İlk buluşmada ne yapılmalı?

Aslında bizim dert olarak görmediğimiz şeylerden biri bu, ama insanlar için öyle değil. Gelin hep beraber ilk buluşmayı konuşalım.

Eğer teklifinizi yaptıysanız ve buluşmanız garantilendiyse, en zorlu aşamayı geçmişsiniz diyebiliriz. Çünkü normalde zor olan buluşmayı garantilemektir. O kız sizinle buluşsa onu etkileyeceğinizi veya kızın sizden hoşlanacağını düşünüyor olabilirsiniz. Ki bu bazen haklı bir sebeptir. O kız sizinle buluşsa kızı etkilersiniz. Zor değil. Ama biz bugün buluşmadan bahsedeceğiz.

Öncelikle şunları sormak istiyorum;
-kızla buluşurken tüm ayrıntıların planını yapıyor musunuz?
-çok heyecanlanıp yerinizde duramayacak gibi oluyor musunuz?
-bu kız size uygun biri mi?

Kendinize sorular sorun, bazı şeylerin farkında olmak size kaybettirmez aksine kazandırır.
..

Kızla buluştunuz mesela bir kafede oturuyorsunuz. Kız karşınızda bıcır bıcır, amanın ne tatlı olmuş öyle.. ne yapacaksınız? güzelliğinden etkilenebilirsiniz normal olarak. Ama bu normal olmazdı. Açıkçası şu anki şartlar içerisinde normal olurdu ama normal şartlar içerisinde normal olmazdı. Kadın o güzelliği elde etmedi, çabalayarak sahip olmadı, sadece şans eseri avantajlı doğdu. Sizde Brad pitt gibi doğabilirdiniz ve eğer öyle olsaydı gerçekten şanslı olurdunuz.

Şöyle düşünebilirsiniz; hayat denen oyunda insanlar var (bunlar karakterler) ve siz oyuncular rasgele olarak bu insanların içine atılıyorsunuz. Seçim hakkınız olmuyor, sadece şansınıza ne çıkarsa o insan oluyorsunuz ve hepsi birbirinden farklı. İlginç özellikli.
Kısaca güzellikten etkilenmek önemli değil. Güzellik geçici ve şans eseri oluşan bir şey. Elde etmediler veya sahip olmadık. Sadece genetik açıdan avantajlı doğdu bu insanlar.
Tabii bunlar böyle diye de sinirlenmiyorsunuz insanlara. Kabullenmişsiniz bunu.
Neyse…

-kızla buluştuğunuzda sıkıcı ve monoton konuşmalardan kaçınmaya özen gösterin.
İlk izlenimi iyi bırakmak önemli. Çünkü siz sonrasında gidip arkadaşlarına anlatacağı kişisiniz ve arkadaşları bu durumda önemli bir faktör.

Önemli not;
eğlenceli olacaksınız diye bokunu çıkarmayın. Arada sırada ciddi olun, bazen eğlenin yeri geldiğinde düşük modda konuşun, yeri geldiğinde kanatlarınızı göğe doğru uzatın ve bırakın kendinizi. Tamamen eğlenceli olacaksınız diye bir şey yok, normal insanlarsınız unutmayın.
-Aynı mekanda saatlerce durmayın. Diyelim 2 saat buluştunuz 1 saatten sonra kalkıp başka bir yere gidin. Yürürken insanlar hakkında veya diğer şeyler hakkında konuşun. Böylece sohbetiniz asla tıkanmaz. Şu tarz bir rota olabilir; kahve, yürüyüş, sigara içme veya mekanlara bakma, yemek, yürüyüş, sokakta sohbet, kitapçı gezme, durma ve ayrılma olarak görülebilir.

Tüm bunları yapmanız bir saatte sürebilir, üç saatte, ama sakın buluştuk diye saatlerce takılma hatasına düşmeyin. Eğer o gün cinsel birliktelik olmayacaksa veya eve gidilmeyecekse 1-1.5 saat takılın ve ayrılın.

Önemli not;
Eğer her şey iyiyse 2. Buluşmanın planını yapabilirsiniz. Hatta daha da iyisi ortam oluşursa eve çağırabilirsiniz.

-gelelim konuşacak konu problemine, eğer sosyal yeteneklerini kötü olmayan biriyseniz her şey hakkında konuşabilirsiniz. Bakın HER ŞEY diyorum.
Şahsen kendi buluşmalarımı düşündüğümde, özellikle birinde yaklaşık 1.5 saat ağaçlar hakkında konuştuğumu hatırlıyorum. Çok eğlenceliydi ve kızın da çok hoşuna gitmişti. Açıkçası saçmalıyordum, ama ağaçlar üzerine kendimle hasbihal yapmak çok hoşuma gitmişti ve bunu yaklaşık on kişinin üzerinde daha yaptım. Hepsi eğlenmedi, eğlenmeyenler benim deli olduğumu düşündü, onlara cevap verdiğimde beni haklı buldular. Onlara “herkes gibi bende deliyim” demiştim, haklıydım. O kızlarda deliydi. Birbirimizden hoşlanmamızın sebebiydi bu.

Unutmadan bir ara birkaç kişiye penguenlerin ne kadar harika ve mükemmel canlılar olduğundan bahsetmiştim. Mükemmel sohbetlerdi. Penguenler ve ağaçlar benim için bu sohbetlerden sonra ciddi önem kazanmıştı çünkü düşündüklerimi hiç dile dökmüyordum.

Kısaca her şey üzerine konuşabilirsiniz. Eğer sohbetler ilerlemiyorsa ya karşınızdaki iletişim kuramıyordur ya da enerjileriniz uyuşmamıştır. Bu durumlarda benim yaptığım gibi kafanızdan rastgele hoşunuza giden hikayeler anlatabilirsiniz.

İnsanların ilgisini çekmek için; dünyanın en mükemmel şey ne biliyor musun?
tarzı sorular sorabilirsiniz. Yaratıcı olmaktan çekinmeyin.

Not; nasıl sorular sorduğunuz sizin kim olduğunu gösterir. Basit klasik sorular, klasik cevaplar almanıza yardımcı olur. Eğer bir iletişim içerisindeyseniz ve karşınızdakine değer veriyorsanız, onu tanımak istiyorsanız ona daha derin sorular sorarsınız.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Author: Casanova

Kişisel dönüşümüm sosyalleşerek başladı. Sosyalleşebilmek ve buna sahip olmak hayatınınızın her alanında kullanabileceğiniz güçlü yanınız olacak. Geçmişte ailesiyle bile konuşamayan bir genç olarak söyleyebilirim ki; hayatınız değişecek. Bugün 7 yılın ardından, binlerce insanla tanıştıktan ve yüzlerce kişiye eğitim verdikten sonra size öğrendiklerimi aktaracağım.

60
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
26 Comment threads
34 Thread replies
8 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
28 Comment authors
burakerrrkekhemde3rileKtczKaanBond Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Arthur
Guest
Arthur

İlk bulusmada ne yapılmalı diye sorulunca insanın aklına biraz daha teknik detaylar geliyor ne konuşmalı değilde nasıl konuşmalı sorusu mesela yahut beden dili vs. Ama ilk buluşmada kafa yapısı hakkında bilgilendirici bir yazı olmuş ellerinize sağlık.

namS
Guest
namS

Bir de ilk buluşmada gündüz saatlerinde buluşmayın, Arkadaşı gibi görünürsünüz, cinsel çekimi oluşturmazsınız vb şeyler de söylemiştiniz. Uygun buluşma saati kaçtır? Karşı taraf akşam buluşmak istemediğini söylerse nasıl bi tavır almalıyız?

Mahmut Abi
Admin

Karşı tarafın akşam buluşmak istememesi genelde buluşsanız bir iş çıkmayacağına işarettir. Vaktiniz bol, alternatifiniz az ise belki belki gündüz buluşursunuz yoksa nextlersiniz.

Memati
Guest
Memati

Bu nası iş neden gündüz buluşmayalım? ilk kez duyuyorum bunu. Ülkemizde çoğu kız akşam saatlerinde çıkamaz ki hocam?

Mahmut Abi
Admin

Yaşın küçükse ve kızlar da çıkamıyorsa elin mahkum (ben kendi parasını kazanmayan erkekleri ve çocukları düşünerek yazmıyorum) ama akşam her zaman daha cinsel tınılıdır, gündüz ise arkadaşlığa evrilme sinyalli.

Memati
Guest
Memati

Teşekkürler şef anlaşıldı.

kriminal
Guest
kriminal

İlk buluşmada her şey iyiyse bile neden ikinci buluşmanın planını yapsın ki erkek, her şey iyiyse kız yapabilir erkek de olumlu cevapla geçiştirir. 1.5 Saat ağaçlar hakkındaki konuşmanı bence bu siteye yazmamalıydın. Bunun yeri ve zamanı oldukça nadirdir. Ayrıca herkesin her an ev opsiyonu yok. Bu yüzden erkek en azından öncül olarak cinsel gerilim yaratmak için sahil tarzı buluşmaları tercih edebilir. Güzel sakin yürüyüş, ve temas edebileceğin sakin bir ortam. Bence de ilk buluşma çok uzun olmamalı. Yemek yemekten olabildiğince kaçınılmalı. Ek olarak belli yaş skalasında Türk kızları akşam saati gerçekten buluşamayabiliyor. Bu yüzden oyunu gündüz oynamak zorunda kalabilirsiniz. İlginç… Read more »

Mahmut Abi
Admin

neden ikinci buluşmanın planını yapsın ki erkek, her şey iyiyse kız yapabilir erkek de olumlu cevapla geçiştirir Buluşmaları erkek planlar, kız gibi buluşma planlanmasını beklemez. Sen bu sitede yorum yapma.

Anonim
Guest
Anonim

Youtube podcastinde ilk buluşmada kız o konuyu açmadığı sürece ikinci buluşmayı ayarlamayın demiştiniz. Şimdi işler iyi giderse ayarlamak tavsiye ediliyor. ‘İşler iyi giderse’den kasıt öpüşme falan mı yoksa cinsellik mi ?

Mahmut Abi
Admin

Seks bile yapılsa buluşmada sonraki buluşma ayarlanmaz.

M3LO
Guest
M3LO

Özellikle türkiyede kızlar hala dışarı çıkarken ailesinden izin aldığı veya haber verdiği için ilk buluşmalarda öğleden sonra 2-3 gibi bile buluşulabilir. İlk buluşmayı kısa tutmaya okeyim yalnız 1-1,5 saat fazla abartı olmuş.

Rothelsberger
Guest
Rothelsberger

bence gereksiz bir yazı olmuş detaylara inildikçe hata payı artıyor çerçeve hakkındaki görüşleriniz her zaman daha geçerli

Görkem
Guest
Görkem

Buluşma nasıl ayarlanır daha önemli bi soru olur abi bence ayarlaması daha zor buluşsak okey

Emrecomment
Guest
Emrecomment

Eğer bir kızı buluşacak kıvama getirdiysen işin en kolay kısmı buluşma ayarlamak oluyor. Telefondan ararsın yahut mesaj atarsın lokasyonu saati net şekilde karşındakine söylersin. Redderse 3 4 gün sonra bir kere daha denersin yine reddedilirsen nextlersin.

Anonim
Guest
Anonim

Kendi tecrubelerime dayanarak 1 saatin yetersiz olduğunu söyleyebilirim. Pek bişey yapamazsınız 1 saatte. Şimdi bu yazıyı okuyup “tamam 1 saat sonra kalkmalıyız” diyen arkadaşlar olacaktır. Eğer kızı beğenmediyseniz o ayrı ama ideal buluşma süresi 2-2.5 saate, cinsellik olmayacaksa 3 saate kadar (öpüşme vb olduysa) uzayabilir.

Kajmeran
Guest
Kajmeran

Kız benim adım attıkça adım atıyor. Mesela ben seni seviyorum diyince diyor. Ben ona sarılınca sarılıyor. Biraz baskıcı bir aileside var. Bunun sebebi nedir söyler misin? Utanıyor mu yoksa çekiniyor mu? Yoksa sevmiyor ayip olmasin diye mi yapiyor ?

Mahmut Abi
Admin

Ben nereden bileyim? İkisi de olabilir.

Kajmeran
Guest
Kajmeran

Peki nasıl emin olabilirim?

Emrecomment
Guest
Emrecomment

Ona sormayı denediniz mi ?

KupaValesi
Guest
KupaValesi

Kızla buluştuktan sonra mavi hapa geri dönüp pembe hayaller kurmak ve tabak çevirmeyi bırakmakla ilgili bir yazı vardı sanki abi , başlığı neydi?

Fena Yemek Yapmayan Çocuk
Guest
Fena Yemek Yapmayan Çocuk

Abi ikinci buluşma için kızla daha önce konuştuğumuz filmi benim evde izleme noktasında anlaştık. Şöyle bir sorum var, öncesinde beraber yemek yapma olayına gireyim mi, bir de kaldığım konutta özel sinema odası var. İkimiz başbaşa kalıp orda büyük ekranda izleyebiliriz, orda başlayıp işi ilerletip odaya geçelim mi demek daha iyi olur. Yoksa direkt benim odada mı izleyelim küçük bir ekran var.

Mahmut Abi
Admin

Yemek yapın, odada kalın, sinema odasına gitmeyin.

Çuvallayan Genç
Guest
Çuvallayan Genç

Abi çok hoş bir hanımefendi ile geçen hafta tanıştım. Tanışmayı, mesajlaşmayı ve buluşmayı ayarlayana kadar erkek adamdım her şeyi kitabına uygun götürüyordum. Bir anda ani gelişerek ikindi vakti kahve buluşması ayarlamaya karar verdik. Yurt dışında güzel bi şehirde yaşıyorum. Kahveleri alıp yürüdük. İçimden bir anda iyi çocuk çıkıverdi, %65 felan ben konuştum, erkeksi ses tonum gitti, kendi kendime oğlum adam ol diye düzeltmeye çalıştım ama nafile. Özet olarak, arkadaş gibi bir buluşma geçirdik. Muhabbet fena değildi, kız da konuşmaya yardımcı oldu, ama yürürken bi ara şu taraftan gidelim eve dönücem de dedi. Arkadaş olarak buluşmuş olsak gayet güzel zaman geçirmiş… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Bir anda ani gelişerek ikindi vakti kahve buluşması ayarlamaya karar verdik. Yurt dışında güzel bi şehirde yaşıyorum. Kahveleri alıp yürüdük. Hoşuna giden bir kızla gündüz arkadaşça değil, akşam daha az arkadaşça buluşman en iyisi.

İçimden bir anda iyi çocuk çıkıverdi, %65 felan ben konuştum, erkeksi ses tonum gitti, kendi kendime oğlum adam ol diye düzeltmeye çalıştım ama nafile. Kıza yaltaklanarak gözüne girmeye çalışan programın devreye girdi demek ki. Nafile falan hikaye, kendini kontrol etmek için kasıp kontrol edeceksin yoksa hiçbir şey öğrenemezsin.

Ne yapmak gerekir, Sen neden öldüm bittim modundasın bilmem ama ertesi gün kıza ulaşır bir sonraki buluşmayı ayarlarsın.

Kajmeran
Guest
Kajmeran

Abi çok kafam karıştı şu konuda yardım edersen çok memnun olurum. Kızı buluşmada eve çağırdım ve aşağı yukarı 4 saat beraber olacağız. Ama kızın bi yalanını yakaladım. Buluşma günü 9 da gelecekti fakat o gün deneme sınavım var saat 10’da dedi. Bende tamam istiyorsan sınav kitapçığını ve cevap anahtarini sonradan alıp da cozebilirsin ama dedim. Bana kendi kurumlarında kitapçığın verilmediğini ve ayrıca sınava girmek istediğini söyledi. Bende peki dedim tüm gün boş olduğu için öğlen 1 de gelmesinde bi sıkıntı görmedim. Fakat sonrasında kurumunu aradım emin olmadığım için. O saatte sınavı var fakat kitapçık ve cevap anahtarı veriliyor. Şimdi bu… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Fakat sonrasında kurumunu aradım emin olmadığım için. Oha. Hiçbir şeyin olmayan kız için mi bunu yaptın?

Şimdi bu yalanı yüzüne vurmalı mıyım? Vur da senin ne kadar arıza biri olduğunu görüp kaçsın, kendini kurtarsın.

Eve geleceği gün yüzüne vurursam buluşmanın tadı kalmaz. Kız senin neyin oluyor ki sana hesap verecek?

Kajmeran
Guest
Kajmeran

Sevgiliyiz abi yinede yanlış mı yapmışım? İleride diyelim ki yakaladım böyle bir yalan yine ne yapmalıyım?

Mahmut Abi
Admin

Bu durumda yalan söylediğini söyleyebilirsin ama eminsen. Yani kızın haberi yoksa ya da bir şey çıkarsa öyle kalırsın.

Quag
Guest
Quag

Mahmut abi . Daha onceden bulustugum ama seks olmayan bir kizla ( Olacakti aslinda ) . Bu bulusma gecen yaz oldu . Yine konusma tek tuk devam etti . Baska kizlarla konusuyodum ama bunlada iletisim bitmedi . Araya deprem girdi kiz farkli sehire gitti ama iletisim hic kopmadi . Hatta bulusmada olmayan sekse telefonda kalkisti . Resimler ve videolar atti . Pek ustune dusmedim bulundugum sehire gelirse zaten seks olacak dedim sanal seksi agirdan aldim . Kiz birkac gundur aylar sonra bulundugum sehir de . Simdi kendini bana kesinlikle sevisip sikisecegin biriyim diye gosterdi . Ama sorum boylesi bir kizla… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Resimler ve videolar atti . Pek ustune dusmedim bulundugum sehire gelirse zaten seks olacak dedim sanal seksi agirdan aldim. Sanal seks olursa gerçek seks ihtimali azalıyor. Simdi kendini bana kesinlikle sevisip sikisecegin biriyim diye gosterdi Bu sana eğer kötü oynarsan hayır demeyeceği anlamına gelmiyor. Ama sorum boylesi bir kizla bulusmada napilacagi . Cunku bugun yarin teklif etsem kesin kabul edip yanima gelicek. Buluş, iyi vakit geçir ve sonra da bir yere gidip çiftleş. Once birseyler icmeye mi gidilir yoksa direkt bir eve cagirma mi olur Dışarı git sonra eve götür. Cunku finalde ne olacagi belli Olabilir de olmayabilir de. Böyle… Read more »

Sert
Guest
Sert

Abi bu yazıdan 2 tane var galiba farkını bulamadım

kayzer
Guest
kayzer

site kendini tekrar ediyor işte

Sert
Guest
Sert

Yok yazı bire bir aynı, tekrardan çok temel dinamikleri sürekli hatırlatıyor işin özü orası. Site harika özellikle son vaka incelemeleri derslik

Memati
Guest
Memati

İlk buluşma neden süreli olmak zorunda? neden Max 2 saat falan görüşülmeli? Çok eğlenceli geçiyorsa mesela neden sınırlayalım? Tadı damağında kalsın falan diyemi acaba?

Mahmut Abi
Admin

Ne kadar uzarsa o kadar boş adam olduğunun sinyalini verirsin, gizem uçar, vs.

Memati
Guest
Memati

Anladım şef mantıklı