Fresh & Fit ve Tomassi’nin Silikondan Kanunları

Amerika’da manosphere / red pill (kırmızı hap) yayınlarını son bir senedir ele geçiren bir saçmalık var. Miami gece kulüplerinden (ABD’yi biraz biliyorsanız Miami kızları ekstra enteresan kızlar diyelim) en embesil, yozlaşmış kevaşeleri büyük bir gayretle arayıp şova çıkarıyorlar ve sonra da tokat manyağı yapıyorlar. Rollo Tomassi gibi bazı kırmızı hap guruları da bu programlara katılıp, program sunucusu palyaçolarla birlikte “aha hipergami“, “aha bak solipsizm“, “ahan da kırmızı hap ispatlandı” diye kendilerini gülünç duruma düşürüyorlar.

Bunların en bilineni, Fresh & Fit denilen yayın. Bu yayın konsepti çok başarılı şimdi, adamlara hakkını verelim. Eyaletteki herkese veren ama bir kendilerine vermeyen kevaşalere kızgınlıktan bilenmiş oğlanlara, “aha nasıl koydu o**spuya, oh olsun oh” diye mastürbasyon yapma, kızgınlıklarını boşaltma imkanı veriyor. Ve bu sayede de milyonlarca kayıtlı (muhtemelen botları çıkar yüzbinlerce) takipçiye ulaşıyorlar. Fakat Fit olan Myron ile Fresh denilen ve yeni milli olmuş gibi duran sunucular tek kelimeyle berbatlar.

Bu ikiliye geçmeden önce bir de son zamanlarda her yerde gördüğüm ve konuyu kafamda canlandıran Whatever podcast var. Konsept aynı ama F&F’in konseptine ek olarak bunlar bir de kızlara IQ testi yapıyorlar ve 70 üzerinde alanları programa almıyorlar gibi. Hani maalesef ciddi zeka düşüklüğü konuşmaya, gözlere yansır ya, bu kızların çoğundan da bu akıyor. Tabii kevaşelik, yozlaşmışlık vs. aynı. Burada da bu kızları tokatlayıp “bakın hepsi böyle biz de nasıl koduk değil mi” diye mastürbasyon imkanı sağlıyorlar.

Image

Fresh & Fit’e dönelim. Bu ikili, Rollo Tomassi alıntılarını ezberlemiş, kafaları çalışan ama pek de entelektüel birikimleri olmayan iki adet oyunsuz adam. “Av sahaları” da sanırım Miami gece kulüpleri ve havuz partileri ile sınırlı. Programa katılan ve Rollo Tomassi gibilerin utanmadan “bakın kadın doğası bu” diye gösterdikleri örnek kadınlar ve Myron hakkında bir bilgi versin diye anlatıyorum. Myron geçen sene bir influencer kıza mesaj atıp “bizim programa katılır mısın ama önce benim altımdan geçmen lazım” diyor. Kız kabul etmeyip “o ne be?” deyince de Rollo Tomassi’den ezberlediği bir repliği yazıyor : “Çünkü yüksek değerli erkek az, güzel kadın çok” 😀

Bu arada bu yayınlara çok katılan DJ Akademik diye bir eleman var. Onun da kız arkadaşıyla kavga ettiği bir video var. Kız sadece tek kelime edip elemanın çerçevesini darmadağın ediyor ve adam bu aşamadan sonra “I am the price, I am the price!” diye bağırmaya başlıyor 😀

Her neyse, ahlaksız teklifin yapıldığı kız da “geleyim de sana kadınlarla nasıl konuşulur öğreteyim, bunu da yayınlayacağım” deyince “sen herkese veriyorsun o***pu” diye hakaretler. Myron bunu yalanlamadı zaten, “açıkla lan o***pu” dedim diye programında itiraf etti.

Şimdi bu Myron denilen herifin seeking denilen sugar baby sitesinde sugar daddy profili var. Bakın istediğini yapabilir, bir adam parayla, ünle kadın götürebilir. Ama bu herifin oyunu sıfır ve utanmadan mesaj oyunu öğretiyoruz, Rollo kefil diye programlar satıyorlar.

İkilinin Fresh’i ise tam akıllara zarar. Myron olayın ardındaki kötü ana karakter gibi belli bir zekası var ama Fresh her şeyi bok eden minion gibi bir şey. Eleman yine geçen sene programa bir kız getirdi, bu kız farklı, çok masum, materyalist değil, benim kişiliğimden etkilendi falan filan diye. Sonra tabii internet hafiyeleri kızın seeking sitesinde kendini pazarlayan bir sugar baby olduğunu buldular. Yanlış anlamayın, Fresh bunun gayet farkında. Sonra kızla bir program yaptı ve kız biz seeking sitesinde tanıştık dedi zaten. Sonuçta eleman bir adet şeker bebekle seeking sitesinde tanışıyor ve kıza iyi kız rolü yapması için muhtemelen para verip programa çıkarıyor.

Bu şeker bebek olayı şurda. Bu elemanları takip ediyorsanız İngilizce biliyorsunuz diye tahmin ediyorum.

Babasının Wall Street’ten tokatlayıp kaçırdığı milyonları çok zekiyim pokerde kazandım diye yutturan, kiraladığı villada kiraladığı kadınlarla parti verip evimde parti veriyorum kızlar akıyor diye ergenlerin ağzının suyunu akıtan Dan Bilzerian vardı. Maalesef onun iş modelinin belli bir başarısından sonra (sahtekarlıkla internet fenomeni ol ve sahtekarlığın ortaya çıkmadan internetten zengin olarak sahtekarlığının ortaya çıkmasını engelle) bu tür kurmacalar çokça olmaya başladı.

Açıkça söyleyeyim, bu programları ilk gördüğümde Rollo’nun arada bir katıldığı bir şey sanmıştım ama sonra bunlarla ciddi ciddi ilişki içinde olduğunu gördüğümden beridir Rollo Tomassi’yi takip etmeyi de bıraktım. Kendisinin zirvesi 2013 civarı ve gördüğüm kadarıyla 2022’den itibaren yeni söyleyecek bir şeyi olmadığı gibi, arkasında durduğu saçmalıklarla genç erkekler için düpedüz zararlı biri haline geldi. En son gördüğüme göre bimbolar ve pornocularla poz verip takipçi kasmak için Twitter’a atıyor.

 

İçerik üreticilerinin takipçilerinin saygısını kaybetme pahasına kısa dönemli palyaçoluklar yapması acıklı ama dediğim gibi Rollo takipçi kazansa da içlerinde benim de olduğum birçok takipçisinin saygısını kaybetti.

Rollo Tomassi yıllarca “Roosh V’nin en zayıf noktası hayatını bundan kazanması ve o nedenle de bitti, benim kendi işim var ve bu sayede benim bitirilmem zor” diyordu (Las Vegas’ta likör promosyonu yapıyordu).  Kendisi tüm hayatını bundan kazanmaya başlayınca ya bitmemek için ya da daha fazlası için bu saçmalıklara daldı. Siz ne yaparsınız bilmem ama ben kendisinin yeni içeriklerini tüketmemenizi tavsiye ederim.

Aslında The Rational Male sitesinde örnek verdiği hikayeleri ve 27 senedir evli olduğunu düşünürseniz (evet Rollo Tomassi en son piyasada olduğunda, çoğunuzun anne ve babası tanışmamıştı bile!), gerçek oyunu sadece Rock barlarda ve sonrasında Las Vegas kulüplerinde gözlemleyen birinin, Miami Kulüplerinden gelen kadınları tüm kadınlara örnek alması çok şaşırtıcı gelmiyor.

Peki ama bütün kızlar en azından ABD’de bütün kızlar böyle değil mi diyenler oluyor. Kızların sadece en tepedeki erkekleri gördüğü ve diğer erkeklerin görünmez olduğu şikayeti kırmızı hapta çok dile getirilir. Uzun süredir bunun erkekler için de doğru olduğunu görüyorum. Özellikle kadın tecrübesi az olan ya da sadece gece kulüplerinde takılan erkekler, kendini pazarlayan, en bimbo kızları görüp diğerlerini görmüyorlar bile. Oysa Youtube’a girip birkaç ABD üniversitesi kampüs turu izleyin (öğrencilerin çektiği) çoğunlukla sıradan insanlar görürsünüz.

Ama abi sen spring break partilerine ve kulüplere bak, gece çok değişiyorlar!

Gece değişmiyorlar birader, o kızların %5-10’u oralara gidiyor. ABD CDC rakamlarına göre ABD’de kadınların hayat boyu partner ortalaması 4.3 iken haftalık veya gecelik partner ortalaması 4-5 olan kadınları, tüm kadınların temsilcisi sanıyorsanız, kusura bakmayın feministler yarın çıkıp en embesil tecavüzcülerle program yapıp bakın tüm erkekler böyle diye çığırırlarsa şikayet etmeyin.

Arkadaşlar bu programlara Rollo çıkıyormuş, Tate çıkıyormuş hiç önemli değil. Bu programlardan kadın erkek ilişkileri konusunda öğrenecekleriniz, Kısmetse Olur programlarından öğrenebileceğinizden daha fazla değil. Oyunu olmayan ve kızları para ve ün ile altlarına almaya çalışan iki adet devasa SIMP ve onların bildiği tek kadın tipi olan bu bimbo topluluğundan öğrenebileceğiniz tek şey öfke ve yozlaşmışlık.

Bu arada Rollo Tomassi’yi tekrar tebrik ediyorum, yıllardır ipliğini pazara çıkarıyorum diye sükse yaptığı yozlaşmışlığın militanı oldu.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

142
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
36 Comment threads
106 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
53 Comment authors
spongebob squarepantsbatinnThe Man in The High Castle:::David Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
yılmaz
Guest
yılmaz

Ben içerik/format konusunda seninle paralel düşünsem de sonuçlar açısından bu programların olumlu olacağını düşünüyorum. Mesela burada senin de dahil olduğun bir ekip, benzer bir program yapsa ve tutulsa(milyonlarca kez izlense), bu izleyicilerin bir kısmı, “kim bu Mahmut abi” diyerek siteni ve buradaki yazıları okusa bu iyi bir şey olmaz mı?

Thomas Angelo
Guest
Thomas Angelo

Rollo zeki bir adam bulmuş iki tane simp i hazır bunlarda popüler olmuş aradan biz de nasibimizi alalım diye konuk olmuş. Akıllı adammış vesselam

Mert
Guest
Mert

Sonuna kadar katılıyorum. Bu kepazeliğe birinin dikkat çekmesi lazımdı.

Koruyucu
Guest
Koruyucu

Benim için Kırmızı Hap’ın babası Mahmut Abi’dir. Bizim ülkede de redpili biraz öğrenip, ezbere laflarla youtube’a video çeken oyunsuz asalak insanlar var. Redpil’i youtube’dan takip ettiğim için (algoritma gereği) onlarda karşıma çıkıyor, bazen merak edip tıklıyorum. Saçmaya da kaçıyorlar bazen, insan bi “noluyor?” diyor kendi kendine, siyah hap’a meyil edercesine. Sonra si*tir et diyorum, Mahmut Abi’den başkasını takip etme, kim ne derse desin inanma diyorum. (Centilmen Kulubü gibi kanallar hariç, onlar da iyi tabi)

Teoman
Guest
Teoman

Bu camiada en aklı başında bulduğum adamsın abi. Canlı yayınlara devam etmen dileğiyle.

Pan
Guest
Pan

Skeptico hepimizin ustası bir yerde, o konuya katılıyorum. Benim için kıstas mavi tarafa geçti mi geçmedi mi meselesi açıkçası. Onun dışında herkesin tarzı farklı ne alabiliyorsanız, alıp geçmek lazım. Kırmızı hapı alalı yıllar olmasına rağmen Ben Rollo’nun yazıları dışında şovlarını falan takip etmem pek. Dr red pill ile olan canlı yayını izlemiştim. 1-2 tane daha sanırım. Onun dışında Richard Cooper’ı daha çok sever, görüşlerini kendime yakın bulurum. Mesela Ryan Stone’u da severim. Ama bi ara Tate’e sardığını duymuştum. Bu da saçma. Tate’in bir grup kadınla çıktığı programlar var mesela pirl talk’Mu neydi. Müthiş çerçeve örnekleri var orada. Yalnız Mahmut hocam… Read more »

Koche
Guest
Koche

Mahmut abi be! İşte seni bu yüzden seviyorum. Yanlışa çaaaat diye yanlış diyebiliyorsun. At izini it izinden ayırabiliyorsun. Üstelik bu kıymetli analizlerini kendine saklayabilecekken bizimle paylaşıyorsun. MAHMUT ABİİİİ OLEY OOOLEEEEYY!!!!

Koche
Guest
Koche

Popüler kültürün maalesef böyle etkileri oluyor. Genç erkekler oyunun gece kulüpleri ve tek gecelik ilişkilerin toplamından oluştuğunu düşünmeye başladı.

”Ama abi sen spring break partilerine ve kulüplere bak, gece çok değişiyorlar!” Bu parti çılgınlığı az çok Türkiye’ye de yansımış durumda. Halbuki dişe gelecek düzeyde güzel, alımlı ve feminen kadınların büyük çoğunluğu partilerde değil. Onlar kampüste, sınıflarda derslerde, kurslarda, işyerlerinde.

flyer
Guest
flyer

”Tartışma Programlarının” amacı hiçbir zaman pozitif değildir zaten. Siyasi tartışmalarda vs. davet edilen kişilere bakarsanız iki uç noktada insanlar ve saygısızlık yapma potansiyelinde insanlar. Yazılı derli toplu tartışma haricinde karşıdaki kişiyle kavga edercesine konuşmak sadece şovdur.

Gözlemci
Guest
Gözlemci

ABD CDC rakamlarına göre kadınların hayat boyu partner ortalaması 4-5 iken haftalık veya gecelik partner ortalaması 4-5 olan kadınları, tüm kadınların temsilcisi sanıyorsanız, kusura bakmayın feministler yarın çıkıp en embesil tecavüzcülerle program yapıp bakın tüm erkekler böyle diye çığırırlarsa şikayet etmeyin. Bu raporu okumadim fakat ben orta avrupada yaşıyorum ve bati dunyasindan bir genelleme yapacak kadar kizla taniştim ve şahit oldum. Değil ömür boyu 18-28 yaş araliği için bu rakami rahat rahat 3 le çarparim. Inanilmaz dejenere bir nesil dizayn edilmiş durumda, eğer kizlar guzelse, maddi sorunu yoksa. Çok sayida ve yakisikli erkeklerle sevişmeyi, kendilerini yücelten bir değer olarak goruyorlar.… Read more »

Cengiz
Guest

Yazıyı çok beğendim mahmut dayı. Ben de ne zaman buna deginir diye düşünüyordum. Gerçekten bu tarz programları seyreden birinin kadın düşmanı olmaması imkansız. Hele de dışarıda pek kadın tanımamış birisi ise geçmiş olsun annesinden ablasindan bile nefret etmeye baslar sırf kadın diye 🤣 Arkadaşlar bu tarz kadınlar genel nüfusun onda biri falan en fazla, dışarıda halen bir sürü aklı başında, iffetli kız var onlarla birlikte olun.

Anakin
Guest
Anakin

Ne zamandır “bu durum sadece beni mi rahatsız ediyor?” diye düşünüyordum, meğerse bana kırmızı hapı tattıran Mahmut abide aynı fikirde imiş. Kendi düşüncem, artık Fresh&Fit, Andrew Tate gibileri red pilli azacık daolsa Mainstream yaptılar ama nasıl da yanlış yaptılar… Red Pill, Büyük üzüntü ile söylüyorum, artık incellerin bakıp teselli aldığı bir ideolojiye dönüşüyor. Red Pillin temel – Bedrock deyerleri artık konuşulmuyor bu tür proqramlarda, genel konu “bakın kadın tabiatı böyle, ne yapın ne edin hep gidip vurduracaklar. İf she is not fucking you, she is fucking someone else” tarzı saçmalıklar konuşuluyor. Genuine Desire, Dread Game, Frame Control Stoicism artık geri… Read more »

Pan
Guest
Pan

Kişisel gözlemleri değersizleştirmek doğru değil. Hatta gözlemleyen kişinin donanımına farklı deneyimlerine dayanarak kişisel gözlemler bazen anketlerden daha güvenilir olabilir. Ki anketler yapılırken çeşitli şartlar altında insanların ne kadar samimÎ olduğu tartışılır. Verileri hepten yok saymıyorum ama istatistikler her zaman istenileni vermez. Geçende feminizmle fazla enfekte olmuş bir kızla aramda geçen konuşmada kadınların erkeklere göre daha az maaş aldığı safsatasını üfürmeye kalktı. Ben de bunun nereden kaynaklandığını anlattıktan sonra. Türkiye gibi bir ülkede bile böyle bir örneğe rastlayıp-rastlamadığını sordum. Rastlamadım ama istatistikler öyle dedi. Velhasılı kelam istatistikler yanıltıcı olabilir.

Gallardo
Guest
Gallardo

Rivelino’nun twitter sayfasına da çıkmış bir pozu.
İlk sezonları iyi olan bir dizinin son sezonda bozmaya başlaması gibi.

penteP
Guest
penteP

Mahmut abi Dr.RedPill’in “CANLI YAYIN 21″ başlıklı videosunda(dakika 43:30) bir takipçisi sizin tweetinizi göndererek yorumlamasını istiyor. Uzunca süren yorumunun ardından da(dk. 50:45);”ya, bunlara gerek yok, bu tarz kafa karışıklığına gerek yok, böyle şeyler söylemeye de gerek yok, bunun konu bile olmaması lazım.” diyerek bitiriyor. Göz atmak isteyebilirsiniz.

Burak
Guest
Burak

Dr redpill zaten son 1 senedir felan tamamen Andrew Tate’in paralı grup olayı gibi paraya döktü. Aynı şeyleri çevirip çevirip anlatıyor. Kabile sistemiyle dünyanın simpi’ni ve incellerini topladı şehir gruplarına. Hiç bir şekilde eleştiri almıyor. Zaten söylemlerinin alt metninde bir kadın karşıtlığı var.

berke
Guest
berke

Doktoru ben de ilk zamanlarında takip ederdim gayet iyi konuşuyordu sonra seviyeyi düşürdü de düşürdü altttan alttan kadın düşmanlığı yapmaya başladı.Her ne kadar direk söylemese de azcık dikkatli dinleyen bunu anlar.Zaten kendi içersinde de çelişiyor neyi savunduğu belli değil.Hiçbir eleştiri de getiremiyorsun.Yaptığım yorumlarda ne hakaret ne aşağılama vardı ama yorumları kaldırıyor.Hasbelkader bir tanesini kaldırmadı ama müritleri saldırmaya başladı sanki din olmuş da dine aykırı bir şey söyledik diye yorumdaki ergenler kafir ilan ediyorlar.Artık ben de çok takip etmiyorum ara sıra shortlar düşerse izliyorum.Erkek adam,karanlık rüya,cent kulübü yeter de artar

1 2 3