayına geçti. Tam beş sene ve 1062 yazı olmuş.

Youtube kanalıDiscord kanalıInstagram hesapları da çok daha aktif hale geldi. Spotify’da da varız. Aynı zamanda Odysee kanalımızı da takip etmeyi unutmayın.

Bu vesileyle özellikle son bir senede bize gelen arkadaşlar, neden geldiler ve neden kaldılar hikayelerinizi burada paylaşabilirsiniz.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

56
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
31 Comment threads
25 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
35 Comment authors
abcdefg332Dünyayı aylaklık kurtaracakYevgenyDomestosBarbar Teo Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
abcdefg332
Guest
abcdefg332

sitenin geleceği hakkında mahmut abinin düşüncesi nedir? bunu bir gelir kapısına dönüştürmeyi gerçekten düşünüyor musunuz?

sitenin ingilizce içeriklerinin doldurulduğu bir web sayfası açma fikrini neden düşünmüyorsun mahmut abi? bugün red pill camiasında hala rasyonel ve tarafsızlık konusunda başarılı bir site burası. bu kaynakları ve düşünceleri yabancılara açıp kitap satışı, özel görüşmeleri dolar üzerinden sağlamayı düşünmüyor musun?