Saha Raporu – Çerçeveyi Korumak

Hatun kişisi (28 yaşlarında güzelcene bir hatun) bir barın sigara içme bölümünde takılmaktadır. Bu sırada sigara içerken 40’lı yaşlarında ingiliz bir abi hatuna yürümektedir. Muhabbete kulak misafiri olan bendeniz konuşmanın bir yerinde hatunun abiye şaka olarak “fuck you” dediğini duydum. Abi normal normal bir önceki ettiği cümlenin mantıklı olduğunu açıklamaya çalışırken, hatunla 1-2 kere göz göze gelmiş olmanın da verdiği gazla, “Böyle güzel bir hatun sana fuck you diyorsa yapacağın tek şey ne zaman? diye sormak olmalı.” diye araya daldım.

Açıkcası hapı yeni yeni kabullendiğim zamanlardı ve ortaya böylece atlamamın nasıl bir etkisi olacağından benim bile haberim yoktu. Ancak ben konuya girdikçe hatunun amcadan uzaklaşıp yavaş yavaş bana yakınlaşması tepkinin gayet iyi olduğunu belli etti. Sonra ne mi oldu peki? Amca gitti hatun kaldı. O gece de gayet güzel takıldık ama iş yatağa gidemedi. Telefonlar alındı evlere dağılındı.

Bir sonraki sefer, hatunla bir barda buluştuk. Yaşadığım yerin kültürü gereği hesap genel olarak erkeğe kitlenmekte. Ancak ortada bir sorun vardı. Hatun benimle içip, başka bir adamla vaktini geçiriyordu. Olayı tam olarak anlamasam da ikinci içkiden sonra kafam attı, bununla mı uğraşıcam diyip, hatun diğer adamla muhabbet ederken haber bile vermeden mekandan çıkıp gittim.

Olay burada koptu, hatun orada kalıp onun bana ilgi göstermesini beklerken ben çekip gidince işler değişti. Ben gittikten 10 dakika sonra nerede olduğumu sordu, cevap vermedim. Bi 10 dakika sonra kızgın olup olmadığımı sordu, yine cevap vermedim. Birkaç saat sonra çok keyfim olmadığını ondan gittiğimi söyleyen bir mesaj attım. Buradaki önemli nokta, sinirlenseniz bile o siniri kontrol etmek zorundasınız. Bu gibi durumlarda agresiflik asla sonuç getirmez.

Peki sonra ne mi oldu? Hatunu 1-2 gün daha umursamamaya devam ettim. Sonrasında görüştüğümüzde hiçbirşey olmamış gibi flört ettim ve bir sonraki buluşma yatakta bitti. Hatta bu yatak seansları 1-2 ay sürdü.

Çıkarılan ders

  1. Cesur olun. Denemediğiniz her fırsat kaçıp gidecektir.
  2. Bir hatun hoşunuza gitmeyen bir davranış sergiliyorsa, orada durmak için hiçbir nedeniniz yok. Sevişebilmek için haysiteyinize asla zarar vermeyin.
  3. Kadınlar kıçlarını yalayan değil, karakterli davranabilen erkekleri tercih eder.
  4. Bir hatunla amacınız ne ise, o amaç doğrultusunda hareket edin. Hatun sizi yolunuzdan çıkarmaya, farklı bir şekilde konumlandırmaya çalışacaktır. Asla ama asla amacınızdan ödün vermeyin.

Kadınlarla tanışma konusunda ayrıntılı bir sistemi, Çekici Erkek Kitabı Serisinde bulabilirsiniz.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Author: Hank Moody

Ekşisözlük: @stormshadow

7
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
4 Comment threads
3 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
mitoMahmut AbiElitegenc adamAnakin Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Akin
Guest
Akin

Mavi haplıyken üniyi kazanan hatun için 8 saatlik otobüs yolculuğuyla yanına gitmiştim, dönüşte ilişkiye devam edemeyeceğini benim daha iyilerine layık olduğumu söyledi 🙂

Alfa olmak isteyen ama beceremeyen
Guest
Alfa olmak isteyen ama beceremeyen

Next lemenin kibar yolunu göstermiş kadın 😁

Anakin
Guest
Anakin

Reis,sence de ,bizi biz yapan,bizim gözümüzü açan şeyler bunlar değilmidir ?) Hani güzel bir söz vardır: 1000 nasihatdense,1 müsibet yeğdir… Bizi öldürmeyen şeyler,güçlendirir.

genc adam
Guest
genc adam

abi kolay gelsin, normalde kendime alfa/çekici bir kişilik derim, ama ortam değişikliği ve çeşitli sebepler dolayısıyla bu aralar dengesiz bir durumdayım. Bugün bir aileyle konuşurken ise, kızın bana gösterdiği yakınlık sonucunda çerçevemi kaybettim ve kıza normalde bahsetmem gereken bir şeyden bahsederken yanlışlıkla mecaz anlamda belaltı tabir kullandım, ama isteyerek olmadı.. tabii bu böyle olunca ise hem benim modum (gücüm,enerjim,kuvvetim,libidom, ne derseniz) düştü, hem de kızın bana karşı olan hisettiğim yakınlığı da gitti. kızın gösterdiği masumane yakınlıkta kendimi kaybettim, annesiyse hemen anladı zeki kadın, ( bu arada modum öyle düştü ki, herkes anladı herhalde) . ben en sonunda kıza yaptığım yanlış… Read more »

Elite
Guest
Elite

Mahmut abi bahsedilen erkek davranışı pasif agresif değil mi? çekip gidiyor ve trip atıyor gibi cevabı geciktiriyor sanki. En azındsn ben böyle hissettim. Herhangi bir durum canımı sıktığında pasif agresif birisiyle olgun ve maskülen birisinin alacağı aksiyonları karıştırabiliyorum.

Mesela kız canımı sıkacak bir davranışta bulunduğunda gülümsemeye ve rahat oturmaya devam ediyorum ama ortamda kızla daha az göz kontağı kurmaya başlıyorum bazen. Kıza soğuk kısa cevaplar veriyorum ve sorunu sorduğunda bir şey yok diyorum. Bu pasif agresif gibi duruyor ama yazıda bahsettiğiniz şey de bana pasif agresif geldi. Aydınlanmama yardımcı olabilir misin Mahmut abi? aradaki çizgiyi belirgin hâle getiremedim.

Mahmut Abi
Admin

Hayır, Hank bunu burada kadını peşinden koşturmak için yapmıyor, gerçekten bırakıp gidiyor. Ayrıca hatun henüz bir şeyi değil ve bu saçma hareketini kadına açıklamaya çalışsa aslında kendini açıklamak olacak.

mito
Guest
mito

siteyi aşağıdan yukarıya doğru okumaya başladım. buraya kadarki hiçbir yazıda çerçevenin ne olduğu açık ve net olarak yazmıyor. çerçeveyle tam olarak ne kastediliyor?