Erkekadam sitesi 5 yaşında …

Erkekadam sitesi, 24 Mart 2017’de En büyük hata : O çok özel kadının peşinde koşup durmakDuyarlı Erkek ve Erkek adamın en önemli 12 özelliği yazıları ile yayına geçti. Tam beş sene ve 1062 yazı olmuş.

Youtube kanalıDiscord kanalıInstagram hesapları da çok daha aktif hale geldi. Spotify’da da varız. Aynı zamanda Odysee kanalımızı da takip etmeyi unutmayın.

Bu vesileyle özellikle son bir senede bize gelen arkadaşlar, neden geldiler ve neden kaldılar hikayelerinizi burada paylaşabilirsiniz.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

56
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
31 Comment threads
25 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
35 Comment authors
abcdefg332Dünyayı aylaklık kurtaracakYevgenyDomestosBarbar Teo Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Bicion
Guest
Bicion

2018 yılında 17 yaşında iken buldum siteyi. İlk önce karı kız tavsiyesi derken sürekli aynı sorunları yaşadığımı düşününce hayatımda radikal değişiklikler yaptım. Artık işin karı kız değil erkeğin kendini yaratması gerektiğini anladım. Hedefler koydum ve bunlara yönelik ilerliyorum. Kendime para kazanıp kendime harcıyorum. Kendime ayırdığım zamanı ve değeri arttırdım. Spora başladım güzel gidiyor gayet. Belki de siteyi defalarca kez okudum aynı yazıları falan ama oneitis ve onun getirdiği zayıflıklari defalarca yaşayınca sorunun kokunun kaynağının öz değer olduğunu anladım. Aslında bu sitede de her sorunun veya her yazının kökü oraya dayanıyor. Erkeğin kendine verdiği o değer. Çünkü bu sizin cpd nizi… Read more »

servet
Guest
servet

ben malasef 1 sene önce tanıştım siteyle,çıktıgı gibi tanışmak için neler vermezdim 41 yaşındayım ,kafamdaki o kadar çok soru cevaplandıki müthiş bir zihinsel boşalma oldu ,kokuşmuş medyum medyanın ve yanlış aile kodlamalarının etkilerini minimuma indirdiğimi düşünüyorum ,önceliklerimde değişti ör: instagramın yzde 80 inin pasife aldım ,twitterda sadece iş güç bana değer katacak hesapları bıraktım ,zamanı yavaşlatınca 2li ilişkilerdeki hatalarım yada karşı tarafın kırmızı alarmlarını göremeyecek kadar cahil ve zayıf olmakla yüzleşmek zor oldu ama gerekliydi iyi oldu ,

kenan
Guest
kenan

abi evlenmeyi düşünüyor musun

servet
Guest
servet

kenan kardeşim inan düşünmekle olcak iş değil o , en azından işime bakıyorum varsa eli değerli olan gelsin fikrimi değiştirsin diyorum ,yapcak bişi yok evliliği bilmem ama insan çocuk olayını dert ediyor içgümüdür nedir !!

Janusz
Guest
Janusz

Sitenin istatistiklerini meraklıları icin paylaşabilir misin Mahmut abi?

Tuokad
Guest
Tuokad

Redpilli 16 erkekadam.org’u 17 yaşımda keşfettim bu kadar erken keşfetmeme vesile olan oneitis’ime teşşekkür ediyorum :d hayata bakış açım tamamen değişti. Kendimi geliştirmek için her şeyi yapıyorum ne kadar çabalasamda da arada bir kötü dönemler geçiriyorum fakat bunun uzun bir yolculuk olduğunun farkındayım…

S.A.T.
Guest
S.A.T.

2018 yılında üniversite sınavına hazırlandığım dönem boş boş YouTube’da saatlerimi harcarken kız tavlama videolarına denk geldim. Sonrasında konuyla ilgili araştırma yaparken bu siteyi buldum. Açıkcası içgüdülerime ve düşüncelerime uyan ama yeni keşfettiğim bir altın madeni bulmuş gibi oldum. Bol bol okudum, üzerine düşündüm. Bu sayede babamı daha iyi anlamış ve çocukluğumdaki özgüvenimi ve güncel sorunlarımın sebeplerini bulmuş oldum. 120 kilo saçları dağınık ve leş gibi biri olmama rağmen pratiğe geçtim, açıkcası reddedilmek başarısız olmak hiç sikimde olmadı. Deli gibi ağırlık kaldırdım zaten içimde olan neşeli ve pozitif yanımı ortaya çıkardım. Barajı geçemezken herkesi şaşırtıp çok iyi bir sıralama yaptım ve… Read more »

Barney Dentisson
Guest
Barney Dentisson

Son dediğine ben de katılıyorum. Site adminlerinin hayatları siteyi açmalarından bu yana nasıl değişti acaba? Yaşayabilcekleri tecrübenin onlarca katını gözlemlemek bu işin üstadı yapmıştır tahminimce 🙂 Bu konuda bir yazı gelirse çok güzel olur

Mr.osmanson
Guest
Mr.osmanson

ilk defa YouTube kanalinda rolls tomassinin demirden konunlari podcast ini dinleyerek basladim Freddie nin cerceve herseydir ile baslayan karanlik ruyanin ve Mahmut abinin konusmasi ile devam eden ki o podcast i en az 20 defa dinlemisimdir. sonra dedim ki tamam bir erkegin zihin yapisi tam olarak boyle olmali zaten agirlik antrenmani yapiyorum. bir erkegin dis gorunusu boyle olmali evet ayni zamanda zihin yapisida boyle olmali dedim. zaten kirmizi hapi almadan once zihin yapim buna cok yakindi ama terimleri bilmiyordum o yuzden fisten cekilmek cok kolay oldu. tesekkurler bu siteyi okuyan arkadaslar bu bilgileri HAK EDIN….

Haydar
Guest
Haydar

3 senedir takip ediyorum,yeni çıkan yazıları kaçırmamaya çalışıyorum..sahada çok sık pratik yaptığımdan ,buradaki çoğu tavsiyenin,çalışır olduğunu görüyorum.
Umarım ,yaptığım pratikler sonucunda,aklıma takılan sorulara verilen detaylı yanıtlar,diğer arkadaşlara da yardımcı oluyordur.
Daha nice yıllara,iyi ki varsın Erkek Adam.

Gökhan
Guest
Gökhan

Mahmut abi yazılarının tamamının bulunduğu bir arşiv ya da site var mı ?Paylaşır mısın varsa?

Zelda
Guest
Zelda

Kardeş bu site var ya, dalga mı geçiyorsun

kinyas
Guest
kinyas

17 yaşındayım. Geçen sene sevgilimle yaşadığım kıskanlık ve oneitis tarzı sorunlardan sonra ayrılmıştık. Sorunun bende olduğunu fark ettikten sonra kırmızı hap ve maksülenite kavramlarını keşfettim. O günden beri ideolojim kendi çizdiğim çerçeve içerisinde maskülenite değerlerimi geliştirmek.

Ponyboy
Guest
Ponyboy

Herkese selam ben Ponyboy. Siteyi 17-18 yaşlarında kızlarla aramin daha iyi olmasi için derin araştırmalar sonucu keşfettim. Olayimin kızlardan soyutlanmasi ise hemen doyduktan sonra oldu. Keman ve elektro gitar çalıyorum, freelance yazarlık yapıyorum, yazılım mühendisliği okuyorum. Kendimizi geliştirmeye devam beyler, kadınlar gelir geçermiş olayları buymuş. O üzüm gönderisi de benimle alakaliydi. Mahmut abiye çok teşekkür ederim umarım bir gün oturup karşılıklı sohbet edebiliriz. İlgilendiğim alanlar veya herhangi bir konuda sorusu olan olursa cevaplamaktan memnun olurum. Kendinize iyi bakın

Rasputin
Guest
Rasputin

İlk defa 2020 yılının yazında, 18 yaşımdayken keşfetmiştim siteyi. 10 aylık aşırı uçlarda bir ilişkiden yeni çıkmış, hipergaminin tokadını yüzümde hissediyordum. İlişkiyi bitiren kişi olmama rağmen ilişki boyunca mavi hapın bütün emarelerini göstermiştim. Yani kısaca siteye ilk girdiğimde eski sevgilisini suçlayan, mavi haplı bir veleddim. Siteyi okumaya başlamamla beraber yazılanlar oldukça mantıklı gelmişti fakat uygulama kısmında koca bir sıfırdım. Uzaktan üniversite cart curt derken fazla kilolu, spor yapmayan, oyun bağımlısı biri oldum ve bir süreliğine siteyi okumayı bıraktım. Sonrasında gerçekten bir şeyleri düzeltmem gerektiğini anlayarak bütün yazıları tekrardan okudum ve bu sefer harekete geçtim. Spora başladım, sitede yazılanlar sayesinde evrimsel… Read more »

JacobBlack
Guest
JacobBlack

Çok güzel yazmışsın brom eline sağlık

kinyas
Guest
kinyas

Eline sağlık dostum güzel yazmışsın, güzel yaşamışsın!

barney
Guest
barney

Tam 3 yıl önce 21 yaşındayken bu site ile tanıştım ve o sırada yeni bi ilişkiye başlamış ve gün içerisinde her boş kaldığımda buradaki yazıları okuyup özümsüyordum. ardından bu siteyi okumayı bi süre bıraktım belki de artık tamam dedim ve ilişkimde betalaştığımı daha 1 ayda farkettim ve direk bu siteye tekrar daldım bu siteyi tekrar okuyarak mahmut abinin yaşam tecrübelerinden tutunda bu aile fertlerinin hepsinden edindiğim bilgi ve tecrübeler ışığında o an ilişkimi noktalamıştım. Ve gerçekten benim için yeni bi hayatın başlangıcı olmuştu. 3 yıl oldu hala ara ara açıp okuyorum bildiğim şeyleri .Teşekkürler mahmut abi

Pan
Guest
Pan

5 yıldır burada, bi o kadar zamandır kırmızıdan başkasını yutmuyoruz. Hikayemi daha önce anlattığım için tekrara girmeyeyim. Alphaisloading olarak başladım alfa yükleneli çok oldu. EĞrimizle-doğrumuzla devam. Nice beş ve beşin katları yıllara.

212
Guest
212

Mayıs ayında oneitis olduğum kız arkadaşımla ayrıldıktan sonra arayış içerisindeydim ve bu siteyi buldum bana çok şey kattı mahmut abi ve ekibi.. Bazen balkonda sigara içerken gökyüzüne bakıp diyorum ki “teşekkür ederim mahmut abi iyi ki varsın”

Apollon
Guest
Apollon

Siteyle ülkemizde görülen ilk covid vakasından yaklaşık 1-2 hafta önce rastgele bir şekilde karşılaştım. Birkaç yazısını okuyup kapadım siteyi. O zamanlar zihin yapım, lol oynayarak dünyayı kurtarabilecek olduğuma inanan bir şekildeydi. Üniversite 3. sınıftım ve yazılımla alakalı bir bölümde okurken okulu bırakıp bırakmamak arasında gidip gelen bir öğrenciydim. Üniversiteler pandemiden dolayı uzaktan öğretime geçtiğinde keyfime diyecek yoktu. Okulum başka şehirdeydi ben eve gelmiştim ve ilk geldiğimde 90 kilo civarındaydım. Ne derslere giriyordum ne de kendimi geliştirmek adına tek bir hece dahi bir şey okumuyor spor olarak bir adım bile atmıyordum. Netflix, anime, film, dizi derken sürekli bir şeyler izleyip ve… Read more »

1 2 3