Feminizm ve sosyal medya linç sürüsü

Sosyal medyada ve ana akım basında çok güçlü bir linç feminizmi kültürü türedi. Son dönemde feministlerin, sol gericilerin ve botlarının (cepleri de dolu bu heriflerin, ciddi miktarda bot da kullanıyorlar) saldırısı ile, olayların iç yüzünü bilmeden atlayan dangalaklar, insanları hunharca linç ediyorlar. Buna, kendi mahallesinde duyar kasıp prim yapmak için her fırsatı değerlendiren ünlü “sanatçılar” ve televizyonda ağlak bir şekilde haber sunan kadın spikerler de katılıyorlar.

Gelin son yıllarda gündem olan ve utanmaz bir gerçeklik çarpıtması ile piyasaya sürülen bazı olayları, Erlik’in bu konudaki videoları ile hatırlayalım.

Ahmet Kural ve Sıla olayı, Ahmet Kural’ın linç edilmesi.

Kadir Şeker olayı ve sosyal medya yargıçları

Kadın cinayetleri ve kadın faşizmi

Sosyal medya yargıçları ve Musa Orhan olayı

Bir de tabii “eril düzene” saldırmak için psikopat katilden kahraman yaratmaya çalıştıkları, Nevin Yıldırım olayı var.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

9
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
5 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
rgnAnonimMahmut AbiBarbar Teoİsmail Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Hkn
Guest
Hkn

Bir kadının ilişki metaryali olmadığının göstergeleri sitede yazılmıştı ve bana inanılmaz fayda sağlamıştı.Pirsingli,kızıl veya pembe tonlarında saç boyası,absürd giyim ve saç traşı ve son olarak da dövmeli kadınlar genelde ailevi ve kişisel problemi olan kadınlardır bu tip kadınlardan kız arkadaşı olmaz.Ağlak feministlere gelince dikkate almaya bile değmez.Zaten amaçları düşük cpd lerini yüksekmiş gibi göstermek bir çeşit avuntu.

Benn
Guest
Benn

Mahmut Abi yemin ederim bu kişinin köpekler ile ilgili olan videosunu sana atacaktım link olarak yorumlarda geçen hafta ama yayınlamazsın diye atmadım gerçi sen bak. İstersen yorumu yayınlama diyecektim sen zaten tanıyormuşsun. Şaşırdım 🙂

İsmail
Guest
İsmail

erkeklerimiz erkek olsaydı böyle rezilliklere maruz kalmazdık, hatta bu site bile olmazdı 😀

Barbar Teo
Guest
Barbar Teo

Kadınlar zayıf erkeklerden tiksinirler. Bu erkeklerin genlerini sonraki nesillere aktarmak istemezler. Tüm memelilerdeki bu içgüdü, türün sağlıklı bir şekilde devamını sağlamak amaçlıdır.
Eskiden güçlü ve güçsüz erkeği ayırd etmek kadınlar için kolaydı. Günümüzde bu konuda zorlanıyorlar. İstiyorlar ki bir bakışta genleri nakledilmeye değer erkeği anlayalım, diğerleriyle vakit kaybetmeyelim. Bu nedenle gayleri destekliyorlar. Bu nedenle taciz, tecavüz diye çıngar çıkartıyorlar ki zayıf karakterliler korkudan yanlarına yaklaşamasın. Gerçek maskülen, cesur olanlar gelsin.
Türün kendini savunma mekanizmasıdır feminazizm. Kadınlar bunu tamamen içgüdüsel olarak yapıyor.

Anonim
Guest
Anonim

Abi peki bu linç kültüründen çekinmek normal mi? Mesela ben youtube için içerik üretmek istiyorum ama günün birinde linçlenirim diye çekiniyorum. Mesele hakaret değil, çok ağır ithamlarla insanın itibarını kirletiyorlar. Ve öbür gün haklılığını kanıtlasan bile (iftira atılan sensin ama işte :D) artık kimsenin umrunda olmuyor. Bizim ülkede herkes kendisi gibi düşünmesi istiyor karşıdakinin ve bunun için her türlü gücü kullanıyor. Hatta yeterince destek alırlarsa seni engelleyebiliyorlar bile belirli konularda. Bu her ülkede böyle mi? Yoksa bizim gibi cahil halklarda mı bu linç kültürü daha yaygın? Farklı ülkeleri görmüş birisi olduğun için sana sormak istedim abi.